Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
Цитат(Alberto @ Dec 27 2007, 05:01 AM) [snapback]28449[/snapback] Вкарай малко компаса... С Японски и Аржентински отбор играхме... А въпросният Аржентински отбор е 2-ят по брой на международните титли... И 7-те КЕШ-а ли са ни смешни или 5-те Супер Купи ![]() Кое ви е славното ? Вярно в момента сте в подем, в Италия от 2 години насам, но това да си Добър в Първенството си, а Никой на Евро сцената, не знам как те кара да мислиш, че отбора ти е по велик от този, който в последните 5 години, регистрира 5 поредни пъти от 1/4 финал на горе, като в това число бяха 3 финала (2 купи) и полуфинал... докато Интер за 5 години има 1 полу финал, 1 четвърт финал и 1 осминафинал... Мача не знам, как видя, че е бил ваш... Благодарен трябва да си на левашките прояви, на Маймуната... Толкова беше ваш мача, че онова подобие на играч Самуел от 2 финта в стил: а на лево, а на десно... ще си почива половин година ![]() И една справка: МИЛАН - 17 Титли, Интер - 13 С Игра, 1 подарена, 1 полу подарена... на път към 14-та с Игра. На МИЛАН купа не са подарявали. Можете да се радвате, че Моджи е със статут: Лапни патка, в структурата на прокурорите в Италия, които Извадиха Юфентус за неща, които 105%, ако се разследва по внимателно и Интер ще бъдат уличени, след което се възползвахте от Путки, като Златан и Патрик, които предадоха отбора, който им тластна кариерите напред, заради това, че Ювентус 2 години нямаше да играят в Евро Турнирите. Но лошо няма, господ има, не си мисли, че ще сте вечно 1-ви... Преди тези 2 титли и сегашната очертаваща се 3-та, почти 20 години нямахте титла... Докато вие в последните 20 години имате 3 и почти 4-та Титла в Италия, 3 Купи на Италия, 3 Супер Купи на Италия, + 3 купи на Уефа, ние имаме: 7 Скудета, 1 Купа на Итялия, 5 Супер Купи на Италия, 5 КЕШ-а, 5 Супер Купи на Европа, 3 Междуконтинентални Купи... Интер 1988-2007: 12 купи + 13 почти сигурна на Серия А... Милан 1988-2007: 26 купи... * МИЛАН за 20 години - 26 купи, Интер за 99 години 30 купи... Не знам дали владееш математиката, ама сме с почти 5 пъти по успешен отбор от вас ![]() Е това да имаш за едно и също време точно 2 пъти по-малко трофеи от съперника си, велико ли е според теб ? Да може да кажеш, като други, че купите на ритат топката, ама след 10 години, никой няма да си спомня, че сте играли добре, а всеки ще гледа броя на титлите в отделните турнири. И като за последно: Тука има едно ваше фенче в общият форум за Италианското първенство се пише Internazionale, което разправяше, как е било фен на Лацио, а сега на Интер... Пример, как хората са за вас, като сте на Мода, а като сте никои, са за други отбори ![]() ![]() Със здраве ![]() Алберто,моето момче.... Не знам дали ти става по-леко на душата като се опитваш да омаловажиш успехите ни,но няма как да уcпееш. Не знам за какви фенове на други отбори които сега са наши говориш,но аз мога да ти дам пример с мен - на почти 32 години съм , фен на ИНТЕР от големия "немски" ИНТЕР - с треньор Дж.Трапатони,същия състав който ако се смятат броя на точките по сегашната система на точкуване е с ненадминат рекорд.... Нещо да кажеш??? А какво ще кажеш за това че най-големия възход на милан съвпада "случйно" с периода в който партона ви става министър-председател няколко пъти и се превърна в най-влиятелната фигура в Италия????????????? Сигурно хич не се е месил в работите на съдиите и т.н.???????????? И децата знаят че вие и юве сте най-педалско подпираните отбори,така че си замълчи и не се появявай повече тук!!!! |
|
|
Guest_Alberto_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(Faustico @ Dec 27 2007, 01:29 PM) [snapback]28502[/snapback] Айде не ми говори точно ти за позьорство защотото вашето отборче е пълно с такива в България. Веднъв съм влизал във форумчето ви и много се смях на "фенчетата" ви, където на една от графиките бяха писали фен на мулн от.. 1996 и т.н. а същите тези хора, в галерията и т.н. постнали снимки на, който си личи че и 18 години нямат още. Най-смешните фенчета в България са точно на мулн и барселона, който ги има навсякъде и веселят много здраво. И какво е ненормалното да си на 18 - 2007-ма, 96-та да си бил на 6 и да си знаел за МИЛАН ? Цитат(Dob4Y @ Dec 27 2007, 03:51 PM) [snapback]28531[/snapback] И на Манчестър Юнайтед .Тва са супер смешни фенчета дето незнаят за какво става на въпрос и Alberto ти от кога си фен на мЪлан ? Хмм... сигурно от 1 година ? Да, Да от една година съм фен ххахаха... При положение, че съм гледам мачове на Ван Бастен, Рийкард и компания директни, май, че от 1991-ва ![]() Цитат(adriano1 @ Dec 27 2007, 06:51 PM) [snapback]28563[/snapback] Алберто,моето момче.... Не знам дали ти става по-леко на душата като се опитваш да омаловажиш успехите ни,но няма как да уcпееш. Не знам за какви фенове на други отбори които сега са наши говориш,но аз мога да ти дам пример с мен - на почти 32 години съм , фен на ИНТЕР от големия "немски" ИНТЕР - с треньор Дж.Трапатони,същия състав който ако се смятат броя на точките по сегашната система на точкуване е с ненадминат рекорд.... Нещо да кажеш??? А какво ще кажеш за това че най-големия възход на милан съвпада "случйно" с периода в който партона ви става министър-председател няколко пъти и се превърна в най-влиятелната фигура в Италия????????????? Сигурно хич не се е месил в работите на съдиите и т.н.???????????? И децата знаят че вие и юве сте най-педалско подпираните отбори,така че си замълчи и не се появявай повече тук!!!! И от коя Година Берлускони стана министър председател ? Припомни ми г-н Политика ![]() |
|
|
Guest_Alberto_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
adriano1 , я ми кажи, като приказваш за рекорди, кой държи рекорда за 1 цял сезон без нито една загуба ? Кой направи 92-ра година от 34 мача: 22 победи, 12 равни и 0 загуби ? А в следващият сезон изминаха още 23 мача без да загубим... Фактически - 57 мача без загуба...
Май Фабио Капело е рекордьора, а не Трапатони ![]() Я ми кажи, защо 94-та година Интер се бореха до последната минута в последният кръг с Пиаченца и Реджина за оставане в Серия А ? Когато 1 точка в повече спаси Интер от изпадане в Б ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Álvaro Recoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 ![]() |
Цитат(Alberto @ Dec 27 2007, 09:01 PM) [snapback]28583[/snapback] Я ми кажи, защо 94-та година Интер се бореха до последната минута в последният кръг с Пиаченца и Реджина за оставане в Серия А ? Когато 1 точка в повече спаси Интер от изпадане в Б ? А бе ти тия на отбора, който никога не е изпадал в Серия Б, ли ще ги разправяш бе ? На единствения италиански отбор играл винаги в Серия А, ЕДИНСТВЕНИЯ - нема юБе ![]() ![]() ![]() "Serie A e nel nostro DNA, io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato!" В превод: " Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога !" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 ![]() |
Ама естествено,че Милан ще се представя по-добре в Интер в ШЛ..как иначе? След като те губят всякакви шансове за титла още през ноември месец като изостават на по десетина точки зад лидера и вече са със свалени гащи до края на сезона,на Сан Сиро идват някакви мизерни отборчета и пишат история срещу същия този Милан. Вие още от ноември се готвите за десете ви мача в ШЛ е как няма да го спечелите като другите отбори се борят на няколко фронта бе приятел? Имат контузии,изморени играчи..Интер играят по 50 мача на сезон,Милан по 13 ,да точно толкова са мачовете в ШЛ до финала,и на всичкото отгоре първите 6 протоколни.
А нащо отпадане в последните години от този турнир е меко казано смешно,отпадаме постоянно заради някво глупаво правило за голове на чужд терен..не е като Депортиво да те размазва на "Риасор",а ![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_freak-man_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(Alberto @ Dec 27 2007, 09:01 PM) [snapback]28583[/snapback] adriano1 , я ми кажи, като приказваш за рекорди, кой държи рекорда за 1 цял сезон без нито една загуба ? Кой направи 92-ра година от 34 мача: 22 победи, 12 равни и 0 загуби ? А в следващият сезон изминаха още 23 мача без да загубим... Фактически - 57 мача без загуба... Май Фабио Капело е рекордьора, а не Трапатони ![]() Я ми кажи, защо 94-та година Интер се бореха до последната минута в последният кръг с Пиаченца и Реджина за оставане в Серия А ? Когато 1 точка в повече спаси Интер от изпадане в Б ? ние сме се борили и сме останали, а вие сте тея дето имате два сезона в Серия Б ![]() |
|
|
Guest_Alberto_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ако не знаеш от 3 години насам, по данни на Министерство на Финансите на Италия, Морати е с 1,2 милиарда по богат от Берлускони и е шефа на петрола в Италия... така, че не си мисли, че е нямало натиск и от негова страна към прокуратурата...
Интересно с какво ни подпират съдиите... С това, че преди 2 години отмениха чист гол на Шевченко и класираха Барса на финала срещу Арсенал ? А относно ранното отпадане на МИЛАН от борбата за титлата в Италия, МИЛАН никога не е имал за цел Господство в Италия... целта на отбора през годините, както и на ръководството му е: ГОСПОДСТВО НА ЕВРОПЕЙСКА И СВЕТОВНА СЦЕНА... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Цитат(Alberto @ Dec 27 2007, 10:07 PM) [snapback]28601[/snapback] МИЛАН никога не е имал за цел Господство в Италия... hahahahahaha -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_freak-man_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(Alberto @ Dec 28 2007, 12:07 AM) [snapback]28601[/snapback] Ако не знаеш от 3 години насам, по данни на Министерство на Финансите на Италия, Морати е с 1,2 милиарда по богат от Берлускони и е шефа на петрола в Италия... така, че не си мисли, че е нямало натиск и от негова страна към прокуратурата... Интересно с какво ни подпират съдиите... С това, че преди 2 години отмениха чист гол на Шевченко и класираха Барса на финала срещу Арсенал ? А относно ранното отпадане на МИЛАН от борбата за титлата в Италия, МИЛАН никога не е имал за цел Господство в Италия... целта на отбора през годините, както и на ръководството му е: ГОСПОДСТВО НА ЕВРОПЕЙСКА И СВЕТОВНА СЦЕНА... да нали, шото миналия сезон спечелихте шл и са само тя ви била цел... ае стига бе утре ше земете купата на Италия и ше кажеш че само тя ви е цел. а тва че Морати по-богат го остави, аз ти говорим за власт. дали тва че берлускони е бил премиер не му дава много преимущества ? |
|
|
Guest_Alberto_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
И според тебе кое движи колите на съдиите ? Властта на Берлускони или петрола на Морати ?
|
|
|
Guest_freak-man_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
а кой дава парите за петрола на Морати и колите на съдиите ?
![]() |
|
|
Guest_Alberto_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Бизнеса на Морати е по наследство... Баща му е бил голям петролен магнат, сега той е на негово място... А колите в интерес на истината, се дават от Фамилията Аниели, собственик на Гиганта в автомобило строенето в Италия - ФИАТ и на футболният отбор Ювентус. Всички коли на съдиите и лицата от федерацията в Италия, става въпрос за служебни такива са с марката ФИАТ. Още един факт, по който Ювентус се подпират от съдиите.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Придържайте се към темата.. футбола, в частност мача (а не прокоратури, фиати, съдииства и т.н. ..)
-------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Guest_Alberto_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Да де, щото така изнася в случая
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Миланско дерби в Маями
Веднага след дербито на Милано между Интер и Милан на 23-и декември спечелено от ”нерадзурите” с 2:1, някои от звездите на двата тима отлетяха за Маями. Златан Ибрахимович, Марко Матераци, Алесандро Неста и Паоло Малдини, както и бившият нападател на двата гранда Кристиян Виери отлетяха с един и същи самолет за Маями, където ще прекарат почивките си със своите половинки. Освен тях там е и капитанът на Реал (Мадрид) Раул със съпругата си. Играч номер едно в света за 2007 година Кака също е в САЩ, но във Флорида. Звездите на римските грандове Рома и Лацио пък се събраха на Малдивите. Капитаните на ”вълците” и ”орлите” Франческо Тоти и Томазо Роки, както и Даниеле Де Роси заведоха семействата си там. sportal.bg -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Пак ли ще ги бием тези клоуни ?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Цитат(Dob4Y @ Dec 28 2007, 03:34 PM) [snapback]28687[/snapback] Пак ли ще ги бием тези клоуни ? Не. Този път ще ги учим на футбол, при това безплатно. Нещо като Коледно-новогодишен подарък. ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
ЕЕЕ нищо не е безплантно трябва да се праят пари
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Цитат(Alberto @ Dec 28 2007, 02:44 AM) [snapback]28659[/snapback] Да де, щото така изнася в случая ![]() 1-во тука си има правила, който особено за теб въжат в пълна сила и 2-ро няма какво да ми изнася.. отбора ми не е бил замесван в корупция за 100 години история за разлика от други такива, който вече 2 пат са хванати.. -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Guest_Alberto_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
И кой отбор е хванат за 2-ри път?
|
|
|
![]() ![]() |