Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Мениджърът на Уест Хем Джанфранко Дзола следи всичко, което се случва в Италия. Голям интерес за него представлява ситуацията около евентуалния трансфер на Златан Ибрахимович от Интер в Барселона. „Дори и да го продадат няма да станат по-слаби от миналата година. Моуриньо разполага с качествени играчи, освен това взеха Диего Милито, Лусио и Тиаго Мота. Пък и ако Ето`о дойде в Интер като част от сделката за Ибрахимович, ще бъде много добре. Той е футболист от световна класа. Като добавим към това и факта, че Моуриньо си знае работата, виждаме, че феновете няма от какво да се притесняват. Интер ще покаже класата са и без шведа”, коментира Дзола пред „Гадзета дело Спорт”.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Лучано Моджи: Интер си правят харакири, разделяйки се с Ибрахимович
24 юли 2009 | 16:26 | Агенция "Фокус" Рим. Бившият директор на италианския Ювентус Лучано Моджи коментира сделката между Интер и Барселона, съобщава „Тутомеркато”. Очаква се днес или утре размяната на Самуел Ето’о и Златан Ибрахимович между испанския и италианския шампион да бъде официално оповестена. Според информациите, Барселона ще даде камерунския си нападател и 48 милиона евро за голмайстора на Серия „А”. „Разделяйки се със Златан, Интер си правят ритуално самоубийство”, заяви съденият за уреждане на мачове Моджи. „За разлика от Ето’о, шведът може да играе добре, когато останалите в отбора изпитват трудности. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Липи: Интер е готов за КЕШ, Юве - за скудетото
Ваканцията приключи за моряка Марчело Липи. Залезите, прекарани на кормилото на лодката, отстъпват място на изрезките от вестниците и докладите на неговите сътрудници. С една дума, топката вече е на игрището. Селекционерът на Италия открива една Серия А, загубила Кака и Ибра. По-бедно ли е калчото без тях? - Да не се шегуваме! Серия А не се е превърнала в първенство от втора категория. Разбира се, Кака ни забавляваше дълги години, а Ибра решаваше мачове в Интер. Но Италия винаги успява да предложи нови звезди. Искам да ви напомня, че преди няколко години един синьор на име Зидан избра да премине в Реал, но италианското калчо се сдоби със световна титла и два успеха в Шампионската лига. Освен това ще ви спомена три имена, на които им е писано да осмислят нашите неделни дни. - Моля! - Ето'о не отстъпва по нищо на Ибра. Напротив, той дори е по-добър реализатор. Лусио имаше хиляди оферти, но избра Интер. И накрая - Диего. Той е изключителен млад талант. - Но икономическата криза се отразява зле на футболния бизнес. - Това не е италиански, а световен проблем. Реал (Мадрид) е извън нормалното. Проблемът е, че от такава криза се излиза по един-единствен път: като изграждаш сам нови звезди. Но за да тръгнеш по този път, трябва да запазиш добрите треньори на съответните нива. Но в действителност в юношеските сектори се печелят жълти стотинки и дори най-добрите треньори са принудени да отиват в трета и четвърта дивизия. - Италианският футбол се нуждае от успех в Шампионската лига. - Интер сред трите отбора фаворити, заедно с Барселона. Внимание заслужава и Манчестър на моя приятел Фъргюсън. В момента има в касата планина от банкноти, а вече привлече Оуен. Манчестър има силен гръбнак и ще го запази въпреки напускането на Роналдо. - А Реал (Мадрид)? - Кака и Роналдо са двама феномени, а освен това са двама горди спортисти. Но отбор, способен да спечели Шампионската лига, не се прави за един месец. Реал (Мадрид) има нужда поне от една година за "изграждане". - Какво ви харесва в Интер? - Харесва ми Ето'о и съм във възторг от Диего Милито. Той е звезда, която работи за съотборниците си. Ще видите, че Моуриньо ще внедри в Интер нужния европейски манталитет. Нерадзурите, които са №1 в Италия, са готови да спечелят Шампионската лига. - Да преминем към Юве? - Отборът е готов за скудетото. Напомням, че Адвоката Аниели винаги казваше: "Предпочитам да спечелим титлата, отколкото Шампионската лига." Бианконерите са решени да сложат началото на нов цикъл. В новия Ювентус ми харесва всичко. Новите попълнения, новият треньор Ферара, еуфорията на тифозите. - От големите три отбора най-голямо безпокойство предизвиква положението в Милан. - Отборът още не е попълнен докрай. Не го казвам аз, а шефовете на росонерите. Ако обаче улучи с новите придобивки, тимът на Леонардо може веднага да си върне водещите позиции в Европа. Росонерите носят Шампионската лига в своето ДНК. - Берлускони залага на Роналдиньо. - Действа правилно, жегва гордостта на една звезда. Роналдиньо може отново да се превърне в решаващ футболист. Подкрепата и симпатиите на съотборниците са изключително ценно лекарство за целта. - Да приключим с няколко думи за националния отбор. - Имам надежда, подчертавам - надежда, да спечелим отново световното. За да изиграя добре картите, които имам в момента, трябва да заложа на футболистите с най-голям международен опит. Тоест на групата от предишното световно. Това, естествено, не значи, че не трябва да забелязвам очевидното. Винаги ще се намери място за хора, които осигуряват някакъв допълнителен плюс. Но думичката "обновяване" трябва да се употребява предпазливо. Ако искаме да обновяваме, ни трябва проект със срок от 5-6 години. Аз обаче искам да направим втори голям удар, веднага. И нека не прекаляваме във вземането на пример от другите. Испания, за която толкова се шуми, никога не е печелила световната титла, а европейски шампион за втори път стана след прекъсване, продължило цял един живот. "Гадзета дело Спорт" Лука Каламаи Превод: "7 дни Спорт" -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Буфон: Интер не е по-слаб сега, но Юве може да спечели всичко
Чат 27 юли 2009 | 17:14 Вратарят на Ювентус Джанлуиджи Буфон сподели в интервю за "Кориере дело Спорт", че Старата госпожа има всички шансове да спечели всички значими трофеи през следващия сезон. Фактически Юве не е ставал шампион на Италия от 2003 година, а Алекс Дел Пиеро и компания за последно бяха първенци на Европа през 1996 година. "Сега Юве е по-силен тим от преди година и имаме сили да грабнем всичко. Интер? Да, те продадоха Ибрахимович, но не са по-слаби заради този факт", каза смятаният за най-добър вратар в света. Буфон допълни, че възнамерява да брани емблемата на Ювентус до края на своята кариера. www.sportal.bg -------------------- ![]() |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Жозе Алтафини: Ибрахимович не е играч за големите мачове, за разлика от Ето'о.
Бразилската легенда Жозе Алтафини заяви, че новото попълнение на Барселона Златан Ибрахимович се крие в големите мачове, а според него отборът на Интер е направил трансферен удар с привличането на Самуел Ето’о. Шведът премина в шампиона на Испания и Европа за сумата от 43,5 милиона евро плюс правата на камерунския стрелец. Очакванията към двете звезди са много големи, но според бившия играч на Милан и Ювентус, тимът на Интер е спечелил от сделката. „Ибрахимович има много добри индивидуални качества, но никога не се е разписвал в големите европейски срещи. В големите мачове си проличават и големите играчи. Погледнете Ето’о наприме. Този Интер ще е много по-силен от миналогодишния”, заяви Алтафини пред "Кориере дело спорт". „Самуел отбеляза много голове в Испания и ще направи същото и в Серия „А”. Камерунецът ще търси празни пространства в противниковата защита, а Диего Милито умее по перфектен начин да се възползва от положенията пред противниковата врата. И двамата са смъртоносни в наказателното поле. Дуото на „нерадзурите” има потенциал и мисля, че ще успее да отбележи над 40 гола през сезона”, завърши легендата на Милан. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Буфон: Все още не сме на нивото на Интер
Вратарят на Ювентус и италианския национален отбор Джанлуиджи Буфон призна, че не е празнувал загубата на един от големите конкуренти на "бианконерите" за Скудетото Интер от Лацио в мач за Суперкупата на Италия. Според стражът, "Старата госпожа" все още има над какво да работи, за да достигне до оптимално ниво в подготовката си за новия сезон, особено след разгромната загуба с 1:4 от испанския Виляреал в контролен мач. "Не, не празнувах загубата на Интер от Лацио", сподели Буфон от Коверчано, където "Скуадра Адзура" се готви за приятелския сблъсък с Швейцария. "Все още не сме достигнали нивото на Интер." Източник: СПОРТА.БГ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Максуел: Не ми беше лесно да напусна Интер
Новото попълнение на европейския шампион Барселона Максуел разкри, че не му е било никак лесно да напусне Интер и да премине в редиците на "каталунците". Въпреки, че през последния си сезон с фланелката на "нерадзурите" бранителят загуби титулярното си място от младока Давиде Сантон, "кариоката" продължава да таи добри чувства към клуба, където прекара три сезона от кариерата си. "Изкарах три важни за мен години в Интер", заяви бразилецът. "Чувствах се щастлив там, а атмосферата беше чудесна. Мога спокойно да кажа, че не ми беше лесно да си тръгна. Все още се чувам по телефона с моите приятели бразилци в Милано, като им пожелах да имат страхотен сезон." "Доста странни неща се случиха с мен по време на последната година. Беше време да сменя клубната си принадлежност. Навярно щях да бъда на резервната скамейка, ако бях останал в Интер. Сега се чувствам щастлив, че вече съм футболист на Барселона." Източник: СПОРТА.БГ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Спортният директор на италианския Рома – Даниеле Праде заяви пред „Кориере дела сера”, че смята, че един от основните проблеми пред отбора, който води до неубедителни представяния на тима по терените в Италия, а и не само, се корени в начина на мислене на футболистите.
„Понякога най-простите неща са и най-незабележимите. За мен един от основните ни проблеми, към момента, малко преди старта на шампионата, е в манталитета на тима ни. Нуждаем се от промяна в него, подобно на тази, която бе направена в Интер. Те, по английски тертип, започнаха да ценят честната игра и да приемат дори и загубите, колкото и неприятни да са те. Вижте как реагираха, след като отстъпиха на Лацио, за Суперкупата - професионално”, бе коментарът на Праде. |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Президентът на Лацио: Моуриньо няма култура да губи и не разбира истинските стойности на спорта.
Президентът на Лацио Клаудио Лотито нападна вихрено Жозе Моуриньо по повод финала за Суперкупата на Италия, след който португалецът заяви, че неговият отбор е заслужавал да победи. „Моуриньо няма култура да губи и не разбира истинските стойности на спорта”, заяви той пред италианско радио. „Моуриньо изповядва футбол, базиран на мотото: ‘колкото повече похарчиш, повече ще печелиш.’ Неговите дейстият се подчиняват единствено на победата, така че аз мога да кажа, че съм спечелил две титли”, казва още Лотито. Все пак той допълни, че не смята, че неговият отбор има някакви шансове за Скудетото. „В момента не мисля, че Лацио може да спечели титлата, но ние искаме да дадем на феновете удоволствие от играта и ако покажем този дух, който демонстрирахме в Пекин, можем да се противопоставим на всеки”, заяви президентът на „римските орли”. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
„В момента не мисля, че Лацио може да спечели титлата, но ние искаме да дадем на феновете удоволствие от играта и ако покажем този дух, който демонстрирахме в Пекин, можем да се противопоставим на всеки” Какъв дух, какви 5 лева. Да се браниш като мишка цял мач и да мислиш за дух.... тия пък ако завършат в 6-тицата..... ![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ариго Саки: Фаворитите за Скудетото cа Юве и Интер, но Рома може да поднесе голямата изненада.
Един от най-уважаваните специалисти в Италия Ариго Саки смята, че Рома може да поднесе голямата изненада в Серия "А" през настоящия сезон. Саки смята, че "вълците" ще бъдат конкурентноспособни на грандовете през настоящата кампания и това ще си проличи. "Като фаворити за Скудетото виждам Интер и Юве, но Рома може да изненада другите. Преди две години, римляните бяха на 20 минути от шампионската титла. Миналият сезон пък не бе особено добър за тях", сподели Саки. "Отборът им е същия с изключение на Акуилани, който премина в Ливърпул. Ако Рома не губи мачовете си и ако мотивацията на играчите стане по-голяма, тогава съм убеден, че те ще могат да се справят с конкуренцията на грандовете", допълни специалистът. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Моджи предрича провал на Интер в Шампионската лига
"Халфовата линия на Моуриньо не действа добре" Бившият президент на Ювентус Лучано Моджи предрече провал на Интер в Шампионската лига. Съденият по аферата "Калчополи" Моджи заяви, че без Златан Ибрахимович, "нерадзурите" не са същи тим. "Въпреки че загуби Суперкупата на Италия Интер си остава силен отбор. Тази година обаче те са принудени да се променят. В лицето на Ибрахимович имаха лидер, който може да поведе останалите, Милито и Ето'о са добри играчи, но са твърде различни. Сега целият тим трябва да работи за нападателите. В Пекин те бяха твърде изолирани и това е доказателство, че халфовата линия не действа добре", заяви Моджи. "Дори така обаче те може да вземат титлата в Италия, но не и да направят нещо значимо в Шампионската лига", завърши скандалният бивш шеф на Юве. topsport.bg -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
Интер можеби няма да спечели Шампионската лига но обичания от гореспоменятия въшлио даже нейскам да му споменавам името отбор показа как се печели титлата в Серия Б.. КУР ЗА СТАРАТА ЛЕЛКА ! КУР ЗА КУРВИТЕ НА БЕРЛУСКОНИ !! СААААААААААМООООООООООО ИНННННННННЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРРРРРР !
-------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Селекционерът на Италия Марчело Липи официално се извини на треньора на Интер Жозе Моуриньо, след като бе направил предвиждане, че Ювентус ще спечели титлата през този сезон.
Моуриньо бе обявил изказването като неуважително и пристрастно, тъй като Липи постигна най-големите си успехи на клубно ниво именно като треньор на Юве. „Извинявам се, ако Моуриньо е интерпретирал така нещата. Не съм имал намерение да показвам липса на уважение към никого”, каза белокосият специалист, извел Скуадра Адзура до световната титла през 2006 година. „Просто направих проста прогноза в един от хилядите пъти, когато съм бил питан за предвиждане преди старта на шампионата”, обясни Марчело Липи. Калчото започва на 23 август, а в първия кръг Интер посреща новака Бари, докато другият голям фаворит за Скудетото – Ювентус приема Киево. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Саки: Кой ще спечели Скудетото? Попитайте Липи!
20.08.2009 00:49 Бившия селекционер на националния отбор на Италия Ариго Саки се включи в медийните нападки по оста Ювентус-Интер от последните два дни по повод изхода на борбата за Скудетото през предстоящия сезон в Серия "А". Както е известно, колегата му начело на "Скуадра адзура" Марчело Липи си навлече гнева на треньора на Интер Жозе Моуриньо с изказването си, че Ювентус е фаворит за титлата, тъй като времето на миланските отбори е свършило. Президентът на "бианконерите" Джовани Коболи Джили пък защити националния селекционер от нападките на португалеца, като обяви, че Липи има право да коментира който и да е въпрос, свързан с италианския футбол. Сега в историята се намеси и Ариго Саки. 63-годишният специалист, който в сряда посети тренировъчната база на "нерадзурите", размени по няколко реплики и със запалянковците, наблюдаващи тренировката на любимия си отбор. На въпрос на тифоз да предскаже фаворита в тазгодишния шампионат, Саки дипломатично се пошегува за сметка на колегата си Липи: "Кой ще спечели Скудетото? Не знам, не правя прогнози. За тези въпроси по-добре се обърнете към Липи", коментира Саки, цитиран от телевизия "Скай Италия". gol.bg xaxaxaxa -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тоя (Саки) вчера е бил на тренировката ни.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Луис Суарес: Интер се нуждае от халф
26 август 2009 | 08:31 | Агенция "Фокус" Милано. Един от легендарните футболисти в историята на Интер – Луис Суарес коментира трансферната политика на клуба пред „Тутоспорт”. Според него „нерадзурите” се нуждаят от качествен халф. „Моето мнение е, че ако искат да са на суперниво, каквото им приляга, трябва да привлекат добър играч в средата на терена. Някой, който да прави връзката между защитата и нападението. Но всичко зависи от треньора Моуриньо”, заяви Суарес. Той не пропусна да даде мнението си за предстоящото градско дерби срещу Милан в събота. „Надявам се, че Интер ще победи. Важното е да се получи хубав мач, който да зарадва зрителите по трибуните и пред телевизионните екрани”, каза още бившият състезател. В момента той е на 74 години. Прекарал е девет изключително успешни сезона в Интер, след като Барселона го продава на отбора от Милано през 1961 година. Три пъти е печелил титлата в Серия „А”. Изиграл е 32 мача за националния отбор на Испания. -------------------- ![]() |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Президентът на Юве: Искам Милан да бие Интер .
Президентът на италианския гранд Ювентус Джовани Коболи Джили се надява Милан да победи Интер в голямото дерби на Милано, което ще се играе през уикенда. "Опитваме се да се концентрираме върху собствения си отбор, но въпреки това се надявам Милан да победи Интер в дербито. Със сигурност няма да бъда недоволен от това", сподели Джили. "Диего вече доказа, че е много важна фигура в нашия състав, но силата на Ювентус е в колектива, не в индивидуалностите. Лично аз нямам търпение Диего и Дел Пиеро да излязат заедно на терена", допълни босът на "бианконерите". |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Имах аз една мечта, някога да стана Батман. Но магия не стана, вместо Батман, станах ватман." Както казва Радо Шишарката в 1 негова песен
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Човека иска друг да свърши работата, която отборът му не може.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd July 2025 - 01:59 PM |