Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Тоя пък се изказа ...
|
|
|
Guest_IL_CAPITANO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Футбол: Равностойни сме на Интер, заяви Спалети
26 август 2008 | 19:17 | Агенция "Фокус" Рим. Треньорът на Рома Лучано Спалети заяви, че тимът му е абсолютно равностоен на отбора на Интер. В неделя Рома загуби финала за Суперкупата на Италия срещу Интер с 5:6 след дузпи. В редовното време и в продълженията срещата завърши 2:2. „Не виждам никаква разлика между двата тима. Срещата беше абсолютно равностойна. Доволен съм от играта на отбора ни срещу Интер. Смятам, че ни чака добър сезон. Очаквам отново да сме сред водещите отбори в първенството”, заяви Спалети пред вестник „Тутоспорт”. |
|
|
Guest_IL_CAPITANO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Футбол: Ледесма няма търпение да се изправи срещу Интер
04 септември 2008 | 22:37 | Агенция "Фокус" Катания. Новото аржентинско попълнение на Катания Пабло Ледесма заяви, че няма търпение да се изправи срещу състава на Интер. Ледесма премина в Интер от състава на Бока Хуниорс и се смята за един от младите таланти на аржентинския футбол. „Да играя в Италия винаги е било моя мечта. Доволен съм от дебюта си в италианското първенство. Нямам търпение да се изправя срещу Интер. Приятел съм с Бурдисо, Камбиасо и Санети, но се надявам да ги победя в прекия двубой”, заяви Ледесма пред електронното издание goal.com. |
|
|
Guest_INTERMilano_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
СМЯХ
![]() |
|
|
Guest_IL_CAPITANO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Футбол: Това ще бъде годината на Интер, смята легенда на Италия
11 септември 2008 | 14:40 | Агенция "Фокус" Милано. Легендата на Фиорентина и италианския национален отбор по футбол Джанкарло Антоньоли смята, че Интер ще триумфира в Шампионската лига през този сезон, информира ”Гадзета дело Спорт”. Очакванията към новия наставник Жозе Моуриньо са големи той да донесе трофея от надпреварата след 43-годишна пауза. Антоньоли е много впечатлен от Моуриньо и отборът, който изгражда. „Следя работата на Моуриньо от известно време насам и той се справя прекрасно. Той е модерен специалист, който обича да залага на атакуващия футбол. Според мен Интер ще се справят феноменално през този сезон, защото имат невероятен колектив. Ще спечелят шампионската титла в Италия и ще се борят за триумф в Шампионската лига. Моуриньо е свикнал да се състезава в най-престижните европейски турнири и това ще бъде годината на Интер”, заяви Антоньоли. Дано се окаже прав ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Дай боже това да е нашата година.Време е за един голям триумф!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 602 Регистриран: 18-February 08 Град: Петрич Потребител No.: 475 ![]() |
Киелини: Интер е фаворит за титлата
Чет, 2008-09-11 17:18 Защитникът на Ювентус Джорджо Киелини смята, че шампионът Интер отново е основният фаворит за спечелването на Скудетото. "Интер е с едни гърди напред пред останалите, защото разполага със състав от 26 равностойни футболисти", каза бранителят. "Все пак трябва да се отчете, че това е първата година на Моуриньо начело на отбора и неминуемо ще се стигне до грешки, от които трябва да се възползваме", добави той. SPORT1BG.NET -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Зарибен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,291 Регистриран: 6-October 07 Град: Перник Потребител No.: 414 Любим Играч: Il Genio, Il Capitano ![]() |
Според мен последните някоко години Интер е бил винаги фаворит за Скудето. Мисля че и тази година ще е така. А за мнението на Киелини, евала не се чува често такова мнение от мерда.
-------------------- Solo Inter Milano Siamo Noi !
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Киелини е една долна отрепка.Пожелавам му много загуби
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Киелини и цялото му отборче добре осъзнават, че ние сме от друга галактика и подобно скромно и смирено поведение е нормално. Ако Юве започнат да се удрят в гърдите колко голям отбора са ще настане смях. От 3 години насам слушаме само скромни мнения и изказвания през зъби за това колко сме напред, а това може само да ни радва. Очевидно е, че в Италия има нов господар и това е ясно вече на всички.
-------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Футбол: Моуриньо няма да спечели много с Интер, смята Савичевич
13 септември 2008 | 13:07 | Агенция "Фокус" Рим. Бившият футболист на Милан Деян Савичевич, който в момента е Президент на Футболната федерация на Черна гора, сподели в интервю за ”Гадзета дело спорт” очакванията си за сезона в Италия. Савичевич е категоричен, че въпреки заканите Жозе Моуриньо няма да успее да спечели много отличия с Интер. „Ювентус е футболна машина. Когато гледах мача им с Фиорентина (1:1) наистина се стреснах. Каморанези е футболист от най-висока класа, а Недвед не спира да бяга. Двамата играят прекрасно по крилата. Интер няма да спечели толкова много отличия, колкото всички очакват от Моуриньо. Милан ли? Ако Роналдиньо продължава да играе по този начин ще бъде страхотно. Той може да върне формата си от преди няколко години. Не съм сигурен обаче дали Шевченко може да направи същото”, коментира Савичевич. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Всеки има право на мнение...друг е въпроса дали е добре обосновано или не
![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 602 Регистриран: 18-February 08 Град: Петрич Потребител No.: 475 ![]() |
Интер при Моуриньо не е по-различен от този при Манчини, твърди Симони
23 септември 2008 | 21:18 | Агенция "Фокус" Милано. Бившият треньор на Интер и ЦСКА Луиджи Симони заяви, че не вижда разлика между отбора на Интер през миналата година, воден от Роберто Манчини, и сегашния на Жозе моуриньо, пише goal.com. "Интер играе добре и сега и продължава да поддържа рекорда от срещи без загуба. Единственото, което отличава Моуриньо са коментарите му по адрес на някои колеги. Той е добър треньор, но аз не съм впечатлен от държането му. Няма разлика между играта на отбора от тази и от миналага година", заяви Симони. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ние мразим Интер, заяви шеф на Ювентус
23 септември 2008 | 21:35 | Агенция "Фокус" Торино. Един от най-големите спонсори на Ювентус Лапо Елкан заяви открито, че мрази отбора на Интер, съобщава италианският "Канал 4". "Те са един от най-неудобните ни съперници през последните години. Интер и Ювентус са най-големите врагове в италианския футбол, а след отнетата титла през 2006 година", заяви Елкан. Той никога не е бил сдържан в изказванията си по-адрес на тима на Интер, припомнят от телевизията. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
И твоя ред ще дойде
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_IL_CAPITANO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ние ви мразим още повече мръсни затворници дано да изгниете
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Зарибен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,291 Регистриран: 6-October 07 Град: Перник Потребител No.: 414 Любим Играч: Il Genio, Il Capitano ![]() |
Който мрази завижда. Явно има за кво. хахаха
![]() -------------------- Solo Inter Milano Siamo Noi !
|
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Футбол: Зеедорф смята Интер за фаворит за титлата в Италия
12 октомври 2008 | 15:25 | Агенция "Фокус" Милано. Полузащитникът на Милан Кларънс Зеедорф сподели, че според него градският съперник от Интер все още е фаворит №1 за титлата в Италия. Милан победи Интер преди 2 седмици, когато двата отбора се изправиха в дерби мач от 5-ия кръг на Серия „А”. „Интер все още е фаворитът. Те разполагат с най-завършения състав, а освен това са шампиони в последните 3 сезона. На всички постове Интер разполага със страхотни играчи. Не казвам, че ние сме по-слаби, но замислете се: на пост в Интер има поне по 2-а класни футболисти”, категоричен е Зеедорф, цитиран от ”Тутоспорт”. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st July 2025 - 10:27 PM |