Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Играем доста добре
![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Виейра прави може би мача на сезона за себе си, но аз искам да извадя пред скоби как изглежда Интер, когато на терена е Хименес и да го съпоставя с облика ни, когато на негово място е Станкович...Ех, Роберто-Роберто...
![]() -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 ![]() |
Честита победа!
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
След НГ може би най-добиря ни мач. Като цяло отбора игра добре, единственото от играта ни, което не ми се понрави е, че не потърсихме по сериозно 3-тия гол, а трябваше да треперим до край. Иначе добър мач. Чакаме Юфе след 2 кръга
![]() -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,366 Регистриран: 21-January 08 Град: София-Казичене Потребител No.: 463 ![]() |
Честита победа на всички.Победихме един корав отбор и продължаваме напред към титлата
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Доволен съм от играта на момчетата през първото полувреме.През второто отново слаба игра,движението ставаше почти на ходом,единственото по-сериозно положение бе на Ибрахимович,когато изпусна сам срещу вратаря на Палермо,но все пак той подаде невероятния пас към Виейра за 1-0 и за това съм доволен от неговата игра.В този мач се видя за пореден път,че когато Хименез е на терена нещата седят по съвсем различен начин.Все още не мога да разбера,защо Суазо не влиза в игра.Доста посредствен мач на Круз явно има спад във формата му.Виейра направи мача на сезона си,раздаде се докрай.В защита нямам забележки освен Цезар,който за пореден път показва,че не го бива в далечните удари.В крайта сметка от този мач бяха най-важни трите точки с който да си осигурим комфортна преднина пред рома.FORZA INTER !
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
да еба тоя матераци ебахти дървото няма място в интер заедно с БУрдисо .......ако манчини мисли че с матераци може да се спечели ШЛ е доста проЗ
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Еееее добре, доживях да видя и ние да играем добре.
![]() ![]() п.п. В Сряда гостуваме на Дженоа, нали ? |
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 422 Регистриран: 4-January 08 Град: София Потребител No.: 450 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
п.п. В Сряда гостуваме на Дженоа, нали ? [/quote] В сряда гостуваме на Дженоа, в неделя домакини на Ювентус. Очакваме две победи. ФОРЦА ИНТЕР. |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Интер 2:1 Палермо (Виейра 5' , Хименес 36')
Честита важна победа и още по-важно...ЧЕСТИТА ДОБРА ИГРА!Доживяхме и това да си го кажем ![]() Иначе съм доста доволен от момчетата.В защита се справихме доста добре , като изключим 2-3 грешки на Бурдисо.При гола не виня никой , просто липса на късмет.Обаче се вижда , че когато Матераци е диригент в защитата ни , всичко е доста по-лесно.Майкон също направи доста добър мач и затвори всички постъпи към десния фланг на защитата ни В халфовата линия страхотни мачове (впрочем както винаги от началото на сезона) направиха Санети и Камбиасо. Виейра също се справи великолепно и със сигурност направи (както по-голямата част от форума се изказа) мача на сезона си.Преди мача с Ливърпул казах , че човекът който може да ни донесе класирането на 1/4 е Луис Хименес.Просто когато той е на терена Интер има съвсем друг облик.Дали той не е така бленувания от нас PLAYMAKER?Дано го закупим за постоянно след края на сезона , защото е изключително класен футболист.Фиго също се включи добре.Поздравления и за него ![]() В нападение бяха малко постни нещата.Ибрахимович освен 2-3 доста добри паса , не направи нищо запомнящо се.Не помня от кога вече не е вкарвал гол от игра , а Круз направи най-слабия си мач от началото на сезона.Напоследък не му върви играта и по всичко личи , че ще седне на резервната скамейка за няколко мача. FORZA INTER ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Интер си върна преднината от 6 точки
Шампионът и лидер в Серия А Интер си върна преднината от 6 точки пред Рома след успех с 2:1 над Палермо на своя стадион ”Джузепе Меаца”. Тимът на Роберто Манчини изигра много силно първо полувреме, след което водеше само с 2:1. Патрик Виейра откри още в 5-ата минута с глава, прехвърляйки вратаря Фонтана. Френският халф направи хубаво двойно подаване с Ибрахимович, който технично го изведе зад защитата на гостите. Последваха няколко пропуска на ”нерадзурите”, сред които и греда на Виейра. Именно след изстрела в гредата на тъмнокожия французин Хименес отбеляза, но реферът отмени гола поради засада. При първата си атака гостите стигнаха до изравняване. Симплисо би силен удар от 23 метра, Цезар не успя да улови и при последвалия нещастен рикошет в Матераци топката спря в мрежата на домакините. Радостта на сицилианците е кратка. Десет минути след автогола на ”синьо-черните” Хименес заслужено върна преднината на своите след хубаво подаване на Майкон. Последваха още два пропуска на Интер прeди края на първото полувреме. През втората част гостите се отвориха повече и потърсиха изравняването, но Янкович не успя с глава да уцели вратата на Цезар. Домакините също създадоха няколко добри атаки, но по едно положение изпуснаха Фиго, заменил Хименес, и Ибрахимович. Така Интер вече има 67 точки след 28-ия кръг, докато гостите останаха с актив от 36 точки на девета позиция. ИНТЕР – ПАЛЕРМО 2:1 1:0 Виейра (5) 1:1 Матераци (25) 2:1 Хименес (35) ИНТЕР: Цезар, Майкон, Бурдисо, Матераци, Киву, Виейра (90-Ривас), Камбиасо, Санети, Хименес(62-Фиго), Ибахимович (79-Креспо), Крус ПАЛЕРМО:Фонтана, Дзакардо, Ринаудо, Биава, Касани (80-Кавани), Гуана(46-Тедеско), Милячо, Симплисио,Балдзарети, Амаури, Мисоли (46-Янкович) Жълти картони: Креспо, Матераци – ИНТЕР, Гуана, Милячо - ПАЛЕРМО СЪДИЯ: Де Марко СТАДИОН: ”Джузепе Меаца”, 55 000 зрители www.sportal.bg |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Роберто Манчини: Спечелихме важни три точки
Наставникът на Интер Роберто Манчини заяви, че отборът му е спечелил важни три точки при домакинството си на Палермо днес. Шампионът и лидер в Серия "А" надделя с 2:1 над тима от Сицилия. "Важно бе да победим след това, което се случи през седмицата (мача с Ливърпул). През първото полувреме можехме да отбележим още голове. Като цяло изиграхме добър мач, но когато пропуснеш да убиеш интригата, страдаш в края", заяви Манчини. "След почивката реално не допуснахме да има опасности пред нашата врата, което е много позитивно за нас. Намерихме своята форма и възстановихме контузените играчи. Оттук насетне трябва да продължим в този дух", допълни старши-треньорът на "нерадзурите". www.sport1.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
тоя матеразци ви казах просто ве4е не е за интер.а за вратаря ни-изоб6то не е недорузомение,а си е мн стабилен!!добър ма4.о4аквам да играем така до края на сезона.
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Нов скандал в Интер
Дори успехът над Палермо с 2:1 не донесе спокойствие в отбора на Интер. Днес шведският национал Златан Ибрахимович се вбеси, след като бе заменен от Роберто Манчини в 78-ата минута от Ернан Креспо и първо не подаде ръка на наставника, а след това камерите на италианската телевизия хванаха шведа вече седнал на пейката как коментира: ”Да се надяваме, че този ще си ходи, гадно лайно”, по адрес на Манчини. ”Ибрахимович? Когато бях футболист съм правил много по-лоши неща. Бил съм играч и знам, какво е когато те сменят. Това са неща, които се случват”, бе краткия коментар на Манчини след срещата, който бе видимо ядосан. Както е известно, през седмицата специалистът първо заяви, че напуска в края на сезона след поражението от Ливърпул, а ден след това, че ще изпълни контракта си с клуба, който е до 2011 година. www.sportal.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Не гледах мача за съжаление бях на работа
![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Съмнявам се Ибра да е изрекъл тези думи...всичко е медийна измислица
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Аз си мисля че даже нещо по-лошо е казал
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Съмнявам се Ибра да е изрекъл тези думи...всичко е медийна измислица ![]() Според мен това е доста възмoжно това да го е казал,ако забеляза след,като излезе говореше нещо доста продължително,може би и това да са му точните думи ![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
дано го е чул манчини че да се махне hhxhaxaha
|
|
|
![]() ![]() |