Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Álvaro Recoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 ![]() |
Порто пуска Куарeшма в Интер
Президентът на Порто Жорже Нуно Пинто да Коста заяви, че Рикардо Куарешма може да премине в Интер, но все още никой от "нерадзурите" не е отправял оферта за крилото. "Истина е, че Куаршма е желан от Интер, но до момента никой не ми е пращал официална оферта. Преди няколко седмици спортният директор на италианците Марко Бранка бе в Порто, но ме попита каква клаузата за прекратяване на контракта на футболиста (40 милиона евро). После ми обеща да ми прати оферта, но така и не я получих. Във вестниците прочетох най-различни неща, които не отговарят на истината. Нямам представа дали нашият играч иска да си тръгне от Порто. Това може да питате него. Единственото, което знам, е, че се чувства добре при нас", коментира Да Касто пред медиите в Португалия. "Дали Куарешма се продава? Той, както и всичките останали футболисти на клуба, се продават при разумни оферти. Трансферният прозорец е до края на август и никой не знае какво да ще се случи", допълни човек номер едно в португалския шампионат. Както е известно, техничарят е основна цел на наставника на Интер Жозе Моуриньо. В момента Куарешма не тренира с "драконите" от десет дни, като официалната версия е, че е контузен. Sportal.bg |
|
|
Guest_IL_CAPITANO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Да и за колко ще го пуснат за 40 млн ли ? да си го държат ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Не вярвам вече този трансфер да стане
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Е нали уж Куарешма в Интер до петък... Сега пък няма никакви оферти. Само аз ли си мисля, че хората отговорни за трансферите ни трябва да се хвърлят от някой мост
![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 962 Регистриран: 12-May 07 Град: Русе Потребител No.: 329 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Според мен ще дойде,няма да е след много време
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Абе и 40 млн да дадем,само нека дойде.Кво се оплаквате.Като че ли вие ще ги дадете тия пари.Не сме дали повече от 25милиона за трансфери засега,а имаме нужда от по добри играчи.Нали ШЛ ще атакуваме.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 422 Регистриран: 4-January 08 Град: София Потребител No.: 450 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Абе и 40 млн да дадем,само нека дойде.Кво се оплаквате.Като че ли вие ще ги дадете тия пари.Не сме дали повече от 25милиона за трансфери засега,а имаме нужда от по добри играчи.Нали ШЛ ще атакуваме. Според мен не си прав. За тези пари, които искат за Куарешма, може да се вземат например Давид Силва и някой класен защитник. Все пак не може да се хвърлят ей така кинти. Това е патент на Абрамович и Калдерон. Интер не е бездънна яма. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
ммм нз писна ми ве4е да 4ета измислици.докато не го видя в саита няма да повярвам 4е е при нас
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Според мен не си прав. За тези пари, които искат за Куарешма, може да се вземат например Давид Силва и някой класен защитник. Все пак не може да се хвърлят ей така кинти. Това е патент на Абрамович и Калдерон. Интер не е бездънна яма. Да,но тези отговарящи за трансферите не се ориентират към Силва или Розина,Хамсик.Затова по добре да ги дадем тия пари,защото само с Мансини няма да стане. |
|
|
Guest_IL_CAPITANO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Футбол: Президентът на Порто е готов да преговаря с Интер за Куарешма
04 август 2008 | 12:51 | Агенция "Фокус" Порто. Президентът на Порто Пинту да Кошта в интервю за италианския в. „Кориере дело спорт” заяви, че клубът му е готов да води преговори с Интер за трансфера на Рикардо Куарешма. „Спортният директор на Интер наистина беше в Португалия, за да обсъжда с нас възможността за покупка на Куарешма. Но не стигнахме до конкретно предложение. Цената на Куарешма е 30 милиона евро. Но искам да отбележа, че сумата може да бъде намалена”, заяви президентът на Порто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 422 Регистриран: 4-January 08 Град: София Потребител No.: 450 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Футбол: Президентът на Порто е готов да преговаря с Интер за Куарешма 04 август 2008 | 12:51 | Агенция "Фокус" Порто. Президентът на Порто Пинту да Кошта в интервю за италианския в. „Кориере дело спорт” заяви, че клубът му е готов да води преговори с Интер за трансфера на Рикардо Куарешма. „Спортният директор на Интер наистина беше в Португалия, за да обсъжда с нас възможността за покупка на Куарешма. Но не стигнахме до конкретно предложение. Цената на Куарешма е 30 милиона евро. Но искам да отбележа, че сумата може да бъде намалена”, заяви президентът на Порто. Като намали на 20 да се обади на Бранка. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
Guest_INTERMilano_* |
![]() ![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
аз мисля, че ще го пуснат за 22
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Álvaro Recoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 ![]() |
Аз пък си мисля, че няма да дойде в Интер...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
аз ни6то не мисля,просто 6те 4акам и се надявам да доиде
|
|
|
Guest_IL_CAPITANO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Футбол: Интер продължава да чака Рикардо Куарешма
05 август 2008 | 12:35 | Агенция "Фокус" Милано. Италианският Интер продължава да чака португалеца Рикардо Куарешма, пише "Кориере дело Спорт". Преди дни от ръководството на Порто, където в момента играе нападателят, изненадващо обявиха, че не са получавали оферти за него. От Интер пък твърдят, че привличането му е въпрос на дни. Новият мениджър на Интер Жозе Моуриньо е настоял пред ръководството да привлече сънародника му, тъй като има нужда от офанзивен играч. Цената на футболиста е 30 милиона евро, но може и да бъде намалена, твърдят от Порто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Интер дава 27 милиона за Куарешма ?
Според "Corriero De Manha" Интер подготвят оферта от 27 милиона за звездата на Порто Рикардо Куарешма. Синьо-черните се опитват да привлекат полузащитника откакто не успяха да вземат Франк Лампард от Челси. Жозе Моуриньо е голям фен на звездата на драконите и според информациите с удоволствие би го взел на Сан Сиро. Португалският всекидневник "Correiro De Manha" твърди, че източници близки до клуба са заявили, че италианските шампиони са готови да се разделят със солидната сума от 27 милиона, за да имат Куарешма в състава си. Интер най-вероятно ще отправят своята оферта до края на седмицата, за да успеят да финализират сделката най-късно в Понеделник или Вторник. Италианските шампиони имат сериозни проблеми с контузени футболисти, което принуждава Моуриньо да търси техни заместници, като Куарешма би могъл да бъде алтернатива на напускащият в посока Ювентус Деян Станкович. Моуриньо винаги е заявявал склонноста си да привлича негови сънародници в отборите, които ръководи и е много вероятно от Порто да пуснат Куарешма за предложената от Интер сума. Според информациите Куарешма ще получава по 3 милиона на сезон и ще подпише договор за 5 години, ако трансферът се осъществи. www.goal.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
...нямам коментар.въздържам се да направя такъв по простата при4ина 4е досега вси4ко е само спекулации...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Интер най-вероятно ще отправят своята оферта до края на седмицата, за да успеят да финализират сделката най-късно в Понеделник или Вторник. Тези работи ги слушаме от маса време... Най-вероятно Порто ще се циганят, щото нали искат 30 млн ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
Guest_IL_CAPITANO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
В официялния сайт на въпрос дали ще дойде Куарешма Морати казва , че вероятно няма да дойде ...Първо , защото сме имали твърде много нападатели и второ Порто не го давали ...хм... това никак не е добре според мен ни е супер нужен Куарешма доста ще ни помогне в борбата ни за ШЛ...Със Станкович и Дакур това няма да стане не му ли стана ясно на Морати ?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 04:35 PM |