IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

10 страници V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ливърпул - Интер (Шампионска Лига), 2:0
radiinter
коментар Feb 20 2008, 01:41
Коментар #101

Moderator

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Горе главите.Загубихме едн мач който се разви много лошо за нас.На реванша съм сигурен че ще победим дано само да е досатъчно за класиране.А най-глупавото нещо което можете да направите е да почнете да плюете по Манчини.До вчера не пишехте такива неща.Имаме добър отбор но и той е съставен от хора а не от машини.И не ни отписвайте толкова бързо.
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest_Ultras_*
коментар Feb 20 2008, 01:54
Коментар #102

Guests

едно ще ви кажа...АКО ИНТЕР ОТСТРАНИ ливърпул СЛЕД 20ДЕНА си залагам топките и онази работа че този отбор ще вземе ШЛ ще мачка още поне 3 години в италия и още една ШЛ в тези години само ако отстраним ливъпул ТОЗИ ОТБОР ЩЕ СЕ ПРЕБЪРНЕ В МАШИНА ГАРАНТИРАМ ВИ ГО стига се спорили кой кво е правил как го е направил сега идват мн трудни мачове гостуваме на самп после посрешаме маршичките от рома след тва мн гадно гостуване на наполи резервите срещу реджина у дома и тогава ЛИВЪРПУЛ АЗ ВЯРВАМ В ОТБОРА В ТРЕНЪОРА ВЪВ ФЕНОВЕТЕ КАКТО И В МАГИЯТА НАРЕЧЕНА ФУТБОЛ (ман слечелиха може би най шанарската ШЛ в историята за 2мин.....ние обърнахме самп от 0:2 до 3:2 за 10мин...заличихме 3 гола от рома за 4:3 ИМАЙТЕ МАЛКО ВЯРА)!!!!!!! какво са 2 гола на SAN SIRO срещу тия мишки там няма да има YOU NEVER WOLK ALONE а ще има "AMALA!!! Amala Pazza Inter amala!
И una gioia infinita che dura una vita Pazza Inter Amala!!! Pazza Inter Amala!!! AMALA!!! " "Ce Solo L Inter A Farci Ridere"

+Quote Post
Guest_Данаил_*
коментар Feb 20 2008, 02:35
Коментар #103

Guests

Колкото по-бързо се забрави този мач, толкова по-добре. Очаквам в Италия да ги смажем !!!

+Quote Post
Guest_Ицо_*
коментар Feb 20 2008, 09:06
Коментар #104

Guests

Много слабмач за интер,просто нямам думи.Такова блъскане,и такъв бетон не бях виждал.Тази игра не е за шампионска лига!!!!!!!!!!!

+Quote Post
Jeter
коментар Feb 20 2008, 09:48
Коментар #105

Интер Фен

Група: Members

Коментари: 626
Регистриран: 17-May 06
Град: Велико Търново
Потребител No.: 27

Съгласен съм, че играта не е за Шампионската лига, но съперника беше много труден и успяха да ни подлъжат с този слаб мач който изиграха в събота. Манчини беше извадил най-доброто което имаше така, че аз лично нямам претенции към него. Круз не е във форма от няколко мача и си мисля, че ако беше играл в събота Манчини щеше да го види. Надявах се Виера да смени Станкович, но неговото влизане не разочарова само мен (дано се реваншира в Милано). Черната маймуна трябваше да замени Круз. Лявата ни зона е много зле (и се кефех че нападат отдясно до 50-60 мин.), халфова линия нямахме и това изолира Ибрахимович. И най-важното КИВО Е ЗАЩИТНИК.

--------------------

+Quote Post
adriano1
коментар Feb 20 2008, 09:49
Коментар #106

Интер Маняк

Коментари: 850
Регистриран: 11-August 06
Град: Сливен
Потребител No.: 77

Sorry 4e pak pi6a na latinica.

Iskam da kaja nqkolko ne6ta - tozi ma4 me kara6e da se 4uvstvam tolkova zle kakto sled nqkoi na6i zapomnq6ti se ma4ove - s Alaves v Milano 0:2, s Arsenal v Milano 1:5 i t.n.
Vseki kaza po nqkoe istinsko i verno mnenie tuka za pi4inite
Za men osnovnata pri4ina e samo edna - treniora
Prosto s takava p...a nqma kak da vzemem 6ampionska liga - turnir v koito trqbva hus,jelanie za pobeda i mnogo,ama mnogo zloba i kuraj.
Prosto Mancini ne e 4oveka koito moje da ni izvede do tazi kupa.
Nadejdata mi e Masimo da se zasegne mnogo,6toto iska da povtori uspehite na ba6ta si - da mahne mancini,kato go zameni s edinstveniq vazmojne 4ovek - Mourinho.Taka s edin kur6um 2 zaeka - idva pri nas i stavame ma6ina, i nqma da otide v milan i da gi napravi tqh takiva.

+Quote Post
Perugino
коментар Feb 20 2008, 11:05
Коментар #107

Легионер (Милан)

Група: Легионери
Коментари: 274
Регистриран: 16-May 06
Град: Варна
Потребител No.: 25

Манчини е най-големият Ви враг!Докато Морати не го изгони ще е така.

--------------------
Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.

+Quote Post
INTERFAN
коментар Feb 20 2008, 11:53
Коментар #108

Интер Маняк

Коментари: 1,087
Регистриран: 9-January 08
Град: Дупница
Потребител No.: 455

Цитат(Ultras @ Feb 20 2008, 01:54 AM) *
едно ще ви кажа...АКО ИНТЕР ОТСТРАНИ ливърпул СЛЕД 20ДЕНА си залагам топките и онази работа че този отбор ще вземе ШЛ ще мачка още поне 3 години в италия и още една ШЛ в тези години само ако отстраним ливъпул ТОЗИ ОТБОР ЩЕ СЕ ПРЕБЪРНЕ В МАШИНА ГАРАНТИРАМ ВИ ГО стига се спорили кой кво е правил как го е направил сега идват мн трудни мачове гостуваме на самп после посрешаме маршичките от рома след тва мн гадно гостуване на наполи резервите срещу реджина у дома и тогава ЛИВЪРПУЛ АЗ ВЯРВАМ В ОТБОРА В ТРЕНЪОРА ВЪВ ФЕНОВЕТЕ КАКТО И В МАГИЯТА НАРЕЧЕНА ФУТБОЛ (ман слечелиха може би най шанарската ШЛ в историята за 2мин.....ние обърнахме самп от 0:2 до 3:2 за 10мин...заличихме 3 гола от рома за 4:3 ИМАЙТЕ МАЛКО ВЯРА)!!!!!!! какво са 2 гола на SAN SIRO срещу тия мишки там няма да има YOU NEVER WOLK ALONE а ще има "AMALA!!! Amala Pazza Inter amala!
И una gioia infinita che dura una vita Pazza Inter Amala!!! Pazza Inter Amala!!! AMALA!!! " "Ce Solo L Inter A Farci Ridere"

Напълно съм съгласен с всичко, което Ultras е написал.Не унивайте толкова рано, момчета! Едва ли ще открия топлата вода като кажа, че във футбола всичко е възможно.Единственото, което ме притеснява е, че Матераци и вероятно Кордоба няма да играят.мулан им вкара 3 гола за едно полувреме, та ние ли няма да им вкараме???Колкото до червения картон беше меко казано пресилен, дано му счупят краката на това манекенче торес на реванша.Какви фенове сме ако не подкрепяме и не вярваме в отбора точно сега, в най-тежките моменти???Сигурен съм, че имаме сили да ги отстраним..на Сан Сиро тези сватбарски удари няма да минават...а както каза Ultras отстраним ли лузърите...това ще ни даде крила и ще мачкаме наред....

FORZA NERAZZURRI !!!

--------------------

22.05.2010 - INTER CAMPIONE D'EUROPA !!!

+Quote Post
mihael16
коментар Feb 20 2008, 12:02
Коментар #109

nerazzuro

Коментари: 3,667
Регистриран: 1-March 07
Град: sofia,plovdiv
Потребител No.: 275
Любим Играч: INTER

вие вси4ки маи сте големи специалисти а?как искате да направим свястна атака като останахме с 10 4овека 1 4ас преди края на ма4а?как да направим не6то запомнящо се?просто срещу отбор като ливърпул неможем да си позволим да се изнесем напред при 0-0.а този 4овек които каза 4е сме нямали характер-пълни глупости.незнам вие какъв характер имахте срещу тях преди няколко години...това е ШЛ и с 10 4овека е убииствено да се играе.нека не обвиняваме ман4ини защото тои няма6е какво да направи след изгонването на тапака марко.кво искате да беше пуснал суасо ли.можехме да си позволим по открита игра след 1-0,но преди това освен защита невиждам как друго трябва да се играе.ма4а беше труден.а за 4ервения картон няма какво да говорим.първия жълт беше измислица,а при второто нарушение матеразци изпусна торес и си беше декориран правилно.просто ми писна от неговите глупости.кордоба се контузи направо ужас.имаме нужда от 2ма защитници,защото само с киву до никъде няма да стигнем.а ибрахимови4 просто нямаше как да покаже нещо,защото нямаше от кои да полу4и топката.ако сте гледали ма4а,играехме в защита вси4ки вклу4ително и тои.като цяло слаб съдия,глупаво нарушение на матераци,липса на късмет за нас и мн голям късмет на ливърпул.има оба4е още един ма4 и вярвам 4е ще се класираме.онзи ден капело каза 4е ливърпул била като ранен вълк,е сега ние сме ранения вълк има още един ма4.занзар на вас ви е проблем целия отбор.ман4ини се справя идеално.моля ви колеги нека гледме реално на нещата...да забравим тоя ма4 и продалжим напред да мислим за тези които предстоят.

+Quote Post
Guest_Ultras_*
коментар Feb 20 2008, 12:15
Коментар #110

Guests

Цитат(mihael16 @ Feb 20 2008, 12:02 PM) *
вие вси4ки маи сте големи специалисти а?как искате да направим свястна атака като останахме с 10 4овека 1 4ас преди края на ма4а?как да направим не6то запомнящо се?просто срещу отбор като ливърпул неможем да си позволим да се изнесем напред при 0-0.а този 4овек които каза 4е сме нямали характер-пълни глупости.незнам вие какъв характер имахте срещу тях преди няколко години...това е ШЛ и с 10 4овека е убииствено да се играе.нека не обвиняваме ман4ини защото тои няма6е какво да направи след изгонването на тапака марко.кво искате да беше пуснал суасо ли.можехме да си позволим по открита игра след 1-0,но преди това освен защита невиждам как друго трябва да се играе.ма4а беше труден.а за 4ервения картон няма какво да говорим.първия жълт беше измислица,а при второто нарушение матеразци изпусна торес и си беше декориран правилно.просто ми писна от неговите глупости.кордоба се контузи направо ужас.имаме нужда от 2ма защитници,защото само с киву до никъде няма да стигнем.а ибрахимови4 просто нямаше как да покаже нещо,защото нямаше от кои да полу4и топката.ако сте гледали ма4а,играехме в защита вси4ки вклу4ително и тои.като цяло слаб съдия,глупаво нарушение на матераци,липса на късмет за нас и мн голям късмет на ливърпул.има оба4е още един ма4 и вярвам 4е ще се класираме.онзи ден капело каза 4е ливърпул била като ранен вълк,е сега ние сме ранения вълк има още един ма4.занзар на вас ви е проблем целия отбор.ман4ини се справя идеално.моля ви колеги нека гледме реално на нещата...да забравим тоя ма4 и продалжим напред да мислим за тези които предстоят.

ЕВАЛА ТАКА ВИ ИСКАМ Е ТВА Е КОМЕНТАР ВСИЧКИ ЗАЕДНО И МАЧКАМЕ МАЛКО ВЯРА ТВА Е!!!!

+Quote Post
fcinter
коментар Feb 20 2008, 12:50
Коментар #111

Редовен Интерист

Коментари: 381
Регистриран: 14-May 06
Град: Бургас
Потребител No.: 20
Любим Играч: Zanetti

Много ми е кофти и ми се струва че скоро ще кажем "Чао" на ШЛ. Така и не разбирам защо Манчо не пусна Суацо в игра...
И все пак дано да покажем играта си на реванша и да ги разгромим
FORZA INTER!

--------------------

+Quote Post
onlyinter
коментар Feb 20 2008, 13:01
Коментар #112

Интер Фен

Коментари: 422
Регистриран: 4-January 08
Град: София
Потребител No.: 450
Любим Играч: Javier Zanetti

Наистина като фенове сме длъжни да подкрепяме винаги отбора. И в радостни и в трудни моменти. Но това не значи, че трябва да си затваряме очите пред явните недостатъци. Моето мнение е - просто Манчини не е за треньор на Интер. Доказва го за пореден сезон. Той явно не е разбрал, че мачовете на елиминации са коренно различни от тези за първенство например. Наистина на нас като фенове ни е лесно да ръсим мозък отстрани. Но все пак на треньора като човек, който носи пряката отговорност, трябва да му бъде потърсена сметка от ръководството. Лично на мен ми писна всяка година едно и също, а именно: силни месеци октомври, ноември, декември. А след нова година - спад във формата. Всеки отбор естествено има спадове през годината, важното е да не са фатални. Докато при нас се оказват такива. Иска ми се след реванша да се поздравиме с класиране напред, но ще е адски трудно.
Въпреки всичко Форца Интер.

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Feb 20 2008, 13:45
Коментар #113

Guests

Ибрахимович обвини Матераци

Шведската звезда на Интер Златан Ибрахимович обвини бранителят Марко Матераци за загубата с 0:2 от Ливърпул на “Анфийлд” късно снощи в първи осминафинал от Шампионската лига. Защитникът бе изгонен за два жълти картона още в 29-ата минута, което попречи на тима, воден от Раберто Манчини, да играе своята игра, като до края на срещата само се бранеше с човек по-малко. ”Какво се случи срещу Ливърпул? Питайте Матераци”, нервен отговори 26-годишният голмайстор, като отказа да коментира друго.
Старши-треньорът Манчини също заяви, че Матераци е трябвало да бъде по-внимателен, след като е имал вече жълт картон и не е трябвало да оставя отбора с 10 човека в толкова

www.sportal.bg

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Feb 20 2008, 13:47
Коментар #114

Guests

Камбиасо: Свърши само първото полувреме

Халфът Естебан Камбиасо коментира загубата на неговия Интер от Ливърпул с 0:2 в 1/8-финалите на Шампионската лига. Футболистът не драматизира поражението на „Анфийлд", като е уверен, че отборът има необходимите качества да заличи пасива в реванша. „Ще трябва да сме спокойни, защото ще е смъртоносно да допуснем гол на наш терен. С качествата, които имаме можем да отбележим два гола на Ливърпул. Ще ни е необходима голяма вечер, без страх, защото битката трае 180 минути. След първото полувреме изоставаме с 0:2, но ще видим след другите 90 минути. С десет срещу единадесет души се защитавахме добре, но не можехме да създаваме опасности. Без нещастния рикошет в Майкон двубоят можеше да завърши 0:0. След като поведоха за тях стана лесно да удвоят. Със сигурност червеният картон на Матераци ни попречи да играем нашата си игра, а ни принуди да мислим за защитата", заяви Камбиасо

www.sportal.bg

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Feb 20 2008, 13:52
Коментар #115

Guests

Морати хвали героите на Интер

Собственикът на Интер Масимо Морати изгледа от трибуните на "Анфийлд" загубата с 0:2 от Ливърпул. Президентът на клуба обаче не остана разочарован от видяното. Той похвали играчите на Манчини и ги нарече "герои".

"За 85 минути отбора игра героично, прекрасно. Нямам никакви забележки нито към Манчини, нито към момчетата. Те направиха каквото можаха и аз съм им благодарен. Казах им да не се отчайват, защото направиха силен мач. Показаха характер", заяви Морати.

Президентът на Интер не пропусна да коментира червения картон на Марко Матераци. Защитникът бе изгонен още в 30-ата минута за два жълти картона. Според Морати реферът Де Блеекере е прекалил. За четвърти път в последните 7 мача Интер завършва срещата с 10 души.

"Мисля че съдията малко прекали с двата жълти картона на Матераци. Но станалото, станало. Не можем да променим нищо", допълни Морати.

www.gol.bg

+Quote Post
Nikolov
коментар Feb 20 2008, 14:07
Коментар #116

Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни

Коментари: 4,863
Регистриран: 22-January 07
Град: до морето
Потребител No.: 264
Любим Играч: Materazzi , Zanetti

Тва е 1то полувреме така е ,но го играхме по безобразен начин .Ибрахимович е прав че трябва да се сърди на Матераци за пропиления мач ,а това изказване на Морати много ме учуди точно в този момент трябваше да им се навика хубаво да се вземат в ръце и да играят като отбор

--------------------

+Quote Post
Faustico
коментар Feb 20 2008, 14:31
Коментар #117

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12

Не трябва да се предаваме и да драматизираме докрай, но лошото е в това, че с тази игра, с този състав, с този ТРЕНИОР.. аз не виждам как можем да бием Мърсисайци у дома с 3 чисти гола. Футбола игра на късмет.. същия този късмет, който изведе Ливърпул и курвите мулн до трофей последните години, да се надяваме, че след 3 седмици най-сетне съдбата ще се усмихне и на нас. В такъв турнир без късмет не може!!! А НИЕ ОТ ГОДИНИ НЯМАМ ТАКЪВ!

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
N E R A Z Z U R ...
коментар Feb 20 2008, 14:52
Коментар #118

Con zurro nero cuore

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 3,865
Регистриран: 19-January 08
Град: Варна/София
Потребител No.: 461
Любим Играч: FC Internazionale

Ибра критикува Марко.... Даа, само това остава - да почнат и да се карат....
пп. Някой знае ли Хименез докога е аут? както и Кордоба?

--------------------

SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI!

+Quote Post
PER SEMPRE NERAZ...
коментар Feb 20 2008, 15:22
Коментар #119

Със синьо-черно сърце

Коментари: 2,970
Регистриран: 13-August 07
Град: Пловдив
Потребител No.: 394

Как от един мач направихте генералните изводи?Манчини не ставал за треньор.Ами какво можеше да направи той?Значи Манчо не става, ама Матераци е перфектен, така ли?Вярно, че картоните му бяха доста пресилени, но той изобщо не трябваше да дава повод на съдията да спира играта за нарушение.Толкова ли не може да отнеме чисто топката на тоя манекен Торес.И как видяхте, че сме играли зле?Кво можем да направим с 10 човека срещу пуул на Анфийлд.Защитата ни беше почти безупречна.А Ливърпуул въобще не играха някакъв извънземен футбол и не са отбор, който да не може да бъде победен.85 минути им трябваха, за да вкарат гол на отбор, играещ с 10 души от 30-тата минута.На отбор със защита с Кордоба и Максуел.Които играха страхотно впрочем.Камбиасо, Майкон и Санети също бяха на страхотно ниво, но всички те са дефанзивни футболисти.Къде беше голямата звезда Ибра, например.Лесно е да вкараш на Ливорно и Емполи, но на Анфийлд е друго.Поне да беше опитал да направи нещо.И недейте така, бъдете оптимисти, аз вярвам в победата на Меаца, Ливърпул не са някакво страшилище в момента.Със защита като снощната и атака от първата минута и с футболисти на терена, които знаят какво правят с топката шансовете ни са големи.Нали 1965 е било същото.И после какво-спечелили сме трофея.Каквото и да стане FORZA INTER PER SEMPRE ultra_inter.gif

+Quote Post
Faustico
коментар Feb 20 2008, 15:56
Коментар #120

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12

А ако не Манчини кой да е главния виновник? Това което казах за себе си като мнение е на базата на вече 3 сезон в Шампионска Лига начело с тоя нещастник. След първия жълт картон на Матераци защо той продалжи да следва навсякъде Торес и да е залепен за него? Кой трябваше да прехварли Торес на Кордоба? Ако имамхме лидер на пейката, а не тоя палячо този картон никога не би бил факт още в 30мин. И как ще играеш този прословут 1 час с човек по малко и няма да направиш 3-та смяна? Имаш хора като Креспо, Фиго и Суасо на пейката и няма да си нарпавиш 3-тата смяна да освежиш отбора. Това не ти ли изглежда.. незнам каква е точната дума МАЛОУМНО е меко казано, точно за такъв двубой е Суасо, в който единствения избор ни е контрата и той така и така не го пусна.. а остави отбора да капне на терена надявайки се ОТНОВО както срещу Вилереал и Валенсия, че нещата от само себе си ще се наредят, но това не става. ПРИ НАС НЕ СТАВА! Ние не сме нито Ливърпул нито Милан, че да имаме адски им късмет всичко да се нареди както искаме. Добрия резултат тярвба да се търси, а Манчин иза 3 поредна година отказа да го направи. ЗА МЕН ТОЙ Е ЕДНА ГНУСНА КУРВА.

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post

10 страници V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Closed TopicStart new topic
2 потребител(и) четат тази тема (2 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 10th July 2025 - 03:18 PM
Buy sports equipment online