Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_ﻸỈŋţę_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Оффф .... най-вероятно ще пропадне ...аз лично много исках да го видя с фланелката на ИНТЕР но уви ......сега може да се насочат към привличането на друго класно крило ....дано...
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
ИНТЕР винаги се е доказвал като отбор и всички знаем че можем И БЕЗ КУРЕШМА за кво да си пръскаме 40 милиона МИНИМУМ за тоа - добър играч е признавам ама това е лудост !!! можем и без него (лично мнение) Аз не виждам как ще се справим без качествено крило.Нуждата от играч на такъв пост е огромна , а Куарешма беше идеалният човек за този пост.Фиго е вече стар , а Майкон на дали ще може цял сезон да издържи сам по десния фланг.Ако не вземем Куарешма , то поне нека вземем друг класен играч , който може да играе на този пост , защото положението никак не е розово. |
|
|
Guest_IL_CAPITANO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
И аз подкрепям мненнието на Скофилд ... Просто е задължително да вземем още едно крило и си мисля , че именно Куарешма е точния човек
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
и аз съм на мнение 4е ни трябва крило,но с куарешма ще ударим греда като гледам,затова да се насо4им към друг
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,366 Регистриран: 21-January 08 Град: София-Казичене Потребител No.: 463 ![]() |
Явно е че преговорите са тежки,но все пак има още доста време до края на трансферния период.Аз лично не съм загубил надежда за Куарешма и смятам че все пак рано или късно ще го вземем
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Аз също не съм загубил надежда,но много искам да видя с екипа на Интер халфа на Торино и техен капитан Розина!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,366 Регистриран: 21-January 08 Град: София-Казичене Потребител No.: 463 ![]() |
И аз искам Розина.Трябват ни повече италиански играчи.Не може да имаме само един Матераци и един Толдо.То вярно че сме Интернационале,но все пак бих искал да видя повече италианци в отбора
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_ﻸỈŋţę_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Дано да успеем да привлечем още едно качествено крило , защото ни е изключително нужно това всеки го знае .....
![]() |
|
|
Guest_ThEShADoW_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Абе Мансини е перфектен и ако наистина вземем Розина то тогава това изнудване и спекулиране с цената на Куарешма ще спре и да си го държат в Порто кефи ме да но 40 млн не а и този Розина е доста доста бърз и техничен и маи е по-млад от него даже ще видим какво ще стане в краина сметка датата е 31.08.08
![]() |
|
|
Guest_IL_CAPITANO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Футбол: Трансферът на Куарешма в Интер пред провал
14 юли 2008 | 20:13 | Агенция "Фокус" Порто. Считаният за сигурен трансфер на крилото на Порто Рикардо Куарешма в Интер е пред провал, информира goal.com. „Няма причина Рикардо на напуска. Той има действащ договор с тима и ние разчитаме много на него за предстоящия сезон”, заяви помощник-треньорът на тима Жоао Пинто след днешната тренировка на „драконите”, която бе първа за сезона. Ако трансферът се провали, това ще бъде нов удар за италианския шампион, който е на път да претърпи провал и в опитите си да вземе Франк Лампард от Челси. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Зарибен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,291 Регистриран: 6-October 07 Град: Перник Потребител No.: 414 Любим Играч: Il Genio, Il Capitano ![]() |
квото и да става ...
![]() -------------------- Solo Inter Milano Siamo Noi !
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
И аз искам Куарешма,мн ме кефи,ама наистина 40 млн. са много пари...а и ако Пеле е включен в сделката тя става още по-неизгодна..Надявам се да намалят цената и то доста. Ако не,трябва да търсим друг вариант за крило,сигурен съм че Жозе е наблдавал много мачове на отбора и по-добре от всички нас вижда че ни липсва класен флангови играч.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
каквото стане,все ще намерим някой добър игра4
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 918 Регистриран: 16-July 06 Град: Plovdiv Потребител No.: 62 Любим Играч: Ruud van Nistelrooy,Matrix ![]() |
Абе някой отбори твърде много се изхвърлят с цените на звездите си.Направо се осират!Как може Роналдиньо да струва по-малко от Бербатов?!?Как може Порто да има нахалството да иска 40 млн + Пеле за Куарешма,като дори Челси няма да платят такава сума за него.И как може Атлетико М. да искат 55 млн паунда за Агуеро?!?
-------------------- IO SONO INTERISTA!!!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Зарибен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,291 Регистриран: 6-October 07 Град: Перник Потребител No.: 414 Любим Играч: Il Genio, Il Capitano ![]() |
Абе някой отбори твърде много се изхвърлят с цените на звездите си.Направо се осират!Как може Роналдиньо да струва по-малко от Бербатов?!?Как може Порто да има нахалството да иска 40 млн + Пеле за Куарешма,като дори Челси няма да платят такава сума за него.И как може Атлетико М. да искат 55 млн паунда за Агуеро?!? Business, my friend, business .... -------------------- Solo Inter Milano Siamo Noi !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 267 Регистриран: 22-May 07 Град: В.Т. Потребител No.: 338 Любим Играч: A.Rekoba ![]() |
Да не забравяме, че имаме играч на име Адриано все още в отбора. Това е футболист за лявата част на атаката, като прибавим Мансини с неговия няколко годишен стаж по дясното крило, картината не е чак толкова зле. Португалеца е перфектен играч, ама с неговите пари ще си върнем Гросо, ще си купим Розина и догодина като се махне Виера и го замено Франки ( и двамата като свободни агенти ) ще има свободни парички за заплати.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 422 Регистриран: 4-January 08 Град: София Потребител No.: 450 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Привличането на Куарешма при исканите от Порто условия би било истинска лудост. Не вярвам ръководството на Интер да се поддаде на този рекет. Аз обаче си мисля дали Суазо не е подходящ за крило. Според мен има качествата и характеристиките за такъв. Бързина, скорост, дрибъл са му ок. Остава да подобри ефективността при подаване и центриране и всичко би било 6.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 422 Регистриран: 4-January 08 Град: София Потребител No.: 450 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Според transfermarketweb.com при неуспех в преговорите с Порто за Куарешма, Интер ще се насочи към Давид Силва от Валенсия, чиято цена е 20 мил. евро.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Тва е добра новина.Силва е един доста класен играч,отделно че е доста млад (1987).Радвам се.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ами даже съм съгласен и съмм по-навит за силва околкото за куарешма
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 11:21 PM |