IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

4 страници V  < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Кой ще се окаже прекия ни съперник за титлата
Кой ще се окаже прекия ни съперник за титлата
Кой ще се окаже прекия ни съперник за титлата
Милан [ 9 ] ** [39.13%]
Рома [ 11 ] ** [47.83%]
Сампдориа [ 1 ] ** [4.35%]
Удинезе [ 0 ] ** [0.00%]
Парма [ 0 ] ** [0.00%]
Ливорно [ 0 ] ** [0.00%]
Киево [ 0 ] ** [0.00%]
Палермо [ 0 ] ** [0.00%]
Някой друг [ 2 ] ** [8.70%]
Общо гласове: 23
Гостите не могат да гласуват 
Guest_ChaiNGang_*
коментар Aug 2 2006, 22:46
Коментар #41

Guests

Мексес: В Рома не говорим за титла
02 август 2006 | 18:16

Френският бранител на Рома Филип Мексес заяви, че играчите в тима не говорят за титлата в Серия "А". "Атмосферата в отбора е много добра. Всички сме щастливи за влизането на тима в Шампионската лига и сега се готвим, за да направим страхотен сезон, но трябва да се концентрираме и върху шампионата. Сега, след като Ювентус е в Серия "В", Лацио, Фиорентина и Милан ще започнат първенството с голям пасив от точки имаме реален шанс да се борим да титлата, но в отбора никой не говори зе нея на този етап", сподели Мексес пред италианските медии. "В момента цел номер едно за нас е Суперкупата на Италия, която искаме да спечелим заради нашите велики тифози", разкри бившия играч на Оксер. "Вълците" ще спорят за трофея на 26 август срещу Интер.

Go to the top of the page

+Quote Post
Guest_GREAT_ONE_*
коментар Aug 11 2006, 17:50
Коментар #42

Guests

QUOTE(ChaiNGang @ Jul 28 2006, 09:07 PM) [snapback]2667[/snapback]

Абе кажете Милан с какво са почече от нас.Вече няма да играят с по 14 човека на мач.Не мисля , че не ни превъзхождат с нищо.Тия 8 точки много трудно ще ги наваксат.Мисля , че даже и 3-тото място няма да хванат.Ако си изиграем картите правилно ще станем шампиони без проблем

QUOTE(Angelo_Moratti @ Jul 29 2006, 10:45 PM) [snapback]2723[/snapback]

Абе кажете Милан с какво са почече от нас.

[b]С много по-балансиран състав. Единствено на ниво защита и вратари сме изравнени с тях. Халфовата им линия е с класи над нашата, нападението има истинска лисица и класически голаджия като Индзаги и най-голямата надежда в нападение сред италианските таланти, сега ще вземат и още един. Ние имаме само един вечно мързелив Адриано. За треньорите- и двамата са страхливи, ама Анчелоти е малко над тъпака Манчини.

[size=3]Евала Angelo_Moratti!!!Виждам че и в този форум има един човек,който знае как стоят нещата наистина и не се хвали излишно с отборчето си...Само че за вратарите и защитата също не си прав...Може защитата да ни е със средна възраст 36 години,но вие такава добра защита не сте имали,а и няма да имате(мисля че беше казано по-долу това в един пост).А пък вратаря въобще какво го споменаваш...Дида е един от най-сигурните вратари в света,а какво да кажем за Сезар от вас?Индзаги в нападение може да е на 33,но и толкова гола колкото са годините му ще вкара във всички състезания тази година!Адриано го видяхме на световното-без коментар!Сега взехте и едно дърво в лицето на Ибрахимович-е да ви е честито...Единствения,който уважавам е Креспо,защото беше от Милан.Халфовата линия наистина е на светлинни години от нашата и няма какво да се хвалите с Виера,защото е вече на годинки и ни прави успешни сезони в Италия както се видя през изминалия сезон-а така сигурно ще бъде и през този.Ние пък имаме Кака и Пирло,а отскоро и "новия Зидан"-Гюркуф!
Айде стига съм ви "запознавал" с нещата такива каквито са.Сега почвайте да ме плюете ако щете,но това само ще покаже че съм прав!:)

+Quote Post
AleRt
коментар Aug 11 2006, 18:51
Коментар #43

Forum Administrator

Група: Root Admin
Коментари: 3,308
Регистриран: 11-May 06
Град: Glasgow, UK / Стара Загора
Потребител No.: 3

Нека не броим пилците преди да са се излюпили smile.gif Индзаги е далеч от добрите си години, а Джилардино с нищо не показва, че си заслужава парите, които дадохте за него smile.gif Загубата на Шева ще ви посломи малко, според мен :Р Яп Стам ви напусна... А защитата ви колкото и опитна да е, по някое време здава багажа при по-голям натиск, защото просто се уморява smile.gif Това си е лично мнение де smile.gif Някой от думите ти са верни, но все пак недей се хвали много още преди да е почнал сезона... когато се срещнат двата отбора тогава може да се води спор кой е по-добър smile.gif

--------------------
Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...

ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!!
WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!!

+Quote Post
THE_GAME
коментар Aug 11 2006, 21:20
Коментар #44

`GEO`

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 2,818
Потребител No.: 11

ГРЕЙТ_УАН, ше ме умориш от смях. Презрителен смях.

--------------------
Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Aug 12 2006, 10:10
Коментар #45

Guests

GREAT_ONE брато...Дида въобще не е толкова класен вратар за колкото говориш , не на празно Милан искаха да го махат.Също така защитата ви е прекалено стара и видяхме миналата година един Мартинс на какво я направи.В халфовата линия сте добре.Как и Пирло за добри футболисти , но пък и нашата не е за изхвърляне.Ние имаме по 2-ма играчи на всеки пост.Само не знам защо го хвалите толкова много тоя Гуркюф.Все пще нищо не е направил.Не се знае дали ще се адаптира и честно казано чак когато Милан го взеха чух за този футболист.Ако е новия Зидан...Матераци ше му отреже главата biggrin.gif (JOKE).Нападението ви не става.Индзаги не е нищо особено , пък е вече на 33 , а пък Джилардино видяхме , че за нищо не става.В атаката единсветно КАКА ме притеснява

+Quote Post
Faustico
коментар Aug 12 2006, 11:56
Коментар #46

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Група: Members

Коментари: 5,196
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

т'ва да не сте били в някоя приятелска среща с 2-0 че сте така надахани.. аз незнам за каква класа и балансираност ми говориш като 2 години трофеи не сте пипнали..

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
Guest_GREAT_ONE_*
коментар Aug 12 2006, 13:07
Коментар #47

Guests

2 години...Вярно е.На вас сега ви дадоха титлата и съм сигурен че сте на върха на щастието!Все пак такова нещо не сте вижда ли от десетилетияsmile.gifЯвно се хвалиш с някаква купа дето сте взели-незнам,но баш за купи не ми говори,защото и по това не можете да ни стъпите и на малкия пръст..
Само за инфо: 17 пъти сме шампиони на Италия, 5 пъти Купата на Италия,5 пъти Суперкупата на Италия,КНК(когато го имаше)-2 пъти,6 пъти - Шампионска лига (тази година е 7-матаsmile.gif ),4 пъти Суперкупа на Европа,3 пъти - Междуконтинентална купа....Такаа,а вие колко имате???
Що се отнася до последните 2 сезона,ние сме два пъти втори в Италия,а вие на кое място завършвате че забравих?Имаме един финал и един полуфинал в Шампионската лига,като ви бихме и вас по едно време,а вие полуфинал от кога не сте помирисвали?
За защитата(защото виждам че на там най-вече гравитирате в изказванията си) явно визирате Кафу,Малдини и Костакурта...Е да ви светна освен тях имаме и други защитници не пе малко добри като Неста,Каладзе,Сержиньо,Бонера,Фавали...Малдини въпреки че е на години си остава страхотен футболист и всеки който отрича това значи не разбира от футбол.
Това,за което говоря сега е просто предсезонна равносметка мужду двата отбора.Иначе съм съгласен че всичко ще се види след началото на първенството..Но аз казвам това,защото всеки сезон от 15-тина години насам специално за Интер и Милан е еднообразен-а именно Милан във върховете на Калчото и Шампионската лига,а Интер борещ се със зъби и нокти за купата на Уефа или пък ранно отпадане в ШЛ...

+Quote Post
AleRt
коментар Aug 12 2006, 14:42
Коментар #48

Forum Administrator

Група: Root Admin
Коментари: 3,308
Град: Glasgow, UK / Стара Загора
Потребител No.: 3

ХиХи не че нещо, ама малко не виждам какво се хвалиш с Фавали ... =))) По-голяма дупка от него няма. А всичките ви защитници освен Бонера и Каладза (за него не съм сигурен) нямат 30... Сержиньо на 32-3-4... вярно е имате повече титли, ама това си остава за историята smile.gif Ние пък сме единствения отбор в Италия, които не е изпадал от Серия А откакто играе в нея smile.gif Да не говорим колко футболисти са тръгнали от нас и колко футболисти вие имате в сегашния си отбор от нас, ама т'ва си е плод на нашата трансферна политика, която си е под всякаква критика (без днешния сезон) Аз чакам директния сблъсък... тогава ще видим кой крив и кой е прав... всичко е възможно smile.gif

--------------------
Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...

ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!!
WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!!

+Quote Post
THE_GAME
коментар Aug 12 2006, 19:09
Коментар #49

`GEO`

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 2,818
Потребител No.: 11

ГРЕЙТ_УАН, тука едва ли някой се нуждае от лекциите ти по футболна история. А ако аз бях фен на отбор, уличен в корупция, щях да съм потънал в земята от срам, а нямаше да се репча по форумите.

--------------------
Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more

+Quote Post
C-Murder
коментар Aug 12 2006, 21:32
Коментар #50

Moderator

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 2,016
Регистриран: 22-May 06
Град: Бургас
Потребител No.: 30

Глупости, корупция, хванати съдии и играчи, уредени мачове, не се заблуждавайте, такъв филм не се прожектира. Всичко е една голяма несправедливост smile.gif

--------------------

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Aug 12 2006, 23:57
Коментар #51

Guests

QUOTE(GREAT_ONE @ Aug 12 2006, 11:07 AM) [snapback]3088[/snapback]

2 години...Вярно е.На вас сега ви дадоха титлата и съм сигурен че сте на върха на щастието!Все пак такова нещо не сте вижда ли от десетилетияsmile.gifЯвно се хвалиш с някаква купа дето сте взели-незнам,но баш за купи не ми говори,защото и по това не можете да ни стъпите и на малкия пръст..
Само за инфо: 17 пъти сме шампиони на Италия, 5 пъти Купата на Италия,5 пъти Суперкупата на Италия,КНК(когато го имаше)-2 пъти,6 пъти - Шампионска лига (тази година е 7-матаsmile.gif ),4 пъти Суперкупа на Европа,3 пъти - Междуконтинентална купа....Такаа,а вие колко имате???
Що се отнася до последните 2 сезона,ние сме два пъти втори в Италия,а вие на кое място завършвате че забравих?Имаме един финал и един полуфинал в Шампионската лига,като ви бихме и вас по едно време,а вие полуфинал от кога не сте помирисвали?
За защитата(защото виждам че на там най-вече гравитирате в изказванията си) явно визирате Кафу,Малдини и Костакурта...Е да ви светна освен тях имаме и други защитници не пе малко добри като Неста,Каладзе,Сержиньо,Бонера,Фавали...Малдини въпреки че е на години си остава страхотен футболист и всеки който отрича това значи не разбира от футбол.
Това,за което говоря сега е просто предсезонна равносметка мужду двата отбора.Иначе съм съгласен че всичко ще се види след началото на първенството..Но аз казвам това,защото всеки сезон от 15-тина години насам специално за Интер и Милан е еднообразен-а именно Милан във върховете на Калчото и Шампионската лига,а Интер борещ се със зъби и нокти за купата на Уефа или пък ранно отпадане в ШЛ...

Абе то и Челси нямат никаква история ама мачкат.Това е нова ера на отбора ни и сега след като се съмнявам Милан и Ювентус отново да използват корупцията , акто средство за печелене на мачове си мисля , че няма кой да ни спре

+Quote Post
Guest_GREAT_ONE_*
коментар Sep 3 2006, 12:53
Коментар #52

Guests

Почнахме ви за Купа "ТИМ" 2:1...За първенство ще е с по-голям резултат в наша полза не се притеснявайте biggrin.gif

+Quote Post
fcinter
коментар Sep 3 2006, 20:14
Коментар #53

Редовен Интерист

Група: Members

Коментари: 381
Регистриран: 14-May 06
Град: Бургас
Потребител No.: 20
Любим Играч: Zanetti

ол не,поредния натрапник

--------------------

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Sep 3 2006, 23:28
Коментар #54

Guests

QUOTE(GREAT_ONE @ Sep 3 2006, 10:53 AM) [snapback]3776[/snapback]

Почнахме ви за Купа "ТИМ" 2:1...За първенство ще е с по-голям резултат в наша полза не се притеснявайте biggrin.gif

Хах и се събуждаш wink.gif

+Quote Post
Guest_Quaresma_*
коментар Sep 4 2006, 21:32
Коментар #55

Guests

Мила и Рома.Милан особено като Взеха Оливейра от Бетис.Леле мале лошо ни сепише.Дано ги бием тия миланисти!!

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Sep 4 2006, 22:00
Коментар #56

Guests

QUOTE(Quaresma @ Sep 4 2006, 07:32 PM) [snapback]3818[/snapback]

Мила и Рома.Милан особено като Взеха Оливейра от Бетис.Леле мале лошо ни сепише.Дано ги бием тия миланисти!!

Шевченко е с класи над Оливейра.Лично на мен не ме притесняват нападателите , а халфовата линия на Милан и по-точно Кака и Пирло

+Quote Post
Guest_El Chino_*
коментар Sep 4 2006, 22:21
Коментар #57

Guests

Абе тоя Оливейра ли Олинейза ли е незнам ама Матераци ше му начупи краката tongue.gif

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Sep 5 2006, 00:02
Коментар #58

Guests

Абе Преди 2 години Оливейра беше много добър , ама ся след контузията се съмнявам да е на същото ниво

+Quote Post
Guest_BlueHeLL_*
коментар Sep 23 2006, 13:02
Коментар #59

Guests

Въпреки точковото наказания основния ни съперник си остава Милан, Рома няма класата да издържи цял сезон но високо ниво cool.gif

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Sep 24 2006, 14:11
Коментар #60

Guests

За момента основен съперник за титлата ни е Палермо biggrin.gif

+Quote Post

4 страници V  < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 9th July 2025 - 06:44 AM
Buy sports equipment online