Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Zlatan Ibrahimovic statement
Sunday, 16 March 2008 20:50:16 MILAN - "When I came off the pitch I was expressing my disappointment over the substitution and the missed chances. I never said anything disrespectful against the coach." With this statement, Inter striker Zlatan Ibrahimovic repudiates the words attributed to him by presumed lip reading evidence when substituted in the final minutes of Inter's match against Palermo. С няколко думи, Ибра отрича да е казал каквото и да било лошо за Манчини. Той просто е изразил разочарованието си от смяната и изпуснатите положения ![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 962 Регистриран: 12-May 07 Град: Русе Потребител No.: 329 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Незнам какво да кажа освен че бихме,изумявам как така се получава че един играе а друг не.Дано да продължи добрата игра и тези които се предтавят колебливо да влизат в час вече.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Той има балканска кръв във вените си и невярвам да не го е напсувал
![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ибра отрича да е псувал Манчини
Шведският нападател на Интер Златан Ибрахимавич отрече да е псувал наставника Роберто Манчини при смяната си вчера. "В момента на смяната ми, демонстрирах голямото си недоволство за смяната, както и за пропуснатите шансове за гол. Но въобще не съм нападал или псувал треньора”, сподели Ибрахимович. Италианската телевизия засне как при момента на смяната му Златан негодува, като не подаде ръка на Манчини и отправи неприлични реплики. www.sportal.bg |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Морати защити Ибрахимович
Агенция "Фокус" Президентът на Интер Масимо Морати защити Златан Ибрахимович пред вестник Ла Република. Когато бе заменен от треньора Роберто Манчини в мача срещу Палермо, според италианските медии шведът е казал „Дано да напуснеш скоро”. „Това бе просто един нервен момент, който бе интерпретиран неправилно. Аз не знам за кого е бил предназначен този коментар, нека просто поздравим Ибрахимович за това, което прави за Интер. Всички в нашия отбор са малко нервни, дори аз съм обезпокоен преди следващите ни три мача – срещу Дженоа, Ювентус и Лацио”, заяви Морати. |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Хулио Крус защити Ибрахимович за инцидента на мача с Палермо
Агенция "Фокус" Нападателят на Интер Хулио Крус смята, че инциденти като този със Златан Ибрахимович на мача с Палермо се случват навсякъде. Крус призова да престанат спекулациите относно това, какво е казал Златан Ибрахимович при смяната си. Както е известно, в медиите в Италия се появиха твърдения, че Ибрахимович е наругал треньора си Манчини и го е призовал да напусне поста си. По този повод Крус, който най-често партнира на Ибрахимович в атаката на Интер заяви: „Такива неща се случват често и във всички отбори, но никой не ги забелязва, защото в момента вниманието на всички е приковано в Интер. Преди да коментираме каквото и да било, трябва наистина да сме сигурни, че Ибрахимович е казал нещо на треньора. Когато говорих с него той ми каза, че е бил недоволен от смяната си, но не е ругал Манчини”. В последната седмица футболистите на Интер и Роберто Манчини са подложени на голямо напрежение след отпадането на отбора от Шампионската лига и неяснотата около бъдещето на треньора на отбора. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Много ясно че са под голямо напрежение след това отпадене .... Крайно време е да спрат да се занимават с това какво е казал Ибрахимович и да си гледат следващите мачове как могат да играят по добре
-------------------- ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Дали Ибрахимович няма да е новият лидер на отбора (след отказването на Санети, разбира се).Явно е доста "популярен" в съблекалнята щом си позволи публично да критикува Матераци(червения му картон на "Анфийлд) , а сега и Манчини.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
До някъде е прав ,но чак пък лидер на отбора има други играчи които заслужават да бъдат наричали лидери на отбора и си мисля че той не е от тези хора
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Ибрахимович поне за мен определено не може да бъде лидер на отбора.Има доста по-подходящи хора, като например Камбиасо или Майкон.Но при всички положения Интер се нуждае от лидер, човек, който да води отбора към победите.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd July 2025 - 08:46 AM |