Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Костакурта: Саки не ни даваше да се смеем, не понасям Матераци
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Рикардо Куарешма: Интер е най-голямата ми грешка Португалската звезда на Бешикташ Рикардо Куарешма призна, че с присъединяването си към Интер преди две години е допуснал огромна грешка. Оттогава кариерата на 27-годишния португалец върви стремглаво надолу. Както е известно, Бешикташ е съперник на ЦСКА в груповата фаза на Лига Европа. "Най-голямата ми грешка бе да подпиша с Интер. Щастието и увереността ми ми бяха отнети там. В един момент даже спряха да ме включват в състава. Събуждах се и плачех преди тренировките", сподели пред португалския вестник "Publico" бившата звезда на Порто. Любопитното е, че Куарешма бе привлечен в Интер през лятотон а 2008 година по настояване на тогавашния треньор на италианския гранд Жозе Моуриньо. "Нерадзурите" платиха за португалското крило 18,6 милиона евро, но Куарешма рядко получаваше шанс за изява, а през януари 2009 бе преотстъпен на Челси. В крайна сметка, през лятото на 2010 година той бе продаден на турския гранд Бешикташ, като се смята, че трансферната сума е около 7 милиона евро. "Все още нямам обяснение за някои неща, които се случиха в Интер. В момента, в който пристигнах в Милано, ясно ми бе показано, че съм привлечен в отбора само, защото Моуриньо ме искаше. После, изведнъж спрях да играя. Вярно е, че не бях в оптимална физическа форма и когато гледах мачовете на запис, не можех да се позная, но ако един треньор те поиска в тима си, а след това не ти помогне в нужда... Пред медиите Моу казваше, че съм бил уплашен от феновете на Интер, но аз никога не съм се страхувал от тях. Не ме плашат дори феновете тук, в Турция. А тук натискът от страна на медиите е още по-голям, отколкото в Италия", каза още Рикардо Куарешма. |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Неудачниците се подкрепят - Симони хвали Рафа
Бившият бос на ЦСКА Луиджи Симони заяви, че Рафаел Бенитес не трябва да бъде обвиняван за слабия старт на сезона на Интер. Симони, който водеше "нерадзурите" в края на миналия век, изрази подкрепата си към испанеца, за който се говори, че скоро ще бъде уволнен. "Във футбола е трудно, особено когато става дума за хора и грешки", сподели специалистът, който бе начело на ЦСКА от 2001 до 2002 година. "Истината е, че в момента Интер гледа в миналото и късметът не е на страната на Бенитес. Може би Интер бяха повлияни от требъла, но е очевидно, че не са непобедими. Бенитес очевидно има някаква вина, но тя е много малка", добави Симони. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Рикардо Куарешма: Интер е най-голямата ми грешка Португалската звезда на Бешикташ Рикардо Куарешма призна, че с присъединяването си към Интер преди две години е допуснал огромна грешка. Оттогава кариерата на 27-годишния португалец върви стремглаво надолу. Както е известно, Бешикташ е съперник на ЦСКА в груповата фаза на Лига Европа. "Най-голямата ми грешка бе да подпиша с Интер. Щастието и увереността ми ми бяха отнети там. В един момент даже спряха да ме включват в състава. Събуждах се и плачех преди тренировките", сподели пред португалския вестник "Publico" бившата звезда на Порто. Любопитното е, че Куарешма бе привлечен в Интер през лятотон а 2008 година по настояване на тогавашния треньор на италианския гранд Жозе Моуриньо. "Нерадзурите" платиха за португалското крило 18,6 милиона евро, но Куарешма рядко получаваше шанс за изява, а през януари 2009 бе преотстъпен на Челси. В крайна сметка, през лятото на 2010 година той бе продаден на турския гранд Бешикташ, като се смята, че трансферната сума е около 7 милиона евро. "Все още нямам обяснение за някои неща, които се случиха в Интер. В момента, в който пристигнах в Милано, ясно ми бе показано, че съм привлечен в отбора само, защото Моуриньо ме искаше. После, изведнъж спрях да играя. Вярно е, че не бях в оптимална физическа форма и когато гледах мачовете на запис, не можех да се позная, но ако един треньор те поиска в тима си, а след това не ти помогне в нужда... Пред медиите Моу казваше, че съм бил уплашен от феновете на Интер, но аз никога не съм се страхувал от тях. Не ме плашат дори феновете тук, в Турция. А тук натискът от страна на медиите е още по-голям, отколкото в Италия", каза още Рикардо Куарешма. Аз ли съм му виновен,че е прехвален футболист и мен ме е яд,че дадохме близо 20милиона за човек,който дори и не попадаше в групата за мача...имаше много възможности да се докаже,но....вината трябва да я търси само в себе си!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Тиаго Силва:
- Имахте ли и други оферти? - Да, в продължение на 20 дни, преди да ме повика Лео, аз бях от Интер. После никой не се обади и тогава аз казах "да" на Милан. Май някой пак не си е свършил работата ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Легендарният нападател на Милан от края на 80-те и началото на 90-те години Марко ван Бастен коментира пред SKY Italia треньорското назначение в Интер на бившия играч и наставник на "росонерите" Леонардо. Според трикратния носител на "Златната топка" преминаването от лагера на Милан в този на "нерадзурите" е чисто предателство, с което той не би се замесил.
"Не мога да разбера това, което Леонардо направи. Нямам нищо против Интер, но не смятам за правилно да напуснеш семейството на Милан и да идеш при градския съперник. Аз бих се чувствал като предател", коментира фамозният голмайстор. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Е що не коментира постъпките на Роналдо и Ибрахимович пффф
-------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
"Не мога да разбера това, което Леонардо направи. Нямам нищо против Интер, но не смятам за правилно да напуснеш семейството на Милан и да идеш при градския съперник. Аз бих се чувствал като предател", коментира фамозният голмайстор. Сигурно синьото повече му харесва от червено ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гатузо: Богът на парите прати Леонардо в Интер Халфът на Милан Дженаро Гатузо призна, че е изненадан от решението на бившия наставник на "червено-черните" Леонардо да се съгласи да поеме градския съперник Интер. Според Гатузо младият бразилски специалист не е искал да се занимава с треньорство, но явно парите, които "черно-сините" са му предложили, са го накарали да погледне по друг начин на нещата. Интер назначи Леонардо за старши треньор на тима само месеци, след като бразилецът се раздели с Милан. "С Леонардо на практика нямахме никакви взаимоотношения - нищо. Липсваше каквото и да е чувство в отношенията между нас", сподели опитният полузащитник. "Като се има предвид с какъв състав разполагахме миналия сезон, може да се каже, че Леонардо свърши добра работа, но той говореше, че треньорската професия не е за него. Той не искаше да бъде треньор и го казваше много пъти. Явно Богът на парите твори чудеса", продължи железният боец в средната линия на Милан. "Желая на Леонардо всичко хубаво, но се надявам, че няма да спечели нищо с Интер", завърши Гатузо. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Ариго Саки: Интер е по-добър от Милан
Един от най-добрите треньори в историята на италианския футбол Ариго Саки смята, че Интер са по-добри от Милан, въпреки че "Росонерите" в момента са начело в класирането. Според гологлавия специалист, който в момента наблюдава най-популярната игра само като фен, треньорът на "Нерадзурите" Леонардо гради бавно, но сигурно, истинска империя, която ще продължи хегемонията си в Италия. Бразилецът успя да стабилизира за много кратко време гранда от Милано, който бе почти съсипан от испанския специалист Рафаел Бенитес. "Технически Интер е по-добър от Милан. Ако Леонардо подобри някои компоненти в отбора си, тогава "Нерадзурите" ще играят атрактивен и печеливш футбол и същевременно ще се забавляват на терена", сподели Саки. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Касано:"Моуриньо не ме искаше в Интер".
"Масимо Морати ме харесва още от престоя ми в Реал М но нито Бранка нито Моуриньо ме искаха в отбора." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МИЛИТО! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,669 Регистриран: 7-December 10 Град: София Потребител No.: 5,218 ![]() |
Много правилно,тоя след една година е сменил отбора,той сега е резерва шкурката.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 696 Регистриран: 11-July 10 Град: Плевен Потребител No.: 2,875 ![]() |
Алегри: Интер не ни притеснява
"Никога не се си мислили, че Интер е извън битката за титлата. Дали сме притеснени? Не. Не повече отколкото преди. Влизаме в най-тежкия и труден период от сезона. Има още 15 кръга и трябва са спечелим много победи, за да станем шампиони", заяви Алегри. Ако Милан иска да стане шампион, трябва да сме концентрирани върху себе си. Доволен съм, че сме първи и имаме пет точки аванс пред Наполи и "евентуално" 4 точки пред Интер", допълни Алегри. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Касано:"Моуриньо не ме искаше в Интер". "Масимо Морати ме харесва още от престоя ми в Реал М но нито Бранка нито Моуриньо ме искаха в отбора." Още едно добро дело на Моуриньо ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 696 Регистриран: 11-July 10 Град: Плевен Потребител No.: 2,875 ![]() |
Спортният директор на Ювентус Бепе Марота съобщи, че "бианконерите" са готови за дербито с Интер. Пред микрофоните на "Раи спорт" торинския шеф похвали съперника за доброто представяне в Серия "А".
"Днешния Интер много се различава от отбора, който наблюдавахме при предишния им треньор", каза Марота, визирайки времето в началото на сезона, когато начело на миланския гранд бе Рафа Бенитес. "Под ръководството на Леонардо отборът възкръсна и с такава игра, каквато наблюдаваме последните кръгове, ще направи живота на Милан труден. Те са реалният им конкурент за "скудетото". |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дори Лучано Моджи не вярва,че Ювентус има шанс срещу Интер утре вечер."Сърцето ми бие за Ювентус,но хладният ум подсказва Интер-написа Моджи,бивш генерален директор на торинския клуб,в колонката си за "Тутоспорт".-Нерадзурите повече приличат на отбор,имат и невероятни индивидуалисти.Откакто Уесли Снайдер за завърна,играта на тима се оправи."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дзакерони към Милан: Внимавайте с Интер и Наполи
Селекционерът на Япония и носител на Купата на Азия Алберто Дзакерони заяви, че надпреварата за титлата в Италия все още не е решена и че преследвачите на лидера Милан могат да поднесат изненади. "Все още нищо не е решено. За Интер турнира все още е, както се казва, "отворен". "Нерадзурите" стигнаха до призовата тройка методично и няма да се откажат от мястото си, а ще атакуват Милан. Изобщо този сезон Милан няма как да е спокоен, защото по петите му са ентусиазирани отбори". "Японското попълнение на шампионите Нагатомо? Стабилен, бърз и може да промени ритъма на всеки мач. Срещу Ювентус не можа да покаже възможностите си, но аз изключително много разчитам на него в националния отбор", каза бившият наставник на Ювентус и Удинезе. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Скандалният бивш шеф на Ювентус Лучано Моджи обвини Интер за загубеното от Италия място в Шампионската лига, което вече ще бъде за Германия.
От следващия сезон за ШЛ ще се класират само 3 отбора от Серия А – 2 в групите и 1 ще играе квалификации, докато 4 отбора от Бундеслигата ще намерят място в най-добрия клубен турнир в света. „Във всички случай трябва да погледна на най-голямата причина за това и това са нерадзурите. Интер е пример за деградацията, която се отразява на нашия футбол, особено когато става въпрос за клуб, който спечели всичко през миналия сезон. Съдбата на Интер е знак, че трябва промяна”, коментира Моджи. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
Роберто Манчини: Интер може да елиминира Байерн в ШЛ
Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини вярва, че бившият му клуб Интер все още има шансове да се класира за 1/4-финалите на Шампионската лига. "Нерадзурите" загубиха първия 1/8-финал от най-комерсиалния футболен турнир срещу немския гранд Байерн (Мюнхен) с 0:1 у дома. Според Манчо обаче, бившият му клуб има всички необходими качества да се поздрави с успех на реванша на "Алианц Арена" и да елиминира "Баварците". "Интер не заслужаваше да загуби", коментира първия двубой между гранда от Милано и Байерн бившият наставник на "Нерадзурите". "Мисля, че бившия ми отбор е достатъчно силен, за да победи Байерн в Мюнхен и да продължи напред в Шампионската лига", добави италианецът. Специалистът изрази разочарованието си и от отпадането на Наполи от Лига Европа. Късно снощи "небесно-сините" загубиха гостуването си на Виляреал с 1:2 и се простиха с по-нататъшно участие в турнира. "Разочарован, че Наполи отпадна, тъй като те са италиански отбор. Искаше ми се да ги срещнем на финала в Лига Европа", завърши Манчини. -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АЗ МРАЗЯ БАЙРЯМ МЮМЮН И НЕГОВИТЕ КОВРИ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,666 Регистриран: 18-April 10 Град: Бургас Потребител No.: 2,440 Любим Играч: J.R.Cruz,Zanetti,Milito,Veron ![]() |
Значи по пандизчийската логика, виновен е спечелилият ШЛ във финал с немски отбор, а не отпадналият от Лига Европа без победа...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ПРОТИВЕН, НО ОТ ИНТЕР!!! LEONARDO INTERISTA VERO - ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!! НЕ СТАВА САМО С ПРАВИЛО! СКРИТИ МЕРДИ & МЕРДИНКИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА! ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ "ЗАКРИВАНЕ НА ФК БЕЗДВЕНТУС ВТОРИНО ЗА СПАСЕНИЕТО НА ИТАЛИАНСКИЯ ФУТБОЛ" DMS WC001897 ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 08:44 AM |