Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_totti_fenka_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Определено Лацио доста ви притисна и ви нацепи няколко греди ... гледах мача от части и чесно казано доста неорганизирана ми се струваше играта на Интер ... не искам да критикувам , защото не гледах целия мач ,но от частите които гледах с това впечатление останах ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 962 Регистриран: 12-May 07 Град: Русе Потребител No.: 329 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Добре че сега не почва първенството че с тази игра и УЕФА-та не ни е сигурна.За мача какво да кажа-не е за говорене чак,измъкнахме се по чудо за кой ли път вече... Незнам какво ще стане след този сезон но едно е сигурно,трябва да има нов треньор и да е доказано име,който знае какво прави и не се надява само късмета да е с него.Аз лично съм най много за двама-Жозе и Прандели,смятам че те ще направят необходимото да се съобразяват с нас и в Европа.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 918 Регистриран: 16-July 06 Град: Plovdiv Потребител No.: 62 Любим Играч: Ruud van Nistelrooy,Matrix ![]() |
еми квото и да стане оттук нататък,ние сме безсилни.Все още всичко е във наши ръце,само нз докога ще е така.Още следващия кръг имаме безкрайно трудно гостуване на Аталанта,което мн хора подценяват.АКо по някакъв начин вземем тоя мач си мисля,че ще задържим титлата.Ако ли не... после идват Фиорентина,мулан,2 мача с Лацио за купата,абе хич не ни е розово положението.Докато Рома имат предимно домакинства на посредствени отбори...
-------------------- IO SONO INTERISTA!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
И аз мисля че гостуването на Аталанта никак няма да е лесно.
След това Фиорентина...... Ако искаме да станем шампиони,трябва преди последния кръг да имаме 4 точки преднина,защото тогава гостуваме на Парма,а те както се борят да не изпаднат,не виждам как ще ни дадат. Иначе моята единствена надежда е не в отбора,а в това че ромите имат мачове в шампионската лига,купата на Италия и няма да издържат физически,Много искам да направят хубав резултат срещу ман.юнайтед и да пестят сили за реванша. Хубавото е че те имат и гостувания на Удинезе и Самп, и много се надявам там да загубят точки. За нас какво да кажа - то се вижда - трагични сме. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
Определено Лацио доста ви притисна и ви нацепи няколко греди ... гледах мача от части и чесно казано доста неорганизирана ми се струваше играта на Интер ... не искам да критикувам , защото не гледах целия мач ,но от частите които гледах с това впечатление останах ... П.П Какви са тези млади фенки на рома тука в нашия форум,някой знае ли? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Да има бре, внасят разнообразие в атмосферата :Д
-------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 422 Регистриран: 4-January 08 Град: София Потребител No.: 450 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Дано успеем да удържим преднината. Все още всичко зависи от нас, но истинате е, че сме пълна трагедия. Ясно е, че Манчо си тръгва, но дано това не ни струва изпускането на титлата. Аз обаче си мисля, че рома ще ни направят шампиони. Имам предвид, че ще се издънят самите те.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Не трябва да разчитаме на другите...трябва сами да си свършим работата, пък другите нека се дънят, това си е за тяхна сметка
![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 918 Регистриран: 16-July 06 Град: Plovdiv Потребител No.: 62 Любим Играч: Ruud van Nistelrooy,Matrix ![]() |
Ясно е, че Манчо си тръгва и как го реши тва,аз съм толкова отчаян на тая тема,че докато не го видя как си тръгва няма да повярвам... -------------------- IO SONO INTERISTA!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 422 Регистриран: 4-January 08 Град: София Потребител No.: 450 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
и как го реши тва,аз съм толкова отчаян на тая тема,че докато не го видя как си тръгва няма да повярвам... Просто вътрешно усещане. Време е футболният лаик Морати да вземе едно от малкото си верни решения, а именно да изгони треньора след края на първенството. Дано не е късно. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А дори и да си тръгне, какво ви кара да мислите, че ще вземе Моуриньо ?! Та Донадони остава без работа след Европейското ..
![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Изобщо не е за смях ралтата... за мен има 3 никак не лоши варианта
1.ест е Моуриньо - шансове да дойде има,щото е без работа в момента 2.Рафата - и да заебе калчото,поне може да ни донесе бленувания успех в ШЛ,едва ли обаче ще напусне скаузърс,като слушам селекция за следващия сезон стягал вече 3.Чезаре Прандели - и той си има отбор,но при добра оферта от наще не виждам защо да не приеме за Донадони не се бех сетил досега,но като го споменахте,гледайки футбола през очите на Масимо Морати мога да кажа,че съм още по-притеснен за бъдещето на отбора ни. -------------------- IO SONO INTERISTA!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 12:56 AM |