Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 962 Регистриран: 12-May 07 Град: Русе Потребител No.: 329 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Супер най-после сагата свърши с добър резултат,дано Мансини покаже и тука какво може като игра
![]() |
|
|
Guest_INTERMilano_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Честито!Някъде из форума бях видял Мансини облечен с екипа ни.Може ли някой да ми напомни къде беше,че искам да си го сложа на скайпа! не може да си го видял (освен ако не е колаж), тъй като още не се е завърнал от лятната си почивка , това ще стане другата седмица ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ето ви колажи
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 215 Регистриран: 29-May 08 Град: София Потребител No.: 541 Любим Играч: Zanetti, R. Carlos, Batistuta ![]() |
Ей братче, с тоя нашия екип и грозноват да си - убавец ставаш!
![]() -------------------- --------------------
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Зарибен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,291 Регистриран: 6-October 07 Град: Перник Потребител No.: 414 Любим Играч: Il Genio, Il Capitano ![]() |
Ей братче, с тоя нашия екип и грозноват да си - убавец ставаш! ![]() ![]() -------------------- Solo Inter Milano Siamo Noi !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 918 Регистриран: 16-July 06 Град: Plovdiv Потребител No.: 62 Любим Играч: Ruud van Nistelrooy,Matrix ![]() |
Добър трансфер според мен!Сега дано дойде поне 1 от Куарешма/Лампард,а най-хубаво и 2мата :-P
Иначе си мисля,че имаме нужда от централен защитник и дано Жозе да сложи Ил Капитано ляв бек,защото Максуел не е играч за отбор от нашата класа,а единствения идиот,който би сложил Киву ляв бек,вместо в центъра,за щастие вече не е при нас и ще трови живота на други привърженици :-D -------------------- IO SONO INTERISTA!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Много ме радва този трансфер.Добре дошъл при шампионите и успех ДИАМАНТИНО
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Aмантино Мансини официално бе представен
Милано / Амантино Мансини вече официалное играч на Интер.Бразилския атакуващ полузащитник,роден в Бело Хоризонте на 1 август 1980 година,дойде в Интер от Рома и подписа договор до 2012 година.Документите вече са представени пред Италианската футболна федерация.В компанията на Франко Бранка,трансферният консултант Габриеле Ориали и Жозе Моуринио,Мансини беше представен пред медиите тази вечер Спортния център "Анджело Морати".Утре Мансини започва тренировки с новия си отбор. inter.it |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Álvaro Recoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 ![]() |
Мансини: Рома е минало, искам титлата и ШЛ с Интер
![]() Бразилският полузащитник Мансини бе представен официално като играч на Интер. 27-годишният футболист бе купен миналата седмица от Рома, но не бе подписал договора си с "нерадзурите". Това е първото попълнение на тима след пристигането на португалския специалист Жозе Моуриньо, съобщиха от италианския шампион във вторник. "Много съм щастлив, че съм тук. Още откакто Интер започна да ме иска и да се опитва да ме привлече, нямах съмнение къде искам да играя. Това е един велик клуб със славна история. Моята мечта? Да ставам все по-добър и да спечеля най-важните трофеи във футбола. Първо искам да спечеля титлата на Италия, след което и Шампионската лига. Това са целите на тима, който е невероятно силен. Златан Ибрахимович е невероятен футболист и нямам търпение да му подавам за новите му голове", коментира Мансини. "Благодаря на Рома и на всички тифози на клуба. През последния сезон вкарах 13 гола и изкарах пет великолепни години в Рим. Няма да забравя периода си там, но сега съм играч на Интер, а Рома е вече минало", сподели Мансини, който е щастлив от бъдещата работа с Моуриньо. "Моуриньо е един от най-добрите треньори в света. Ще можем да говорим на португалски и това може да ми помогне. Струва ми се много спокоен и нямам търпение да започна работа с него. Ще работим, за да спечелим всичко възможно", допълни Мансини. Sportal.bg ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Guest_INTERMilano_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
о даа нямам търпение дса го видя на терена с нашият екип
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Зарибен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,291 Регистриран: 6-October 07 Град: Перник Потребител No.: 414 Любим Играч: Il Genio, Il Capitano ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Solo Inter Milano Siamo Noi !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,366 Регистриран: 21-January 08 Град: София-Казичене Потребител No.: 463 ![]() |
Отличен трансфер-няма спор
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Току що направих специална тема за Мансини в Секцията играчи и треньори ( http://forum.inter-bulgaria.com/index.php?showtopic=1529 - това е линка) , така че там ще обсъждаме първото ни попълнение за сезон 2008/2009 година.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th July 2025 - 08:24 PM |