Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,255 Регистриран: 26-April 09 Град: Троян Потребител No.: 1,336 ![]() |
Бразилската суперзвезда на Реал Мадрид Кака е убеден, че бившият му тим Милан ще спечели дербито срещу Интер тази събота от втория кръг на Серия "А". "Липсва ми дербито на Милано след шестте години прекарани в Италия, но вярвам, че бившите ми съотборници ще победят с 2:0 след голове на Алешандре Пато и Алесандро Неста. Първият ще се разпише след асистенция на Роналдиньо или Тиаго Силва, а Сандро ще се разпише, както в Йокохама през декември 2007 година, когато станахме световни клубни шампиони. Милан губеше в контролите, но още в първия важен мач играха добре. Силни са, и ще се борят за Скудетото. Радвам се, че Роналдиньо възвръща своята предишна форма, както за Леонардо и Пато, който ще бъде най-добрият играч в калчото преди този сезон според мен. Зарадвах се също така, че видях моите много добри приятели Неста и Рино Гатузо в игра след тежките травми. Където и да съм, винаги ще стискам палци за тях", сподели Кака в интервю за "Гадзета дело Спорт". МЕЧТАТЕЛ ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() FORZA NON MOLLARE MAI |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Тоя голям ясновидец.Даже голмайсторите и асистенциите знае.СМЕШНИК.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Хулио Круз: Ще направя бившите си съотборници много щастливи срещу Юве
02 септември 2009 | 05:00 | Агенция "Фокус" Рим. Новото попълнение на Лацио – Хулио Круз, който вкара два гола при дебюта си за римския тим – срещу Киево, заяви пред Радио „Радио”, че ще опита да зарадва бившите си колеги от Интер, в предстоящия мач на Лацио с Ювентус, след паузата в първенството. „Сигурен съм, че ако аз, а и останалите мои съотборници, повторим срещата и формата си от мача с Киево и срещу Юве, ще направим много хора щастливи. Особено в бившия ми тим Интер”, загатна Круз, чиято форма, по неговите собствени думи, е най-постоянната от началото на престоя му в Италия досега. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
ЕВАЛА !!!
-------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Президентът на Ювентус: Интер е съперник, не враг
04 септември 2009 | 10:33 | Агенция "Фокус" Торино. Президентът на Ювентус Джовани Коболи Джили заяви, че не иска да влиза във вербална война с треньора на Интер Жозе Моуриньо, който заяви, че двата клуба са врагове. „Ние играем футбол. На терена нямаме врагове, а съперници. Не съм разговарял с Масимо Морати, но предполагам, че и той е на същото мнение”, сподели Джили пред сайта на Интер. „Бианконерите” имат пълен актив от шест точки след първите два кръга от Серия „А”. Предстои им мач с римския Лацио. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
МАНЧИНИ: ИБРА Е НАЙ-ДОБРИЯТ, СРАМ ЗА ИНТЕР
Бившият старши треньор на Интер Роберто Манчини смята, че Златан Ибрахимович е най-добрият нападател в света. Специалистът определи отборите на Барселона, Реал Мадрид и Челси като фаворити за спечелване на тазгодишното издание на Шампионската лига. „Срамота е, че Интер пусна Ибрахимович, тъй като той е най-добрият нападател в света. Въпреки това, Самуел Ето’о е добър футболист, който вкарва много”, сподели специалистът пред La Gazzetta Dello Sport. Треньорът каза още, че според него Антонио Касано би трябвало да попада в състава на националния отбор на Италия: „Той е най-добрият италиански футболист и е срамота, че не попада в групата на Липи. Мисля, че Касано се разви много, но не аз съм треньорът.” ДА ЕБА МАЙКАТИ НЕЩАСТНА СПРИ ДА ГОВОРИШ ЗА ИНТЕР И УМРИ , НЕЩАСТНИК !!! -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Националният селекционер на съперника на България в квалификациите за първенството на планетата по футбол догодина Грузия – Ектор Купер изяви желание да поеме бившия си тим – Интер, след края на кариерата си в Грузия.
„Бих искал да стана наставник на тима от Милано отново, това не е тайна. Може би след като приключа това, с което се занимавам в момента, ще опитам да направя нещо по въпроса. В Италия, докато ръководех Парма и Интер, бе най-добрият период в кариерата ми. Искам да го повторя”, изяви желание Купер. Както е известно начело на Интер той бе само на крачка от титлата в Серия „А” през сезон 2001/2002, но я загуби буквално в последния кръг на шампионата. О БОЖЕ,НИКОГА НИКОГА ПОВЕЧЕ КУПЕР В ИНТЕР.ТОВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ УРЕДЕНО СЪС ЗАКОН. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ди Вайо: Ето'о или Милито ще са голмайсторите на Серия "А"
09 септември 2009 | 01:15 | Агенция "Фокус" Милано. Нападателят на Болония Марко Ди Вайо обяви, че залага на колегите си от Интер Самуел Ето'о и Диего Милито за най-вероятни голмайстори за настоящия сезон в Серия "А". Футболистите пристигнаха от Барселона и Дженоа и ще трябва да заместят продадения Златан Ибрахимович. "Интер и Ювентус са фаворитите за титлата. При голмайсторите залагам на Ето'о и Милито', съобщава "Канал 4". -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Стоилов: Най-добрият в Италия е Давиде Сантон
09 септември 2009 | 03:38 | Агенция "Фокус" Торино. Българският национален селекционер Станимир Стоилов коментира съперниците в днешната световна квалификация, съобщава „Калчомеркато”. В отсъствието на някои от звездите на Италия, Стоилов определи младия Давиде Сантон като най-добър в състава на световните шампиони. „Дел Пиеро и Касано са отлични футболисти”, заяви наставникът. „Аз обаче не мога да ги коментирам, защото Марчело Липи е решил да не ги повика. Той е доказал, че е отличен специалист. Всички играчи на Италия са на много високо ниво. Сред тях можем да отличим Сантон, защото е най-млад. България ще играе атакуващо. Мачът ще бъде много труден. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Мартин Йол: Суарес ще отиде в Интер или Милан другото лято
"Клубове от по-малък калибър просто не могат да си го позволят" Треньорът на холандски гранд Аякс Мартин Йол предрече, че звездата на тима Луис Суарес ще отиде в доста по-богат клуб идното лято. "Суарес е един от най-добрите нападатели в света. Не знам, дали той има онова, което е нужно, за да стане наистина най-великия, но е сигурно, че е от световна класа. Той е от онзи тип играчи, които ще направят нещо невероятно, точно когато най-малко го очакваш", заяви Йол. "Луис е най-добър в позиция малко зад нападателя, макар че досега в Аякс не бяхме открили къде той ще ни е най-полезен. Смятам обаче, че заедно с Марко Пантелич ще оформи прекрасен нападателен дует." "Суарес все още се развива като играч. Опитът, натрупан с факта, че е ключов играч и капитан на Аякс само ще му помогне да се доразвие. Това лято той нямаше оферти, защото още преди края на миналия сезон обяви, че иска да остане при нас. Догодина обаче няма да можем да го задържим. Той ще отиде в Милан, Интер, а може би и Лион. Това са отбори, които играят по класическата схема 4-4-2, която е идеална за него. Клубове от по-малък калибър просто не могат да си го позволят", завърши Йол |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бившият нападател на Интер Златан Ибрахимович обяви, че не е сигурен в чувствата на феновете към него, пише "Ла Вангуардия".
Шведът напусна клуба това лято, за да играе в Барселона. Жребият в Шампионската лига обаче противопостави именно тези два тима. "Честно казано не съм сигурен как ще ме посрещнат. Надявам се истинските фенове да си спомнят какво съм спечелил с клуба. Постигнах максималното за момента и потърсих нещо ново", обяви Ибрахимович. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Lo sai per un gol..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,181 Регистриран: 18-January 09 Град: СОФИЯ Потребител No.: 811 ![]() |
Оу,новината за Луйс Суарез много ме радва! Гледал съм доста негови мачове и отдавна ме впечатлява с изявите си
![]() -------------------- MILANO SIAMO NOI!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Треньорът на английския национален отбор и бивш наставник на Милан Фабио Капело определи шампиона Интер като фаворит номер 1 за спечелването на Шампионската лига през тази година, пише "Газета Дело Спорт".
"Те са перфектно построени. Създадени са да спечелят купата. Липсата на Ибрахимович няма да се отрази на амбициите на Интер", коментира Капело. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бившият треньор на Рома Лучано Спалети продължава да отказва оферта след оферта, и да се наслаждава на живота си далеч от футбола вече втора седмица. Гологлавият специалист обаче не крие, че следи изкъсо италианския шампионат и дава своето мнение пред Corriere dello Sport.
„Мисля, че този сезон Интер ще спечели требъл,” заяви Спалети. „Гледах мача им с Барселона и видях страхотен спектакъл.” Според Спалети, този сезон Серия А няма да е „надбягване между два коня”, каквото мнение изразиха много други специалисти. „Интер и Ювентус имат нещо повече от останалите тимове, но със сигурност мога да видя поне още шест отбора, които могат да се борят за челните позиции. Разликата в края ще бъде в полза на отбора, който е готов да жертва най-много и да се труди най-много,” добави треньорът. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
Лучано Моджи: Моуриньо е надценен
Бившият президент на Ювентус Лучано Моджи, който бе една от централните фигури в разразилата се преди няколко години афера в италианския футбол Калчополи, смята, че старши треньорът на Интер Жозе Моуриньо е надценен. Скандалният Моджи е убеден, че португалският специалист не е толкова добър, колкото повечето хора си мислят, а на успехите му се отдава по-голямо значение, отколкото е необходимо. "Моето мнение е, че Моуриньо е надценен треньор. В Интер е пълно с шампиони и това позволява на "нерадзурите" да печелят мачовете си", коментира Моджи. Специалния пое италианския шампион миналото лято и донесе четвърта поредна титла на Интер в Италия, но воденият от него тим загуби на осминафиналите на Шампионската лига от Манчестър Юнайтед. www.sportal.bg -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Футбол: Креспо иска да вкара на Интер, ще си връща на Моуриньо
08 октомври 2009 | 11:06 | Агенция "Фокус" Генуа. Нападателят на Дженоа Ернан Креспо ще се изправи срещу бившия си тим Интер в следващия кръг на италианската Серия „А”. Той заяви пред „Кориере дело Спорт”, че е амбициран да отбележи гол на „нерадзурите”. „Пазя страхотни спомени от престоя си на „Сан Сиро”, но истината е, че имах и трудни периоди. Скандали с Моуриньо не съм имал. Когато той вземеше дадено решение аз го приемах, дори и да не бях съгласен. Сега ще се радвам да го огорча, като вкарам на Интер”, коментира аржентинският състезател. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Фиго: Жалко, че не срещнах Моуриньо по-рано
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Фиго говори пред Андреа Рамацоти от "Кориере дело Спорт" - Фиго, как живеете след като окачихте футболните бутонки на стената? - Имам много по-малко отговорности и повече време за себе си и за моето семейство. Гледам много мачове на живо и по телевизията и съм късметлия, че оставам в света на футбола. - Като зрител как виждате Интер през този сезон? - Различен отбор и е по-силен в сравнение с миналия сезон. Целите обаче си остават същите - да спечелим отново титлата на Италия и да достигнем максимално далеч в Шампионската лига. - В Европа обаче ситуацията не изглежда розова за Интер след равенствата с Барселона и Рубин. - Шампионската лига не трябва да се превръща във фиксидея за Интер. В нея е по-добре да започнеш по-трудно и да завършиш състезанието с лекота, отколкото обратното. Според мен този отбор може да постигне много. - Не мислите ли, че мачът с Барселона не показа очевидните разлики между каталунците и нерадзурите? - През първото полувреме мачът вървеше много равностойно, като не бива да забравяме, че пред Интер беше най-добрият отбор в света за момента. След почивката имахме определени трудности, но това беше логично. След няколко месеца разликата между тези два отбора ще бъде скъсена. В Барса момчетата са заедно от години, докато ние променихме доста неща. Нека да изчакаме до май... - Звучи като закана, че Интер ще бъде през май на "Сантяго Бернабеу", където играхте дълги години. - Големият финал на сезона ще бъде в Мадрид и вече съм приготвил хола на моя дом, за да посрещна Интер! - В Серия А вашите съотборници диктуват темпото. Ювентус ли ще бъде най-опасният конкурент за титлата в Италия? - Да. Наблюдавах ги няколко пъти - изградили са хубав състав с много качествени състезатели. Диего и Фелипе Мело са важни трансфери, на терена се усеща тяхното присъствие. Бианконерите са най-близко до Интер, защото зад гърба си имат стабилно ръководство. - Изненадан ли сте от Сампдория на Касано? - Ще бъдат изненадата на първенството - започнаха добре и имат Касано, който е невероятен талант с необикновени качества. - Очаквахте ли кризата на Милан? - През последните няколко години не направиха кой знае какви трансфери и в това отношение изостават от Интер и Юве. Трудностите пред росонерите бяха неизбежни, но си остават голям отбор. - Какво може да посъветвате бразилския треньор на Милан Леонардо за трудния период на росонерите? - Резултатите зависят от състава, който един треньор има на разположение. Милан загуби Кака и беше логично да се предвиди, че ще страда заради това. Качествата на Лео са вън от съмнение и му пожелавам късмет, защото имаме отлични отношения помежду си. - Кака междувременно се премести в Мадрид заедно с Кристиано Роналдо. Хубава двойка са двамата... - И двамата играят много зрелищно. Гледах ги няколко пъти по телевизията - представят се добре, но все още имат трудности. Отборът, който предлага най-красивия футбол, си остава Барселона. Като изключим, че с най-голямо удоволствие гледам Интер... - Ето'о или Ибрахимович е по-силен? - Със Златан изживях три страхотни години, през които той даде много на Интер. Когато Ибра беше в Милано, съставът зависеше от неговата игра. Сега не е така, а Ето'о в наказателното поле не прощава. - Интер разполага и с Диего Милито. Още един, за когото головете не са проблем. - Знаем отлично кои са качествата на Диего и за него говорят фактите от миналите години. Жалко за контузията му, но ще се излекува скоро. - Какъв съвет ще дадете на Балотели? - Да работи сериозно, да следва отбора и да се вслушва в съветите и наставленията на Моуриньо. Не може да има по-добър треньор, защото Жозе му желае само доброто. Марио има всичките качества на голям играч. Трябва само да се концентрира и да изпълнява това, което му се каже. - Не мислите ли, че Моуриньо напоследък разпалва малко повече полемики? - Следва винаги своята философия, а тя е да защитава и пази отбора си. Съжалявам, че не ми е бил треньор, когато бях по-млад. Най-добрият специалист е! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
GRANDE FIGO !!!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ферара: Бих искал Моуриньо да е мой треньор
10 октомври 2009 19:33 Треньорът на Ювентус Чиро Ферара направи сериозен комплимент на наставника на Интер Жозе Моуриньо, с когото се очаква да водят здрава битка за титлата в Серия А. „Би ми се искало да бъда трениран от Моуриньо. Всички играчи говорят ласкаво за него, така че честно казано - да, би било забавно”, коментира Ферара. „Има неща, които споделям и други, които - не, като неговите коментари, които често са над допустимата граница”, добави наставникът на Юве. Чиро Ферара също така обяви, че Фабио Канаваро няма вина за намерения у него допинг, тъй като е бил употребен с цел лечение. www.gong.bg -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бразилският нападател Адриано заяви, че ако някога има възможност да се върне от ново в Серия А, би играл единствено за бившия си клуб Интер.
Според медиите в Италия, интерес към подписа на играча има от страна на градския съперник на „нерадзурите" – Милан. На Ботуша усилено се шуми в последните дни за евентуален трансфер на Адриано от Фламенго при „росонерите". Бразилският нападател обаче напълно отхвърли подобен вариант, като коментира пред италианската телевизия „Studio Sport": „Ако някога напусна бразилското първенство, то ще е само в посока Интер." Адриано прекрати договора си именно с италианския шампион през април, заради многото проблеми съпътстващи кариерата му в последните две години. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd July 2025 - 10:57 PM |