IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

9 страници V  « < 7 8 9  
Reply to this topicStart new topic
> Роналдиньо, От Барселона
Guest_Scofield_*
коментар May 20 2008, 15:56
Коментар #161

Guests

Интер прави последен опит да вземе Роналдиньо

Италианският шампион Интер ще направи още един последен опит да привлече звездата на Барселона Роналдиньо, твърди “Ел Мундо Депортиво”. Смята се, че бразилецът със сигурност ще премине в градския съперник Милан, но нерадзурите все още не се отказват от него.

Според изданието братът на футболиста и негов агент Роберто де Азис, ще бъде днес в Милано, където ще проведе срещи с представители на Интер. Преди време от клуба на Масимо Морати също имаха сериозни амбиции за футболиста, но той предпочете офертата на Милан.

Роналдиньо ще получава по 11 милиона евро на сезон, ако премине при росонерите, които обаче засега не могат да се разберат с Барселона за трансферната сума.

Точно това дава известни надежди на Интер, че може да го измъкне в последния момент. Тимът обаче не е готов да плаща толкова висока заплата на играча и ще се опита да го накара да намали малко своите изисквания.

www.gol.bg
Go to the top of the page

+Quote Post
Nikolov
коментар May 20 2008, 23:38
Коментар #162

Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни

Група: Members

Коментари: 4,863
Регистриран: 22-January 07
Град: до морето
Потребител No.: 264
Любим Играч: Materazzi , Zanetti

Трябва да се опитват и да преебат милан ...Това е целта на Морати

--------------------

+Quote Post
Guest_IL_CAPITANO_*
коментар May 21 2008, 00:38
Коментар #163

Guests

Не ни трябва Роналдиньо вече е свършен с футбола да го взимат Милан

+Quote Post
Гецата
коментар Jun 3 2008, 20:23
Коментар #164

Интер Фен

Коментари: 602
Регистриран: 18-February 08
Град: Петрич
Потребител No.: 475

Ман Сити готви торби злато за Роналдиньо

Английският Манчестър Сити е готов да предложи седмична заплата от 293 хиляди евро за звездата на Барселона Роналдиньо, твърдят медиите на Острова. Ако това се случи, Рони ще се превърне в най-скъпоплатения футболист в Премиър Лийг, изпреварвайки капитана на Челси Джон Тери. От "Камп Ноу" искат 40 милиона евро за бразилеца, като засега Сити отказва да покрие финансовите изисквания на "блауграна

sportal.bg

--------------------

+Quote Post
N E R A Z Z U R ...
коментар Jun 3 2008, 20:40
Коментар #165

Con zurro nero cuore

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 3,865
Регистриран: 19-January 08
Град: Варна/София
Потребител No.: 461
Любим Играч: FC Internazionale

На Роналдиньо му се играе ШЛ, не ми се вярва, че ще отиде в Сити. Въпреки че това са адски много пари на седмица си мисля, че той има достатъчно, а и ако отиде в някой др. клуб пак ще му плащат добре.

--------------------

SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI!

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Jun 11 2008, 16:56
Коментар #166

Guests

Интер е започнал преговори с агента на Роналдиньо

Агенция "Фокус"

Италианският шампион Интер е започнал преговори с личния агент на Роналдиньо, съобщава италианското издание „Ла Стампа”. Треньорът на отбора Жозе Моуриньо се стреми да направи класен състав, който да се бори за няколко трофея през новия сезон. Според изданието ръководството на клуба е решено на всяка цена да привлече бразилския национал. Интер проявява интерес и към играчите на Челси Франк Лампард, Ашли Коул и Рикардо Карвальо. Моуриньо познава отлично качествата на тримата, защото до миналата година бе треньор в лондонския клуб.

+Quote Post
Nikolov
коментар Jun 11 2008, 19:41
Коментар #167

Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни

Коментари: 4,863
Регистриран: 22-January 07
Град: до морето
Потребител No.: 264
Любим Играч: Materazzi , Zanetti

Вземай ги всичките smile.gif

--------------------

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Jun 19 2008, 17:11
Коментар #168

Guests

До месец ще се реши моето бъдеще, заяви Роналдиньо

Агенция "Фокус"

Играчът на Барселона Роналдиньо заяви, че все още няма ясното за бъдещето си. Той въобще не се притеснява за него защото има няколко отбора, които са готови веднага да го привлекат, предаде електронното издание ”Спорт”. “Само знам, че имам договор с Барселона до 2010 година и съм спокоен, че има къде да играя, но до 19-и юли има още много време”, заяви Роналдиньо. „В момента се възстановявам от контузия и нямам търпение да се завърна колкото се може по-скоро в игра. Много ми е тежко, че съм извън отбора толкова време защото да гледаш отстрани е много лесно, а къде ще играя ще се реши много скоро’, завърши бразилецът пред испанската медия.

+Quote Post
Гецата
коментар Jun 24 2008, 16:22
Коментар #169

Интер Фен

Коментари: 602
Регистриран: 18-February 08
Град: Петрич
Потребител No.: 475

Роналдиньо: В Англия ще ми е супер

Бразилската суперзвезда Роналдиньо каза, че за него ще бъде страхотно да заиграе в английската Висша лига, от където за сега най-голям интерес към него проявяват Манчестър Сити и Челси. Все още не е ясно къде ще се състезава 28-годишния магьосник от Порто Алегре от новия сезон. Рони пожела успех на своя бивш селекционер в националния отбор на Бразилия Луиш Фелипе Сколари, който в най-скоро време официално ще застане начело на лондонския Челси. "Почти всеки отбор в Англия ме иска, което само може да ме радва, тъй като в английския шампионат се играе много качествен футбол и аз бих се чувствал отлично там. Не се сещам за футболист, който не би искал да заиграе на Острова. Искам да поздравя и Сколари, на когото пожелавам успех в Челси", каза носителят на "Златната топка" за 2005 година.

sportal.bg

--------------------

+Quote Post
Il_Genio
коментар Jul 12 2008, 13:33
Коментар #170

Зарибен

Коментари: 1,291
Регистриран: 6-October 07
Град: Перник
Потребител No.: 414
Любим Играч: Il Genio, Il Capitano

отиде ли в англия ще се провали според мен ... не мисля че ще се адаптира лесно към футболът който се играе там

--------------------
Solo Inter Milano Siamo Noi ! 

+Quote Post
Guest_INTERMilano_*
коментар Jul 12 2008, 19:05
Коментар #171

Guests

Бразилската футболна звезда Роналдиньо преминава от испанския гранд Барселона в италианския Милан. Според италианския вестник "Гадзета дело Спорт" двата клуба са стигнали до споразумение и Роналдиньо ще премине на "Джузепе Меаца" за сумата от 15 милиона евро. Световният шампион от Мондиал 2002 в Япония и Южна Корея ще получи 2-годишен контракт от "росонерите" до 2010 година. Годишната заплата на Роналдиньо в Милан ще бъде 6,5 милиона евро. /БГНЕС

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Носителят на Златната топка за 2005-а година Роналдиньо е дал съгласието си да премине в Милан, съобщава „Гадзета дело спорт”. Бразилецът е приел условията на „росонерите”, които му предлагат 6.5 милиона евро на сезон и договор за срок от 2 години. Според изданието ръководствата на Милан и Барселона все още не могат да стигнат до споразумение за трансферната сума, след като испанците искат 25 милиона евро, а „росонерите” предлагат едва 15 милиона. Възможно е обаче до дни бразилецът да подпише с Милан, които търсят класен футболист за атаката на тима. Вероятността този футболист да е именно Рони е още по-голяма, след като Милан окончателно се отказа от Емануел Адебайор. Арсенал постави цена от 30 милиона евро за тогоанския нападател, което прекърши мераците на Милан. Напрактика Роналдиньо остана единствената алтернатива пред световните клубни шампиони, като се очаква още утре представители на ръководствата на двата отбора да се срещнат за пореден път, за да преговарят за бразилския магьосник.

Profootball.bg

szyd-milan.gif

+Quote Post
Guest_freaked_*
коментар Jul 12 2008, 21:08
Коментар #172

Guests

KУР за Билан !!!

+Quote Post
mihael16
коментар Jul 13 2008, 10:30
Коментар #173

nerazzuro

Коментари: 3,667
Регистриран: 1-March 07
Град: sofia,plovdiv
Потребител No.: 275
Любим Играч: INTER

нз какво прави тази новина в нашия форум

+Quote Post
Álvaro Recoba
коментар Jul 15 2008, 23:36
Коментар #174

Álvaro Recoba

Коментари: 3,444
Регистриран: 21-January 07
Потребител No.: 263

Тази тема може да се заключи !

http://www.sportal.bg/news.php?id=120642 КУР ЗА МУЛАН АЛЕ !

+Quote Post

9 страници V  « < 7 8 9
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 12th July 2025 - 11:46 PM
Buy sports equipment online