Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Ми всички сте прави от това, което прочетох. Много добро 1-во полувреме, но и Наполи допринесоха с дезорганизираната си отбрана. Рутинно мачът трябваше да е копие на тоя с/у ПСВ, но късният гол на Соса (който си спомням, че преди години ни разката за едно 0-3 като играч на Удинезе) малко попромени ситуацията. Специално за тоя мач и аз съм на мнение, че беше важна победата, не толкова играта. Естествено за пореден път лъснаха недъзите на Максуел в дефанса, перманентно слабата форма на Станкович и фактът, че на Сезар не може да се разчита - добрите изяви при него все още са изключението. Все се надявам, че тези неща Манчини ги вижда и работи за коригирането им. И дано е видял, че от Киву ляв халф-бек не става. При абсолютно всичките му набези в половината на Наполи той бягаше към центъра, просто щото на фланга явно му е терсене.
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Наказват Интер заради расистки плакат
Интер рискува да отнесе сериозно наказание, заради невъздържаните си тифози. Нерадзурите може да играят някой от следващите си мачове без публика, заради плакат. Агитката на Интер издигна обиден лозунг в мача срещу Наполи спечелен с 2:1. На трибуните на "Сан Сиро" бе опънат плакат "Неапол, клоаката на Италия". Надписът бе уловен от камерите на телевизия "Скай". Според новите правила подобни расистки обиди към съперника се наказват сурово. За същото провинение Наполи игра пред празни трибуни мача с Ливорно миналата седмица. Към допълнение на обидните плакати в Неапол имаше и хвърляне на бомбички и удар с предмет на страничния съдия. Въпреки това Интер рискува да бъде наказан. Плакатът на "Сан Сиро" вече получи широк отзвук в политическите среди в Италия. "Това е много срамно и заслужава наказание. Направо е абсурдно, че съдията Розети не прекъсна мача. Това е непростимо", заяви депутатът от "Форца Италия" Антонио Джентиле. "Неапол не е клоака, а един град, който, с цялото ми уважение, може да дава уроци по култура на Милано. Този плакат е срам и поставя под съмнение културата и цивилизацията на Милано", допълни колегата на Джентиле - Мария Прокачини. www.gol.bg |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 07:18 AM |