IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

17 страници V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Closed TopicStart new topic
> Рикардо Куарешма, От Порто
Guest_Scofield_*
коментар Jun 27 2008, 20:45
Коментар #81

Guests

Интер и Порто не се разбраха за Куарешма

Спортният директор на Интер Марко Бранка напусна Португалия в лошо настроение и се прибра в Милано, след като се видя с ръководството на португалския шампион за Рикардо Куарешма. На срещата присъства и наставникът Жозе Моуриньо, но "нерадзурите" сметнали, че исканата от Порто цена - 40 милиона евро, е прекалено висока за техничаря. Местните медии пишат, че Интер са предложили 25 милиона евро плюс Давид Суасо, но от Порто не искали и да чуят. Бранка дори предложил португалския талант Пеле вместо Суасо, но и тази оферта не задоволила "драгоните".
По-рано днес "А Бола" писа, че Куарешма и Интер са се разбрали, като "нерадзурите" щели да платят 32 милиона евро, но явно не е точно така. Очаква се в следващите дни двете ръководства да се чуят отново.

www.sportal.bg
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest_IL_CAPITANO_*
коментар Jun 27 2008, 20:49
Коментар #82

Guests

Сега на кое да вярваме mad.gif писна ми айде да го взимаме че вече незнам ще полудея

+Quote Post
Nikolov
коментар Jun 27 2008, 21:00
Коментар #83

Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни

Група: Members

Коментари: 4,863
Регистриран: 22-January 07
Град: до морето
Потребител No.: 264
Любим Играч: Materazzi , Zanetti

ПФФФ пак ще стане кат с Киву 1 месец ще четем различни информаций и дано премине в Интер

--------------------

+Quote Post
N E R A Z Z U R ...
коментар Jun 27 2008, 23:51
Коментар #84

Con zurro nero cuore

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 3,865
Регистриран: 19-January 08
Град: Варна/София
Потребител No.: 461
Любим Играч: FC Internazionale

Интер купи Рикардо Куарешма

Португалската телевизионна станция SIC съобщи, че националният халф на страната Рикардо Куарешма е преминал в италианския Интер.

Това е станало след като "Интеристите" са се съгласили да платят на Порто трансферна сума от 35 млн. евро и прибавят към това халфа Пеле.

Италианският шампион е прибягнал до трансфера, след като не успя да привлече Мансини от Рома.

Първоначалната цена, която от Порто са обявили е била 40 млн. евро, а предложението на Интер е било 25 млн. евро и нападателя Давид Суазо.

Но португалския клуб е предпочел да прибере повече пари, затова се е спрял на варианта 35 млн. евро плюс Пеле.

www.gol.bg

Пеле показа добри игри този сезон. Ако тази информация е вярна предпочитах 25 млн. + Суазо отколкото 35 + Пеле.

--------------------

SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI!

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Jun 28 2008, 00:21
Коментар #85

Guests

Аааа много ми е кофти , че сме им дали точно Пеле.За жалост поредния млад играч който пробива в Интер бива махан с лека ръка.Старата песен се повтаря...този път с нови герои sad.gif . Мислех , че ръководството си е взело поуките след махането на Пирло , но явно не са sad.gif

+Quote Post
Nikolov
коментар Jun 28 2008, 08:28
Коментар #86

Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни

Коментари: 4,863
Регистриран: 22-January 07
Град: до морето
Потребител No.: 264
Любим Играч: Materazzi , Zanetti

Още няма официялна новина така че можем да бъдем спокойни за в момента

--------------------

+Quote Post
Il_Genio
коментар Jun 28 2008, 08:58
Коментар #87

Зарибен

Коментари: 1,291
Регистриран: 6-October 07
Град: Перник
Потребител No.: 414
Любим Играч: Il Genio, Il Capitano

Спекулации, спекулации smile.gif

--------------------
Solo Inter Milano Siamo Noi ! 

+Quote Post
onlyinter
коментар Jun 28 2008, 10:53
Коментар #88

Интер Фен

Коментари: 422
Регистриран: 4-January 08
Град: София
Потребител No.: 450
Любим Играч: Javier Zanetti

Ако новината за Пеле+35 мил. е вярна, за мен това е грешка на ръководството за този трансфер. Това е повече от исканите 40 мил. от Порто. А и Пеле има всички данни да стане голям играч. Предвид честите контузии на Камбиасо и Виера би вършел работа на Интер но..... При цялото ми уважение към Куарешма той не струва повече от 20 мил.

+Quote Post
adriano1
коментар Jun 29 2008, 23:56
Коментар #89

Интер Маняк

Коментари: 850
Регистриран: 11-August 06
Град: Сливен
Потребител No.: 77

Абе какви са тези глупости,дано да не е вярно,тези нашите тъпанари имат ли грам мозък в главите си дори да си помислят за такава сделка??? Да дадат Пеле и такава сума- абсурд!!! Дано е измама!!!!!

+Quote Post
Guest_ThEShADoW_*
коментар Jun 30 2008, 02:15
Коментар #90

Guests

Според мен точно Жозе няма да се раздели с Пеле. Младока има много добър удар от далечни разстояния бори се има си физиката остава му само опита и е перфектен заместник на Естебан smile.gif а иначе Куарешма ако не го вземем ние ще си остане в Порто така че ще свалят цената като видят че няма на кого да го продадат..дано де wink.gif

+Quote Post
Guest_IL_CAPITANO_*
коментар Jun 30 2008, 12:31
Коментар #91

Guests

Цитат(ThEShADoW @ Jun 30 2008, 03:15 AM) *
Според мен точно Жозе няма да се раздели с Пеле. Младока има много добър удар от далечни разстояния бори се има си физиката остава му само опита и е перфектен заместник на Естебан smile.gif а иначе Куарешма ако не го вземем ние ще си остане в Порто така че ще свалят цената като видят че няма на кого да го продадат..дано де wink.gif

И аз мисля че ще я смалят ...40 милиона е прекалено голяма сума за Куарешма той е не повече от 25 млн

+Quote Post
Guest_ThEShADoW_*
коментар Jun 30 2008, 19:04
Коментар #92

Guests

чакаме развитие по въпроса все още няма нищо в официалниа саит..а и все пак Куарешма сам пожела да си тръгне от Порто ако никои не плати 40 млн ще свалят на 20-25 ( реалната му цена защото 40 млн е клаузата му за разтгрогване )

+Quote Post
Guest_IL_CAPITANO_*
коментар Jul 1 2008, 00:12
Коментар #93

Guests

Футбол: Моуриньо потвърди, че иска Рикардо Куарешма в Интер
01 юли 2008 | 00:45 | Агенция "Фокус"
Милано. Треньорът на Интер Жозе Моуриньо заяви, че държи да привлече в състава си своя сънародник Рикардо Куарешма, пише „Екип”. Очаква се Порто да се съгласи да продаде своя най-добър играч за сума, не по-малка от 25 милиона евро. „Трябва да призная, че искам Куарешма. Той е играч, чийто качества ме впечатляват. Определено имаме нужда от халфове, докато в защита нямам нужда от нови играчи, защото имам отлични изпълнители”, допълни Моуриньо.

+Quote Post
Guest_ThEShADoW_*
коментар Jul 1 2008, 00:45
Коментар #94

Guests

омръзна ми по всички саитове едно и също това го знаем отдавна искам да кажат или идва или не толкоз

+Quote Post
mihael16
коментар Jul 1 2008, 09:58
Коментар #95

nerazzuro

Коментари: 3,667
Регистриран: 1-March 07
Град: sofia,plovdiv
Потребител No.: 275
Любим Играч: INTER

и намен ми омразна само от спекулации-да или не това искам да 4уя

+Quote Post
Guest_IL_CAPITANO_*
коментар Jul 1 2008, 13:20
Коментар #96

Guests

Все пак си мисля че Куарешма е сигурен едва ли щом толкова много се спекулира няма да го вземем

+Quote Post
N E R A Z Z U R ...
коментар Jul 1 2008, 17:21
Коментар #97

Con zurro nero cuore

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 3,865
Регистриран: 19-January 08
Град: Варна/София
Потребител No.: 461
Любим Играч: FC Internazionale

Куарешма нали беше споделил, че е подписал с гранд по време на европейското. А пък не виждам друг отбор така да напира за него освен нас. Какво толкова се овърта немога да разбера.

--------------------

SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI!

+Quote Post
Guest_ThEShADoW_*
коментар Jul 1 2008, 18:54
Коментар #98

Guests

колко е споделил само тои си знае и в статията пишеше че ще каже кои е клубът чак след края на участието на националния му тим в Евро 2008 а то свърши и самото първенство и още няма развитие..мразя да седя на тръни деба ! wink.gif да кажат както с Лампард да ще го вземем не този сезон няма да играе за нас и да има няква яснота

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Jul 1 2008, 19:21
Коментар #99

Guests

Павка , традицията повелява около трансферите на Интер да няма никаква яснота wink.gif

+Quote Post
Guest_ThEShADoW_*
коментар Jul 1 2008, 19:47
Коментар #100

Guests

Мани ти традицията до преди сагата с Киву и Суазо всичко беше кристално ясно казва се купваме този и аиде а ся .. станахме като патуващ цирк всеки е спряган за тука

+Quote Post

17 страници V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Closed TopicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 5th July 2025 - 06:15 PM
Buy sports equipment online