Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_IL_CAPITANO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Не ни трябва нито Ето'о нито Роналдиньо
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Álvaro Recoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 ![]() |
МОРАТИ: ТЪРСИМ СПЕШНО ЗАЩИТНИК
Президентът на Интер Масимо Морати заяви, че в отбора спешно ще бъде привлечен защитник, който ще трябва да замести контузения Марко Матераци. „Отборът има голям потенциал, но старши треньорът Жозе Моуриньо се нуждае спешно от нов защитник”, коментира босът на „нерадзурите”. „Много съм разочарован от контузията на Матераци, но в следващите няколко дни ще видим какво ще направим на трансферния пазар”, добави президентът на Интер. „Акуилани не ни интересува. Няма да взимаме футболисти, които не влизат в плановете на Моуриньо, тъй като те не са необходими и на отбора. Имаме достатъчно добри полузащитници. Към момента единственият ни проблем е в защитата и трябва да го решим”, завърши Морати. Gong.bg |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Винаги когато търсим "спешно" играч на даден пост , то се спираме на някакъв посредствен герой.Дано при Моуриньо няма такива изцепки...трябва добре да се премисли ситуацията и да вземем качествен играч , а не поредния Бурдисо!
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
МОРАТИ: ПЪРВО ТРЯБВА ДА ПРОДАДЕМ НЯКОЙ, ЗА ДА ВЗЕМЕМ НОВ ИГРАЧ
Президентът на Интер Масимо Морати заяви, че преди да вземе нови попълнение, новият старши треньор на „нерадзурите” Жозе Моуриньо трябва да се раздели с някой от настоящите си футболисти. „Да знам, че Жозе иска да вземе Рикардо Куарешма. Той не е говорил лично с мен, но е споделил тази своя идея със спортния директор Марко Бранка и клубният директор Габриеле Ориали”, сподели президентът на шампионите. „Със сигурност Куарешма ще помогне много на Интер, защото неговият стил допада на този, който практикува Моуриньо, но Жозе знае много добре, че трябва да се раздели с някой футболист, за да вземем Рикардо”, добави босът на „нерадзурите”. „Не сме влезли в преговори с ръководството на Порто за осъществяването на трансфера на Куарешма”, отсече категорично Масимо Морати. „Ще видим какво ще стане, но с още едно крило ще можем да играем с трима футболисти в предната линия, което ще е добре за равновесието в тима“, заяви Моуриньо, когато беше запитан дали Куарешма ще се присъедини към Интер, или не. www.gong.bg |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Интер преследва пет звезди за сезон 2009/2010
Собственикът на Интер Масимо Морати и наставникът Жозе Моуриньо вече мислят за бъдещето на клуба. Въпреки че тимът е изиграл едва един двубой от Серия А и има цял сезон пред себе си, като цел номер едно е Шампионската лига. Босовете на "нерадзурите" вече имат набелязани играчи, които искат да привлекат на "Джузепе Меаца" през лятото на 2009 година. Морати не е доволен, че трябваше да чака до последния момент, за да бъде закупен Рикардо Куарешма и се надява занапред да стига до договорка с клубовете предварително, за да може играчите да водят подготовката си с Моуриньо, а не да пристигат само за началото на сезона в не оптимална форма. Италианският спортен всекидневник "Тутоспорт" публикува днес списъкът от пет имена, които Моуриньо и Морати са набелязали. Това са: Бразилският ляв бек Тиаго Силва от Флуминензе - желан също така от Милан и Фиорентина Аржентинското ляво крило Анхел Ди Мария от Бенфика - желан също така от Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед Италианският халф Алберто Акуилани от Рома - желан също така от Ювентус Словашкият халф Марек Хамсик от Наполи - желан също така от Ювентус, Челси и Барселона Аржентинският нападател Серхио Агуеро от Атлетико Мадрид - желан също така от Челси, Реал Мадрид и Манчестър Сити www.sportal.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
От изброените всички са много класни,и съм сигурен че поне двама може да дойдат при нас.
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Акуилани и Агуеро съм почти 100% сигурен ,че няма да дойдат при нас.Нямам наблюдения върху играта на Тиаго Силва , но Ди Мариа и Хамсик със сигурност биха били много добри покупки.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 215 Регистриран: 29-May 08 Град: София Потребител No.: 541 Любим Играч: Zanetti, R. Carlos, Batistuta ![]() |
Като гледам с какви отбори трябва да се състезаваме и за петимата...
![]() А като го знам и Морати как бавно действа, типично за него е месеци да се потрива по брадичката, замислен, коментиращ, делово и дипломатично пред журналистите, докато през това време хората действат, купуват играчите които искат, Морати още се почесва по лицето и мнооооого замислен почва да планира за следващия сезон. Айде бе охлюв! ![]() -------------------- --------------------
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_INTERMilano_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
хахахахах
![]() ![]() |
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
най - много от всички след като дойде моуриньо искам да дойде Агуеро - тоя е супер най-големия дивак ако трябва и 50м. да плащат да го вземат или него или Меси. най-големия кос ни е че при нас идва всеки аржентинец :Д
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
И петимата биха били много добри покупки, но имам странното чувство, че новината е поредната медийна измислица
![]() ![]() ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Морати призна: Не исках Куарешма
Президентът на Интер Масимо Морати не е искал португалското крило Рикардо Куарешма в състава си, но се е съгласил да го купи по изричното настояване на Жозе Моуриньо. Това призна самият бос на "нерадзурите", като допълни, че заради прекалено гоелмия състав и високите заплати, ще трябва да продаде част от играчите през зимата. "Ще съм честен и ще ви кажа, че бях против трансфера на Куарешма", заяви Морати пред медиите на Апенините. - Муриньо обаче много държеше да го привлечем, за да запълни всички празноти в състава". Сделката за Куарешма се очакваше цяло лято, но стана факт в самия край на трансферния прозорец. Техничарят дойде на "Сан Сиро" от Порто за 30 млн. евро, а Моуриньо веднага показа, че ще го налага в титулярния състав. www.sportal.bg |
|
|
Guest_IL_CAPITANO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Това според мен Морати не трябваше да го признава , защото може да се отрази на Рикардо и да се почувства нежелан или нещо такова , но както и да е ....Казал е , че ще продадем няколко играча през зимата и това ще са според мен Креспо и Дакур мисля , че те са сигурни ....А може и Ривас да бъде продаден, защото се вижда , че Жозе много рядко ще разчита на него след като се оправиха Киву , Кордоба и Матрикса ..Напълно ще го заебе когато се възтанови и Самуел , така че не виждам как ще помирише терен Нелсон
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Морати не трябваше да казва това... Надявам се Куарешма да се развихри и да му покаже, че нашият президент не е сбъркал с купуването му.
-------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Зарибен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,291 Регистриран: 6-October 07 Град: Перник Потребител No.: 414 Любим Играч: Il Genio, Il Capitano ![]() |
Не вярвам на видяното, защото едва ли Морати ще каже такова нещо при положение че може да се отрази на играча. Жълтини.
-------------------- Solo Inter Milano Siamo Noi !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Това са глупости! Как така няма да гo иска,а пък ще го купува,все пак става въпрос за 30 милиона,а и трансферната сага продължи доста дълго - значи сме имали доста голям интерес за него,следователно издателя на тази статия може да си я навре в тъмнините си
![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Морати: Аз не бих взел Бекъм в Интер
Босът на Интер Масимо Морати коментира пред най-големия италиански спортен ежедневник "Гадзета дело Спорт" трансфера на Дейвид Бекъм от ЛА Галакси в градския съперник Милан. Петролният магнат е категоричен, че не би взел 33-годишния английски национал в състава на Жозе Моуриньо. "Милан определено има различна философия от нашата в Интер. Преминаването на Бекъм при росонерите е част от програмата, по която те работят от известно време. Други примери за това са трансферите в Милан на Кристиан Виери, Роналдо и Роналдиньо. Така един отбор избира преди всичко да забавлява публиката. Ние обаче сме си поставили за цел преди всичко успехите. Стратегиите са различни. Ще видим на края на сезона кой е работил по правилния начин", разсъждава Морати. www.sportal.bg |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Морати задържа Адриано и преподписва с Крус
Собственикът на Интер Масимо Морати отрече, че Жозе Моуриньо има намерение да гони Адриано, както съобщи вчера "Гадзета дело Спорт". "Интер разчита много на Адриано. Нямаме никакви негативни планове спрямо него, това са неща написани от медите. Ръководството и треньорския щаб прави всичко възможно, за да може той да се върне в най-добрата си форма. Нямаме намерение да го продаваме или преотстъпваме. Просто се драматизира малко повече със ситуацията около него. Той е добро момче и много добър футболист, но на моменти е лекомислен", коментира Морати. Императора не е в групата на "нерадзурите" от четири мача насам, след като скъса нервите на Жозе Моуриньо закъснявайки за тренировка след бурни нощи в миланска дискотека. Що се отнася до аржентинския голмайстор Хулио Крус, който също бе изпаднал в немилост при портгуласкяи спец до скоро и се твърдеше, че може да напусне тима, Морати обяви, че няма търпение да поднови неговия контракт. "Крус е великолепен футболист. Той ни е нужен и изключително полезен. Съвсем скоро ще продължи своя договор с клуба", заяви петролният магнат. www.sportal.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Евала за Крус,а Aдриано може да го разменим за Агуеро
![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Тоя Куаресма,е издънката на Жозе ,мн мн слаб Рикардо....,дано се разиграе и покаже игрите от Порто!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd July 2025 - 04:27 AM |