IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> ПИШЕТЕ НА КИРЛИЦА !!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

24 страници V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Мнението на другите треньори и футболисти за Интер
Оценка 5 V
Nikolov
коментар Oct 14 2009, 22:47
Коментар #221

Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни

Група: Members

Коментари: 4,863
Регистриран: 22-January 07
Град: до морето
Потребител No.: 264
Любим Играч: Materazzi , Zanetti

На Адриано му мина времето в Интер и не вярвам да се върне някога .

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
Nikolov
коментар Oct 20 2009, 11:12
Коментар #222

20 октомври 2009 | 10:01 | Агенция "Фокус"
Футбол: Интер са твърде силни за всички останали, каза Ариго Саки

Милано. Бившият треньор на Милан и Италия Ариго Саки вярва, че тимът на Интер няма сериозен претендент за Скудетото, тъй като всички отбори в Серия „А” са по-слаби от отбора на Моуриньо.
Пред „Контрокампо” Саки каза: „”Нерадзурите” са най-силният тим в Италия. Не виждам как някои ще може да се пребори с тях за спечелването на Скудетото. Останалите отбори трябва да работят много, за да стигнат до тяхното ниво. Очаквам през този сезон Интер отново да стане шампион”, каза Саки.

--------------------

+Quote Post
Nikolov
коментар Oct 20 2009, 18:14
Коментар #223

утбол: Моуриньо може само да обижда, каза Буфон

Торино. Вратар номер едно на Италия Джанлуиджи Буфон заяви, че треньорът на Интер Жозе Моуриньо е добър в това само да дразни и обижда хората. Стражът не скри, че Моуриньо е добър треньор, но допълни, че злобните му нападки карат хората да не го харесват. Пред телевизия Rai Буфон каза: „Жозе е много интелигентен човек и добър треньор, но определено не ми харесва това, че постоянно обижда. Мисля, че той е добър точно в това. Смятам, че ако бъде по-обран и сдържан ще буди много повече симпатии у хората”, каза Буфон.

--------------------

+Quote Post
radiinter
коментар Oct 24 2009, 09:00
Коментар #224

Moderator

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Бившият наставник на италианския шампион Интер – Роберто Манчини коментира пред „Кориере дела сера”, че според него, по време на престоя си, начело на тима, е постигнал доста неща, някои от които все още будят респект у феновете.
„Нещата, които постигнах с Интер, докато бях начело на тима, въпреки почти константните проблеми около отбора, остават в съзнанието ми и до ден днешен и ме карат да се чувствам горд. Виждате, че всичко това не е забравено и феновете си спомнят с добри чувства времето ми, прекарано на стадиона”, уверен бе Манчини.

+Quote Post
radiinter
коментар Oct 24 2009, 10:17
Коментар #225

Moderator

Емблематичният бивш вратар на Интер Джанлука Палиука коментира черната серия на нерадзурите в Шампионската лига. Нерадзурите не са печелили мач в Европа цяла година, но за сметка на това са пълен хегемон в Италия - през миналия сезон спечелиха поредна титла, а сега са лидер в Серия А.

„Съжалявам, че го казвам, но преди беше по-лесно да спечелиш европейска купа, отколкото Серия А”, каза 42-годишният бивш италиански национал.

„Тогава в Калчото имаше много конкурентоспособни отбори – Интер, Ювентус, Милан, Фиорентина, Парма и Рома. Сега Интер е далеч по-добър от всеки отбор в Италия.”

„В същото време в Европа разликите в класите са по-малки и е много трудно за тях да се налагат по същия начин”, каза още Палиука, който игра в Интер от 1994 до 1999 година.

+Quote Post
radiinter
коментар Oct 26 2009, 13:37
Коментар #226

Moderator

Легендарният италиански треньор Ариго Саки подкрепи колегата си Жозе Моуриньо по отношение на критиките на португалеца към младия талант Марио Балотели, пише "Ла Стампа". Моуриньо каза преди дни, че младите играчи мислят много повече за пари и коли, отколкото за тренировъчния процес.
"Моуриньо може да говори много неща, но за това е прав. И аз съм на същото мнение. Поздравявам го за методите, които използва. Сигурен съм, че е за добро", заяви Саки.

+Quote Post
Nikolov
коментар Oct 26 2009, 22:14
Коментар #227

Лучано Моджи: Интер ще е шампион без никакъв проблем

26 октомври 2009 | 12:30

Бившият генерален директор на Ювентус Лучано Моджи е убеден, че основният съперник на "бианконерите" за титлата в Серия А - Интер, ще стане шампион без особени проблеми. Според него "старата госпожа" все още изостава значително от "нерадзурите" в спортно-техническо отношение.

"Интер ще стане шампион без проблеми. Те силно превъзхождат основните си конкуренти като главната разлика е в халфовата линия. На Ювентус му липсва истински диригент на играта и те трябваше да вземат освен Фелипе Мело и Гаетано Д`Агостино. Естествено цената поискана от Удинезе бе нереална и сделката пропадна. Освен това нападатели като Амаури и Трезеге се нуджаят от центрирания от крилата и затова се учудих, че Юве не купи нито едно крило", заяви Моджи.

Той обаче добави, че не дава никакви шансове отбор от Италия да спечели Шампионската лига през този сезон.

"Убеден съм, че нито един отбор от Италия не може да спечели Шампионската лига през този сезон. Те изостават прекалено много в техническо отношение в сравнение с останалите сериозни отбори в Европа. За мен големият фаворит е Челси с Карло Анчелоти", завърши Моджи.

www.sportal.bg

--------------------

+Quote Post
Nikolov
коментар Oct 28 2009, 11:39
Коментар #228

Футбол: Интер отново ще спечели Скудетото, каза Зденек Земан

Рим. Бившият треньор на Рома и Лацио Зденек Земан заяви, че в Италия не вижда конкуренция за шампиона Интер. Той допълни, че „нерадзурите” притежават много сериозен потенциал, който ако доразвият няма да има кой да ги спре, за да спечелят нова титла в Серия „А”.
Пред вестник „Гадзета дело Спорт” Земан каза: „Виждам само Интер в борбата за титлата. Те са страхотен отбор, който притежава невероятни играчи. Потенциалът им е много солиден и ако бъде развит няма да има кой да ги спре”, каза Земан.

--------------------

+Quote Post
Nikolov
коментар Oct 31 2009, 15:01
Коментар #229

Маурисио Дзамприни: Интер не може да играе футбол

Палермо. Президентът на Палермо Маурисио Дзампарини заяви, че Интер не играе никакъв футбол, въпреки че отборът му загуби от водача във временното класиране с 5:3 от десетия кръг на първенството. „Онова, което Интер демонстрира е всичко друго но не и футбол” – цитира го сръбският сайтБлиц Дзампарини посочва като пример за добър футбол победата на Ювентус над Сампдория.

Според шефа на Палермо головете на футболистите от миланския клуб са най-обикновени попадения, които не са резултат от някаква блестяща игра.

--------------------

+Quote Post
vladkata_inter
коментар Oct 31 2009, 15:30
Коментар #230

Lo sai per un gol.....

Коментари: 2,181
Регистриран: 18-January 09
Град: СОФИЯ
Потребител No.: 811

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif По-смешен коментар от тоя не бях чел през живота си..... biggrin.gif biggrin.gif Да кажеш на един от топ 5 в Европа че не може да играе футбол,а ти си загубил от него и то с 5:3 е леко казано ИДИОТСКО biggrin.gif И какво иска да каже с това ''най-обикновени попадения'' - такива,каквито неговите футболисти не могат да вкарат

--------------------
MILANO SIAMO NOI!

+Quote Post
PER SEMPRE NERAZ...
коментар Oct 31 2009, 22:24
Коментар #231

Със синьо-черно сърце

Коментари: 2,970
Регистриран: 13-August 07
Град: Пловдив
Потребител No.: 394

Този все път щом си отвори устата, ръси глупост след глупост.

+Quote Post
radiinter
коментар Nov 1 2009, 15:53
Коментар #232

Moderator

Ами в такъв случай този само може да се радва че не можем да играем футбол защото щом сега им вкарахме 5 гола какво ли щеше да стане ако можехме да играем футбол laugh.gif laugh.gif

+Quote Post
Nikolov
коментар Nov 3 2009, 14:07
Коментар #233

Платини: Никой не би купил Челси, Юнайтед или Интер

Нион. Президентът на Европейската футболна централа УЕФА Мишел Платини за пореден път критикува трансферната политика на грандовете от Стария континент, пише британският вестник „Телеграф”. Французинът сподели, че собствениците на Челси (Роман Абрамович), Манчестър Юнайтед (фамилия Абрамович) и Интер (Масимо Морати) не биха могли да намерят купувачи за своите отбори, ако решат да се разделята с тях.
„Не може един футболен клуб да има заеми в размер на стотици милиони”, заяви Платини. „Ако в момента Абрамович, Абрамович или Морати решат да продават, кой ще купи клубовете им? Кой би бил толкова глупав? Никой. Ако обаче успеем да въведем регулиране на трансферната политика, ще има много заинтересовани. Аз не съм икономист, просто разсъждавам логично. Един отбор не може да харчи повече, отколкото печели. Трябва да се залага повече на изграждането на местни играчи.

--------------------

+Quote Post
J.M.
коментар Nov 5 2009, 11:34
Коментар #234

Заинтересован Интерист

Коментари: 249
Регистриран: 4-June 08
Град: Varna
Потребител No.: 544

Цитат
Бившият треньор на Милан Ариго Саки изказа мнение, че треньорът на Интер Жозе Моуриньо е феномен. Пред „Медиасет” специалистът сподели, че благодарение на работата си Моуриньо е донесъл нещо специално в тима на „нерадзурите”.
„Вярвам, че Моуриньо прави разликата в представянето на Интер. В мача срещу Динамо видяхме един тим, който е готов на всичко, за да победи. Мисля, че след пристигането си в Италия той донесе нещо различно. Моуриьно е истински феномен”, каза Саки.

--------------------

+Quote Post
Nikolov
коментар Nov 7 2009, 14:26
Коментар #235

Чиро Ферара: Доминацията на Интер ще спре и ние ще се възползваме

Торино. Старши треньорът на Ювентус Чиро Ферара е убеден, че един ден превъзходството на шампиона Интер ще изчезне. Той обясни, че те точно това чакат и ще са готови за предизвикателството - да ги свалят от върха в класирането. Както е известно тимът на Жозе Моуриньо има преднина от 7 точки на върха именно пред Ювентус, а от началото на шампионата в Серия „А” са изминали само 11 кръга. „Трябва да имаме непрекъснатост в добрите резултати. Това е важното. След победата над Макаби (Хайфа) в Шампионска лига, трябва да мислим само за изявите си в първенството. Трябва да работим здраво и да се възползваме от всяка грешка на Интер”, каза Ферара.

--------------------

+Quote Post
RoLeX
коментар Nov 7 2009, 21:44
Коментар #236

Интер Маняк

Коментари: 1,446
Регистриран: 23-May 08
Потребител No.: 537

Бобо Виери: Интер и Морати направиха Калчополи, за да прецакат Юве!

Легендата на Интер Кристиан Виери сензационно обяви, че скандала Калчополи е бил инсцениран от собственика на Интер Масимо Морати в партньорство с телекомуникационната компания "Телеком".

Бившият голмайстор на "нерадзурите" в момента съди клуба и "Телеком" по обвинение за нерегламентирано подслушване на неговите разговори.

"Всички играчи на Интер бяхме накарани да подпишем контракти с Телеком, за да можем да бъдем под абсолютен контрол на Морати и да си държим устите затворени. Всички знаехме за плана на президента да отстрани Ювентус и Милан. Аз обаче бях най-зорко шпиониран, тъй като съм доста приказлив", разкрива Виери пред "Фирензевиола.ит"

"Когато скандалът избухна се почуствах доста зле, защото ми стана неприятно за играчите на Ювентус и Милан, чийто труд беше ограбен", допълва Бобо.

"Все пак разбирам напълно Морати. Той много обича Интер и много страдаше, когато не успявахме да вземем Скудетото. Най-тежко му беше на 5 май 2002 година, когато изгубихме титлата в последния кръг, а Юве стана шампион. Докато съм бил в отбора, винаги давах всичко от себе си, за да помогна на Интер да печели трофеи, но просто по това време Юве и Милан имаха нещо повече от нас", казва още Виери.

Както е известно, веднага след края на Калчополи в медийното пространство се появиха тези, че всичко е било инсценирано от Масимо Морати и шефа на Телеком Гуидо Роси, който по онова време беше в ръководството на италианската футболна централа. Повечето такива твърдения обаче не бяха взимани насериозно, тъй като бяха изказвани от тифози на Ювентус.

Сега за първо път футболист, обожаван от тифозите на Интер, какъвто е Бобо Виери, прави подобни шокиращи разкрития.

Заб. на автора: Виери играе в Интер в периода 1999-2005 година и за 144 мача нападателят има вкарани 103 гола с фланелката на "нерадзурите", като феновете на тима го наричаха "Крал Бобо".

------

Така.Лично в текста не намирам нищо,което може да ни натопи.Вие виждате ли ? И какво като е подписал договор с Телеком и там путки майни ? Пълни глупости.Не е възможно да хванат отбори,че са си купували мачовете и Интер да е виновен за това.

+Quote Post
radiinter
коментар Nov 23 2009, 22:24
Коментар #237

Moderator

Бившият помощник - треньор на Интер Синиша Михайлович заяви, че сегашният треньор на миланския клуб Жозе Моуриньо е в основата на повишеното качество на играта на футболистите, цитира италианските медии електронният сайт Сърбияспорт. Михайлович, който бе в треньорския щаб на Интер като помощник на Роберто Манчини смята, че сегашният наставник на тима е влял допълнително самоуважение на играчите си, уверявайки ги в собствената им стойност. „Интер бяха победители и преди”, каза сърбинът, но добави, че воден от португалеца - Интер има невероятен манталитет на победител.

+Quote Post
radiinter
коментар Nov 27 2009, 20:10
Коментар #238

Moderator

Водилият Лацио, Рома и още дузина италиански отбори чешки треньор Зденек Земан смята, че треньорът на Интер Жозе Моуриньо е имал грешен подход при селекцията си на играчи.

„Аз не съм единственият, който задава въпроси за стила на игра на Интер, а и всички, които очакваха да видят нов и различен футбол от Моуриньо”, заяви Земан.

„Когато той пристигна, Моуриньо каза на всички, че той ще играе в 4-3-3 и никога не го направи. Той го направи за един месец и това не успя.”

„Проблемът е, че той трябва да се справя с тези играчи, които някои, по мое мнение, са лошо подбрани”, каза още изтъкнатият чешки специалист.

+Quote Post
radiinter
коментар Nov 28 2009, 14:33
Коментар #239

Moderator

Мениджърът на Челси Карло Анчелоти разкри шокираща тайна - винаги е бил фен на Интер, въпреки че постигна най-големите си успехи като треньор в Милан, където игра и като футболист.

Анчелоти разбуни духовете на Апенините, след като заяви в интервю за телевизия „Скай Спортс Италия”:

„Винаги съм подкрепял Интер и съм плакал за този отбор. Като дете бях запалянко на Интер, а моят идол бе Сандро Мацола. Моят братовчед ми подари пълен екип на Интер. Още от съвсем малък съм запалянко на Интер.”

„Разбира се, за мен е невъзможно да кажа „Само Интер” сега, но съм плакал за този отбор и мога да кажа това, защото преди години можех да ги гледам, само когато идват в Мантова. За съжаление, ние не намерихме билет за мача, а аз седях около 45 минути пред стадиона и плачех. В крайна сметка, стюардите ме съжалиха и ме пускаха за второто полувреме на стадиона. Помня, че Интер вкара пет гола в това полувреме и спечели с 6:1. Това бе единственият път, когато успях да ги гледам на живо като малък”, припомня наставникът.

Това е поредната част от признания на играчи и треньори в Италия, след като наскоро стана ясно, че футболистите на Интер Марио Балотели и Давиде Сантон са израснали като фенове на Милан.

+Quote Post
radiinter
коментар Dec 11 2009, 21:07
Коментар #240

Moderator

Спалети: Интер е най-добрият отбор в Италия

Бившият старши треньор на Рома Лучано Спалети все още смята, че Италия е най-добрият отбор в Италия, заради което отново ще спечели титлата в Серия А.

„Италианското първенство винаги е трудно, но все още е отворено. Въпреки това, Интер е най-добрият отбор”, заяви Спалети пред Италианската треньорска асоциация.

Спалети смята, че успехът на Интер се дължи на Жозе Моуриньо: „Жозе Моуриньо е велик треньор, който предава важните неща на своите играчи”, обясни специалистът.

+Quote Post

24 страници V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 3rd July 2025 - 08:02 PM
Buy sports equipment online