Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Мансини ако не се лъжа играе добре и отляво, така че може да ги вземем двамата с Куарешма.
![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
И с Ибра и Адриано ще мачкат !!!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
6те стане стра6нооо за противниците нии хахах
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Леле супер ще е
-----------------------------Сезар------------------------------- Санети------Кордоба---------Киву-----------Майкон----- Мансини-----Камбиасо------Виера----------Куарешма------ ---------------Ибрахимови4-----------Адриано--------------- |
|
|
Guest_IL_CAPITANO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Надявам се и двамата да ги вземем имаме нужда от тях
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Álvaro Recoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 ![]() |
Мансини се договори с Интер
Преговорите за трансфер на бразилеца Мансини от Рома в Интер са на път да приключат успешно. На среща между агентът на футболиста Жилмар Велоз и директорът на Интер Марко Бранка двамата са се договорили по личните условия. Остава двата клуба да се договорят за трансферната цена. Римляните искат около 15 милиона евро, за да се разделят с халфа си. От Интер предпочитат да дадат играч и да доплатят, като най-вероятно в посока Рим ще замине Марко Андреоли, който е съсобственост на двата клуба. Мансини е част от Рома от 2003 г, но през последния сезон беше в конфликт с ръководството относно нов договор. Римските „вълци" засега настояват да получат само пари, без размяна на футболисти. Sportal.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
май е по4ти сигурно идването на мансини при нас
![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Андреоли беше сочен за бъдещето на Интер в защитата , но не оправда очаканията.Тази година не знам да е записал мач за вълците.Аз лично искам да си го върнем.По-добре да им дадем 15 млн , отколкото Андреоли и 12 примерно
![]() А иначе ще се радвам ,ако наистина сме се договорили с Мансини ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Мансини отдавна ми е любимец,въпреки 4е Рома са ми противни.Аз също ще съм много доволен от тоя трансфер(ако е истина де).
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Лично аз съм със смесени чувства към този трансфер. Ако ме питахте преди година веднага щях да съм ЗА, но сега съм раздвоен. Единственото, което не искам да става е такъв трансфер да попречи на идването на Куарешма. Най-добре и 2-мата.
-------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Guest_IL_CAPITANO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Класен играч е Мансини определено ще ни е нужен с оглед на тежкия и дълъг сезон , който се очертава , но се надявам освен него да вземем Куарешма или Давид Силва
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Днес Мансини ще стане играч на Интер
Агенция "Фокус" Трансферът на бразилеца Амантино Мансини в Интер ще бъде осъществен днес, съобщава електронното издание goal.com. Полузащитникът се е разбрал за личните си условия и сега остава само двата клуба да стигнат до споразумение за трансферната сума. Според италианските медии в касите на Рома ще влязат около 15 милиона евро. От Интер обаче предпочитат към сделката да бъдат прибавени футболистите Давид Суазо и Марко Андреоли. Договорът на Мансини с Рома изтича през лятото на 2009-а година и ако римляните не го продадат сега рискуват да го загубят със свободен трансфер следващото лято. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Аз не вярвам докато не го съобщят в официалния сайт на Интер. Маса такива "100% трансфери" съм виждал
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Мен почва да ме притеснява факта, че въпреки идването на Моуриньо не спада броя на играчи извън Европа. Аз не съм почитател на чак толкова агресивна трансферна политика настроена твърдно към южноамериканския пазар.
-------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Мен почва да ме притеснява факта, че въпреки идването на Моуриньо не спада броя на играчи извън Европа. Аз не съм почитател на чак толкова агресивна трансферна политика настроена твърдно към южноамериканския пазар. Той е вече 5 години в Италия.Трябва да има и италианско гражданство. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В случая не става дума за документи, а за манталитета на отбора. Никога не съм харесвал особено футбола, който се играе там, да атрактивен е но не ми допадат играчите им и най-вече това как се вписват повечето в Европа.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
Мен почва да ме притеснява факта, че въпреки идването на Моуриньо не спада броя на играчи извън Европа. Аз не съм почитател на чак толкова агресивна трансферна политика настроена твърдно към южноамериканския пазар. Има резон в опасенията ти - нали наскоро приеха правилото 6+ 5 - а като гледам ние въобще не привличаме италианци. Именно затова искам Акулани. Да не стане така при новото правило да се налага да пускаме млади момчета - италианчета,а на пейката да стоят скъпоструващи звезди,които са чужденци.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Мансини според мен е вече 100 % сигурен за нас.Да видив какво ще стане с Лампард,Деко и Карвальо
![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Има резон в опасенията ти - нали наскоро приеха правилото 6+ 5 - а като гледам ние въобще не привличаме италианци. Именно затова искам Акулани. Да не стане така при новото правило да се налага да пускаме млади момчета - италианчета,а на пейката да стоят скъпоструващи звезди,които са чужденци.... Специално с Мансини такъв проблем няма да има.Освен бразилско , притежава и италианско гражданство ![]() Но иначе имате право...Интер има нужда от италианци! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th July 2025 - 01:45 AM |