Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Футбол: Играем по добър футбол от Интер, заяви шеф на Милан
04 май 2009 | 12:44 | Агенция "Фокус" Милано. Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани заяви, че отборът му играе по добър футбол от лидера в класирането - тима на Интер. Отборът на Милан изостава със седем точки от градския си съперник четири кръга пред края. „Интер игра практичен и печеливш футбол, но аз мисля, че ние сме по добри от тях. Мисля, че за тях Ибрахимович е много ключов състезател. Ако той беше контузен толкова време, колкото ние не можехме да разчитаме на Кака, те щяха да имат сериозни трудности. Имахме много проблеми с контузени играчи през този сезон и това ни лиши от доста точки. Въпреки това, ще се борим за титлата докато имаме теоритичен шанс за това”, заяви Галиани пред „Гадзета Дело Спорт”. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 382 Регистриран: 23-February 09 Град: SLIVEN Потребител No.: 982 ![]() |
тоя галияни, яко са го ухапали мухите...... само си търсят оправдания маи !
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
ЛИПИ ХВАЛИ ИНТЕР И МОУРИЬНО
18 май 2009 13:49 Националният селекционер на Италия Марчело Липи похвали тима на Интер за спечелената четвърта поредна титла на страната. През уикенда възпитаниците на Жозе Моуриньо бяха коронясани за първенци на Апенините след загубата на кръвния враг Милан от Удинезе. Така Интер спечели 17-ото си Скудето и изравни по този показател именно Милан, а Моуриньо стана първият треньор от 1930 година насам, успял да спечели титлата в първия си сезон начело на тим в Италия. „Това е една много заслужена титла за Интер. Те бяха най-постоянния тим, най-силният и концентриран”, заяви Липи. „Моуриньо също се справи много добре. Треньорът трябва да умее да използва ресурса си от футболисти, които има на разположение и той се справи отлично”, каза още специалистът. www.gong.bg -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Треньорът на Катания Валтер Дзенга призна, че голямата му мечта е един ден да бъде треньор на Интер. Дзенга игра в тима от Милано преди години и постигна не малко успехи с него. „Наистина желанието ми и голямата ми мечта е един ден да ръководя Интер. Мисля, че това е нормално. Всички сме хора и имаме по големи амбиции. В момента обаче мисля само за Катания’, заяви Дзенга пред „Кориере Дела Сера”.
Доколкото съм запознат той каза че напуска Катания. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ФИГО БЛАГОДАРИ НА ИНТЕР
11 юни 2009 22:28 Португалската легенда Луиш Фиго благодари на Интер за чудесния си период, който прекара в клуба. Ветеранът говори също и за Жозе Моуриньо, Роберто Манчини и бившия си клуб Реал Мадрид. „Тук в Милано изживях най-добрите четири години през цялата си кариера. Вниманието, което получих в Интер, е невероятно. Искам да благодаря на всички тук в клуба. Това са неща, които остават в теб до края на живота ти”, заяви Фиго. „Искам да се извиня и за случаите, в които не успях да дам най-доброто от себе си. Отношенията с клуба ще продължат и сега, когато се оттеглям. Тепърва ще реша, какво да правя, когато стана по-стар, но сега реших да прекарам повече време с моето семейство”. На „Сан Сиро” Фиго имаше проблеми с Роберто Манчини, но след напускането на италианеца, заигра много по-добре. „Пристигането на Моуриньо ми даде шанс да завърша кариерата си на най-високо ниво. Знаех, че той ме уважава и можех да започна от нулата. Не е хубаво да бъдеш на място, където си втори избор. Не искам да стоя в отбор само за да изкарвам пари. Моуриньо е спечелил всичко в своята кариера и се надявам да направи Интер по-силен. С Манчини имах професионални отношения”, обясни бившият играч на Барселона и Реал. „Напуснах Реал Мадрид, защото имах още година от моя договор и не играех. Бях нещастен в Испания и не се интересувах от парите. Чувствах, че още мога да дам много на футбола и затова избрах Интер”. „Много съм щастлив със своята кариера. Имах късмет, но работих здраво за всичко, което съм спечелил”, допълни Фиго. www.gong.bg -------------------- ![]() |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Зденек Земан: Интер отново ще е шампион
Бившият треньор на Лацио и Рома Зденек Земан вярва, че шампионът на Италия Интер ще триумфира с титлата в Серия „А” и през следващия сезон. „Нерадзурите” вече са печелили първенството четири поредни години и според чеха трудно някой отбор може да наруши хегемонията на момчетата на Морати и Моуриньо. „Все още остават два месеца, докато бъде затворен трансферният пазар, но и след тях Интер ще са на светлинни години от другите отбори. Според мен „нерадзурите” отново ще триумфират с титлата в Серия „А” през следващия сезон. Рома също ще бъде силна пред другата кампания, защото ще й бъде трудно да направи толкова слаб сезон като предния. Очаквам много от Удинезе и Лацио, които притежават много класни играчи и могат да се намесят в битката за местата даващи право на участие в евротурнирите”, каза Земан пред италианското издание „La Gazzetta dello Sport”. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Lo sai per un gol..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,181 Регистриран: 18-January 09 Град: СОФИЯ Потребител No.: 811 ![]() |
Ха-Ха не трябва да си много умен за да се досетиш!
![]() -------------------- MILANO SIAMO NOI!
![]() |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Шефът на Катания: Моуриньо тепърва трябва да се доказва в Италия
Босът на Катания Пиетро Ло Монако заяви пред "Скай Спорт Италия", че все още Жозе Моуриньо не се е показал в светлината си на много добър треньор и тепърва ще трябва да се доказва. "Не съм имал контакти с Моуриньо досега. От чисто футболна гледна точка се надявам да затвърди мненията на повечето специалисти, че е голям треньор", сподели Ло Монако. "Не казвам, че Интер игра зле през отминалия сезон, но със сигурност не показа впечатляващи неща. Отборът разполага с отличен състав, но не прави спектакли", добави той. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 260 Регистриран: 19-February 09 Потребител No.: 954 ![]() |
Montero: "Inter is the strongest"
"I'm sorry for Juventus, but they are still missing something to get to the level of Inter. The list of Mourinho remains the most competitive of the entire league. " ![]() -------------------- "Nascera qui, al ristorante "L'Orologio", ritrovo di artisti e sara per sempre una squadra di grande talento. Questa notta splendida dara' i colori al nostro stemma: il nero e l'azzurro sullo sfondo d'oro delle stelle. Si chiamera' Internazionale, perche' noi siamo fratelli del mondo."
|
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Саки към феновете на Милан: Стига сте хленчили, Интер е по-силен .
Бившият треньор на Милан Ариго Саки призова феновете на отбора да проявят уважение към собственика на клуба Силвио Берлускони и вицепрезидента Адриано Галиани след скорошните протести на базата „Миланело". В понеделник няколко десетки ултраси протестираха срещу клуба, задавайки въпроси за трансферната кампания, която до вторник с привличането на Огучи Ониеву, не доведе до никакви резултати. Саки, който се наслади на голям успех начело на „росонерите" в края на 80-те години на миналото столетие, се обяви в защита на Берлускони. „Феновете са бесни и притеснени. Те обвиняват Берлускони за липсата на щедрост. Как може някой да прави това след 20 години успехи на домашната и международната сцена, не разбирам. Времената се промениха и е правилно клубовете да се самофинансират. Берлускони е оптимист и мисля, че Милан може да има добра година. Трябва да се работи упорито и да се намери голяма мотивация. Съставът не е толкова добър, колкото този на Интер, но не можеш да купиш футбола, трябва да го конструираш", заяви Саки пред „Гадзета дело Спорт". |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
В интервю за „Гадзета дело Спорт”, старши треньорът на Ювентус Чиро Ферара разкритикува наставника на Интер (Милано) Жозе Мауриньо.
„Мауриньо показа, че е изключителен треньор във всички отбори, където е работил. Но той няма респект към своите колеги, няма респект към никой. Да, той е шампион, но говори прекалено много и го прави почти винаги неоснователно. Винаги има проблеми с треньорите на другите отбори”, заяви Ферара. Тоя кога стана треньор кога почна с мечките дренки да яде ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
хахахаха тръгналЧиро "с мечката мед да яде"
![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Берлускони: Милан е по-добър от Интер
13 юли 2009 | 00:59 | Агенция "Фокус" Милано. Президентът на Милан Силвио Берлускони заяви, че тимът му превъзхожда градския съперник и шампион на страната Интер, съобщава „Медиасет”. „Интер са силни физически, но ние имаме повече класа”, сподели италианският премиер. „Кларенс Зеедорф, Андреа Пирло, Роналдиньо и Алешандре Пато просто нямат равни в Италия. Трябва само да излизаме и да се забавляваме на терена. С малки тактически промени можем да играем великолепен футбол.” -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Слънцето не му се отразява добре
![]() Бозата в главата му върви към вкисване ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бившият наставник на Интер Роберто Манчини сподели, че президентът на клуба Масимо Морати е искал да определя тактическата постройка на отбора, пише в. „Авенире”. Треньорът, който в момента не ръководи отбор коментира ситуацията около нападателите на италианския шампион Златан Ибрахимович и Марио Балотели.
„Морати се опита да избира формацията, но нямаше успех”, заяви специалистът. „Президентите не трябва да се намесват в техническото ръководство. Това е едно от най-лошите неща във футбола. Ибрахимович има нужда от ново предизвикателство, защото спечели всичко в Италия. Колкото до Марио Балотели, той демонстрира голямо уважение към мен и ми е много неприятно, че е обиждан на расистка основа.” |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Треньорът на италианския Ювентус обяви Интер като основен фаворит за шампионската титла на страната, съобщава goal.com. Въпреки привличането на Диего, Фабио Канаваро и Фелипе Мело, Ферара не смята своя отбор за фаворит номер 1 през новия сезон. „Мисля, че Интер има най-големи шансове за титлата. Фиорентина и Милан са след тях. Хубаво е, когато работиш в сянка. Нека има фаворити, това не е лошо. Ще видим в края кой ще е шампион и кой ще е в подножието”, заяви амбициозният наставник на отбора от Торино.
ЧироС Ферара се прави на умряла лисица нещо. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Треньорът на Палермо Валтер Дзенга признава пред „Република”, че неговата футболна съдба е свързана с Интер. Бившият вратар идва на „Сан Сиро”, когато е на десет години, а между 1982 година до 1994 година неизменно е на вратата на първия тим и се превръща в легенда. Затова и не крие, че мечтата му е да застане начело на отбора от Милано. „Би било прекрасно отново да работя там, където прекарах 22 години от живота си. Обаче знам, че Жозе Моуриньо е №1 и предполагам, че ще се задържи на поста доста години”, коментира Дзенга.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И това ще стане 100% съм сигурен !
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Берлускони: Милан е по-добър от Интер 13 юли 2009 | 00:59 | Агенция "Фокус" Милано. Президентът на Милан Силвио Берлускони заяви, че тимът му превъзхожда градския съперник и шампион на страната Интер, съобщава „Медиасет”. „Интер са силни физически, но ние имаме повече класа”, сподели италианският премиер. „Кларенс Зеедорф, Андреа Пирло, Роналдиньо и Алешандре Пато просто нямат равни в Италия. Трябва само да излизаме и да се забавляваме на терена. С малки тактически промени можем да играем великолепен футбол.” Това за кой ли път го четем? Всяка година по това време все така говори, а Февруари месец ще приказва: '' Интер са най-добрият отбор в Италия и заслужено ще станат шампиони.'' -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,255 Регистриран: 26-April 09 Град: Троян Потребител No.: 1,336 ![]() |
Берлускони: Милан е по-добър от Интер 13 юли 2009 | 00:59 | Агенция "Фокус" Милано. Президентът на Милан Силвио Берлускони заяви, че тимът му превъзхожда градския съперник и шампион на страната Интер, съобщава „Медиасет”. „Интер са силни физически, но ние имаме повече класа”, сподели италианският премиер. „Кларенс Зеедорф, Андреа Пирло, Роналдиньо и Алешандре Пато просто нямат равни в Италия. Трябва само да излизаме и да се забавляваме на терена. С малки тактически промени можем да играем великолепен футбол.” Явно са големи мазохисти щом излизат на терена и се забавляват докато ги мачкаме ![]() -------------------- ![]() FORZA NON MOLLARE MAI |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd July 2025 - 11:39 PM |