Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Роналдиньо и Фиго са абсолютно различни, най - малкото като манталитет. Не съм забелязал Фиго да иска непрекъснато да му се подава топката, нито пък като я вземе да се впуска в безсмислени финтове. Честно казано мисля, че Фиго е много, много по-зрял в тактическо отношение от Роналдиньо и точно за това и се справя толкова добре независимо къде играе.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_CreSpIcHa_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
МАНЧИНИ: ИСКАМ РОНАЛДИНЬО
19 януари 2008 18:43 Размер на шрифта: A | A | A | Принтирай Изпрати Наставникът на италианския шампион Интер Роберто Манчини шокира медийната общественост на Апенините, заявявайки че „нерадзурите“ проявяват интерес към бразилската звезда Роналдиньо. През последните две години полузащитникът на Барселона усилено се спрягаше за трансфер в градския съперник на Интер – Милан, но в последствие „росонерите“ оттеглиха своя интерес към него. „Никой не ми вярва, когато говоря за Роналдиньо“, коментира на пресконференция днес Роберто Манчини. „Не мисля, че ще бъде проблем да се впише в нашия отбор. Роналдиньо е велик футболист и е роден шампион. Когато е на терена винаги прави разликата“, каза още специалистът. Английският Челси също се интересува от възможността да привлече Роналдиньо. gong.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Álvaro Recoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 ![]() |
Леле, тва много ме радва! Дано го вземем, ако трябва и лятото...
![]() ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ще се радвам за пореден път да отмъкнем играч , който е искан прекалено много от Милан
![]() Както казах по-рано...Роналдиньо би паснал чудесно на Интер ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
ще видим какво ще стане,надявам се да доиде при нас.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Рони ще пасне в отбора ни и ще станем още по класен отбор
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Álvaro Recoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 ![]() |
Той, че ще пасне, ЩЕ ПАСНЕ! Ама Морати трябва сериозно да плати на барЦилонците
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
не се съмнявам 4е ще го направи не се съмнявам
Интер преговаря с Роналдиньо, твърди Галиани Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани изненадващо обяви, че разполага с информация, според която градският съперник Интер води преговори с мегазвездата на Барселона Роналдиньо. Изказването му идва само ден след като наставникът на "нерадзурите" Роберто Манчини изрази желание да види бразилския магьосник в състава си. 'Знам, че е имало срещи между ръководствата на Барса и Интер относно трансфер на Роналдиньо. Сигурен съм в това, защото информацията ми е "от извора", каза Галиани пред медиите на Апенините. Както е известно, в продължение на две години Рони беше обект на засилен интерес от страна на боса на Милан Силвио Берлускони, но в последните седмици идването му при "росонерите" не е на дневен ред. В различни периоди се спекулираше, че бразилецът може да се озове и в Челси, тъй като е все по-недоволен от честото си оставане на резервната скамейка на Барса. Сега апетити към най-популярния футболист на планетата показват от Интер. Смята се, че евентуалното привличане на звездата на "Сан Сиро" ще е големият подарък на президента Масимо Морати за тифозите по случай стогодишния юбилей на клуба. sportal.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Роналдиньо с фланелката на Интер би било сбъдната мечта за мене. Смятам, че Морати трябва да бръкне малко по-дълбоко в джоба си и да осъществи този трансфер. И интересно как досега не са споменали никакви цифри ....
-------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Морати отрече за Роналдиньо
Президентът на Интер Масимо Морати отрече твърденията на вицепрезидента на Милан Адриано Галиани, че преговаря със звездата на Барселона Роналдиньо. "Изглежда, че Галиани знае повече за Интер от колкото аз, след като не преговаряме за Роналдиньо", заяви Морати относно изказването на Галиани. "Знам, че от Интер са се срещали с Роналдиньо през изминалата седмица." "Не отричам, защото го е казал Галиани, а защото не е вярно. Може би Барселона го предлага, но не знам за такова нещо. Нямам представа кой с кого е разговарял. Истината е, че добрите футболисти ги искат всички, но нас не ни интересува. Нямаме намерение да инвестираме толкова много, за да подсилим отбор, който вече е много добър и окомплектован", коментира Морати. www.sportal.bg |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ибрахимович пожела Роналдиньо в Интер
Нападателят на Интер Златан Ибрахимович призова ръководството на "нерадзурите" да привлече бразилската звезда на Барселона Роналдиньо. Рони се превърна в нещо като потвърдена трансферна цел за италианския шампион през идващото лято, след като спортният концерн "Найки", който е в много близки отношения с него, също изрази надеждата си той да премине на "Джузепе Меаца". "Всеки би желал да играе рамо до рамо с Роналдиньо. За такива като него винаги има място в големите отбори", заяви Ибра пред "Corriere dello Sport". www.sport1.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,366 Регистриран: 21-January 08 Град: София-Казичене Потребител No.: 463 ![]() |
Еми според мене на на него му е време да напусне Барса,тъй като там се изчерпа.Дано да дойде в Интер,определено ще вдигне класата на отбора
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
ХАх.. немога да си представя да гледам Ибрахимович и Роналдиньо в един отбор дано стане реалност
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 626 Регистриран: 17-May 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 ![]() |
И за мен ще е страхотно да видя Зъбатия с фанелката на Интер. Какво сте се закъхарили колко пари ще струва на Морати, той да му мисли (скъперника). Не искам да мисля за защитниците които излязът срещу Златан и Роналдиньо. Това че е изчерпан в Барса се вижда от километри, трябва му ново предизвикателство и се надявам това да е Интер (в този тъп английски футбол ще се затрие).
|
|
![]()
Коментар
|
|
хаха а дано де а дано
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Jeter, не му даде много правилно определение на Морати...скъперник
![]() ![]() ![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 626 Регистриран: 17-May 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 ![]() |
Това му е работата да дава пари
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Трябвани 1 звезда или 1 суперзвезда която след 2-3 години да стане лидер на отбора
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(Dob4Y @ Jan 22 2008, 11:39 PM) [snapback]30998[/snapback] Трябвани 1 звезда или 1 суперзвезда която след 2-3 години да стане лидер на отбора Та ние си имаме...! ЗЛАТАН ИБРАХИМОВИЧ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За още 1 приказвам
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th July 2025 - 04:35 PM |