Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Футбол: Розела Сенси – Ние сме истинските шампиони на Италия
25 май 2008 | 17:16 | Агенция "Фокус" Рим. Президентът на Рома Розела Сенси заяви след победата за Купата на Италия над Интер с 2:1, че именно столичани са истинският шампион на Италия, съобщава „Кориере дело спорт”. „Ние сме истинските шампиони на Италия. Искам да посветя победата на моя баща, който не успя да присъства на мача. Ние заслужавахме толкова Купата, колкото и Скудетото”, заяви Сенси. -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Да го духат бе!Ако наистина заслужаваха скудетото , нямаше да се излагат срещу "аутсайдерите".Сами са си виновни...просто нямат шампионски манталитет!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Футбол: Розела Сенси – Ние сме истинските шампиони на Италия 25 май 2008 | 17:16 | Агенция "Фокус" Рим. Президентът на Рома Розела Сенси заяви след победата за Купата на Италия над Интер с 2:1, че именно столичани са истинският шампион на Италия, съобщава „Кориере дело спорт”. „Ние сме истинските шампиони на Италия. Искам да посветя победата на моя баща, който не успя да присъства на мача. Ние заслужавахме толкова Купата, колкото и Скудетото”, заяви Сенси. Една победа и айде шампиони трябвало да бъдат... Пф то съперкупата ще дойде и ако треньорът е друг Господ да им е на помощ на тея. -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
А пък ние сме истинския победител в ШЛ.
![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Милан: Титлите на Интер? Шампионската лига е по-добре
В Милан все още ближат рани от проваления сезон и пропуснатото класиране за Шампионската лига. Росонерите обаче намират сили да отправят по някой удар под кръста към градския съперник Интер. Вицепрезидентът Адриано Галиани за пореден път омаловажи успехите на нерадзурите. Интер спечели титлата в последните 3 години (веднъж по служебен път), но това не прави впечатление на Галиани. "Не бих сменил последните 2 години за нищо на света. Никога не бих приел двете титли на Италия, които взе Интер, пред Шампионската лига, Междуконтиненталната купа и Суперкупата на Европа. На спонсорите казвам да се успокоят, защото следващия сезон Милан ще бъде много силен отбор", заяви Галиани. В последните два сезона Милан завършваше на повече от 20 точки зад Интер. Галиани обаче е доволен от постиженията на росонерите и се заяде с факта, че Интер не е печелил КЕШ от 43 г. "Последният сезон бе слаб, но пак спечелихме трофеи, които нашите съперници не осъзнават колко струват. Световното клубно първенство и Купата на европейските шампиони, както се наричаше когато Интер за последно са я печелили", добави Галиани. Шефът на Милан призна, че целта догодина е да бъде направен силен сезон в първенството, а не в турнира за Купата на УЕФА. "Искаме отново да сме на върха в Италия, а европейския турнир, в който участваме не е толкова важен", завърши Галиани. www.gol.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Играйте ся в УЕФА !!!
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 602 Регистриран: 18-February 08 Град: Петрич Потребител No.: 475 ![]() |
Спалети: Интер не прави нищо за Италия, за разлика от Рома
Наставникът на носителя на Купата на Италия Рома - Лучано Спалети, отново се заяде с големия съперник за трофеите на Ботуша през последните няколко години Интер. Специалистът заяви, че "нерадзурите" не помагат с нищо на националния отбор, за разлика от неговите възпитаници. "Отсъствието на някои състезатели от състава на Скуадра адзура и заместниците им от шампиона на Италия малко ме притесняват", призна пред "Кориере дело Спорт" Спалети. "Де Роси, Акуилани и Перота са завършени полузащитници и могат да играят във всеки един отбор на високо ниво. Същото се отнася и за опитния панучи в защитен план", допълни наставникът на "джалоросите". Накрая Спалети обяви своите фаворити на Евро 2008 в следната последователност - Италия, Испания и Португалия. sport1.bg -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Плешивото копеле нещо се заяжда с Матераци.Наистина е жалко , че имаме само един италиански национал , но това не е работа на Спалети.Все пак го разбирам...явно боли много винаги да са зад нас
![]() MERDA ROMA! |
|
|
Guest_freaked_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Кур за ромите, два за спагети !
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Тонето: Интер все още е №1
Бранителят на Рома Макс Тонето заяви, че Интер продължава да бъде най-добрият отбор в Серия "А". Играчът на "джалоросите", който играе и в халфовата линия, допълни, че неговият тим, Ювентус и Милан се нареждат веднага по сила след "нерадзурите". "Бяхме много близо до спечелването на Скудетото последния сезон. Интер все още е крачка напред пред останалите, но ние, Ювентус и Милан го следваме", каза Тонето. www.sport1.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Този поне гледа реално на нещата. Не като великия изпълнител на дузпи Де Роси или пък принцесата Тоти...
-------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Álvaro Recoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 ![]() |
Липи: Моуриньо ще направи Интер шампион
Селекционерът на Италия Марчело Липи смята, че самото присъствие на Жозе Моуриньо в Интер, гарантира скудетото за „нерадзурите”. „Моуриньо ми допада. Мисля че неговия отбор ще спечели титлата. Жозе е малко твърдоглав, но играчите го слушат и добре изпълняват неговите идеи. Това говори, че всяко негово действие е правилно”, заяви Липи. Sportal.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПРИНЦЕСАТА НА РИМ ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 245 Регистриран: 8-July 08 Град: Olimpico,Rim Потребител No.: 553 Любим Играч: TOTTI !!! ![]() |
ТОТИ : Интер не се нуждае от помощ
"Не мисля,че клуб като Интер се нуждае от това. Техните играчи са страхотни футболисти и те печелят нападайки, дори и да имат малко помощ. Реферите могат да правят грешки - не е лесно да си натоварен с такива задачи за 90 минути и да не се подхлъзнеш. Когато обаче тези грешки засягат един и същ отбор, това те кара да се замислиш малко. Не искам да казвам, че мачовете са били нагласени, но тренираш цяла седмица с мисълта, дали Интер ще спечели заради своите способности, или защото нещо се случва", завърши звездата на "вълците" ФРАНЧЕСКО ТОТИ ... -------------------- ![]() ![]() Рома , красива Рома , аз те оцветих ,в жълто-като слънцето , в червено-като сърцето ми .. Рома,моя Рома , не им позволявай да те омагьосат ,Ти бе родена ВЕЛИКА и ВЕЛИКА трябва да останеш ... Джанини :Когато ТОТИ е бил малък-аз съм бил неговия идол ,сега съм горд с факта,че ТОЙ е идола на моите деца! Ако искаш да си някой , играеш някъде Ако искаш да си най-добрия,играеш в Рома |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Футбол: Вече не отстъпваме на Интер, заяви Каладзе
19 юли 2008 | 01:09 | Агенция "Фокус" Милано. Грузинският защитник на Милан Кахабер Каладзе изрази задоволството си от пристигането на бразилеца Роналдиньо в тима, пише "Кориере дело Спорт". Бранителят обясни, че след като другият милански клуб Интер е привлякъл полузащитника Амантино Мансини, а Милан от своя страна е взел Роналдиньо, то и двата тима са равностойни преди старта на новия сезон в Италия. "Вече няма да изоставаме на 20 точки от тях. През тази година ще се борим за титлата, както и за Купата на УЕФА, защото доколкото знам, все още не сме я печелили", заяви Каладзе. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Álvaro Recoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 ![]() |
Цитат "Вече няма да изоставаме на 20 точки от тях...", заяви Каладзе. ![]() Нямам търпение до 1-вото Дерби на Моуриньо ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат "Вече няма да изоставаме на 20 точки от тях...", заяви Каладзе. Еми все пак направиха добра селекция...може и да ги смъкнат на 15-16 ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Зарибен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,291 Регистриран: 6-October 07 Град: Перник Потребител No.: 414 Любим Играч: Il Genio, Il Capitano ![]() |
Футбол: Вече не отстъпваме на Интер, заяви Каладзе Хахаха ...... иска да каже че са ни пускали да ги бием ли ? Че съм малко тъп .... -------------------- Solo Inter Milano Siamo Noi !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 215 Регистриран: 29-May 08 Град: София Потребител No.: 541 Любим Играч: Zanetti, R. Carlos, Batistuta ![]() |
Целата работа е там.
Те не че са слаб отбор. Тва с финалното класиране в шампионата не е щото падат. Ми те не са печелили титла на УЕФА. Велик отбор като Милан трябва да има всичко във витрината си. А вие ги обвинявате че щото били слаби и за това там завършиха сезона. Всичко е част от големият план на Берлускони за световно господство! Всяка титла в ръцете на Милан, оле! Догодина и титлата на Серия Б във витрината! Амин -------------------- --------------------
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Футбол: Само Интер са по-добри от нас, заяви Джилардино
15 август 2008 | 16:25 | Агенция "Фокус" Флоренция. Новото попълнение на Фиорентина Алберто Джилардино заяви, че се чувства добре в новия си тим и подчерта, че само отборът на Интер е по-добър от Фиорентина. Джилардино пристигна във Флоренция от тима на Милан за сумата от 14 милиона евро. Той не можа да се наложи в гранда от Милано. „Само Интер са по-добри от нас. Разполагаме с много добри нападатели и ще бъдем много опасни през новия сезон. Работил съм с Прандели и съм наясно с възможностите му. Колкото до Муту, той без съмнение е много голям футболист”, заяви Джилардино пред вестник „Кориере Дела Сера”. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Зарибен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,291 Регистриран: 6-October 07 Град: Перник Потребител No.: 414 Любим Играч: Il Genio, Il Capitano ![]() |
Вярно е че Интер са по-добри, но според мен Фиоре отстъпват на Юве за момента. Което е жалко, защото Фиорентина са ми по-симпатични
-------------------- Solo Inter Milano Siamo Noi !
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd July 2025 - 03:44 PM |