Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_IL_CAPITANO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
така си е дрогба може би е един от наи-добрите нападатели в последните няколко години и съм твърдо за неговия трансфер при нас ![]() имаме балотели,адриано,круз и ибра тъй 4е не ни трябва дрогба Противоречиш си ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
не си противоре4а,но откакто разбрах 4е адриано 6те се завра6та,мисля 4е дрогба 6те е изли6ен
|
|
|
Guest_ﻸỈŋţę_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Дрогба приел да играе в Интер!!!
Нападателят на Челси Дидие Дрогба е силно свързан с напускане на Челси.Преди месец Милан имаха реален интерес към нападателя но в крайна сметка се отказаха от него.По всичко личи обаче че Дрогба няма да носи екипа на Челси през новия сезон. Според италианските медии Дрогба ще пристигне на Сан Сиро но не като играч на Милан , а на Интер.Италианските медии твърдят още , че самия Дрогба вече се е съглсил да преминe при Нерадзурите , но все още от шампионите на Италия няма официална оферта.Най-вероятно , за да направят място за Дрогба от Интер ще освободят Ернан Креспо и Виктор Обиня. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Нашето малоумно ръководство не беше ли казало, че няма да вземаме нападатели ?
![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
Guest_ﻸỈŋţę_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Попринцип да , но всичко може да очакваме ....
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Зарибен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,291 Регистриран: 6-October 07 Град: Перник Потребител No.: 414 Любим Играч: Il Genio, Il Capitano ![]() |
стига вече с тия спекулации ;( ако идва да идва
-------------------- Solo Inter Milano Siamo Noi !
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Álvaro Recoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 ![]() |
Дрогба решава бъдещето си до 10 дни
![]() Агентът на Дидие Дрогба Тиерно Сейди обяви, че клиентът му ще реши окончателно бъдещето си в следващите 10 дни. 30-годишният нападател на Челси бе свързван с преминаване в Интер, чийто треньор е бившият наставник на Дрогба Жозе Моуриньо. Въпреки че мениджърът на тима Луиш Фелипе Сколари потвърди, че котдивоарецът е в плановете му за новия сезон, бившият играч на Олимпик (Марсилия) все още не знае къде ще играе догодина. ”Дидие ще изчака още 10 дни. Ако не стане нищо, ще поднови договора си с Челси за още 2 години. Ситуацията в момента няма нищо общо с тази от ноември. Тогава той бе разстроен от напускането на Жозе Моуриньо, който му бе много близък. Сега няма причина да не остане на ”Стамфорд Бридж”, каза Сейди пред авторитетното списание ”Франс Футбол”. Наскоро феновете на Марсилия предприеха инициатива за събирането на трансферната сума на любимеца си, за да го върнат на ”Стад Велодром”. Те дори събраха 1 милион евро, но Сейди отрече възможността Дрогба да се завърне: ”Олимпик (Марсилия) ще имат трудности с цената и заплатата му. Дидие се зарадва, че феновете още го обичат, но тази инициатива също така показва, че отборите във Франция трудно привличат големи играчи.” Sportal.bg |
|
|
Guest_sve1725_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Интер и Челси разменят Адриано и Дрогба?
Интер и Челси са на прага на сензационна сделка, според италианския „Кориере Делло Спорт”. В момента „нерадзурите” преговарят с бразилския си нападател за удължаване на договора му. Разговорите обаче не вървят добре и като нищо Адриано може да се озове във Висшата лига. Дрогба, който лекува контузия пък иска да се събере отново със Специалния Моуриньо. Португалецът вече опита да отмъкне от „Стамфорд Бридж” Франк Лампард. Акцията му обаче не сполучи и вместо това бившият халф на Уест Хем подписа нов договор. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Зарибен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,291 Регистриран: 6-October 07 Град: Перник Потребител No.: 414 Любим Играч: Il Genio, Il Capitano ![]() |
ко каза ко ?
![]() -------------------- Solo Inter Milano Siamo Noi !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Много забавно
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Guest_INTERMilano_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
пффффф , тия журналяги нямат умора, мислят ли мислят... ще ме уморет от смех
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
абе я дайте да не се смееме да не 'фане да стане верно
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Solo Inter Milano Siamo Noi !
|
|
|
Guest_IL_CAPITANO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Невъзможно е , макар че Дидие ме кефи супер много ама Адри си е Адри
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,446 Регистриран: 23-May 08 Потребител No.: 537 ![]() |
Абе Дрогба в момента е уникално добър.Ако го вземат няма да сбъркат,но от една страна ми се иска Адриано да не напуска.Тъкмо се върна и сега да си отиде ? Дано не стане все пак.Дано го привлечат по някакъв по-добър начин.
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Тва на практика е невъзможно...първо ,че през лятната подготовка Моуриньо загатна , че Адриано ще бъде един от основните ни играчи , второ...самият Дрогба изрази своите възхищения от това , че Сколари поема отбора и трето... , но не на последно място , в момента и двамата играчи са контузени , а едва ли някой отбор ще рискува с привличането на играч , който не би могъл да премине медицинските прегледи.
АБСОЛЮТНО АБСУРДНА НОВИНА! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
и мен дрогба ме кефи много оба4е адриано в момента е в форма-само да се завърне от контузия.няма на4ин за подобна сделка
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
и мен дрогба ме кефи много оба4е адриано в момента е в форма-само да се завърне от контузия.няма на4ин за подобна сделка Не мисля че още е навлязъл в формата, в която всички очакваме да бъде, но пак го предпочитам пред Дрогба. -------------------- Solo Inter Milano Siamo Noi !
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 06:19 PM |