Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
нещо много близо до това-> http://youtube.com/watch?v=YKH7zAybZ8M ни предстой ...може би без гола на гостите.Тва е един много добър и велик мач от преди 10год заслужава си да се види при головете стадиона ще се срине Голям мач!Баджо forever! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Аз пък не съм съгласен с това което казахте за това да забравим за Ливърпул. Дори напротив мисля, че в тези тежки мачове преди реванша ако наистина отбора, Манчини, Морати и всички от тима държат на думата си, че цел номер 1 е Шампионска Лига Интер трябва да мисли за след 3 седмици. Трябва да го направи в тия 3 кръга в Италия и да се опита да играе футбол, какъвто ще ни е нужен на Меаца на 11 март. Това което играем в Италия и тези разходки няма да ни помогнат на реванша, както не помогнаха на Местая миналата година. Интер трябва да се научи да играе атакуващо, да пресира и да играе на скорост, скорост която подобява тази на Арсенал примерно. Ако наистина амбициите са за Шампионска лига при тези 11 точки преднина отбора е длъжен да жертва 3 мача за да се нагоди към стил на игра, който ще е задължителен на реванша с мърсисаици. Аз лично обаче не вярвам Манчини да направи такова нещо и отново ще заложи на победи спечелени ходом, а на 11 март отбора ще чака отново отгоре 3 гола и класирване, сещия този номер, който не мина срещу Валенсия и Вилереал.
-------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,366 Регистриран: 21-January 08 Град: София-Казичене Потребител No.: 463 ![]() |
Ливърпул трудно ще пропилее аванса си.Определено ни предстои най-важния мач от доста време.Ако искаме да продължим трябва да изиграем мача перфектно от първа до последна минута.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Морати: Интер може да вкара 15 гола на Ливърпул!
Президентът на Интер Масимо Морати направи сензационно изявление, според което неговият отбор е способен да реализира 15 (?!) гола във вратата на Ливърпул в срещата реванш от Шампионската лига на 11 март. "Остава ни цял мач. Загубихме битка, но не и война. Ако нашите тифози се представят по начина, по който очаквам, съм сигурен, че ще е много трудно за Ливърпул", каза босът на "нерадзурите". "Това е футбол. Ако ни тръгне играта, може да отбележим и 15 гола на Ливърпул", показа ясновидски способности Морати. www.sport1.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Е няма нужда чак 15, аз и на три чисти съм доволен.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Морати отново възражда оптимизма от началото на сезона. Но за съжаление този оптимизъм за победен ход в Европа не е подплатен с реални действия. След три седмици като отпаднем, отново ще е горд с играчите и показаната от тях игра и всичко ще се отдаде на малшанса. И така ще си продължаваме година, след година по един и същи начин.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
ХАХАХАХа какво изказване на Морати може и 20 да вкараме само ако се подават топки(футболни) на нападателите
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Морати не е ставал скоро за смях, явно му липсва чувството.
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 381 Регистриран: 14-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 20 Любим Играч: Zanetti ![]() |
вчера сънувах,че ги водим с 3:0 на Меаца
![]() дано сънят ми стане реалност -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
В Интер се надяват Ибра да реши реванша с Ливърпул
След скандала с Марко Матераци, Златан Ибрахимович също понесъл критики за загубата с 2:0 от Ливърпул в първия двубой от 1/8-финалите на Шампионската лига. След поражението, шведът обвини Матераци, но вицепрезидентът на "нерадзурите" Анджеломарио Морати смята, че Ибрахимович не трябва много да говори, а да покаже класата си в реванша "Сан Сиро". "Ибрахимович вече показа невероятната си класа. Той е ключов играч и предвид факта, че реваншът с Ливърпул е ключов, очакваме от него да направи разликата", коментира синът на президента Морати. sportal.bg -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Колкото и колеблив да е Ливърпул в момента, само с 1 Златан няма да го биеш 3-0. Нужно е много повече - например отбор, колектив, раздаване и хора, които знаят какво да правят в такива ситуации - Фиго, Креспо, Виейра - задължително.
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
В момента в Интер има култ към Ибрахимович и от много хора едва ли не е считан за месия. Ясно е, че той е най - силен когато целия отбор е силен и за това победата може да дойде единствено при много силна игра на целия отбор.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
вярвам в това 4е ще продължим напред.надявам се да се повтори слу4ая когато отстарняваме ливърпул с 3-0 на сан сиро.наистина знам 4е ще продължим.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 422 Регистриран: 4-January 08 Град: София Потребител No.: 450 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
вярвам в това 4е ще продължим напред.надявам се да се повтори слу4ая когато отстарняваме ливърпул с 3-0 на сан сиро.наистина знам 4е ще продължим. http://www.vbox7.com/play:50ba6aec Нека на "Меаца" във вторник кънти това, пък каквото стане. Ще ни е нужен и много късмет. С този човек на нашата пейка наистина ще ни трябва. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Ако имаме шанса да вкареме един бърз гол до 10 - 15 минута може и да има искра в тунела,но все пак си оставам песимист за мача,колкото и да са ми на сърце ИНТЕР,също ката трябва да се надяваме на защитата да удържи контрите на Ливърпул,защото си мисля,че те точно по този начин ще играят - на контра
![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_method_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Дълааааааааааааааааааг... мама ти чоро..!! ставим ти курац у уста!!! що ми пипаш юзъра? ще падаш по врат ит високо
![]() МЕРДА ЛИВЕПУЛ.! ИНТЕР ЩЕ СЕ КЛАСИРАТ@!!!! ФОРЗА НЕРАЗУРИ!!! |
|
|
Guest_freaked_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
ще има двее,трии,четирии и така до...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,087 Регистриран: 9-January 08 Град: Дупница Потребител No.: 455 ![]() |
ще има двее,трии,четирии и така до... ![]() Евала ! Много добре казано ![]() -------------------- ![]() 22.05.2010 - INTER CAMPIONE D'EUROPA !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ЕДИТ: Чета на горе някакви коментари за Интер и пул! Я се стегнете бе, момчета... пул бяха супер смешни през целия мач! Ако не бяха двата турбо случайни гола, дето им набутаха на интер, направо вече са си заминали... Вие как искате Интер да играят, като пул си получиха съдийското рамо още в началото на мача? Да играят с неспирни атаки като са с човек по-малко ли? Много ясно, че са в неизгодна позиция и им оставаше да се надяват да постигнат някакъв приличен резултат и после да им паднете на Сан Сиро!
Ама тоя късмет скапан е прекален вече... Миланския верно свърши тая вечер, ама пулския не знам безкраен ли ще е или какво? А как ще се накефя Интер да им прасне една тройка на нула не е истина Цитат на мнение на фен на Челси, постнато във форума на ФМ. |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Явно този фен на Челси не е запознат с факта , че Ливърпул са от така наречените ТУРНИРНИ отбори.Отбори , които веднъж на 50 години пропиляват такава изгодна разлика от 2 чисти гола и то при положение ,че съперникът им е с една дозина контузени играчи в защита.Един гол за тях , означава край на мача в тяхна полза.Трябва да имаме 2 пъти по-голям късмет от Ливърпул на реванша , ако искаме да ги остраним , но за жалост в Европа късмета не е с нас
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 07:22 AM |