IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

7 страници V  « < 3 4 5 6 7 >  
Closed TopicStart new topic
> ИНТЕР - Милан (Серия А), 2:1
Guest_Savoy_*
коментар Dec 24 2007, 13:24
Коментар #81

Guests

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИНТЕРИСТИ !!! ultra_inter.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Dec 24 2007, 14:56
Коментар #82

Guests

Матераци: Каква наслада е да биеш Милан

Италианският защитник на Интер Марко Матераци не скри радостта си от успеха с 2:1 в дербито с Милан. ”Всяка победа в едно дерби на Милано ти дава голямо самочувствие. Тази на мен ми донесе голяма наслада. Много ми хареса страхотното желание за победа в целия отбор, който се бранеше в последните минути с всички сили, за да победим. Направихме супер подарък за Коледа както на тифозите ни, така и на самите нас”, коментира 33-годишният бранител, който влезе като резерва на мястото на контузения Самуел.

www.sportal.bg

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Dec 24 2007, 14:57
Коментар #83

Guests

Камбиасо: Атмосферата беше велика

Аржентинският халф на Интер Естебан Камбиасо, който вкара победния гол в дербито с Милан (2:1) бе много щастлив от успеха. ”Това са мачовете, които тифозите ни очакват с най-голямо нетърпение. Напрежението е огромно и в седмицата преди мача всички мислят само за това. Победата е много сладка най-вече за тифозите. Днес нашите привърженици бяха великолепни. Тръпки ме побиха от атмосферата на препълнения стадион”, коментира Камбиасо, който сподели ,че не е извършил нарушение срещу Кака в наказателното поле. ”Росонерите” искаха дузпа при 1:0 за тях. "Подхлъзнах се и паднах върху Кака, но не съм го фаулирал”, категоричен бе Камбиасо.

www.sportal.bg

+Quote Post
Nikolov
коментар Dec 24 2007, 14:57
Коментар #84

Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни

Група: Members

Коментари: 4,863
Регистриран: 22-January 07
Град: до морето
Потребител No.: 264
Любим Играч: Materazzi , Zanetti

МЕРСИ ЗА ПОДАРЪКА ! По-хубава Коледа няма как да стане smile.gif

--------------------

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Dec 24 2007, 15:02
Коментар #85

Guests

Ибрахимович: Доказахме, че сме по-добри от Милан

"Съперникът започна мача по-силно, но ние успяхме да постигнем пълен обрат, с което показахме, че сме по-добър отбор от Милан" - заяви нападателят на Интер Златан Ибрахимович.

"Представяме се отлично в последните шест месеца. Особено важно е да пренесем добрата си форма в Шампионската лига догодина" - добави шведът.

www.sport1.bg

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Dec 24 2007, 15:04
Коментар #86

Guests

Манчини: Нанесохме още един удар на конкуренцията

Треньорът на Интер Роберто Манчини бе един от най-щастливите хора след победата на неговия тим с 2:1 над Милан. Благодарение на успеха нерадзурите станаха зимен шампион 2 кръга преди края на полусезона. Те водят със 7 точки пред втория Рома, а градския съперник е на цели 25 точки назад.

"Наистина, с тази победа нанесохме сериозен удар на конкуренцията. 7 точки са сериозна преднина. Няма какво да го крием. Момчетата направиха нещо голямо в тези първи месеци на сезона. Дали сме по-добри от миналия сезон? По-скоро да, като се има впредвид колко много контузени играчи имаме", заяви Манчини.

"Тези, които ни преследват със сигурност са се надявали на наша грешна стъпка. Но това така и не се случи. Преднината ни е даже над моите очаквания. Но е заслужена. Също както и трите точки срещу Милан. В края малко страдахме, но това е и по моя вина", призна треньорът.

"През първото полувреме играхме по-добре. След почивката имахме известни проблеми. Беше важно да не се отчаяме след гола на Пирло. Отборът обаче реагира отлично", допълни Манчини.

www.gol.bg

+Quote Post
Nikolov
коментар Dec 24 2007, 15:09
Коментар #87

Еми да на конкуренцията им стана лошо и ще им е доста трудно да ни настигнат

--------------------

+Quote Post
Guest_freak-man_*
коментар Dec 24 2007, 16:31
Коментар #88

Guests

конкуренцията да го духа ! smile.gif

+Quote Post
Guest_Savoy_*
коментар Dec 24 2007, 17:31
Коментар #89

Guests

Честито на всички Интеристи ! Доказахме кой е най-славният и най-добрият отбор в Италия!
Празнувайте Интеристи! FORZA INTER ! ultra_inter.gif

+Quote Post
Guest_Alberto_*
коментар Dec 27 2007, 07:01
Коментар #90

Guests

Цитат(Matrix @ Dec 24 2007, 11:11 AM) [snapback]28307[/snapback]
Пенсията обади.Кво стана бе,нали бихте тунизийски грандове и колоса Урава Ред Даймъндс?!?Нали бяхте шампиони на вселената,галактиката и прочие?!?Марш в Хирошима протези!!! Там може и да хванете златната среда и няма да ви тежат срамни загуби на Сан Сиро от отборчета като Катаня,Емполи и тн.

Вкарай малко компаса... С Японски и Аржентински отбор играхме... А въпросният Аржентински отбор е 2-ят по брой на международните титли...

Цитат(AdrIan0_LeiTe_RiBEir0 @ Dec 24 2007, 12:34 PM) [snapback]28308[/snapback]
То се видя колко струват всичките ви смешни титли и победи над шампионите на Азия и Южна Америка.Когато разберете , че не трофеите ритат топката елате пак да ви видим wink.gif Щото поне за момента по-добрият отбор е ИНТЕР , а вие сте жалки. smile.gif

И 7-те КЕШ-а ли са ни смешни или 5-те Супер Купи smile.gif ?

Цитат(Savoy @ Dec 24 2007, 01:16 PM) [snapback]28309[/snapback]
Доказахме кой е по-славния и по-добрия отбор от ИНТЕР и милан !
Мачът беше напълно наш,така,че какво друго може да кажа освен ЧЕСТИТО !!! ultra_inter.gif

Кое ви е славното ? Вярно в момента сте в подем, в Италия от 2 години насам, но това да си Добър в Първенството си, а Никой на Евро сцената, не знам как те кара да мислиш, че отбора ти е по велик от този, който в последните 5 години, регистрира 5 поредни пъти от 1/4 финал на горе, като в това число бяха 3 финала (2 купи) и полуфинал... докато Интер за 5 години има 1 полу финал, 1 четвърт финал и 1 осминафинал... Мача не знам, как видя, че е бил ваш... Благодарен трябва да си на левашките прояви, на Маймуната... Толкова беше ваш мача, че онова подобие на играч Самуел от 2 финта в стил: а на лево, а на десно... ще си почива половин година biggrin.gif

И една справка: МИЛАН - 17 Титли, Интер - 13 С Игра, 1 подарена, 1 полу подарена... на път към 14-та с Игра. На МИЛАН купа не са подарявали.

Можете да се радвате, че Моджи е със статут: Лапни патка, в структурата на прокурорите в Италия, които Извадиха Юфентус за неща, които 105%, ако се разследва по внимателно и Интер ще бъдат уличени, след което се възползвахте от Путки, като Златан и Патрик, които предадоха отбора, който им тластна кариерите напред, заради това, че Ювентус 2 години нямаше да играят в Евро Турнирите. Но лошо няма, господ има, не си мисли, че ще сте вечно 1-ви... Преди тези 2 титли и сегашната очертаваща се 3-та, почти 20 години нямахте титла...

Докато вие в последните 20 години имате 3 и почти 4-та Титла в Италия, 3 Купи на Италия, 3 Супер Купи на Италия, + 3 купи на Уефа, ние имаме:

7 Скудета, 1 Купа на Итялия, 5 Супер Купи на Италия, 5 КЕШ-а, 5 Супер Купи на Европа, 3 Междуконтинентални Купи...

Интер 1988-2007: 12 купи + 13 почти сигурна на Серия А...
Милан 1988-2007: 26 купи...

* МИЛАН за 20 години - 26 купи, Интер за 99 години 30 купи... Не знам дали владееш математиката, ама сме с почти 5 пъти по успешен отбор от вас smile.gif.

Е това да имаш за едно и също време точно 2 пъти по-малко трофеи от съперника си, велико ли е според теб ?

Да може да кажеш, като други, че купите на ритат топката, ама след 10 години, никой няма да си спомня, че сте играли добре, а всеки ще гледа броя на титлите в отделните турнири.

И като за последно: Тука има едно ваше фенче в общият форум за Италианското първенство се пише Internazionale, което разправяше, как е било фен на Лацио, а сега на Интер... Пример, как хората са за вас, като сте на Мода, а като сте никои, са за други отбори smile.gif. Докато МИЛАН и в супер криза, остава 2-ят по брой на феновете отбор в Италия и 3-ят в Света.... а в световен план Интер са доста назад от топ 5 по брой на феновете biggrin.gif

Със здраве smile.gif.

+Quote Post
mihael16
коментар Dec 27 2007, 10:55
Коментар #91

nerazzuro

Коментари: 3,667
Регистриран: 1-March 07
Град: sofia,plovdiv
Потребител No.: 275
Любим Играч: INTER

алберто ли си къв си не те знам и пък и хи4 не ми пука,само знам 4е в неделя на терена има6е само един отбор и това беше ИНТЕР.по-добре се скриите някъде,защото сте смешни и защото не можете да сравнявате някви екзоти4ни отбори като бока и някви си урава дето незнаят от коя страна се рита топката с отбор като интер.а и както знае6 ма4овете помежду ни са по-важни от която и да е титла,макар 4е в последните 2 годиниза нас този ма4 е тренировка...таи 4е мъл4ете си и мислете как да не изпаднете,макар 4е ве4е ви е познато.

+Quote Post
mihael16
коментар Dec 27 2007, 11:38
Коментар #92

nerazzuro

пи4ове регнах се в на мулан форума и след около 10 минути в които ги нареждах ме изгониха от форума хахаххаа

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Dec 27 2007, 12:38
Коментар #93

Guests

Alberto ... за пореден път ви казвам...живейте си с миналото защото настоящето и бъдещето са за Интер!
Ние може да сме нищо в Европа , но вие сте още по-голямо нищо в Италия tongue.gif

+Quote Post
jonnie
коментар Dec 27 2007, 13:14
Коментар #94

Burdisso fan :D

Коментари: 5,300
Регистриран: 21-November 06
Град: София
Потребител No.: 169
Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi

Честито на всички интеристи. Страхотна победа.
А ти Алберто няма нужда да се оправдаваш за загубата, отборите играха един срещу друг, надиграхме ви и ви победихме, всичко друго са празнословия. Амин.

--------------------

+Quote Post
Faustico
коментар Dec 27 2007, 13:29
Коментар #95

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Цитат(Alberto @ Dec 27 2007, 05:01 AM) [snapback]28449[/snapback]
И като за последно: Тука има едно ваше фенче в общият форум за Италианското първенство се пише Internazionale, което разправяше, как е било фен на Лацио, а сега на Интер... Пример, как хората са за вас, като сте на Мода, а като сте никои, са за други отбори smile.gif. Докато МИЛАН и в супер криза, остава 2-ят по брой на феновете отбор в Италия и 3-ят в Света.... а в световен план Интер са доста назад от топ 5 по брой на феновете biggrin.gif

Със здраве smile.gif.

Айде не ми говори точно ти за позьорство защотото вашето отборче е пълно с такива в България. Веднъв съм влизал във форумчето ви и много се смях на "фенчетата" ви, където на една от графиките бяха писали фен на мулн от.. 1996 и т.н. а същите тези хора, в галерията и т.н. постнали снимки на, който си личи че и 18 години нямат още. Най-смешните фенчета в България са точно на мулн и барселона, който ги има навсякъде и веселят много здраво.

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
SvetJlio
коментар Dec 27 2007, 13:42
Коментар #96

Интер до гроб!

Коментари: 6,751
Регистриран: 15-May 06
Град: Пловдив
Потребител No.: 23

Някой да му спpе тока на Alberto

--------------------

Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога!

+Quote Post
berti neroblue
коментар Dec 27 2007, 15:46
Коментар #97

Интер Фен

Коментари: 423
Регистриран: 25-October 06
Потребител No.: 142
Любим Играч: Il Capitano

Алберто, Алберто, ти си поредния виден представител на фанатизираното муджахидинско движение последователи
на мУхлян, доброволно пожелал да поеме тежката мисия (да ни убедиш вав величието и божествеността на
мУхлян) сред нас, неверниците, която несъмнено ще ти отреди място в рая, близо до твоя аллах и две
дузини девственици... Пич, на вас мУланистите май на всички ви липсват първите 7 години, родителите ви не са ли
ви възпитавали, че като отидеш на гости трябва се държиш прилично и да се съобразяваш с домакина- ние сме си у
дома, в нашия си форум, ако искаме ще се изкараме по-велики и от на Александър Македонски войските, бе
чукан. Или сте малоумни всичките или просто наистина се разкъсвате от яд, че печелим, че ви бием и ще
станем пак шампиони. Кво си тръгнал да ми изборяваш трофеите си и титлите си, тук всички сме достатъчно
добре информирани (много се изкушавам да те поздравя с тях в мУлански стил амброзини, но не бих си
позволил да падна толкова ниско), ако обичаш- радвай им се, ама не тук, самовлюбен келеш. С абсолютно
сащия плам и фанатизъм се опитвате да ни убедите, че доминацията на ИНТЕР е само временна, 1-2 години
и бла, бла, бла. Пичове, това само издава вашите искрени надежди, мечти и душевна нараненост, но не и
реалността (освен ако не сте багдадски ясновидци), руснакът е казал- паживьом- увидим, ама вие не сте
дорасли до там да потърпите малко, да прикриете болката и да не ставате за смях с глупави, злобни и болнави
брътвежи, пак ако е речено да се радвате после (т.е да изпаднем в миманса), какво по-добре за вас. Е
баси ми6оците сте, баси дребните душици. И сте си плюли в устите с тия от говнентус за тая служебна титла, как
пак не ви излезе цирей на устата от повтаряне, само да ти припомня, че твоят гуру Берлускони я желаеше тая
титла за своя си отбор и претендираше за нея до последно, а изведнаж стана срамна и позорна. Морално
обаркани сте вие, ама ваш си е проблема. В заключение бих споделил, че по-слаб Евр и Световен клубен
6ампион аз не си спомням, доста срамно е да носиш такива тежки и задължаващи титли и да те правят за
смях по терените на Италия (простете, теренът за сега е един, единствен,но очакваме прибавянето на
други към списъка).
И друго- аз лично сам не сам срещал представителна статистическа извадка, че феновете на мУлан са
повече, има много такива твардения, но пак аз сам чел статистики (на които много не вярвам), че тия на Интер
са повече. Това е общо взето без никакво значение, откога количетсвото на феновете е равнозначно
на качество им? И не знам, но по хода на логиката ти поразмисли как и защо ИНТЕР, номинално в криза от
1989 год, има толкова фенове, колкото има и мУлан, имайки предвид, че тия последни 20 год за вас са зенита
на вазхода ви!

Edited by: AleRt
Причина за редакцията: Ако нямате кирилица, използвайте този сайт : http://knifebg.com/lat.to.cyr.html

--------------------

"Meglio sconfitti che milanisti" Nicola Berti dopo un derby

juBe, 2 stars on the shirt- Even if you decorate shit, it's still shit !

+Quote Post
Nikolov
коментар Dec 27 2007, 15:51
Коментар #98

Цитат(Faustico @ Dec 27 2007, 01:29 PM) [snapback]28502[/snapback]
Айде не ми говори точно ти за позьорство защотото вашето отборче е пълно с такива в България. Веднъв съм влизал във форумчето ви и много се смях на "фенчетата" ви, където на една от графиките бяха писали фен на мулн от.. 1996 и т.н. а същите тези хора, в галерията и т.н. постнали снимки на, който си личи че и 18 години нямат още. Най-смешните фенчета в България са точно на мулн и барселона, който ги има навсякъде и веселят много здраво.

И на Манчестър Юнайтед .Тва са супер смешни фенчета дето незнаят за какво става на въпрос и Alberto ти от кога си фен на мЪлан ? Хмм... сигурно от 1 година ?

--------------------

+Quote Post
mihael16
коментар Dec 27 2007, 16:17
Коментар #99

nerazzuro

Милан и Интер заедно в Дубай

Миланските грандове Милан и Интер ще водят зимната си подготовка на три километра един от друг в Дубай. Причината е, че температурата е около 20 градуса, докато в Италия е около нулата. Така двата тима ще тренират на разстояние от три километра един от друг, но имат различни програми. Шампионите на Италия ще участват м мини-турнир с Аякс, бразилците от Интернационал и Щутгарт с награден фонд от един милион долара. ”Росонерите” пък ше играят само една контрола с националния отбор на страната, като ще останат от 2 до 9 януари. ”Нерадзурите” се прибират на 7 януари в Милано. Както е известо, в навечерието на Коледа Интер победи Милан с 2:1 в дербито от 17-ия кръг в Серия "А".

Ювентус пък на 7 януари заминава за Малта, Фиорентина ще бъде в Марбея, Палермо ще се готви в Севиля, а Удинезе ще пътува към Кип

+Quote Post
Nikolov
коментар Dec 27 2007, 16:25
Коментар #100

Офф тез пък какво ще праят в Дувай ?

--------------------

+Quote Post

7 страници V  « < 3 4 5 6 7 >
Closed TopicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 13th July 2025 - 01:12 PM
Buy sports equipment online