Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Интер и Порто не се разбраха за Куарешма
Спортният директор на Интер Марко Бранка напусна Португалия в лошо настроение и се прибра в Милано, след като се видя с ръководството на португалския шампион за Рикардо Куарешма. На срещата присъства и наставникът Жозе Моуриньо, но "нерадзурите" сметнали, че исканата от Порто цена - 40 милиона евро, е прекалено висока за техничаря. Местните медии пишат, че Интер са предложили 25 милиона евро плюс Давид Суасо, но от Порто не искали и да чуят. Бранка дори предложил португалския талант Пеле вместо Суасо, но и тази оферта не задоволила "драгоните". По-рано днес "А Бола" писа, че Куарешма и Интер са се разбрали, като "нерадзурите" щели да платят 32 милиона евро, но явно не е точно така. Очаква се в следващите дни двете ръководства да се чуят отново. www.sportal.bg |
|
|
Guest_IL_CAPITANO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Сега на кое да вярваме
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
ПФФФ пак ще стане кат с Киву 1 месец ще четем различни информаций и дано премине в Интер
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Интер купи Рикардо Куарешма
Португалската телевизионна станция SIC съобщи, че националният халф на страната Рикардо Куарешма е преминал в италианския Интер. Това е станало след като "Интеристите" са се съгласили да платят на Порто трансферна сума от 35 млн. евро и прибавят към това халфа Пеле. Италианският шампион е прибягнал до трансфера, след като не успя да привлече Мансини от Рома. Първоначалната цена, която от Порто са обявили е била 40 млн. евро, а предложението на Интер е било 25 млн. евро и нападателя Давид Суазо. Но португалския клуб е предпочел да прибере повече пари, затова се е спрял на варианта 35 млн. евро плюс Пеле. www.gol.bg Пеле показа добри игри този сезон. Ако тази информация е вярна предпочитах 25 млн. + Суазо отколкото 35 + Пеле. -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Аааа много ми е кофти , че сме им дали точно Пеле.За жалост поредния млад играч който пробива в Интер бива махан с лека ръка.Старата песен се повтаря...този път с нови герои
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Още няма официялна новина така че можем да бъдем спокойни за в момента
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Зарибен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,291 Регистриран: 6-October 07 Град: Перник Потребител No.: 414 Любим Играч: Il Genio, Il Capitano ![]() |
Спекулации, спекулации
![]() -------------------- Solo Inter Milano Siamo Noi !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 422 Регистриран: 4-January 08 Град: София Потребител No.: 450 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Ако новината за Пеле+35 мил. е вярна, за мен това е грешка на ръководството за този трансфер. Това е повече от исканите 40 мил. от Порто. А и Пеле има всички данни да стане голям играч. Предвид честите контузии на Камбиасо и Виера би вършел работа на Интер но..... При цялото ми уважение към Куарешма той не струва повече от 20 мил.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
Абе какви са тези глупости,дано да не е вярно,тези нашите тъпанари имат ли грам мозък в главите си дори да си помислят за такава сделка??? Да дадат Пеле и такава сума- абсурд!!! Дано е измама!!!!!
|
|
|
Guest_ThEShADoW_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Според мен точно Жозе няма да се раздели с Пеле. Младока има много добър удар от далечни разстояния бори се има си физиката остава му само опита и е перфектен заместник на Естебан
![]() ![]() |
|
|
Guest_IL_CAPITANO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Според мен точно Жозе няма да се раздели с Пеле. Младока има много добър удар от далечни разстояния бори се има си физиката остава му само опита и е перфектен заместник на Естебан ![]() ![]() И аз мисля че ще я смалят ...40 милиона е прекалено голяма сума за Куарешма той е не повече от 25 млн |
|
|
Guest_ThEShADoW_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
чакаме развитие по въпроса все още няма нищо в официалниа саит..а и все пак Куарешма сам пожела да си тръгне от Порто ако никои не плати 40 млн ще свалят на 20-25 ( реалната му цена защото 40 млн е клаузата му за разтгрогване )
|
|
|
Guest_IL_CAPITANO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Футбол: Моуриньо потвърди, че иска Рикардо Куарешма в Интер
01 юли 2008 | 00:45 | Агенция "Фокус" Милано. Треньорът на Интер Жозе Моуриньо заяви, че държи да привлече в състава си своя сънародник Рикардо Куарешма, пише „Екип”. Очаква се Порто да се съгласи да продаде своя най-добър играч за сума, не по-малка от 25 милиона евро. „Трябва да призная, че искам Куарешма. Той е играч, чийто качества ме впечатляват. Определено имаме нужда от халфове, докато в защита нямам нужда от нови играчи, защото имам отлични изпълнители”, допълни Моуриньо. |
|
|
Guest_ThEShADoW_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
омръзна ми по всички саитове едно и също това го знаем отдавна искам да кажат или идва или не толкоз
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
и намен ми омразна само от спекулации-да или не това искам да 4уя
|
|
|
Guest_IL_CAPITANO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Все пак си мисля че Куарешма е сигурен едва ли щом толкова много се спекулира няма да го вземем
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Куарешма нали беше споделил, че е подписал с гранд по време на европейското. А пък не виждам друг отбор така да напира за него освен нас. Какво толкова се овърта немога да разбера.
-------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
Guest_ThEShADoW_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
колко е споделил само тои си знае и в статията пишеше че ще каже кои е клубът чак след края на участието на националния му тим в Евро 2008 а то свърши и самото първенство и още няма развитие..мразя да седя на тръни деба !
![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Павка , традицията повелява около трансферите на Интер да няма никаква яснота
![]() |
|
|
Guest_ThEShADoW_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Мани ти традицията до преди сагата с Киву и Суазо всичко беше кристално ясно казва се купваме този и аиде а ся .. станахме като патуващ цирк всеки е спряган за тука
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 06:15 PM |