Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Тоя пич яко ни се натиска обаче,а дали няма да е новия треньор на Интер след Жозето ,ааа?
-------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Интер ще вземе "Скудетото", смята Раниери
26.12.2009 15:50 Наставникът на Рома предсказа изхода на италианското първенство Треньорът на Рома Клаудио Раниери предсказа, че и тази година Интер ще вземе шампионската титла в Италия. "Скудетото ще го спечели Интер. Това няма да се случи само ако самите те не го поискат и го изпуснат" , каза Раниери пред спортния всекидневник "Гадзета дело спорт". "Ще ми се да кажа, че Рома им е конкурент, но ние загубихме твърде много време. Би било страхотно да настигнем "нерадзурите", но като ги гледам, едва ли ще ни позволят". "Само ако започнат да правят грешка след грешка някой от другите отбори, след тях, ще имат шансове. Но Моуриньо няма да допусне това", допълни треньорът на "вълците". www.gol.bg -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 918 Регистриран: 16-July 06 Град: Plovdiv Потребител No.: 62 Любим Играч: Ruud van Nistelrooy,Matrix ![]() |
тоя му дойде акъла на стари години
-------------------- IO SONO INTERISTA!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Националният селекционер на Италия – Марчело Липи посещава различни тимове от италианската Серия „А” напоследък, за да разговаря с футболистите, които играят в представителната формация на страната, или такива, които са потенциални участници в нея. Според „Ла Стампа” обаче той е заявил, че няма намерение да минава през лагера на Интер, тъй като там не присъстват италианци, с които да може да разговаря.
„Да, посещавам различни тимове в страната. Винаги е добре да се комуникира с националите. Интер ли? Защо да ходя при тях? Че там италианци няма. С кого да разговарям?”, недоумяваше специалистът. Тоя си остава дърта чанта и това си е.Много безпристрастно се държи няма що ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Националният селекционер на Италия – Марчело Липи посещава различни тимове от италианската Серия „А” напоследък, за да разговаря с футболистите, които играят в представителната формация на страната, или такива, които са потенциални участници в нея. Според „Ла Стампа” обаче той е заявил, че няма намерение да минава през лагера на Интер, тъй като там не присъстват италианци, с които да може да разговаря. „Да, посещавам различни тимове в страната. Винаги е добре да се комуникира с националите. Интер ли? Защо да ходя при тях? Че там италианци няма. С кого да разговарям?”, недоумяваше специалистът. Тоя си остава дърта чанта и това си е.Много безпристрастно се държи няма що ![]() Просто още му горчи на Липи от престоя си при нас ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Липи е прав за себе си. В Интер има един и то проектонационал - Сантон, който като не играе при нас, няма да намери място и в състава на Скуадрата. Напълно нормално. Още повече Моуриньо го подяде преди време, логично е едно такова поведение. Между другото с оглед липсата на разнообразни нападатели (имайки предвид ината му по отношение на Касано) няма да се учудя, ако Марио се окаже в състава за ЮАР накрая.
![]() -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Е, преди имаше 1, който им спечели световната титла и случайно беше играч на този отбор, където наистина няма много италианци. Малко уважение от страна на дядо Липи няма да е излишно. Също така Толдо ги дотика до финала за Европейското. Сега имаме и 2-ма млади играчи, на който ще се разчита за в бъдеще със сигурност и в национала на Италия. Може да имаме малко италиаци, но все от световна класа!
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
Не се впрягайте моляви се
![]() -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Бившият шеф на Ювентус Лучано Моджи сподели, че много харесва треньора на Интер Жозе Моуриньо. Пред вестник „Тутоспорт” Моджи дори заяви, че вижда сходни черти на характера си с този на Специалния.Скандалният бос допълни, че с нетърпение очаква да види завръщането на Жозе на стадион „Стамфорд Бридж” в Лондон.
„Моуриньо е страхотен треньор, който знае как да си върши работата. Срещу Милан той доказа, че дори и без ключовите си състезатели отборът му може да се справи в тежка ситуация. Надявам се да успее да отстрани Челси. Аз и той много си приличаме. Винаги се стремим към успеха”, каза Моджи. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
Леонардо: Интер още не е шампион
Въпреки че загуби дербито с Интер и изостава на девет точки от водача в Серия А, треньорът на Милан Леонардо смята, че неговият тим още има шанс за титлата. „Шампионатът е още отворен. Все още има предостатъчно мачове и освен че сме с девет точки зад Интер, ние имаме да изиграем един мач повече. Загубата от Интер беше трудна, но това е само един мач”, заяви бразилският специалист. Леонардо също така отказа да влиза в полемики с наставника на нерадзурите Жозе Моуриньо, който след дербито заяви, че неговият тим е щял да бие дори и със седем човека, след като взе трите точки с 9 срещу 11 играчи в последните минути на двубоя. ps..Може да ми се разсърдите но и аз мисля така спечелихме Битката , но остава ВОЙНАТА ![]() -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Естествено че нищо не е решено.Хубавото е че имаме добър аванс който дава спокойствие на отбора.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Не е решено с колко точки ще сме пред тях
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Фелипе Мело: Ювентус изостава в сравнение с Интер
Халфът на Ювентус Фелипе Мело е на мнение, че "старата госпожа" определено не е на нивото на Интер в настоящия момент. Според бразилеца причината за това е, че "бианконерите" тепърва започват изграждането на своя състав, докато "нерадзурите" имат стабилен отбор, който е оформен през последните няколко години. "Определено в настящия момент изоставаме от Интер. Разликата между двата отбора е ясна и тя е, че техният проект се изгражда вече няколко години, докато ние сме едва в началото. Освен това те имат и Жозе Моуриньо, който е великолепен треньор, докато ние имахме наставник без никакъв опит", заяви Мело. -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Божинов: Не е случайно, че вкарвам на големите, мечтая да работя с Моуриньо
Валери Божинов наказа Интер и показа, че е пристрастен към отбелязването на попадения във вратите на големите от Италия. В кариерата си голмайсторът доста пъти е наказвал колосите на Серия А - Интер, Милан и Ювентус. Сред абонатите на Божинов са и римските Лацио и Рома. Ден след гола в мрежата на Жулио Сезар, Валери бе любезен да даде интервю за Gong.bg и Дарик радио: - Отборът игра добре и направихме силен мач срещу шампиона Интер. През всичките 90 минути бяхме на нивото, което държи Интер. Можеше и да спечелим, но срещу този отбор не всеки път можеш да направиш позитивно представяне. - Още в първите минути на срещата влезе здраво в краката на Лусио и Матераци. На подобен тип поведение ли заложи в този мач срещу такива имена? - По принцип схемата ни на игра беше да заложим на бързината. Треньорът пусна такъв тип нападатели. Те имат здрави и високи защитници, които са много добри футболисти, но им липсва малко бързина. От мен и Биабиани се искаше да ги атакуваме постоянно. Заложихме на бързината и остротата. Успяхме да направим добър мач, а срещу мен знаех много добре, че ще играят защитници, като Матераци, Лусио, Кордоба и Майкон. Няма по-голям стимул от това да играеш срещу големи футболисти и отбори, като Милан, Интер и Ювентус. Бях се настроил за голям мач, но в неделя ни чака по-трудното, ще играем важен мач срещу Лацио. - Винаги вкарваш на големите в Италия. Това да не би да е някаква случайност? - Мисля, че във футбола няма много случайни неща. Случайните работи стават веднъж, хайде да кажем два пъти. Ако се случва всеки път обаче, ми се струва, че не е случайност. Всеки иска да вкарва важни голове в големите мачове. Радвам се, че при мен се получава. Дори съм много щастлив от тази тенденция. Тези голове тежат двойно, нали така? Изпитах удоволствие, че вкарах срещу Моуриньо. Да знаете, аз много го уважавам. За мен той е от най-добрите в момента. Иначе, ако беше случайно, щеше да ми се е случило веднъж в кариерата. - Спомена Жозе Моуриньо, успя ли да говориш с него, засякохте ли се след мача? - Поздравихме се. Аз не го познавам чак толкова добре. Моят съотборник Хименес, който дойде от Уест Хeм е играл един сезон при него в Интер. Разказвал ми е, че е страхотен човек и треньор. С него може да си говориш за всичко, не само за футбол. Той кара всичките си футболисти да се чувстват топ играчи. Може да не разчита на теб в даден мач, но те кара да се чувстваш важен за отбора. Това е страхотно. Добър треньор, фантастичен психолог. След мача дойде при нас и ни поздрави. Стисна ръката на всеки от футболистите. Поздрави Франческо Гуидолин, както и ръководството на клуба. Прави му чест, че е такъв. Мисля, че някои неща, които пишат за него във вестниците са много далеч от истината. ![]() - Мечтаеш ли някой ден да работиш с такъв треньор, защо не да работиш с Жозе Моуриньо? - Винаги съм го харесвал. Една от мечтите ми е да работя с него, не мога да го скрия. Така го чувствам. Голям треньор, голям специалист. Много ми е симпатичен и като човек. Когато гледам мач на Интер, нямам търпение да чуя интервюто му след това. Знам от момчета в техния отбор, че за него няма един или двама футболисти. За Моуриньо всички са важни. - Имаш пет гола от началото на сезона. Доволен ли си от тази бройка? - От това, което съм изиграл, мисля, че да. Все пак аз съм нападателят с най-малко минути за Парма от началото на сезона. Бях контузен, пропуснах доста мачове. Най-хубавото е, че головете ми носят точки. Това го казах още преди сезона, че искам такива голове. Моите голове трябва да бъдат успехи за Парма. Тоест, да носят точки. Не знам колко ще бъдат, пет, шест, седем, осем, девет, десет… Колкото повече, по-добре. ![]() - Валери, не стана трансферът от Сити в Парма, това разочарова ли те? - Да, може би малко. Това обаче ми даде много вътрешна сила. Щом не е станало сега, значи трябва да се трудя повече. Трябва да докажа на треньора, че има нужда от мен. Трябва да докажа не само на Парма, а и на себе си. Искам това да е трамплин за мен. Имам си мечти и цели за изпълняване. Не вярвам от Манчестър Сити да ме спрат. Те разчитат на скъпи футболисти, които са много добри. Мъчно ми е само, че не пускат Мартин Петров. Манчини е много добър треньор. Мартин обаче, когато го пуснат, играе много силно. Дава асистенции, вкарва голове, а после не играе. Не трябва да е така. Сигурен съм, че той ще намери най-доброто за себе си и семейството си. Става свободен агент и може да избира. Ще намери отбор без да го търси с мениджъра си г-н Танев. - Може ли да дойде при теб в Парма, питат ли те за Мартин Петров? - Не съм говорил с никой, но за него ще има доста оферти. Това е нещо, в което съм сигурен. Ние си говорим редовно с Марто. - Жребият за квалификациите е ясен. Ако следваме логиката при теб от Италия, вкарваш на Интер, трябва да вкараш и на Англия. Как ти се струва това? -Добре казано. Хубав въпрос. Ох, ние само говорим, а не се класираме. Трябва само това да ни е целта. Хубаво е да има футболисти, които вкарват важни голове във важните мачове! В националния има много опитни играчи. Трябва всички заедно с ръководството да се постараем, за да класираме България на Европейското. Групата е трудна, но няма леки групи. Всички са добри. - Ти си любимият ни трансферен герой. Не само на нас, но и в Италия. Липсваше ли ти този шум през януари? - Да ти кажа, така ми е по-спокойно. Знам, че Парма разчита на мен, това е важно. Всеки има някакви желания, но трябва да се работи, трябва да се работи, да се трудиш. Знаете ли, че аз отивам първи на тренировка, а си тръгвам последен. Няма друг вариант пред мен. Оставам с треньора на вратарите, оставам с втория треньор и правим упражнения, които са полезни за нападателите. Всеки ден мога да науча нещо. -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Капело: Само Рома може да спре Интер
![]() Селекционерът на Англия Фабио Капело вярва, че само бившият му отбор Рома може да спре шампиона Интер в борбата за титлата в италианското първенство. Дон Фабио не включва в сметките за Скудетото друг тим, който е водил през годините - Милан. Капело не споменава и името на още един бивш свой тим - Ювентус, който за кратко от претендент за титлата се превърна в отбор, борещ се със зъби и нокти за място в четворката. Прочутият специалист сподели и очакванията си за съботния мач на Рома с коравия тим на Палермо на "Стадио Олимпико" в Рим. "Очаквам прекрасен мач между Рома и Палермо", сподели пред "Palermo24.net" Капело. "Рома е единственият тим, който може да се бори с Интер за титлата. Под ръководството на Делио Роси Палермо демонстрира, че може да играе много организирано в отбрана и да контраатакува опасно. Очаквам мач с много голове. Четвъртото място е реалистична цел за Палермо. Що се отнася до Скудетото, изглежда само Интер и Рома могат да го спечелят", каза още Капело. Интер е лидер в класирането на Серия "А" с 53 точки, а Рома е втори с 44. Трети е Милан с 42 точки, но и мач по-малко. Ювентус е едва седми в момента с 35 точки. -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Старши треньорът на Наполи Валтер Мацари заяви, че върши повече работа в своя тим, отколкото Жозе Моуриньо в шампиона Интер.
„Нерадзурите” водят убедително на върха в класирането на Серия А, а Наполи заема четвъртото място, което дава право на тима да участва в Шампионската лига през следващия сезон. Мацари, чийто тим направи 0:0 с Интер в Неапол през миналата седмица, заяви пред утрешния мач със Сиена: „Ако сравните играчите, с които разполагаме ние двамата, моите резултати са по-добри. Той говори много, но аз ще ви кажа, че с отбора, който имат, Интер могат да станат шампиони и без треньор”. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Раниери: Само Милан може да развали сметките на Интер
Старши треньорът на Рома Клаудио Раниери не пожела да критикува рефера Никола Рицоли след равенството 2:2 с Наполи. Рицоли отсъди дузпа в полза на Наполи в последната минута за игра с ръка на френския защитник Филип Мексес в наказателното поле. Преди това Рицоли отъсди дузпа и за Рома за фаул срещу Жулио Баптища, но не посочи бялата точка след това, когато нападателят на Наполи Фабио Куалярела бе фаулиран от Жуан. "Трябва да приема всичко, което прави реферът. Очевидно е че, той не видя добре ситуацията (при дузпата за Наполи), но няма смисъл да надигаме вой заради това. Работата на съдията е много трудна. Мисля, че реферът се справи много добре, като цяло, жалко само, че бяхме на път да си тръгнем с трите точки. Успяхме да се противопоставим на стила на игра на Наполи", сподели Раниери. Рома вече изостава на седем точки от лидера в класирането Интер и опитният наставник смята, че само Милан има шанс да спре "нерадзурите". "Може би само Милан би могъл да мечтае за Скудетото. За Рома сезонът е добър", каза Раниери. Наставникът на Наполи Валтер Мадзари също отказа да нападне рефера след мача. "Съгласен съм с Раниери, че не трябва да говорим за съдията. Мисля, че с оглед на представянето ни по-скоро загубихме две точки, а не спечелихме една. Херман Денис имаше поне три прекрасни възможности за гол след появата си в игра", коментира Мадзари. -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Тоя да се стегне и да си я завре тая скромност отзад,Имат да печелят второ място!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"He [Mourinho] is the new Herrera," Trapattoni told La Gazzetta Dello Sport.
-------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Селекционерът на Ирландия Джовани Трапатони коментира, че наставникът на Интер Жозе Моуриньо му напомня много на легендарния треньор Еленио Ерера. Пред вестник „Гадзета дело Спорт” Трапатони каза: „Моуриньо е новият Ерера. Той е много добър треньор, който винаги знае какво да направи, за да може неговият отбор да постигне целта си. За много кратко време успя да се запознае с италианския футбол и да научи тънкостите на Серия „А”. Имам съвет към него и той е да пусне титуляр Марио Балотели срещу Челси”, каза Трапатони.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 03:06 AM |