Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Аз лично съм твърдо против трансфер на Дрогба, с участието на Адриано в него.Тъкмо започна да си възвръща формата и да напомня за себе си, а ние искаме да го засилим в Челси.Не стават така тия работи, ама на великото ни ръководство е трудно да го разбере.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Álvaro Recoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 ![]() |
Виали: Дрогба преминава в милански клуб
Дидие Дрогба се е съгласил да премине в един от миланските грандове (Милан, Интер), твърди бившата звезда на италианския футбол Джанлука Виали. Виали поддържа добри връзки с лондонския клуб, след като изкара известен период на "Стамфорд Бридж" първо като футболист, а след това и като треньор. "Чух, че Дидие вече е склонил да подсили един от двата отбора на Милано. Екипът на тима е райе, а единият цвят е черен", пошегува се гологлавецът. sport1.bg |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Морати: Не се интересуваме от Дрогба
Президентът на Интер Масимо Морати сподели, че "нерадзурите" не проявяват интерес към звездата на Челси Дидие Дрогба, но в същото време не изключи възможността котдивоарецът да подсили шампионите през лятото. Дрогба усилено е свързван с трансфер след края на сезона, а наскоро бившият национал на Италия Джанлука Виали разбуни духовете, разкривайки, че отбор от Милано вече си е осигурил подписа на голмайстора. "Доволни сме от нашите нападатели. Адриано ще се завърне... Дрогба не попада в нашите планове. Засега...", каза Морати след снощната победа с 2:0 у дома над Фиорентина. www.sport1.bg |
|
|
Guest_IL_CAPITANO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Челси пуска Дрогба в Интер
Сря, 2008-04-23 13:04 Ръководството на Челси е готово да продаде голмайстора си Дидие Дрогба на Интер, стига в сделката да бъде включен младият талант на "нерадзурите" Марио Балотели, твърди пресата на Апенините. Дрогба отдавна иска да напусне Лондон, особено в светлината на информациите, че приятелят му Жозе Моуриньо ще поеме Интер от лятото. Марио Балотели е наблюдаван от скаути на Челси още докато играеше за младежкия отбор на италианския шампион и е оставил фантастични впечатления. Той има договор с Интер до 2013 г. sport1.bg в никакъв случай ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Това е много голяма глупост и ако стане ще ме накарат да отида до Милано и Морати и Манчини ще ги видите в криминалната хроника на вестниците
-------------------- ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
В никакъв случай не трябва да се разделяме с Балотели ,още по-малко пък да го заменим с Дрогба.
Дано тази новина е поредната медиина измислица! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
Футбол: Челси предлага Дидие Дрогба за Марио Балотели
23 април 2008 | 15:25 | Агенция "Фокус" Лондон. Английският Челси е предложил размяна на нападателя си Дидие Дрогба за младата звезда на Интер Марио Балотели, съобщава „Тутоспорт”. От ръководството на лондонския тим мислят за подобен вариант, тъй като „нерадзурите” по всяка вероятност ще подпишат с португалеца Жозе Мoуриньо, който ще поиска Дрогба в състава си. От друга стана 17-годишният Балотели прави страхотен сезон до момента и предизвика сериозен интерес сред специалистите в Европа. От ръководството на Интер вече предложиха нов договор на младата си звезда, но ако подпишат с Мoуриньо, ще трябва да го заменят с Дрогба. Ей това ако стане - значи сме най-некадърния отбор в Европа. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Футбол: Челси предлага Дидие Дрогба за Марио Балотели 23 април 2008 | 15:25 | Агенция "Фокус" Лондон. Английският Челси е предложил размяна на нападателя си Дидие Дрогба за младата звезда на Интер Марио Балотели, съобщава „Тутоспорт”. От ръководството на лондонския тим мислят за подобен вариант, тъй като „нерадзурите” по всяка вероятност ще подпишат с португалеца Жозе Мoуриньо, който ще поиска Дрогба в състава си. От друга стана 17-годишният Балотели прави страхотен сезон до момента и предизвика сериозен интерес сред специалистите в Европа. От ръководството на Интер вече предложиха нов договор на младата си звезда, но ако подпишат с Мoуриньо, ще трябва да го заменят с Дрогба. АБСУРД!!!!В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ТОЗИ ТРАНСФЕР!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
xaxaxaxa пълни глупости.ще разменими изгряваща звезда за застаряваща хахахаха.няма да стане
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Не са глупости...мен дори ми звучи логично, предвид мозъците, които са в ръководството на отбора
![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Абе споко бе защо се палите? Кога играчи от такъв калибър са се разменяли? Това си е видна и проста спекулация на пресата. Последните такъв случай, който помня бе Рейес и Баптиста, който дори бяха в сделки за под наем. Само като видя дуамта "разменят" и ми става ясно достоверноста на информацията.
-------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Балотели ще остане и в това съм сигурен.Дрогба не ни трябва,а трябва да наложим Балотели и Адриано,защо не и Акуафреска!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
С хора като Балотели и Акуафреска не може да искаш да печелиш всички трофей. Круз вече е стар и ще става все по-излишен, Креспо е пътник, Адриано е въпросителна, а Суазо явно няма да бъде налаган. Дрогба е човек, който се купува и с това показваш намеренията си, това е човек, който знае като излезе да поведе отбора си към победа. Такива играчи ти тярбват ако искаш да печелиш Шампионска Лига.
-------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Да прав си Faustico,но аз искам млади игра4и а не игра4 който след 2 сезона ще стане като Круз и Креспо!
![]() |
|
|
Guest_IL_CAPITANO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
поне някой на 25-26 да вземем не на 30 ама и дрогба ще ни е много полеэен така че тука съм малко раэдвоен
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Álvaro Recoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 ![]() |
Нищо, че е на 30. Дидие е африканска маймуна, а те играят на ниво до 34-35.
![]() |
|
|
Guest_IL_CAPITANO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Абе викам да го взимаме ама не раэмяна с Супер Марио
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Абе викам да го взимаме ама не раэмяна с Супер Марио Е, разбира се. Супер-Турбо-Мега-Хипер-Гига Марио си е за ИНТЕР, предстой му голяма кариера със синьо-черния екип ![]() Нападателите за следващия сезон, който си пожелавам в ИНТЕР лично аз са: Адриано, Златан, Дрогба и Балотели. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
а суазо,аз мисля 4е златан няма да го има следващия сезон,а за дрогба след снощния ма4 няма какво да кажа освен-велик
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 01:16 PM |