IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

5 страници V  « < 2 3 4 5 >  
Closed TopicStart new topic
> Наполи - Интер (Серия А), 1:0
THE_GAME
коментар Mar 3 2008, 00:30
Коментар #61

`GEO`

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 2,818
Регистриран: 11-May 06
Потребител No.: 11

Най-хубавото нещо, което можеше да се случи. Късметлийските победи и хиксове поддържаха у някои хора (вкл. нескопосания ни треньор и 2 пъти по-нескопосания ни президент) заблудата, че видиш ли отборът се справя добре, показва характер и бла-бла-бла. Манчини, а и много от играчите му си въобразиха, че са способни на чудеса без грам напрежение и раздаване, без никаква тактическа постановка и ясна идея в организацията на играта (доколкото имаме такава напоследък)... Тая загуба, която идва доста логично, имайки предвид двумесечната агония, в която се намира ИНТЕР, ще накара тия хора да излязат със съвсем друга нагласа и мотивация след 10 дни на "Меаца", а тогава ще е моментът на истината. Тази загуба не означава абсолютно нищо в борбата за титлата - трябва да стане чудо, че да си изпуснем нашето на домашната сцена. wink.gif

--------------------
Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
Go to the top of the page

+Quote Post
radiinter
коментар Mar 3 2008, 00:33
Коментар #62

Moderator

Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Загубихме пъви мач.Не това обаче е страшното.Притеснителното е слабата ни форма и неспиращите контузии.И все пак горе главата.Сега е най-лесно да почнеме да плюеме по Манчини и отбора но от това файда няма.Всеки отбор изпада в кризи и ние сме в такава.Тя обаче няма да продължава до края на сезона така че отново ще си върнем радоста от победите въпроса е докато дойде това време да успеем да удържим преднината си в класирането.Факт е че от 2 месеца почти не сме изиграли свестен мач и като прибавим и контузиите честно казано не виждам как ще отстраним Ливърпул но трябва да вярваме в отбора.От 14 години съм фен на Интер и съм преживял каде каде по-трудни моменти от сегашния.Дори да отпаднем от ШЛ имаме добра преднина в първенството и играем полуфинал за купата.Трябва да постигнем тези две цели защото в противен случай наистина ще направим може би най-големия гаф за тези 100 години.Недейте да бъдете от тези пишман фенове които са с отбора само когато мачка.

FORZA INTER ultra_inter.gif boysan.gif ultra_inter.gif

+Quote Post
SvetJlio
коментар Mar 3 2008, 00:48
Коментар #63

Интер до гроб!

Група: Members

Коментари: 6,751
Регистриран: 15-May 06
Град: Пловдив
Потребител No.: 23

Осъзнавате ли,че имаме по-тежка програма от Рома в момента + контузените играчи,и че 6 точки са нищо,когато трябваше да бием рома не го направихме,а се радвахме на щастливо изкарания Х.Не знам,но с тази игра трудно ще бием Фиорентима,Юбе и Бмилан.

--------------------

Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога!

+Quote Post
radiinter
коментар Mar 3 2008, 00:51
Коментар #64

Moderator

Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

В следващите 2 кръга имаме домакинства на Реджина и Палермо докато Рома са гости на Наполи и домакини на Милан.Разликата трябва отново да стане около 10 точки.

+Quote Post
SvetJlio
коментар Mar 3 2008, 01:07
Коментар #65

Интер до гроб!

Интер най-накрая загуби

Наполи нанесе първо поражение на "нерадзурите" от началото на сезона

В последния мач от 26-ия кръг в Серия "А" тимът на Наполи победи с 1:0 Интер и по този начин „нерадзурите” претърпяха първа загуба от началото на сезона.

Единственото попадение в двубоя падна още в 3-ата минута, когато Лавеци подаде на Марсело Салайета, който преодоля Майкон и изпрати топката в мрежата на Жулио Сесар.

В 8-ата минута домакините можеха да вкарат и втори гол, но Лавеци стреля в аут. Поредната добра атака на Наполи дойде в 17-ата минута, когато Контини се озова на удобна позиция, но и той не улучи вратата. Отговорът на Интер дойде 10 минути по-късно, но ударът на Давид Суасо от точката за изпълнение на дузпа беше отразен от вратаря Джаниело.

В 73-ата минута стражът на гостите обаче отново си навлече неприятности, след като събори в наказателното поле Гаргано. При дузпата обаче той отрази удара на Марсело Салайета и остави отбора си в по-благоприятна позиция.

В последните минути на срещата гостите се опитаха да стигнат до равенството, но натискът им не доведе до кой знае какви положения пред вратата на Наполи.

След тази загуба преднината на Интер на върха в класирането е само шест точки пред втория Рома. Наполи се изкачи на 11-о място.

topsport.bg

--------------------

+Quote Post
Perugino
коментар Mar 3 2008, 08:00
Коментар #66

Легионер (Милан)

Група: Легионери
Коментари: 274
Регистриран: 16-May 06
Град: Варна
Потребител No.: 25

Спокойно, момчета ще станете шампиони и тази година.Рома има да губи много точки още, предстоят им мачове с Наполи, с НАС, с Лацио. . .Няма да излязат победители винаги.Важното е , че приказката в която живее онзи смешник Манчини вече 4-та година с Вас малко, по малко започва да свършва.Денят в, който се освободите от него и "невероятните" му качества ще бъде най-щастлив за клуба Ви.

--------------------
Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.

+Quote Post
mihael16
коментар Mar 3 2008, 10:11
Коментар #67

nerazzuro

Коментари: 3,667
Регистриран: 1-March 07
Град: sofia,plovdiv
Потребител No.: 275
Любим Играч: INTER

да загубихме за първи път.след серия от слаби ма4ове които показваме след нова година беше въпрос на време да загубим ма4 и ето слу4и се и ако питате мен на едно от наи-трудните места в италия,а именно в неапол.Наистина имаме много контузии и това няма как да повлияе.снощи пак дадохме жертва.незнам с тази игра сме за никаде.преди малко про4етох 4е ще взимаме диара.питам за какво ни е.стига с тия дефанзивни игра4и.непомня от кога не сме взимали офанзивен полузащитник.последно взехме хименес,но се вижда 4е като го няма и него и станкови4 не върви играта.трябват ни офанзивни халфове и 1-2 защитници!колкото до 6-те то4ки преднина..сега му е времето да покажем 4е сме отбор с характери да задържим или да увели4им преднината си на върха,а не да се дадем лесно,защото изпуснем ли я рома ще вземат скудетото.нека покажем 4е можем да играем под напрежение и 4е можем да доминираме дори и с толкова контузии.

FORZA INTER!!!

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Mar 3 2008, 11:51
Коментар #68

Guests

Не знам защо се получава така , но винаги по това време имаме адски много контузии.Помня , че за мачовете с Валенсия ни липсваха Камбиасо и Виейра и бяхме принудени да играем само с защтници в халфовата линия , сега най-вероятно халфове ще играят в защитата tongue.gif . Самуел , Кордоба , Максуел , Киву , Дакур , Ибрахимович , Круз и Киву.Това са 8 играчи , които до голяма степен бутаха първия полусезон.Самуел и Кордоба бяха основната ни 2-ка защитници (поради факта , че Матераци беше контузен доста дълго време) Максуел също беше неизменен титуляр по левия фланг на защитата ни , а Киву играеше навсякъде , където има дупки.Дакур също доста често играеше титуляр (поради липсата на Виейра) , а за Ибрахимович и Круз няма какво да говорим...все пак това са двамата ни най-резултатни играчи този сезон.Това са 8 играча , които редовно играеха...няма как това да не си окаже лошо влияние над отбора (а като добавим и червените картони , които изкарвахме в първите 45 минути се получава една много лоша комбинация sad.gif )
Съвкупността на тези лоши за нас фактори ни вкара в една много лоша криза.Все пак се надявам да покажем характер и въпреки проблемите, се справим с трудностите.

FORZA INTER!

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Mar 3 2008, 11:59
Коментар #69

Guests

Манчини: Не играхме добре

Треньорът на Интер Роберто Манчини призна, че отборът в момента не е в най-добрата си форма, след загубата с 0:1 от Наполи. Според наставника основната причина за това са многото контузии в състава на "нерадзурите".

"В момента не сме в най-добрия си период. В голяма степен това е заради многото контузени играчи в тима ни. Досега имахме удобна преднина, която обаче може да бъде стопена много бързо. Трябва да внимаваме да не губим поредица от срещи. Тази загуба не трябва да нарушава увереността ни. Имаме цяла седмица в коята да се подготвим за следващото изпитание. Бях оптимист след мача с Рома и сега продължавам да бъда. Понякога се случва един мач да играеш слабо и да загубиш", заяви Манчини.

www.sportal.bg

+Quote Post
SvetJlio
коментар Mar 3 2008, 12:07
Коментар #70

Интер до гроб!

В момента не сме били в най-добрата си форма ? Та ние от 3 месеца не сме в най-добрата си форма,надявам се да привлечем някой стойностен халф през лятото за да може малко да организира нещата в цънтъра.Имаме много контузени еми нали имахме дълга резервна скамейка с класни играчи...явно се оказа,че всъщност не е толкова дълга.

--------------------

+Quote Post
adriano1
коментар Mar 3 2008, 13:23
Коментар #71

Интер Маняк

Коментари: 850
Регистриран: 11-August 06
Град: Сливен
Потребител No.: 77

Какво да кажа - аз от доста време насам се изказвам песимистично,но се вижда че явно има защо.
Никак няма да се учудя ако останем този сезон с празни ръце,просто много съм видал от ;юбимците ни.
За треньора няма да говоря,казвал съм го много пъти - пълен смешник и това си е.
Вярно е че имаме по-тежка програма,а 6 точки са нищо разлика.
Все пак дано всичко свърши добре - аз от сега казвам че това да остстраним Ливърпул е химера.

+Quote Post
PER SEMPRE NERAZ...
коментар Mar 3 2008, 13:27
Коментар #72

Със синьо-черно сърце

Коментари: 2,970
Регистриран: 13-August 07
Потребител No.: 394

Великият Манчини за пореден път повтаря очевадното:"Не играхме добре", "Не сме във форма".Ами че ние не сме във форма от началото на годината.Като изключим мачовете с Юфе за купата не си спомням да сме направили добър мач (може би единствено този с Удинезе, но с оглед на това, че бяхме с 10 човека).Колкото по-бързо тоя човек се осъзнае, че не може да играеш с халфова линия с 3-ма дефанзивни халфове или 2-ма и един защитник, толкова по-добре.Как така всичките трансферни слухове, свързани с нас се отнасят все до дефанзивни футболисти-Диара, Сисоко, Маркес, Маниш (аз лично бях положително настроен относно този трансфер и се радвам, че Маниш е наш играч, но той има не повече от 3 мача засега май-май.)Ако пък Манчини не го схване най-накрая - ами време му е да си ходи.Просто е абсолютно наложително да се вземе един креативен АТАКУВАЩ полузащитник.

+Quote Post
Guest_freaked_*
коментар Mar 3 2008, 13:31
Коментар #73

Guests

беше време да загубиме с такива игри като в последните 2-3 месеца си е направо грандиозен успех че чак сега паднахме. има още къде да губиме smile.gif

+Quote Post
N E R A Z Z U R ...
коментар Mar 3 2008, 13:34
Коментар #74

Con zurro nero cuore

Коментари: 3,865
Регистриран: 19-January 08
Град: Варна/София
Потребител No.: 461
Любим Играч: FC Internazionale

Следващите 2 кръга Интер играе с Реджина и Палермо мисля, а Рома с Наполи и Милан. Очаквам Рома да изгуби точки от тези мачове, а ние би трябвало да вземем 2 победи и така да увеличим преднината. Единственото на което се моля да няма пак контузени, че това почна да се случва постоянно....

--------------------

SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI!

+Quote Post
Simo
коментар Mar 3 2008, 13:39
Коментар #75

Интер Маняк

Коментари: 962
Регистриран: 12-May 07
Град: Русе
Потребител No.: 329
Любим Играч: Javier Zanetti

Tази загуба дойде точно навреме,за да си дадат сметка някои,които носят синьо черната фанелка,че неможе да излизаш с нагласата домакините сами ще се бият.Без грам желание да се играе не е най приятното нещо което съм очаквал.И все пак дано този мач ни послужи за поука как не трябва да се играе.За по малко от 10 дена надали ще има кой знае каква промяна,но неможе да си позволим да се излагаме така и с Ливърпул.

+Quote Post
Faustico
коментар Mar 3 2008, 13:48
Коментар #76

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Агонията от последните 2 месеца продължи с пълна сила и на Сан Паоло. Надявам се тази загуба да отвори очите на онази смешна курва на пейката ни - Манчини, и да си даде сметка какво става в отбора. С подобна игра и нагласа не сме за никъде, да 6 точки нито са малко нито са много, но виждаме как по подобие на нас първия полусезон Реал за 2 мача загубиха 6 точки преднина. Паралела го правя защото и те като нас първия полусезон печелиха с лекота но нещата се променят.. най-важното е да се измъкнем с класа от това. Време е някоя от префарцунените ни звезди да вземе диригендската палка и да започнат отнова с играта, която държи Манчини вече 4 сезон при нас. Тази загуба е нещо ХУБАВО, тя трябва да бъде тласъка за излизането от тази криза и да се надяваме, че точно това ще стане.

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
inter_fen
коментар Mar 3 2008, 14:14
Коментар #77

Със синьо-черно сърце

Коментари: 5,564
Регистриран: 6-August 07
Потребител No.: 391

Писна ми от някои ве4е.Ами онзи куц кон Виера,който прави всеки ма4 минимум 5 гре6ки-но не малки.Ами оня Бурдисо какво прави в Интер.Сезар Родригес-пълна трагедия,Жулио Сезар-фатални гре6ки.Просто нямам коментар.Единствените които в момента играят за Интер както трябва са-Ибра,Камбиасо,Киву,Балотели,Кордоба и Санети.Матераци,въпреки 4е ми е любимец,не минава ма4 без да си изкара някой глупав картон.

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Mar 3 2008, 14:15
Коментар #78

Guests

Ето репортаж от мача http://youtube.com/watch?v=0k9UG9ZcchY

+Quote Post
inter_fen
коментар Mar 3 2008, 14:24
Коментар #79

Със синьо-черно сърце

Коментари: 5,564
Регистриран: 6-August 07
Потребител No.: 391

Scofield,кат ги гледам направо ми се пла4е.Дори не догледах клипа.

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Mar 3 2008, 14:44
Коментар #80

Guests

Да , наистина сме трагични.Трябва да отбележа , че въпреки грешката за гола на Сезар , той направи много добри спасявания.Ако не беше той...3-0 не ни мърдаше wink.gif

+Quote Post

5 страници V  « < 2 3 4 5 >
Closed TopicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 7th July 2025 - 10:06 PM
Buy sports equipment online