Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Роби Баджо: Юве има шампионски отбор, не очаквах краха на Интер
"Да си призная не очаквах кризата, която налегна Интер, но си мисля, че нерадзурите имат необходимите играчи за излизане от нея", коментира Баджо. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Наставникът на Милан Масимилиано Алегри изрази страхове, че Интер отново се завръща в борбата за титлата.
„Дано да не съм прав, но мисля, че Интер отново се завръща в битката и ще я води до самия край”, заяви Алегри. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Конте: Интер не е извън битката за титлата
"След Милан, те имат най-широкия състав", заяви треньорът на Ювентус "Защо винаги говорите за битка между нас и Милан за титлата? В битката е също и Удинезе. А не бива да се отписват и Лацио, въпреки тежката загуба в Сиена, и дори Рома. За мен след Милан, основния ни съперник е Интер. Нерадзурите, след Милан, имат най-широкия състав. След това са Ювентус и останалите", заяви Конте. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
В неделя Милан и Интер се сблъскват в дербито на Милано. "Гадзета дело спорт" потърси двама много престижни треньори, които да разкрият очакванията си за сблъсъка. Карло Анчелоти и Роберто Манчини. Две имена, които блестяха на пейките на Милан и Интер. Двамата сега имат други задачи. Анчелоти се цели в титлата на Франция с ПСЖ, а Манчини опитва да изведе Манчестър Сити до първа титла на Англия от 44 г.
Двамата разбира се не измениха на своето минало. Карлето вижда Милан като фаворит. Докато Манчини залага на волята за титлата на Интер, която според него ще изведе тима до успеха. И за двамата дербито на Милано не е изгубило блясъка си. Да, сега отстъпва на Реал - Барса, но все още е изключителен сблъсък. Анчелоти и Манчини са единни за едно - качествата на Ибрахимович, най-решаващият играч в Серия А. Съдбата на дербито е в краката на хората, които вкарват голове. От Париж, от Манчестър, за Милано. Ето погледа на двамата за дербито. - Ибра и индивидуалността, която най-много влияе? Ако Тевес играе колко важно ще е това? АНЧЕЛОТИ: Ибра е решаващ играч. Повече от всеки друг. Най-добрият футболист в италианското първенство. Ако играе на ниво е почти сигурно, че неговия тим ще надделее. Мисля че Тевес не е на това ниво, но е близо до него. Той е силен характер, а такива са важни в мач като това дерби. МАНЧИНИ: Мисля че Ибра е единственият играч не само в това дерби, а и в цяла Италия, който може наистина да направи разликата. За Тевес съм малко предубеден, повярвайте ми. Мога да кажа само, че той е голям играч. Колкото пъти е играл не е разочаровал. - Алегри и Раниери имат отличен баланс в градските дербита. Кой ще продължи победната си серия? АНЧЕЛОТИ: И двата отбора влизат в мача с позитивна серия. Аз определям Милан като лек фаворит. От доста време отбора няма върхове и спадове, а играе постоянно. Той е солиден тим, който се справя отлично във важните мачове. Това, че Алегри и Раниери са с отличен баланс в градски дербита е интересен. Това показва важни качества. Защото подготовката за такъв мач е много различна. Трябва да отнемеш напрежението от играчите. МАНЧИНИ: Няма да завърши 0:0. Това е единственото сигурно нещо. Не мога да дам точна прогноза, защото и Интер, и Милан влизат в мача в отлична форма. Сблъсъкът на пейките е много интересен. Защото Алегри и Раниери са от различни поколения. Но и двамата идват след добър сезон. Раниери постигна резултати и с Юве и с Рома и показа, че може да ръководи група от шампиони. - Кои са другите играчи, които могат да блеснат в такъв горещ мач? АНЧЕЛОТИ: Представянето на Тиаго Силва и Боатенг ще е важно. Ако двамата доминират, Милан винаги играе много сигурно. От другата страна Милито и евентуално Снайдер. Знам, че Алварес напоследък играе силно и бъдещето е пред него, но в такива мачове, аз винаги залагам на опитните. Тези, които вече са участвали в подобни сблъсъци. МАНЧИНИ: Не ме обвинявайте в липса на фантазия, но аз не виждам други освен тези, които могат да бележат голове. Те са тези, които решават важните мачове. Затова повтарям, че Ибра може да реши всичко за Милан, а за Интер - Милито. Защото той се събуди и навлиза във форма. - Кой е най-хубавия спомен, който имате от изиграните дербита на Милано? АНЧЕЛОТИ: В годината, когато спечелихме титлата губехме с 0:2, но показахме характер и спечелихме с 3:2. Няма да забравя никога головете на Томасон, Кака и Зеедорф. Нито чувствата след този мач. Също и гола на Шевченко на полуфинала в Шампионската лига. Мисля, че от всички дербита, в които имах късмет да участвам, това беше най-важното. То ни отвори вратата за успеха срещу Ювентус на финала. МАНЧИНИ: Дербито, което помня най-добре е това през декември 2005. Спечелихме 3:2 с гол на Адриано в добавеното време. Също и през 2006. Тогава надделяхме 4:3. Завършихме мача с 10 души и с контузия на Виери, а Милан беше във вихъра си след като навакса от 1:4. Винаги съм си мислил, че онзи мач промени мисленето на моите играчи и ги превърна в този Интер, който доминираше после. - Преди време Милан - Интер беше най-важния мач в света. Каква е стойността му сега? АНЧЕЛОТИ: Милан - Интер е най-важният мач в Италия. А това не е малко. На световната сцена честно казано Серия А сега е след Примера и Висшата лига. Затова Барселона - Реал е по-напред. Също и директните сблъсъци в Англия са по-нагоре в подреждането. Там няма доминиращ мач. Важни са манчестърското дерби, и многото в Лондон. Както и Манчестър Юн - Ливърпул. МАНЧИНИ: Със сигурност в момента най-важният е Реал - Барса. Милан - Интер идва веднага след това. Говорим за два клуба, които са спечелили едно море от трофеи. Които имат важни футболисти и представляват град като Милано. Атмосферата на такова дерби е специална. Дербито на Манчестър може да е специално, но няма привлекателността на миланското. |
|
|
Guest_Sneijder_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МИЛИТО! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,669 Регистриран: 7-December 10 Град: София Потребител No.: 5,218 ![]() |
Пената: Най-много съжалявам, че не отидох в Интер
"Много съм направил в спорта, много съм и взел от него. Като минеш 60 обаче, това, което си взел, започваш да го връщаш. Най-вече за здравето говоря. Стави, мускули - износени са. Чисто спортно съжалявам, че не отидох в Интер, вместо големия им капитан Пики." "Искаха ме 10 дни след като той почина. Предлагаха 4-годишен договор. Все пак не говорим за Австрия, а за един велик клуб, който през онези години беше спечелил два пъти купата на европейските шампиони. Яд ме е за много мачове, които не са отразени." -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,211 Регистриран: 30-July 11 Град: Горна Оряховица Потребител No.: 9,107 ![]() |
Клинси: Интер? Симпатизирам му
Селекционерът на САЩ Юрген Клинсман, който в момента се намира в Генуа за контролата на "янките" с Италия, бе попитан от журналистите на Ботуша дали не би поел бившия си отбор Интер. "В момента мисля за работата ми с американците. Искам да класирам отбора на Мондиал 2014 в Бразилия. В бъдеще обаче не се знае какво може да се случи. Интер? Симпатизирам на този отбор. В Милано изкарах три фантастични години", сподели бившият голмайстор на "нерадзурите". Аз исках да изиграем тази контрола с италианците, защото ще ни бъде много полезна. Да не забравяме, че скоро започват квалификациите за Мондиал 2014. Преди време се обадих на колегата ми Чезаре Прандели с молба да организираме този двубой. Той откликна, за което съм му благодарен. Идваме в Италия, за да бием. Няма да се защитаваме. Разполагам с достатъчно добри изпълнители Голям си Юрген...само за това което съм уголемил си ГОЛЯМ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,306 Регистриран: 10-May 10 Потребител No.: 2,550 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
Ето мнението на Алдо Серена за треньорският пост в Интер (наболяла тема в последно време):
Вилаш - Боаш едва ли ще работи в Интер. По-скоро аз виждам Лоран Блан на тази позиция след като напусне Франция. Пристигането на Гуардиола е също малко вероятно, предвид, че Интер все пак е крехък проект -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Раниери: Морати искаше Тевес,а аз Дестро.
- Най-голямата ми грешка беше че се съгласих Мота да напусне.Морати на няколко пъти ми каза че иска да купи Тевес.Ако зависеше от мен аз щях да опитам да върна Дестро в отбора. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 6,057 Регистриран: 5-September 10 Град: Сливен Потребител No.: 3,220 Любим Играч: Javier Adelmar Zanetti ![]() |
Раниери: Морати искаше Тевес,а аз Дестро. - Най-голямата ми грешка беше че се съгласих Мота да напусне.Морати на няколко пъти ми каза че иска да купи Тевес.Ако зависеше от мен аз щях да опитам да върна Дестро в отбора. И аз попаднах на тази новина днес. От времето на Моу, пореден треньор излиза и казва, че не е получил това което иска. Лошото е, че май и Страма не го бръснат за никакъв ... -------------------- `858 ` |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
И аз попаднах на тази новина днес. От времето на Моу, пореден треньор излиза и казва, че не е получил това което иска. Лошото е, че май и Страма не го бръснат за никакъв ... Е той Морати не бръснеше за нищо треньор с два финала в Шл ти очакваш да се съобразява със Страма. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Е той Морати не бръснеше за нищо треньор с два финала в Шл ти очакваш да се съобразява със Страма. И ако продължава да пренебрегва желанията на треньорите, ще продължим да се лутаме някъде в борбата за ЛЕ... -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
С един треньор се съобрази и взехме ШЛ
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 6,057 Регистриран: 5-September 10 Град: Сливен Потребител No.: 3,220 Любим Играч: Javier Adelmar Zanetti ![]() |
Е той Морати не бръснеше за нищо треньор с два финала в Шл ти очакваш да се съобразява със Страма. И ако продължава да пренебрегва желанията на треньорите, ще продължим да се лутаме някъде в борбата за ЛЕ... Е то е ясно, че едва ли ще му даде 100%-това свобода, но след като толкова треньори се провалят така ли не му светна на Морати лампичката, че няма да се получат нещата по този начин. Както казва и N E R A Z Z U R R O ще се борим все за ЛЕ. Започвам и да се чудя дали не е виновен за всичко Бранка. -------------------- `858 ` |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Синиша Михайлович: Сезонът ще бъде успешен за Интер
Бившият играч на тима от Милано смята, че "нерадзурите" ще се борят за Скудетото Бившият футболист на Интер и настоящ селекционер на сръбския национален отбор Синиша Михайлович заяви, че въпреки колебливия си старт "нерадзурите" ще се борят за Скудетото през този сезон. От началото на кампанията тимът от Милано е записал две победи и две загуби в италианското първенство и в момента се намира на седмата позиция във временното класиране. "Около Интер напрежението винаги е голямо, но пък и не смятам за случайност факта, че след престоя на Жозе Моуриньо начело на "нерадзурите" клубът не постига желаните резултати", каза Михайлович, цитиран от електронното издание "Футбол Италия". "Андреа Страмачони е млад треньор и ще се представи добре като наставник на Интер. Въпреки резултатите досега отборът разполага с необходимото, за да се върне в битката за Скудетото, и сезонът му ще бъде успешен", допълни 43-годишният сърбин. Утре от 21:45 часа българско време "нерадзурите" гостуват на Киево и ще се опитат да се върнат на победния път. Съдия на мача във Верона ще бъде Себастиано Перуцо. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Роби Баджо: Интер е реален претендент за титлата
Бившият нападател на Интер Роберто Баджо смята, че "нерадзурите" са реален претендент за титлата в Серия "А" през настоящия сезон. Според него италианското първенство е станало доста по-непредсказуемо от преди, но също така изрази разочарованието си от кризата, в която се намира друг бивш негов клуб - Милан. "Интер може да се включи в битката за титлата. Тя няма да е само между Ювентус и Наполи. Този сезон Серия "А" е много вълнуваща и непредвидима. Ювентус за момента изглежда най-силен и това си личи от показаното на терена. Сезонът е дълъг, а и водещите отбори играят в Шампионската лига, така че много неща може да се случат. Единствено ме изненадва слабото начало на Милан", заяви Баджо. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Липи: Не очаквах Юве да падне от Интер, браво на Страмачони
Наставникът на китайския Гуанджоу Марчело Липи коментира два от бившите си тимове Ювентус и Интер, които в събота решиха дербито на Италия. Световният шампион от 2006 година призна, че не е очаквал, че "нерадзурите" ще спечелят мача, но не пропусна да похвали своя по-млад колега Андреа Страмачони. "Браво на Страмачони. Трябва да го похвалим за работата, която върши в Интер. Той един млад и смел специалист. Успява да сплоти колектива. Трябва да призная, че не очаквах поражението на Юве, но след видяното на терена ще се съглася, че победата за нерадзурите дойде закономерно. По-добрият отбор спечели. Според мен именно Юве, Интер и Наполи ще спорят за титлата до последно, като на бианконерите ще им пречи участието в Шампионската лига. Много шум се вдига напоследък около Зденек Земан в Рома. Мисля, че хората там трябва да бъдат оставени да работят на спокойствие, защото тимът им е пълен с млади футболисти и има нужда от малко време", сподели Липи в предаването "Стадио Спринт" по RAI. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дзенга:От Интер ме потърсиха преди Страма
- Истина е,това беше прекрасен ден.Преди да представят Страмачони аз получих телефонно обаждане от Интер.Защо нищо не се получи?Имаше доста причина за това.Една от тях например беше че в този момент аз имах договор,а Масимо Морати никога не преговаря с треньор който е обвързан с друг отбор.Имаше и други дребни неща.Сега Страма е тук,той е талантлив,млад и работи здраво.Аз не искам да дестабилизирам неговата позиция,а и не е времето за това. Разбира се Интер си остава в сърцето ми.Аз съм изцяло отдаден на този клуб. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бобан: Интер трябва да намери заместник на Снайдер
Легендата на Милан Звонимир Бобан смята, че в Интер трябва да намерят заместник на напусналия в посока Галатасарай Уесли Снайдер. Според него "нерадзурите" се нуждаят от класен плеймейкър в средата на терена. "Вижда се, че Интер има нужда от футболист, който да гради играта на отбора в средата на терена. Може би Страмачони има някаква идея по въпроса. Щом може да си позволи да се лиши от услугите на играч с качествата на Снайдер, предполагам, че има своите основания за това", заяви Бобан. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Страма прави каквото Морати прави и няма нищо като алтернатива
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 06:02 AM |