IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

10 страници V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ливърпул - Интер (Шампионска Лига), 2:0
N E R A Z Z U R ...
коментар Feb 20 2008, 00:22
Коментар #81

Con zurro nero cuore

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 3,865
Регистриран: 19-January 08
Град: Варна/София
Потребител No.: 461
Любим Играч: FC Internazionale

Хм, лошо момчета. За първи път от много време насам виждам един слаб Интер. Да това беше продиктувано от актьорските изпълнения на оная мажоретка Торес, както и от контузията на Кордоба. Какъв беше смисъла да се държи Ибрата 90 минути ? Та то пипна топката няколко пъти е?!? Защо не влезе Суазо. Със своята бързина щеше да разцъка защитата им. А защо не и Креспо? Човек с опит в турнирa. А какъв беше този Круз?! Та той падна 2-3 пъти при поемане на топката! Камбиасо и той слабо игра. Не съм го очаквал от него. Но все пак в дефанзивен план мисля, че се справихме добре. При първия гол имаше рикушет, който попречи на Цезар. Както и при втория стана някакъв "мармалад", че да влезе топката.... А за реванша дай боже да видим Суазо и Креспо, както и Фиго и Хименез( надявам се да се оправи до тогава) и тогава вече за мене ще имаме големи шансове wink.gif
пп. Все пак ultra_inter.gif FORZA INTER! ultra_inter.gif

--------------------

SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI!
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Feb 20 2008, 00:24
Коментар #82

Guests

ЕЛ_МАНИФИКО ... всичко което казваш е вярно.Само искам да ти кажа , че първия жълт картон на Матераци беше mеко казано смешен (казвам ти го не за друго , ами защото не си видял положението)
В отбора ни има много недоразумения.Време е вече да се прави чистка.Аз съм доволен от цялостното представяне на Интер този сезон и знаех , че граничи с невъзможното евентуалното печелене на ШЛ.Скромен съм...мене ми стигат серия А и купата , но ме дразни факта , че в отбора играят някакви пълни паляци , като Цезар (не вратаря) , Станкович (вече е изпята песен) , Бурдисо(най-слабия в целия ни отбор) , Виейра(колкото и да съм го хвалел до сега , време е да започна и да го критикувам)
А относно този мач...най-много ме ядоса факта , че не показахме никакво желание да отбележим гол.Винаги Манчо прави този номер в евро турнирите.Да ме извинява , но няма играчите на Еленио Ерера...с Катеначо ШЛ се печели веднъж на 100 години (в сегашния футбол).
Но нека не хулим прекалено много по отбора...и ние сме хора - грешим.Важно е този път наистина да си вземем поуките за да може занапред да не правим подобни разочароващи игри.

+Quote Post
THE_GAME
коментар Feb 20 2008, 00:25
Коментар #83

`GEO`

Коментари: 2,818
Регистриран: 11-May 06
Потребител No.: 11

Когато се обърне колата - пътища много. Коренно различни щяха да са коментарите ви, ако бяхме издържали само още 5 минути... Имаме светлия пример на Депортиво с/у Милан от пролетта на 2004 год., когато безусловно Милан беше най-добрият отбор в света. Задачата е трудна, но напълно постижима, стига да излезе с правилната нагласа, състав и постановка на играта. Ливърпул изобщо няма да са толкова настъпателни на Сан Сиро, а играта им в защита в никой случай не е образец, както казах. И да питам ELMANIFICO - направи ли си ги тия същите изводи преди 2 години, когато Арсенал ви разпиля с 2-0 в домакинството си, без да сте в намален състав при това?

--------------------
Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more

+Quote Post
Nikolov
коментар Feb 20 2008, 00:27
Коментар #84

Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни

Група: Members

Коментари: 4,863
Регистриран: 22-January 07
Град: до морето
Потребител No.: 264
Любим Играч: Materazzi , Zanetti

Мога да се хвана на бас че ще играем защитно .... и само не разбрах що не пусна Фиго и Суазо...

--------------------

+Quote Post
Guest_ELMANIFICO_*
коментар Feb 20 2008, 00:30
Коментар #85

Guests

Цитат(THE_GAME @ Feb 19 2008, 10:25 PM) *
Когато се обърне колата - пътища много. Коренно различни щяха да са коментарите ви, ако бяхме издържали само още 5 минути... Имаме светлия пример на Депортиво с/у Милан от пролетта на 2004 год., когато безусловно Милан беше най-добрият отбор в света. Задачата е трудна, но напълно постижима, стига да излезе с правилната нагласа, състав и постановка на играта. Ливърпул изобщо няма да са толкова настъпателни на Сан Сиро, а играта им в защита в никой случай не е образец, както казах. И да питам ELMANIFICO - направи ли си ги тия същите изводи преди 2 години, когато Арсенал ви разпиля с 2-0 в домакинството си, без да сте в намален състав при това?

Аз съм си ги направил .Затова сега и на вас ви казвам какво мисля,не ви го казвам с лошо,просто споделям мнение.

За мен и мача с Арсенал и мача с Ливърпул на Юве бяха .... не знам каква дума да използвам...дяволски зле...

Днес все едно гледах Юве на Капело...мачка в Италия..мн точки преднина,без проблеми се минава групата,после идва отбор от Англия и всички се разпада... не знам защо става така...

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Feb 20 2008, 00:35
Коментар #86

Guests

Най-доброто в този мач беше това , че ни приземиха.Витаехме в облаците и си мислехме , че Ливърпул едва ли не сами ще се бият...сега дано Манчини се усети и разбере , че му трябва по агресивна и атакуваща игра.

+Quote Post
Guest_Draak_*
коментар Feb 20 2008, 00:40
Коментар #87

Guests

Цитат(THE_GAME @ Feb 20 2008, 12:25 AM) *
Когато се обърне колата - пътища много. Коренно различни щяха да са коментарите ви, ако бяхме издържали само още 5 минути...

Ами не, нямаше
Поне моите
Манчини е некадърен треньор и т'ва го казах още в деня в който се регнах във форума
Тия успехи в Италия и баба ми щеше да ги постигне при тези обстоятелства
В Европа продължава да се дъни и винаги ще го прави

+Quote Post
Guest_Ultras_*
коментар Feb 20 2008, 00:46
Коментар #88

Guests

през 1965 след като сме паднали 3:1 в първия мач сигурно супер яко са псували Хеленио Херера .....затова изчакайте реванша и тогава генерални изводи

+Quote Post
Nikolov
коментар Feb 20 2008, 00:47
Коментар #89

Останахме без защита .... кво ще правим

--------------------

+Quote Post
niki.st
коментар Feb 20 2008, 00:48
Коментар #90

Интер Маняк

Коментари: 1,366
Регистриран: 21-January 08
Град: София-Казичене
Потребител No.: 463

Ако бяхме удържали още 5 минути,сега вероятно щяхме да величаем уникалния ни характер и борбеност,но във футбола нещата бързо се обръщат

--------------------

+Quote Post
niki.st
коментар Feb 20 2008, 00:51
Коментар #91

Интер Маняк

Треньорът на Интер Роберто Манчини заяви, че неговият отбор е направил всичко по силите си в мача с Ливърпул, но не е могъл да превъзмогне червения картон на Марко Матераци, предаде Channel 4. Още в първите 10 минути и двамата ни централни защитници получиха жълти картони и това определено създаваше предпоставки някой да бъде изгонен. Ливърпул не създаде много положения и мисля, че им се противопоставихме с изключение на последните пет минути. Патрик Виера също не беше напълно готов и определено това съвсем ни повлия. Надявам се да успеем да отстраним Ливърпул въпреки трудния резултат”, обяви Манчини.
Треньорът на Интер също даде за пример мач между двата отбора през 1965-а г., когато Интер е допуснал загуба с 3-1 на „Анфийлд”, но в реванша е спечелил с убедителното 3-0 на Сан Сиро.

--------------------

+Quote Post
Guest_Ultras_*
коментар Feb 20 2008, 00:52
Коментар #92

Guests

Цитат(Dob4Y @ Feb 20 2008, 12:47 AM) *
Останахме без защита .... кво ще правим

трябва ни атаки не защита ...в реванша вратар защитник халф и 8 нападателя тва е

+Quote Post
niki.st
коментар Feb 20 2008, 00:55
Коментар #93

Интер Маняк

Дано травмата на Кордоба не е сериозна.

--------------------

+Quote Post
Nikolov
коментар Feb 20 2008, 00:55
Коментар #94

ХАХАХАХАХА тва при Манчини никога няма да стане !

--------------------

+Quote Post
jonnie
коментар Feb 20 2008, 01:02
Коментар #95

Burdisso fan :D

Коментари: 5,300
Регистриран: 21-November 06
Град: София
Потребител No.: 169
Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi

Абе какво сте се заяли с Камбиасо. Той отне минимум 10 топки на противника, а освен това пресече още 10 опасни подавания и центрирания в наказателното поле. Вие какво искате ... да хване топката от нашето наказателно поле, да мине 6-7 човека и да вкара гол ли? Това да не е Роналдо. Камбиасо е дефанзивен халф и се справи добре в дефанзивен план. Истината е, че отборът като цяло се справи добре в дефанзивен план, но Л`пуул имаха шанс в последните минути да вкарат два гола.

--------------------

+Quote Post
Faustico
коментар Feb 20 2008, 01:03
Коментар #96

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

И аз неразбирам кво пък цецко недоволства от Камбиасо, че и даже доста силни думи каза.. игра доста прилично, за мен само той, Занети, Кордоба и Киву не заслужават никакви критики.

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
niki.st
коментар Feb 20 2008, 01:05
Коментар #97

Интер Маняк

Камбиасо може много повече и го доказвал много пъти.Днес той игра прилично в сравнение с останалите.

--------------------

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Feb 20 2008, 01:25
Коментар #98

Guests

Не съм ли прав , че това беше най-слабия му мач от близо 3 години насам?

+Quote Post
Faustico
коментар Feb 20 2008, 01:36
Коментар #99

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Не си. С какво е заслужил такова определение? Тича ли? Обърка ли много пасове? Какво нередно видя в играта му?

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
AleRt
коментар Feb 20 2008, 01:38
Коментар #100

Forum Administrator

Група: Root Admin
Коментари: 3,308
Град: Glasgow, UK / Стара Загора
Потребител No.: 3

С Павел и Метод се пръснахме от яд...при двата гола...дори не можахме да си допием бирата. Не знам просто...тази статия, дето я е пуснал ники.ст
Цитат
Патрик Виера също не беше напълно готов и определено това съвсем ни повлия. Надявам се да успеем да отстраним Ливърпул въпреки трудния резултат”, обяви Манчини.
.. и като не е бил готов Виейра и за това го пусна нали ? А Фиго и Суазо стояха на скамейката smile.gif Много уместно, найстина...нямам думи. Манчини трябва да си ходи просто. Стига сме се заблуждавали. Той е треньор за Италия, но не и за извън нея sad.gif Както каза елмагнифико - той просто си е мишкар smile.gif Не е той човекът, който ще ни осигури манталитет на шампиони в Европа.

--------------------
Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...

ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!!
WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!!

+Quote Post

10 страници V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Closed TopicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 10th July 2025 - 03:21 PM
Buy sports equipment online