Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Сега се събуждам и ме е яд още повече.Да си призная , след като отпаднахме от Ливърпул се чувствах по-добре от колкото сега(просто тогава го очаквах , а вчера не
![]() НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА (а Манчини пръв!) |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Манчини се опрадва с отсъстващите играчи
Треньорът на Интер Роберто Манчини отдаде загубата с 1:2 от Ювентус на контузените играчи. Нерадзурите загубиха за първи път у дома от една година насам. За последно това стана на 18 април 2007 г. срещу Рома (1:3). Срещу Юве заради травми не играха Дакур, Самуел, Кордоба, Сезар, Виейра, Камбиасо. "През първото полувреме играхме добре в защита. Имахме и няколко положения. Играхме добре. Няма смисъл да говоря за засадата при гола на Юве. Не може да се направи нищо. Ние обаче не бяхме добре в завършващата фаза. Нападателите ни не са в добра форма. Липсваха ни и важни играчи. Достатъчна бе една наша грешка и мача стана много труден", заяви Манчини. Манчини призна, че неговия тим е оставил твърде много свободни пространства на Ювентус. "Ясно е, че бяхме много открити. Станкович не е в добра кондиция. Нямаше ги и други важни дефанзивни играчи. През първото полувреме бяхме добре, но мача се промени в рамките на 10 минути. Не можехме да направим повече. Не става въпрос за това дали сме се страхували. Просто ни липсваха много важни играчи", каза още треньорът. След загубата преднината на Интер пред Рома се стопи до 4 точки. "Същата разлика като миналата седмица. Тя варираше 4, 5, 6 точки. Това е първенство, което ще се играе до края. Ако всичките ни контузени се върнат имаме възможност да спечелим оставащите 8 мача", завърши Манчини. www.gol.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
ЛИПСВА НИ ТРЕНЬОР ТОВА Е
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Дакур, Самуел, Кордоба, Сезар, Виейра, Камбиасо
За всичките тези имаме замесници.Eдвали причината е в това манчо. -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
трябваше да ни бият с 3-0 за да може ман4ини да бъде изгонен!гол от засада за юбе.това реши вси4ко.изклю4ително слаб бурдисо.закъснели смени на ман4ини.това е общо взето
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 962 Регистриран: 12-May 07 Град: Русе Потребител No.: 329 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Каква титла какви неща,с този демобилизиран отбор незнам какво хубаво ни чака... След вчерашния мач си мисля че отбора ни е заспал зимен сън и даже че пролетта дойде и това не го събуди от него.Адски съм разочарован,надявам се още че титлата е в наши ръце,но си мисля че с такива "продукции" сами тикаме Рома към първото място...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,087 Регистриран: 9-January 08 Град: Дупница Потребител No.: 455 ![]() |
ЖАЛЪК! НАИСТИНА ЖАЛЪК ИНТЕР!!! Не мога да повярвам, че това снощи беше Интер! Ще ни бъде доста трудно да вземем титлата с оглед на играта, която показваме след Нова година.И все пак надявам се да станем шампиони, въпреки че май не го заслужаваме много...Но се надявам на друго нещо след края на сезона.Морати да вземе спешни мерки!!! По моето скромно мнение трябва едно подновяване на отбора и разбира се смяна на треньора, която е повече от ЗАДЪЛЖИТЕЛНА.Едно подновяване, което дори и да ни коства един по-посредствен следващ сезон е наложително.
Роберта - казали сме всичко по негов адрес и каквото и да се каже ще е малко...Колкото по-рано си отиде, толкова по-добре за Интер Вратарят - евала на Сезар! Ако не беше той, може би загубата щеше да е далеч по-срамна като резултат. Защитата - под всякаква критика просто.Единствено Майкон се стараеше и направи що-годе добър мач.Матераци и Максуел ме разочароваха, а за Бурдисо какво да кажа - мястото му е в отбор от средата на таблицата в нашата мила, родна А Група.Мисля си, че през лятото ни трябват поне двама защитници.Киву трябва да има място в защитата, Майкон също, а Марко има още какво да даде на отбора, но и той вече не е първа младост - напротив.Така, че аз виждам Киву и Майкон в защитата и спешно още двама играчи в тази зона. Халфова линия - Хименес се стараеше, но Манчини разбира се побърза да го смени...Киву се видя ясно, че мястото му не е в халфовата линия.Санети отново игра на ниво, но и той вече е на възраст.Камбиасо и Виера липсваха, но за жалост и те не са много млади...Маниш, след като влезе пораздвижи малко играта и трябва да има много повече игрово време от това, което му се дава сега.Станкович - коментара е излишен.Този играч с всеки изминал мач става все по-слаб и все по-слаб.Тук едва ли ще открия топлата вода като кажа, че непременно ни трябват поне двама креативни халфове с идея и с въображение.Може би Хименес ще свърши добра работа, но ни трябват още атакуващи халфове. Нападението - един от любимите ми играчи Ибра отново показа, че не става за лидер и не може да направи нищо в големите мачове.Круз след контузията е неузнаваем, а пък и той е вече на годинки.Суазо показа желание за игра, но нищо повече.Балотели - това момче е истинско бижу и трябва много да се внимава с него, защо курва като Манчини е способен да съсипе таланта му(Креспо е чудесен пример за това).Марио трябва да се налага все повече и повече в първия състав.Мнението ми е, че ни трябва поне едно бързо крило и един нападател - тип голаджия, който просто да умее да бежели повече(и не само срещу тимчета като Каляри и Реджина, а и във възловите двубои).Дано и Адриано се завърне от Бразилия в познатата ни форма отпреди няколко години.Трябва да започне чистка в отбора като Манчини, Станкович, Бурдисо трябва да са първите и задължителните изгонени, ако искаме да бъдем лидер в Серия А и да направим нещо съществено в ШЛ.Или поне да не ни умират милиони нервни клетки като гледаме 90 минути сегашния Интер. -------------------- ![]() 22.05.2010 - INTER CAMPIONE D'EUROPA !!! |
|
|
Guest_ELMANIFICO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Браво на хората от интер-тийм !!!
Наистина има някои доста луди фенове ,които тъсят загубата на интер .. съответно победата на Юве само в гола от засада на Каморанези. Явно двамата (играта и скотфийлд ,извинявам се ако има грешка в изписването на никовете ви) са гледали мача . Юве тотално надигра интер пре 90 процента от времето.То основната грешка вие не направихте на терена ,а в съблекалните. Този път прябва да поздравя Раниери - този мишок , този път се беше подготвил Личеше си ,че Ювентус бяха тренирали,бяха говорили и обсъждали,...цялата им подготовка е била съсредоточена в името на победата на Интер.И Раниери успя,един от малкото пъти,но факт е ,че успя. Вие бяхате без Виейра и феномена Камбиасо(откакто е при вас наистина е мн голям) Тогава Раниери умно е сложил Каморанези като вътрешен халф ,а Сали външен ,така се осигурява страхотна подвижност и мобилност на постове и играчи в халфовата линия на Юве !!! Също Сали мн помагаше в защита. Просто Раниери имаше ясна стратегия за мача,а Манчини не. Поне не се видя. Факт е че ви надиграхме,за което аз мн се радвам. С или без гола от засада(който не беше в 1м засада а,в 10 см засада) беше просто гол... ние ви направихме сами да си говорите мн пъти.Но как да не стане това Вие сте шампиони ,а в отбора ви играят Бурдисо?! Максуел Крус Ибрахима ,който нито е лоялен,нито е вкарвал на голям отбор. и т.н и т.н Санети отново беше над всички!!! Браво на капитана ви. Едва ли ще загубите титлата,но факт е ,че качествените отбори печелят титли защото са надскочили себе си в сезона,защото са израстнали,а при вас се получва точно обратното... трябва спешна смяна на треньора и чистка в отбора.В Юве също. FORZA JUVENTUS |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ето аз как виждам Интер до края на сезона.Ако бях на мястото на Манчини щях да направя следните промени в отбора.
1.Ще изградя ясно утвърдена тактика.В момента Интер се води , че играе със схема 4-4-2 , но това не е така.Просто ще трябва отбора да практикува схема , по която има играчи.Вчера Манчини трябваше да излезе със следния състав --------------Ж.Сезар------------------ Майкон---Матераци---Киву----Максуел ---------Санети-------Маниш------------ ----Хименес-----------------Станкович------ --------Ибрахимович-----Круз----------- Ето така и трябваше да сложа Матераци да пази Трезеге ,а Бурдисо - Дел Пиеро.Просто Манчини направи груба грешка и им размени играчите които трябва да пазят.Трезеге е висок играч , умее да играе с глава и е като хиена в наказателното поле - типични персонаж , който Матераци може перфектно да опази , докато Дел Пиеро е по-бърз и повратлив , не играе добре с глава - Бурдисо трябваше да го пази.Убеден съм , че щеше да го опази по-добре , отколкото Трезеге. 2.Ако играта не вървеше веднага щях да направя необходимите смени още на полувремето.По моему след жълтите картони на Киву и Круз автоматично ги пращаха на пейката на полувремето.Киву играеше на ниво , но забележете как през второто полувреме играчите на Юве нападаха през неговата зона (лявата щаст на защитата) с цел да си изкара 2-ри жълт картон.Киву е опитен играч , опази се от картон , но не беше така активен в защита.Именно затова трябваше да влезе Ривас.Ако приемем , че играчите вчера играха така: ----------------------Ж.Сезар---------------------- Майкон----Бурдисо-------Матераци------Максуел Санети----------Станкович--------------Киву------- ------------------------Хименес---------------------- --------------------Ибра-------Круз------------------ Автоматично трябваше Станкович да мине на левия фланг , Киву да бъде заменен от Маниш и да влезе в центъра на терена , а Суазо да замени Круз.Хименес щеше да дава извеждащи пасове до бързите ни нападатели.Но за жалост Манчини не постъпиу така и всички виждаме последствията. 3.Ако бях загубил мача (както Манчини го направи) щях да вляза в съблекалнята и да смъмря много лошо момчетата.А не да се оплаквам от съдията (засада беше 100% , като дори когато Каморанези вкара си мисхел , че ще го отменят , още преди да видя повторението) и да търся цялата вина в него. 4.Стягам си куфарите и напускам Интер за благото на отбора. МАНЧИНИ - ВЪН.НЕ НИ ТРЯБВАТ НЕКЪДЪРНИЦИ В ОТБОРА! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Тоз Сали да не е Бат Сали ?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
за фена на ювентус само да му кажа 4е ювентус с ни6то не превъзхожда интер.просто снощи направиха 1 силен ма4.гол от засада да не забравяме.ювентус отдавна няма този характер които имаше.в нашия отбор просто трябва 4истка.ман4ини е на първо място.според мен максуел игра добре като се има6е предвид 4е се завръща от контузия.бурдисо вън.матераци също,виеира и тои.камбиасо дале4 не е толкова стар.на 28 е.станкови4 слаб.вси4ки знаем кои игра4и трябва да напуснат.искам само да отбележа прекрасната игра на жулио сезар.ибрахимови4 за пореден оът в голям ма4 нищо не прави.та тои балотели е по-добър от него в такива ма4ове.хименес не трябва да седи и секунда на резервната скамеика.мисля 4е маниш може да изкара поне още един сезон при нас,само ако ман4ини се махне.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Защо подяволите все още има хора, който слагат Бурдисо или Станкович в техния топ 11? Аз ли съм сляп.. аз ли мразя тези тъпи парчета.. или тия 2-ма посерковци (тука най-вече визирам сръбската "перла") са адската гавра с нас. Тези двамата не биха били титуляри дори в отбор от калибъра на Сиена. Бурдисо е човека с най-голям коефицент глупости, а Станкович е най-жалкия халф играл в Интер от както тука се подвизаваха играчи като Гули и Бюрук Окан.
-------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Защо подяволите все още има хора, който слагат Бурдисо или Станкович в техния топ 11? Аз ли съм сляп.. аз ли мразя тези тъпи парчета.. или тия 2-ма посерковци (тука най-вече визирам сръбската "перла") са адската гавра с нас. Тези двамата не биха били титуляри дори в отбор от калибъра на Сиена. Бурдисо е човека с най-голям коефицент глупости, а Станкович е най-жалкия халф играл в Интер от както тука се подвизаваха играчи като Гули и Бюрук Окан. Да , прав си.Станкович е много слаб и не заслужава титулярно място в отбора , но за жалост имаме доста контузени играчи и трябва да се избере по-малко зло , а именно сърбина.100% е за предпочитане пред Бурдисо. |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Станкович не хвърли вината върху гола от засада
Футболистът на Интер Деян Станкович изрази огорчението си от загубата от Ювентус с 1:2, но отказа да хвърли вината върху първия гол на торинци, който падна от засада. Сърбинът призна, че не е бил на най-доброто си ниво, но показа колко опасен може да бъде. Той уцели греда през първото полувреме и изведе Маниш на изгодна стрелкова позиция в самия край на срещата, но и португалецът уцели греда. „За нещастие епизоди като гола от засада могат да повлияят сериозно на мача, но така се случи и не трябва да се впуснем в оплаквания. Все още сме на четири точки пред Рома и трябва да се опитаме да запазим преднината си. В следващия мач срещаме Лацио. Имаме седмица, за да се подготвим срещу отбор, който познавам добре, защото играх там пет години. Голът на Каморанези си беше чиста засада. Жалко е, че съдиите не я видяха, но няма да започвам диспути. Реагирахме и можехме и да изравним", заяви Станкович. www.sportal.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Да , прав си.Станкович е много слаб и не заслужава титулярно място в отбора , но за жалост имаме доста контузени играчи и трябва да се избере по-малко зло , а именно сърбина.100% е за предпочитане пред Бурдисо. Отбора има Примавера, която е шампион. Имаме и Пеле и Солари, който са за предпочитане пред този помияр. -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Примаверата не ги знам , Пеле е наказан , а Солари е на същото ниво като Станкович.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 372 Регистриран: 21-July 07 Град: VARNA/DRG Потребител No.: 375 Любим Играч: Javier Zaneti ![]() |
Ето аз как виждам Интер до края на сезона.Ако бях на мястото на Манчини щях да направя следните промени в отбора. 1.Ще изградя ясно утвърдена тактика.В момента Интер се води , че играе със схема 4-4-2 , но това не е така.Просто ще трябва отбора да практикува схема , по която има играчи.Вчера Манчини трябваше да излезе със следния състав --------------Ж.Сезар------------------ Майкон---Матераци---Киву----Максуел ---------Санети-------Маниш------------ ----Хименес-----------------Станкович------ --------Ибрахимович-----Круз----------- Ето така и трябваше да сложа Матераци да пази Трезеге ,а Бурдисо - Дел Пиеро.Просто Манчини направи груба грешка и им размени играчите които трябва да пазят.Трезеге е висок играч , умее да играе с глава и е като хиена в наказателното поле - типични персонаж , който Матераци може перфектно да опази , докато Дел Пиеро е по-бърз и повратлив , не играе добре с глава - Бурдисо трябваше да го пази.Убеден съм , че щеше да го опази по-добре , отколкото Трезеге. 2.Ако играта не вървеше веднага щях да направя необходимите смени още на полувремето.По моему след жълтите картони на Киву и Круз автоматично ги пращаха на пейката на полувремето.Киву играеше на ниво , но забележете как през второто полувреме играчите на Юве нападаха през неговата зона (лявата щаст на защитата) с цел да си изкара 2-ри жълт картон.Киву е опитен играч , опази се от картон , но не беше така активен в защита.Именно затова трябваше да влезе Ривас.Ако приемем , че играчите вчера играха така: ----------------------Ж.Сезар---------------------- Майкон----Бурдисо-------Матераци------Максуел Санети----------Станкович--------------Киву------- ------------------------Хименес---------------------- --------------------Ибра-------Круз------------------ Автоматично трябваше Станкович да мине на левия фланг , Киву да бъде заменен от Маниш и да влезе в центъра на терена , а Суазо да замени Круз.Хименес щеше да дава извеждащи пасове до бързите ни нападатели.Но за жалост Манчини не постъпиу така и всички виждаме последствията. 3.Ако бях загубил мача (както Манчини го направи) щях да вляза в съблекалнята и да смъмря много лошо момчетата.А не да се оплаквам от съдията (засада беше 100% , като дори когато Каморанези вкара си мисхел , че ще го отменят , още преди да видя повторението) и да търся цялата вина в него. 4.Стягам си куфарите и напускам Интер за благото на отбора. МАНЧИНИ - ВЪН.НЕ НИ ТРЯБВАТ НЕКЪДЪРНИЦИ В ОТБОРА! Евала бате.....и аз съм на това мнение.... А за тактиката...мисля че мн неща не са наред .....!!!! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
мом4ета мом4ета.след този ма4 усещам как титлата ни се излпъзва.мн слаб интер от нова година насам.незнам какво да кажа
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]() ![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Имам една мечта
От Юлиян Димитров , topsport.bg Имам една мечта - Интер да вкара гол от засада на Ювентус и съдията да го зачете. Може и с ръка. По възможност победен и в последната минута. Искам за Интер да бъда дадена измислена дузпа срещу Ювентус. Искам футболист на Ювентус да бъде незаслужено изгонен срещу Интер. Искам Ювентус да не го режат срещу Емполи, Сампдория и Реджина, а срещу Интер. В студиото на РАИ 2 в предаването „Доменика спортива” бившият рефер Даниеле Томболини даде уникално обяснение на засадата при гола на Каморанези. „На асистента Николети му пречат двама футболисти да види кога точно Молинаро рита топката”. При положение, че защитникът е в централната зона, а крилото е току пред очите на лайнсмена!? Явно ще си остана само с мечтата. И след n-ти брой „Калчополи”, нищо няма да се промени. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Така е мафията никога неможе да се премахне и винаги ще си я има
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 12:58 AM |