Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Спалети:"Мисля че ако Интер иска да се върна на върха трябва да се довери на Страмачони.Той е много сподобен треньор."
|
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Той първо в ШЛ да ни класира,че като гледам и това няма да може да направи..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МИЛИТО! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,669 Регистриран: 7-December 10 Град: София Потребител No.: 5,218 ![]() |
![]() http://www.passioneinter.com/notizie-neraz...enti-32013.html Дзенга:"Интер трети,Катания в Лига Европа и всички сме щастливи.Самир е потенциално един от най-добрите вратари в света!" -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Синиша: Мечтая да водя Интер, Юве няма да спечели ШЛ
Наставникът на сръбския национален отбор Синиша Михайлович даде обширно интервю за "Гадзета дело Спорт", в което говори по доста от наболелите теми в италианския футбол. Миха е една от знаковите фигури в калчото, след като в продължение на почти 15 години носи последователно фланелките на Рома, Сампдория, Лацио и Интер, а след това бе старши треньор на Болоня, Катаня и Фиорентина. "Мечтая един ден да застана начело на Интер. Ще бъде страхотно. С това обаче не искам да създавам напрежение около поста на Андреа Страмачони. Желая му да стабилизира нерадзурите и да върне отбора на полагащото му се място на върха. Ювентус? Смятам, че Старата госпожа все още няма необходимата класа да спечели Шампионската лига. По-натам може би, но сега не", сподели носителят на КЕШ с Цървена звезда и на КНК с Лацио. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
НИКОГА !!!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Помощник на Блан: Лоран не би отказал на Интер
Бившият национален селекционер на Франция Лоран Блан би приел да стане треньор на Интер, заяви един от асистентите му при „петлите“ Ален Богосян. Наскоро президентът на „нерадзурите“ Масимо Морати заяви, че очаква подобрение в резултатите и играта на тима, за да не стига до промени. Това отключи редица спекулации, че Андреа Страмачони може да бъде уволнен още преди сезонът да е изтекъл, а френският наставник се очертава като поредния кандидат за позицията. „Блан със сигурност ще се радва, ако може да седне на пейката за „нерадзурите“, заяви Богосян. „Това е хубава работа във важен клуб – на такова място имаш всички предпоставки да се справиш. Като цяло никога не можеш да кажеш „не“, ако Интер ти предложи.“ „Не познавам ситуацията в детайли, не съм говорил и с Блан. Но не за първи път се прави тази връзка. Сега всичко зависи от клуба и плановете им за бъдещето“, добави той Ето го човека!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 539 Регистриран: 11-June 12 Град: РУСЕ Потребител No.: 9,195 ![]() |
ДАВАЙ ГО НАСАМ
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,145 Регистриран: 10-July 11 Град: Пловдив Потребител No.: 9,096 ![]() |
Делио Роси: Жалко, че Интер отпадна от Лига Европа
Наставникът на Сампдория Делио Роси заяви преди утрешната среща на отбора си с Интер, че е очаквал "нерадзурите" да се представят силно срещу Тотнъм. В четвъртък тимът на Андреа Страмачони победи "шпорите" с 4:1 след продължения, но въпреки това отпадна от турнира Лига Европа заради гола на Емануел Адебайор в Милано. Утре пък Интер ще се изправи именно срещу тима, воден от Роси. В момента "блучеркиатите" се намират на 11-тата позиция във временното класиране на Серия А. "Нерадзурите" пък са 5-ти в таблицата, на четири точки от призовата тройка. "Интер разполага със страхотни футболисти, които играят с гордост в големите мачове. Точно поради тази причина не бях изненадан от начина, по който този отбор реагира на загубата си с 0:3 от Тотнъм. Жалко, че "нерадзурите" отпаднаха", каза Роси, цитиран от сайта "Футбол Италия". "Срещу лондонския състав Интер изигра един изключително труден и изтощителен двубой, както на физическо, така и на психологическо равнище. Но "нерадзурите" са свикнали с подобни срещи. За нас например мач от такъв характер би бил огромен проблем", допълни треньорът на Сампдория. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,145 Регистриран: 10-July 11 Град: Пловдив Потребител No.: 9,096 ![]() |
Треньорът на Катания: Интер играе като отбор от Серия Б
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Много боли...2:0..2:3...много боли наистина.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Смятай те за коя лига са, щом ги бием с игра като на отбор от Серия Б.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 557 Регистриран: 6-July 12 Град: Варна Потребител No.: 9,204 ![]() |
Бий, за да те оважават...
Този коментар е бил редактиран от uolfgart на Mar 18 2013, 22:44 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Донадони: Аз съм легенда на Милан, но бих водил и Интер
Наставникът на Парма Роберто Донадони е продължил своя контракт с "дуковете" за още две години, съобщава "Гадзета дело Спорт". Босът на клуба от града на Верди Томазо Гирарди е доволен от работата на бившия италианския национал, който получава още кредит на доверие от ръководството на "Енио Тардини". От своя страна Донадони обяви, че се чувства отлично в Парма и има огромно желание за работа. Сребърният медалист от САЩ'94 обаче не отрича, че би приел на драго сърце оферта от голям клуб. Легендата на Милан дори би застанал начело на градския съперник на "росонерите" Интер. "Защо да не поема Интер или Ювентус? Професионализмът се крие в това, че не трябва да се гледа какво е било в миналото. Аз съм изкарал всичките си хубави години в Милан, но ако не ме потърсят "росонерите", а го направят от другите два северни гранда, съм готов да се заема. Затова и нямам клауза за откупуване в договора с Парма. При добра оферта ще седнем на масата с президента Гирарди и ще преговаряме", сподели Донадони. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Луиджи Симони: Реферите не са проблемът на Интер
Бившият наставник на българския ЦСКА Луиджи Симони заяви, че е грешно проблемите за Интер да се търсят единствено със съдийството в мачовете им. Вчера президентът на клуба Масимо Морати сподели, че има конспирация срещу отбора му, която има за цел да спре изкачването им в класирането. Симони, който вече е бил начело на „нерадзурите“, е на мнение, че босът е попрекалил с думите си. „Без съмнение, трябва да кажа, че имаше много негативни и злощастни инциденти с реферите, но не харесвам такива оплаквания. Не забравяйте, че отборът на Интер си има собствени вътрешни проблеми“, каза специалистът. „Никога не съм виждал Морати толкова ядосан. Изгледах някои от спорните ситуации, но в доста мачове отборът не игра така, както може. Интер има сериозни проблеми и те трябва да ги оценят трезво.“ „Морати не може да си измисля, защото е във футбола от толкова много време, преминавал е през някои тежки моменти и взимал важни решения в годините, когато печелеше наред. Сега може и да оценява съдийският аспект, но трябва да се вгледа и в отбора, защото реферите не са единствения проблем“, завърши Симони. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Липи посъветва Интер да назначава Мадзари
Италианската треньорска легенда Марчело Липи посъветва Интер да взима за наставник Валтер Мадзари, който обяви раздялата си с "адзурите" от Юг веднага след приключването на сезона. Според Липи, който в края на ХХ век бе начело на интеристите, Мадзари е идеалният вариант за нов старши треньор на миланския гранд. "Вярвам, че Валтер е идеалният човек за реформата в Интер. Той направи вече впечатление с отличната си работа начело на Наполи. Според мен би се справил добре в Милано", коментира Липи пред "Гадзета дело Спорт". |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МИЛИТО! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,669 Регистриран: 7-December 10 Град: София Потребител No.: 5,218 ![]() |
De Laurentiis: "Mazzarri all'Inter è come la moglie che vuole scopare con un altro: non bastano i soldi per trattenerla".>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Де Лаурентис: "Mazzarri Интер е като жена, която иска да се чука с друг:. Не достатъчно пари, за да я държи"
Някой да преведе какво е казал тоя мършляк? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 6,057 Регистриран: 5-September 10 Град: Сливен Потребител No.: 3,220 Любим Играч: Javier Adelmar Zanetti ![]() |
Аз го разбирам така: Мадзари е като жена, която иска да се чука с друг мъж и ти нямаш достатъчно пари, с които да я задържиш при себе си.
-------------------- `858 ` |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Де Лаурентис както винаги е много силен. Не стига, че Мадзари за четирите години в Неапол извън Европа не ги е оставял, а дори 2 пъти ги класира и за ШЛ, ами този е и нагъл и неблагодарен. Интересно ми е да чуя за Кавани какво ще каже в скоро време.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 427 Регистриран: 14-May 12 Потребител No.: 9,185 ![]() |
Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис коментира раздялата на "адзурите" с наставника Валтер Мадзари, който от снощи официално застана начело на миланския гранд Интер. "Бракът между Наполи и Мадзари бе щастлив, но накрая последва развод. Може да убедите една жена да остане при вас с пари, но ако тя реши да отиде в леглото на друг мъж, накрая така или иначе отива и ляга с другия мъж. Пожелавам на Мадзари да се справи добре в Милано. Той е голям специалист и много симпатичен човек. Имахме четири щастливи години заедно", коментира патронът на неаполитанците.
Не го е обидил, просто се е изразил метафорично! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Треньора на Верона: "Рано или късно искам да тренирам Интер"
Tреньора на Верона Андреа Мандорлини заяви в интервю за "Кориере дело Спорт", че иска един ден да бъде треньор на Интер. "Аз следвам примери във футбола като Трапатони и Баньоли. Спечелих титлата като играч в Серия А заедно с Трапатони и съм вдъхновен от неговата философия за футбола. Винаги съм сбъдвал мечтите си - станах футболист, играх в Серия А, носих фланелката на Интер, станах шампион с Интер. Рано или късно искам да бъда и треньор на Интер." 53-годишния Мандорлини е бивш играч на нерадзурите в периода 1984-1991г. като е записал 275 мача и 13 гола за Интер спечелвайки титлата, суперкупата на Италия и купата на Уефа. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd July 2025 - 05:50 PM |