Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 696 Регистриран: 11-July 10 Град: Плевен Потребител No.: 2,875 ![]() |
Легендарният треньор Ариго Саки заяви пред "Медиасет", ча дълбоко се съмнява дали качествата на новия наставник на Интер Джан Пиеро Гасперини ще са достатъчни, за да може специалистът да отговори на високите очаквания на ръководството.
"Много мислих над това неочаквано решение на Морати. Честно да призная, дълбоко се съмнявам дали Гасперини бе най-подходящият за този пост". "Неговата Дженоа не блестеше особено много. Нека видим какво ще направи в Интер, но съм по-скоро песимист. "Нерадзурите" имат големи очаквания за сезона и се съмнявам, че именно Гасперини ще ги изпълни. Лично аз смятам, че там сгрешиха с избор на треньор", призна Саки. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МИЛИТО! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,669 Регистриран: 7-December 10 Град: София Потребител No.: 5,218 ![]() |
Президентът на Юве: Ние сме с 29 титли, Милан е с 18, а за Интер не знаем...
http://www.sportal.bg/news.php?news=312518 Този коментар е бил редактиран от tutto_inter на Jun 29 2011, 11:51 -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Шефът на съдиите в Италия: Интер трябва да върне Скудетото от 2006 година
Президентът на Асоциацията на футболните съдии в Италия Ренцо Уливиери смята, че Интер трябва да направи благороден жест и да върне титлата от 2006 година, която получи след скандала "Калчополи". По право това Скудето бе спечелено от Ювентус, но впоследствие му бе отнето и връчено на "нерадзурите". "Надявам се Интер да покаже доблест и да върне титлата от 2006 година. Така те ще заслужат уважението на всички. Не искам да давам съвети на федералния съд за това как да отсъди в дадената ситуация, тъй като това не ми е работа, а просто давам съвет", заяви Уливиери. В последните дни пък се появиха информации, че и Интер е участвал в уговаряне на мачове и също е трябвало да понесе наказание за това. Легенди на Италия: Факети беше ангел Част от знаковите фигури в италианския футбол коментираха излезлите обвинения по адрес на Интер за уговаряне на мачове, които засягат легендарния защитник на "нерадзурите" и италианския национален тим Джачинто Факети. Великият №3 на Гранде Интер бе президент на своя любим клуб преди да си отиде от този свят през 2006 година. "Всички онези, които говорят за Джачинто, трябва да замълчат. Той беше чист. Той бе нашият ангел и сега съм много разгневен от това, което чух", коментира именитият нападател на Каляри и "Скуадра адзура" Луиджи Рива. "Горчиво е", лаконичен бе бившият колега на Факети на "Сан Сиро" Сандро Мацола. "Не е хубаво да говорим за човек, който вече не е между живите и няма как да отвърне. Джачинто бе една страхотна личност и ние имахме отлични взаимоотношения. Скудетото от 2006 година? Не ме вълнуват шампионати, които са спечелени от други отбори", сподели пък Златното момче на италианския футбол Джани Ривера, който е клубна емблема на вечния съперник на "нерадзурите" Милан и дълги години с Факети са извеждали в дербитата миланските колоси с капитанската лента. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Леонардо: В Интер бях щастлив
Бившият треньор на Интер Леонардо заяви на първата си пресконференция като спортен директор на Пари Сен Жермен, че не е мислил за напускане на "нерадзурите" именно това лято. "В Интер бях наистина щастлив", призна бразилецът. "Изобщо не мислех да напускам това лято. Имах отлични взаимоотношения с ръководството и играчите. Изобщо не ми беше лесно да взема това решение". |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Галиани нападна Интер
Защо тези телефонни разговори се появяват чак сега, пита шефа на Милан. Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани не прие добре новината, че Интер ще задържи титлата за 2006 г. спечелена по служебен път. Тогава нерадзурите завършиха трети след Юве и Милан, но заради наказанията на двата клуба взеха скудетото след скандала Калчополи. Наскоро обаче излязоха телефонни записи, които уличават и Интер в неправомерни разговори със съдиите. "Питам се постоянно, защо тези телефонни разговори излизат чак сега. Защо са били прикрити през 2006 г. и сега се третират така, сякаш нищо не се е случило", заяви Галиани. Национален съвет прецени онзи ден, че титлата остава за Интер, тъй като няма нормативни документи, с които да бъде отнета от нерадзурите. От Ювентус заплашиха, че ще пратят случая в съда. "Тези въпроси, за които ви казах, си ги задавам не само аз. Всички очакваме с нетърпение да чуем справедливо решение", завърши Галиани. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,145 Регистриран: 10-July 11 Град: Пловдив Потребител No.: 9,096 ![]() |
Чичо Фестър май се е объркал а ?
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,145 Регистриран: 10-July 11 Град: Пловдив Потребител No.: 9,096 ![]() |
Масимо Морати: Не харесвам тона в писмото на Дела Вале
Президентът на Интер Масимо Морати отговори на въпросите на колегата си от Фиорентина Диего дела Вале, който в открито писмо го призова да обясни какво точно се е случило в 2006 година при скандала Калчополи. "Чета изявленията на Дела Вале и се чудя защо задава въпросите си към мен. Аз нямам отговор какво се е случило през 2006 година. Няма дори да обсъждам тона на думите му и намеците, защото не ми харесват изобщо", сухо коментира шефът на "нерадзурите" "Не знам защо е взето решение да накажат останалите тогава - може би защото са имали вина, а ние - не. Тези въпроси трябва да се задават другаде, защото аз нямам никакъв отговор. Не виждам защо трябва да се оправдаваме", допълни Морати. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Алегри: Интер ще бъде най-големият конкурент за титлата
Старши треньорът на Милан Масимилиано Алегри очаква Интер да бъде най-големият конкурент на „росонерите“ за титлата през следващия сезон. „Въпреки факта, че другите отбори се подсилиха, мисля, че Интер и ние ще бъдем фаворитите за титлата“, сподели Алегри. Наставникът на Милан призна също така, че мачът за Суперкупата на Италия срещу Интер, който ще се играе на 6 август в Пекин, ще бъде доста важен. „Работихме добре през тези седмици. Ще бъде важно да имаме правилната концентрация в Пекин, защото играем за първия трофей за сезона и защото ще бъде срещу Интер“. „Ще бъде тежко, психически и физически, но няма да е лошо начало на сезона, ако спечелим този мач...“ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 696 Регистриран: 11-July 10 Град: Плевен Потребител No.: 2,875 ![]() |
Моджи: Милан е на светлинни години пред Интер
Бившият шеф на Ювентус Лучано Моджи даде своето мнение за миланските грандове Милан и Интер като според него „росонерите“ са на светлинни години пред „нерадзурите“. Той смята, че доказателство за това е лошата трансферна политика на Интер. „Милан е на светлинни години в сравнение с останалите. Имам съмнения, че Интер ще се справят добре заради начина, по който те действаха на трансферния пазар“, заяви Моджи. „Те купуваха лошо и не мисля, че ще бъдат конкурентноспособни. Милан, от друга страна, се справи добре на трансферния пазар и показаха логика с оглед на начина, по който оформиха своята група от играчи“. Допълни Моджи. В първия кръг на Серия А Милан ще играе с Лацио в петък на „Сан Сиро“, докато Интер ще гостува за Палермо в неделя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Моджи: Интер се нуждае от ново Калчополи, за да печели отново
Бившият генерален директор на Ювентус се изгаври с "нерадзурите" Бившият генерален директор на Ювентус Лучано Моджи за пореден път изрази своята ненавист към италианския вицешампион Интер. Според Моджи "нерадзурите" се нуждаят от нов скандал Калчополи, за да започнат да печелят отново. Както е известно Интер стартира със загуби както в Серия А, така и в Шампионската лига. "Когато Интер не стана шампион преди години, причината беше че те купиха Хакан Шукур и Тарибо Уест, а оставиха най-добрите си играчи да си тръгнат, като Кларънс Зеедорф и Андреа Пирло, които отидоха в Милан в замяна за Франческо Коко", заяви Моджи пред вестник "Либеро". "От друга страна Ювентус купи Джанлуиджи Буфон и Зинедин Зидан. Интер започна да печели едва когато взе преднина покрай Калчополи, взимайки играчите на Ювентус Патрик Виера и Златан Ибрахимович, после взеха и Жозе Моуриньо." "Но сега Моуриньо го няма и грешките се появиха отново. Трябва да видим ново Калчополи, за да може Интер да печели отново", гневно заяви Моджи. МАЙКА ТИ Е КУРВА , КУРВА СИ И ТИ !!! Върнете Интер-Тото, че отново Юве да имат възможността да играят в Европа. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Алтобели: Интер сгреши, че продаде Ето'о
11.10.2011 14:43 Легендарният нападател на "нерадзурите" разкритикува ръководството на клуба за продажбата на камерунския голаджия Бившият нападател на Интер Алесандро Алтобели, който беше една от големите звезди на отбора в края на 70-те и през 80-те години на миналия век, заяви, че причината за слабата форма на "нерадзурите" през настоящия сезон е продажбата на нападателя Самуел Ето'о. Това лято камерунецът премина в руския Анжи Махачкала, където стана най-скъпоплатеният футболист в света с 20,5 милиона евро заплата на сезон. "Миналия сезон Самуел Ето'о прикриваше проблемите на Интер с головете си, но без него трудностите излизат на повърхността. Той правеше разликата с останалите тимове в Италия", каза Алтобели, цитиран от "Кориере дело Спорт" Интер се намира на 17-то място във временното класиране на Серия А с 4 точки от 5 мача. Последно италианските вицешампиони загубиха с 0:3 домакинството си на Наполи. "Не съм съгласен нито с решението на клуба да го пусне, нито с решението на самия играч да отиде в Русия. На практика по този начин той вече приключи с големия футбол", допълни Алтобели. "Любопитен съм обаче да видя как ще се представи Интер, когато всички контузени се върнат в тима. С Майкон, Милито, Снайдер и Тиаго Мота Интер може би ще бъде един различен отбор", завърши 55-годишният бивш футболист. www.gol.bg -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Липи: Невъзможно е да видим Интер в Серия "Б" В момента "черно-сините" се намират на дъното в класирането на Серия "А" с актив от само четири точки. "Аз не мисля, че е реално да говорим за изпадане на Интер в Серия Б. Това наистина е невъзможно! По-скоро Силвио Берлускони ще стане президент на Италия, отколкото да видим интеристите във втора дивизия", коментира пред РАИ. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,306 Регистриран: 10-May 10 Потребител No.: 2,550 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
Липи: Невъзможно е да видим Интер в Серия "Б" В момента "черно-сините" се намират на дъното в класирането на Серия "А" с актив от само четири точки. "Аз не мисля, че е реално да говорим за изпадане на Интер в Серия Б. Това наистина е невъзможно! По-скоро Силвио Берлускони ще стане президент на Италия, отколкото да видим интеристите във втора дивизия", коментира пред РАИ. Това дали не звучи малко саркастично, майка му и затворник скапан -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тоя пък охлюв кой го пита , че си дава мнението и говори за ИНТЕР
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Баджо: Няма никакъв Интер
Италианското футболно светило Роберто Баджо (44) опроверга писанията, че е провеждал среща с президента на Интер Масимо Морати с цел скоро да застане начело на "нерадзурите". Световният вицешампион от САЩ'94 е бивша звезда на Интер, като игра за миланския гранд в края на миналия век. "Няма и не е имало никаква среща между Баджо и Морати. Отричаме тези слухове, защото те не са верни и смущават работата на Роберто като шеф на техническия сектор в Италианската футболна федерация. Със сигурност това не улеснява работата и на треньора на Интер Клаудио Раниери", заяви от името на Роби Баджо неговият агент Виторио Петроне. |
|
|
Guest_GCnextGS_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Баджо: Няма никакъв Интер Италианското футболно светило Роберто Баджо (44) опроверга писанията, че е провеждал среща с президента на Интер Масимо Морати с цел скоро да застане начело на "нерадзурите". Световният вицешампион от САЩ'94 е бивша звезда на Интер, като игра за миланския гранд в края на миналия век. "Няма и не е имало никаква среща между Баджо и Морати. Отричаме тези слухове, защото те не са верни и смущават работата на Роберто като шеф на техническия сектор в Италианската футболна федерация. Със сигурност това не улеснява работата и на треньора на Интер Клаудио Раниери", заяви от името на Роби Баджо неговият агент Виторио Петроне. Страхотен играч! Бях забравил, че играл при вас. Дано успее и като треньор. Този коментар е бил редактиран от GCnextGS на Nov 4 2011, 12:51 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Капело: Никога няма да водя Интер
Селекционерът на Англия Фабио Капело бе категоричен, че никога не би поел отбора на Интер, заради отбора на сърцето му – Милан. Италианецът, който след края на Евро 2012 ще напусне поста си в английския национален отбор непрестанно е свързван със завръщане в родината си, но разкри, че никога не би мислил върху предложение на „нерадзурите“. „Моят клуб е Милан. Никога няма да кажа „Да“ на Морати (президента на Интер)“, заяви Фабио Капело. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 12:57 AM |