Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Álvaro Recoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 ![]() |
Lazio 2:1
ROMA MERDA INTER CAMPIONE ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Само загуба на рома ще ме развесели ,но това няма да реши нашите проблеми пък и точно сега Рома вкараха гол....(докато пиша) ....
-------------------- ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Аз просто не виждам как от тук до края ще си вземем мачовете при положение , че на скамейката Манчини ще прави глупост след глупост.Все пак надеждата умира последна!
FORZA INTER! |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Добре , че Лацио успяха да победят Рома.Лошото е , че Манчини е адския късметлия и дори когато прави фрапантни грешки , отборът ни трупа актив пред втория.За момента това е добре , но завбъдеще ще берем много ядове.
И все пак...Благодаря на Лацио ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 422 Регистриран: 4-January 08 Град: София Потребител No.: 450 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Добре е, че Рома падна. Но това не може да прикрие истината за моментното състояние на Интер. А то е- трагично.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Álvaro Recoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 ![]() |
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Дженоа изпусна Интер
Шампионът Интер завърши 1:1 при гостуването си на Дженоа в мач от 29-ия кръг на Серия А. Гостите поведоха още в 12-ата минута след гол на Давид Суасо. Хондурасецът получи подаване от Златан Ибрахимович, който нахлу от ляво и изведе съотборника си на два метра от вратата. Малко преди края на първата част Пепе си изпроси два жълти картона и напусна терена оставяйки тима си с 10 човека. През втората част домакините заложиха на Марко Бориело и натиснаха “нерадзурите”. След няколко пропуска все пак в 85-ата минута Дженоа изравни след гол на Бориело. 26-годишният нападател се разписа, след като стража Цезар не успя да уlowi силен удар на Юрич. До края на срещата домакините можеха да вкарат и втори гол. Голмасторът Бориело вкара своят 17-и гол за сезона и вече е едноличен лидер при стрелците в Серия А. Интер с актив от 68 точки остана на първа позиция, докато Дженоа е на десето място с 36 точки. ДЖЕНОА – ИНТЕР 1:1 0:1 Суасо (12) 1:1 Бориело (85) ДЖЕНОА: Скарпи, Конко, Де Роса (69-Фабиано), Сантос (46-Бориело), Кришито(51-Лукарели), Роси, Милането, Юрич, Скули, Фигероа, Данило ИНТЕР: Цезар, Майкон, Бурдисо, Киву, Максуел, Солари (46-Ривас), Камбиасо, Санети, Пеле, Ибрахимович, Суасо (69-Крус) Жълти картони: Юрич, Милането – Дженоа, Пеле, Бурдисо, Крус –Интер Червен картон: Пеле - Интер СЪДИЯ:Роки СТАДИОН: “Луиджи Ферарис” www.sportal.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Трето поредно гостуване не можем да спечелим. Явно "непобедимия Интер" на Манчини му е доста трудничко в Генуа и Неапол, от кадето за 3 мача взе 2 точки. Нямах възможност да гледам мача, но гледайки статистика, анализи и вашите коментари ми е пределено ясно кво е било, всъщност това, което и написах по рано ПОДЦЕНЯВАНЕ при пускането на стартовите 11. Нищо ново. До края на сезона ще разчитаме на това да ударжаме аванса, което няма да е лесно предвид програмата ни. ЕВАЛА Манчини! БЛАГОДАРИМ И ЗА ТАЗИ ПРЕКРАСНА ВЕЧЕР!
-------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Guest_freaked_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
кур за манчини
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
Съжалявам много че песимистичните ми прогнози се оправдават.Просто ще е чудо или някакъв голям спад във формата на Рома ако станем шампиони.Никак,ама никак не ми е приятно,но няма как да не го призная.Не вярвам някой от нас вече да се заблуждава че ако ромите си играят както могат до края няма да ни изпикаят.
Единственото хубаво е че все повече колеги виждат истината - че този човек на пейката трябва да си ходи моментално.И то без забавяне,защото милан са в криза,гонят анчелоти и ще вземат специалния под носа ни.Тогава ела и гледай какво става.Тази путка манчини просто е за отбор като фиорентина, виляреал, евертън или нещо от сорта. Не и за нас. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Мисля, че с времето сме изчерпали всичко за Манчини вече...той просто не може да се оправя с толкова много футболисти, не може да се оправя и със звезди...няма манталитет на победител или поне не го показва, страхлив е (абе направо си е путка), експериментира нон стоп с отбора (нещо, което се прави в предсезонната потготовка)...и едно от най-лошите - намесва личните си отношения с играчите в отбора...нещо, което според мен допринесе за провалите на Адриано, Рекоба, Толдо...ГРОСО!, а изгони и резервния ни вратар Фонтана, който въпреки, че е близо на 40 (ако не е вече) варди като луд. А да и за малко да забравя...той разговаря с играчите чрез медиите :Д Което е ... "интересен" подход.
Абе интересен треньор имаме де, не можем да го отречем...но надявам се интересите му да свършат с края на този сезон. Ние можем само да стискаме палци Морати да се вразуми...защото каквото и да е, той не може да каже в такъв момент, че каквото и да става ще уволни Манчини, тъй като това би развалило нацяло атмосферата в отбора. -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Прибавихме още точка към преднината но да видим дали ще е достатъчна.Определено състава беше повлиян от мача срещу Ювентус.Виера и Хименес бяха запазени а включването на Солари си беше събитие
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Не съм гледал мача, но само като гледам стартовите състави. Не е пуснал Хименез и Виера?!
![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 962 Регистриран: 12-May 07 Град: Русе Потребител No.: 329 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Явно Манчини мисли вече за почивката след края на сезона и как по скоро да се махне от Милано,иначе немога да си обясня каква друга причина може да има за меко казано безумните му решения.Единственото хубаво вчера дойде от Рим,където Лацио направо ни връчиха титлата и много правилно от агитката им имаше един надпис "Scudeto Game Over".Дано поне Мауриньо е почнал наистина да учи италианския и да вземе нещата в свои ръце.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Пффффффф тоя Манчини обърка всичко,което можеше да обърка....ae да се маха,че едвам го издържам вече и тоя паляк на вратата няма ли най-сетне да се стресте и да почне да избива да ги хваща топките както трябва еби му майкатаааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Манчини пак нападна съдията
Старши треньорът на италианския шампион Интер Роберто Манчини за пореден път се нахвърли върху съдията. Причина за нервния изблик на Манчо бе решението на рефера Джанлука Роки да изгони Пеле в 40-ата минута, с което да остави „нерадзурите” с човек по-малко срещу Дженоа. Това коства победата на миланци, които позволиха домакините да изравнят за 1:1. „Червеният картон се отрази на цялата ни игра. Първият жълт картон на Пеле бе очевидна грешка. При вторият разбираш, че съдията е сгафил едва когато видиш повторението. Този Джанлука Роки и друг път ни е създавал тревоги. Същото беше и на мача със Сампдория”, каза Манчо. Неговият тим рискува преднината пред рома да бъде стопена само на 4 точки, но „синьо-черните’ имаха късмет и тя се увеличи на 7, след като Лацио свърши добра услуга на шампионите, побеждавайки „вълците” с 3:2. „Не ме интересува какво става в Рим. Аз съм доволен от момчетата си. Раздадоха се през всичките 90 минути”, завърши Манчини, който напоследък е доста критикуван, особено след отпадането на тима от Шампионската лига. www.topsport.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Когато не можеш да се справиш с нещо търсиш си странична причина - факт при хората и то в над 90%. Истината е, че точно ние няма за какво да виним съдиите. Тази тема е изчерпана всеки рпави грешки, но в момента в Италия те са много, но са породени от неопитност.
-------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
В Италия няма съдии има само някакви циркаджии
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Имам чувството, че на Манчо вече му е все тая какво ще стане с Интер, тъй като така и така след края на сезона напуска.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,366 Регистриран: 21-January 08 Град: София-Казичене Потребител No.: 463 ![]() |
Безбазна игра.Особено второто полувреме Дженоа ни смаза тотално.Просто нямам думи
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 12:20 AM |