Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,366 Регистриран: 21-January 08 Град: София-Казичене Потребител No.: 463 ![]() |
Разочарован съм от играта.Не направихме свесна атака цял мач,Ливърпул ни надигра.Единствено ми хареса играта на Кордоба и Санети,които се раздадоха.
Според мен ужасна грешка на Манчини че не пусна Суазо.Със своята бързина щеше да ни много по-полезен от Крус. А за съдията не го обиждайте толкова че като нищо можеше да свири дузпа за тях. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 ![]() |
Има и втори мач момчета..
-------------------- ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Даа...отдавна не ми се беше случвало да гледам как Интер губи , но какво да се прави...такъв е живота.Аз бях песимистично настроен още преди старта на мача.За да спечелим такъв мач не трябва да се браним.Стана същото , като на Местая миналата година , само че тогава Бурдисо не беше централен защитник , а и имахме малко повече късмет.С 9 защитника , не се играе за победа.Какво да кажа...мачът си вървеше към 0-0 , само че влизането на Бурдисо и Виейра ебаха майката на цялата ни система.Нека това виси като обеца на yхото на Манчини.Всички преди мача се канеха да играят атакуващ футбол , а нямаше и помен от такава игра.Всички , освен Майкон, Санети и Кордоба , а и от части Киву , бяха супер слаби.Станкович кръгла 0 , Камбиасо (най-слабия му мач в последните 3 години) , Виейра и Бурдисо (пълни трагедий) , Максуел (посредствен) , Ибрахимович (за пореден път ни показа , че във важните мачове се крие).Жулио Цезар игра добре (80 минути , само че) Ама кво да се прави...нелепото изгонване на Матераци доведе до пълен хаос в тима.Не вярвам да ги отстраним в Италия с оглед на факта , че по всичко личи , че Кордоба няма да играе , а Матераци е наказан , което значи , че някой измежду Ривас или Бурдисо ще е титуляр , а това е равносилно на самоубийство.
Е , момчета ... приказката ШЛ свърши още преди да е започнала Не yнивайте...Купата и Серия А са наши ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Разочарован съм от играта.Не направихме свесна атака цял мач,Ливърпул ни надигра.Единствено ми хареса играта на Кордоба и Санети,които се раздадоха. Според мен ужасна грешка на Манчини че не пусна Суазо.Със своята бързина щеше да ни много по-полезен от Крус. А за съдията не го обиждайте толкова че като нищо можеше да свири дузпа за тях. И аз мисля, че трябваше в игра да влезе Суазо. Още при червения картон. Манчини показа, че не смее да рискува и с това, че не смени и Ибрахимович. През второто полувреме имахме нужда от бързи играчи за контраатака, а си останахме с тези, с които започнахме. Личното ми мнение е, че Камбиасо игра на ниво, като предотврати много опасности пред нашата врата. Едно е видно. Когато ние не диктуваме събитията ни трябват бързи крила за контри, а ние не разполагаме с такива. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Така е... Барнзли може, Манчини не може.
![]() -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Така е... Барнзли може, Манчини не може. ![]() Де да имах твоя оптимизъм. Според мен на реванша отново ще излезем с дефанзивна тактика (по простата причина, че не разполагаме с офанзивни играчи) и ще направим едно скучно равенство 0:0. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 267 Регистриран: 22-May 07 Град: В.Т. Потребител No.: 338 Любим Играч: A.Rekoba ![]() |
И кой ще подава топките към "скритите" нападатели?????. Някой от Барнзли например .....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 423 Регистриран: 25-October 06 Потребител No.: 142 Любим Играч: Il Capitano ![]() |
Така е... Барнзли може, Манчини не може. ![]() couldn't say it better! -------------------- ![]() ![]() "Meglio sconfitti che milanisti" Nicola Berti dopo un derby juBe, 2 stars on the shirt- Even if you decorate shit, it's still shit ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Докато в нашия отбор асистенциите ги правят централните защитници с мощни шутове от нашето наказателно поле, трудно ще побеждаваме в тежките мачове.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Само за Виейра искам да кажа няколко думи. Явно се счита, че се е включил слабо, сбърка няколко паса, игра веднъж с ръка в наказателното поле, но като цяло той беше единственият, който се опитваше да държи топката и да организира нещо като игра за ИНТЕР. Единственият...
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Демонсрирахме как един отбор трябва да се пази при резултат 1-0,2-1 в негова полза.
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,366 Регистриран: 21-January 08 Град: София-Казичене Потребител No.: 463 ![]() |
Дано успеем да се вдигнем за реванша и момчетата да си повярват че могат да постигнат обрат
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 267 Регистриран: 22-May 07 Град: В.Т. Потребител No.: 338 Любим Играч: A.Rekoba ![]() |
За мен истината е само една - Сериа А не е Шампионска лига. Отбор с 6 защитника, 1 дефанзивен, 1 атакуващ и 2 нападатели няма място в нито един турнир. да играеш колкото да не загубиш това е антифутбол. Някой беше писал че тифозите на Интер са най-злощастните във футбола. Но един тифозо е тифозо когато отбора пада а не когато печели.
|
|
|
Guest_ELMANIFICO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Знаете,че аз съм фен на Юве... спокойно няма да ви обиждам или да ви преча,просто искам да си изразя мнението:
В този мач се видя точно това,което ви липства- характер. Без да засягам фенските ви (и моите също) пристрастия трябвада отбележа,че веч над 30 години вие нямате финал за Шл ,17 ли там колко години сте без титла в серия А.Това ви е развалило- характера се изгражда с мн мн победи ,на всеки фронт,до днес вие го имахте това,но освен тази важна част трябват още две : 1.Качествен треньор - Манчини е мн по-добър от Раниери или поне резултатите му .Но днес все едно на вашата пейка стоеше мишка,а не човек готов на всичко ,за да играе на финал. Аз не видях първия жълт картон на Матераци,но втория си беше реален(поне в Шл лига не би трябвало да ост. ненаказано,ако беше за шампионат не мисял ,че щеше да се свири,не знам) ,но нищо ... 10 души .. това бе шанс да се докажете.НО аз,който не съм фен на Интер,занам ,че Крус е нападател за много атаки..още от Болоня...а вие няма как да правите много атаки с 10 души ,при това като гости.Трябваше да се пряви характер от страна на Манчини и да се смени Крус със Суазо- черньото е дяволски бърз,мн здрав физически и играе добре с двата крака и с глава,само едно паническо изчистване напред озн. атака за Интер,обаче със СУазо в отбора 2.Големи играчи - Сигурно сте гледали мача на Юве с РОма- най-вече второто полувреме ние играехме като вас днес,но каква беше разликата - велик играч като Дел Пиеро!!! Реално едно сериозно положение - гол.После обаче трябват хора ... или по-точно мъже-бойци -- във вашия отбор или няма такива или се скриха,а ако се крият.. не мисля ,че са мъже. Ваши лидери са Златан ( дори някои от вас са си сложили снимка с англески криле на гърба на Златан),но той ви предаде!Още в Юве не беше лидер,винаги е бил такъв,не около него се гради голям отбор...той е изграждан от големия отбор,преди Аякс,след това Юве,а днес Интер...но той не е човек,който ще ви Измъкне от кашата...ЦСКА Москва е едно...Ливърпул насред Англия е друго... сами видяхте. Камбиасо... и той ви изостави... а играеше толкова добре...но с/у слаби отбори от Серия А ,слаби сравнение с Шл,иначе серия А не е чак толкова зле..,надявам се Станкович... винаги съм го смятал за един от най-големите,мн го харесвам,но тази вечер не го видях Жулио Сезар...не ви гледам всички мачове,но обяснете ми с какво е по -добър от ТОлдо...Толдо ви направи мача за купата в Олимпико Торино... защо това момче пази,на мястото на световно доказал се вратар като Толдо? Успех в решанша,отсрамете Италия!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Цецо не съм прав с теб че Камбиасо направи най-слабият си мач от 3 години насам.Доста се бори бяга ,но както знаех 1-2 немогат да напраят отбор ....
-------------------- ![]() |
|
|
Guest_Draak_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Мисля си че моментът е подходящ да се самоцитирам...
Дано след като Пуул ни опердашат в ШЛ на Морати да му дойде акъла в главата и да разкара Манчини Днес пак излезе с някакви безумни идеи в главата си После по време на мача пък вместо да вкара Фиго (или пък да го видим тоя Маниш) и Суазо на местата на Круз и Камбиасо че да ги резнем с някоя контра пусна Виера на мястото на Круз (?!) и не използва третата си смяна Моля аплодисменти за треньорския гении на човека имащ се за месия на Интер едит: Още има някаква надежда Ако сменим треньора преди реванша... или поне някоя тухла му падне на главата на тоя че да е в кома по време на мача Михайлович може и да ни избута до следващия кръг |
|
|
![]()
Коментар
|
|
С играта ни днес просто бяхме обречени на загуба.Не може цял мач да се браниме и да искаме да постигнеме нещо.
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
стига нареждане ...просто отбор играе толкова колкото му позволява противника а поол просто това трябваше да им е мача на живота а за публиката нямам думи ПРОСТО УНИКАЛНА тя им беше и 12 и 13я играч и като видите уникално тъпото изгонване на матераци от садията нито 1я жълт го има нито 2я къде видя тоя галфон че за 30мин червен картон трябваше да има нз и после се усети че е сбъркал и ни спести дузпа на виера и ние вече след 30мин 12човека срещу 10 няма как даже съм че има отбор който издържа до 85мин 0:0 и бях мн доволен но накрая се пропукахме и гения на джерард ни довърши и въпреки всичко ИМА РЕВАНШ !!! феновете на интер чакат такива мачове от години стадиона ще се пръска по шевовете ФИГО ще е на линия както и 100% от виера АЗ ВЯРВАМ ЧЕ МОЖЕМ ДА СТИГНЕМ ДО 2:0 НА САН СИРО а от там нататака един господ знае.....ако нямате вяра значи не сте никакви фенове !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Аз пък ще критикувам сега.. ВЕДНАГА. И това пак ще е оная мазна курва Манчини, който има хора като Фиго и Суасо на пейката!!! ФИГО И СУАСО!!! 1 час с човек по-малко и той не направи 3 смени!!! КАКВООООООО????????????? КОЛКО
-------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Guest_ELMANIFICO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Аз не смятам,че тифозите ви предадоха ... постоянно се чуваше "INTER.INTER.INTER"."FORZA INTER ALE ALE ALE,FORZA INTER ALE ALE ALE" and "FORZA INTER" вас също ви подкретяха ,не тярвба да позволявате друг отбор да диктува събитията ,без значение неговото име.
Юве позволява да му диктуват събитията неговите противници и елате вижте какво става ... това е най-лошото,проява на слабост!! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 03:21 PM |