Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Честита победа на всички.Според мен изиграхме много добър мач и постепенно навлизаме във формата от миналата година.Страхотни Крус,Златан и Фиго.Искам обаче да обърна повече внимание на Градинаря-винаги съм бил на мнение че за нас е огромно предимство да имаме играч като него.Знае си мястото в отбораи никога не мрънка за това че е резерва а в същото време когато му се отвори възможност за изява я използва максимално добре.Миналия кръг пък влезе като резерва и пак се разписа-GRANDE CRUZ.През второто полувреме темпото спадна но това е нормално все пак доста мачове се събраха напоследък.Мисля че в този мач добре се видя защо Манчини пуска Киву отляво-просто там ни е слабото място а румънеца може да изпълнява тази роля.Очаквам в някои мачове това да върши и Бурдисо.Сезар наистина се позагуби през второто но той в миналите мачове направо надскочи себе си така нека не бъдем много критични към него.И нещо друго-всички очаквахме Златан да пропусне мача заради умората но си мисля че е възможно и сам да е поискал да играе защото се бори за златната топка и му се иска да играе максимално много мачове.Според мен представянето ни до момента е огледално с това от миналия сезон-и тогава тръгнахме колебливо даже в ШЛ бяхме по-зле от сега но явно за този отбор е характерно че след 5-6 мача намира верния ритъм.FORZA INTER.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
В крайна сметка във всички големи клубове се играе цикъл "сряда - събота" и основните играчи винаги са на терена. Така че едва ли някой от нашите играчи може да се оплаква от натрупана кой знае каква умора, още повече, че първенството започна само преди 2 месеца. Щом си в Интер и взимаш големите пари, ще си даваш и много зор. Това е положението.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Честита победа ! Крус и Ибрахимович се очартават като добър тандем за нападението ни
![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Според мен разполагаме с толкова добри нападатели, че всеки двама от тях могат да оформят страховит тандем (само от Суазо и Адриано има още какво да се желае).
|
|
Guest_vampira_brinion_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Интер навлиза в тази форма която ние всички искаме да виждаме. ОБАЧЕ забелязах слаба игра по левия фланг и главно се разчиташе на изявите на фиго от дясно трябва да има по голямо движение в отбора така съм сигорен че няма да бием с по малко от 4:0 общо взето прекрасна игра на интер и красива и техническа FORZA INTER
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добра, раздвижена игра и много интересни идеи по левия фланг може да ни осигури Солари, но няма кой да го пусне да играе.
|
|
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(jonnie @ Oct 7 2007, 11:39 AM) [snapback]24598[/snapback] Добра, раздвижена игра и много интересни идеи по левия фланг може да ни осигури Солари, но няма кой да го пусне да играе. Когато манчини взе Солари си мислех че брака ни по левия фланг е свършил но явно манчо даржи Солари да е тварда резерва без шанс за титоляр освен за купата на Италия ![]() ![]() |
|
|
Guest_freak-man_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Не знам как сме играли шото не гледах мача ама се радвам че сме земали 3-те точки които в случая са най-важни
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Манчини: Исках по-изразителна победа срещу Наполи
Старши-треньорът на Интер, Роберто Манчини, сподели след снощната победа на "нерадзурите" срещу Наполи с 2:1, че е желал по-изразителен резултат предвид възможностите на неговия тим. Шампионите на Италия се наложиха над южняците след две попадения на аржентинския стрелец Хулио Крус. Ако момчетата на Манчо обаче бяха реализирали и половината от положенията си, резултатът можеше да е и по-голям в тяхна полза. "Нямахме най-добрия старт в мача, но постепенно успяхме да се преборим с гостите и да вземем инициативата. Създадохме доста положения през първата част, но вкарахме само два гола. Именно от това не съм доволен, защото можехме да се оттеглим на почивката и с по-голяма преднина. Все пак показахме приятен футбол и заслужено спечелихме. Не бива да забравяме, че идваме от мач от Шампионската лига, така че 2:1 над Наполи е добър резултат", коментира някогашният нападател на Сампдория и Лацио. www.sportal.bg |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Фиго: Нашите нападатели са страхотни
Португалската звездра на Интер, Луиш Фиго, похвали нападателите на тима след снощната победа с 2:1 на стадион "Джузепе Меаца" над Наполи. Двете попадения за миланския гранд реализира Хулио Крус, а в самия край момчетата на Роберто Манчини допуснаха Соса да намали резултат за гостите. "Това е една много важна победа за нас. За мен е удоволствие да играя за Интер, след като разполагаме с толкова качествени нападатели в нашия състав. С всеки изминал мач ставаме все по-опитни и се доближаваме максимално до изискавания на нашия наставник. Наполи е корав отбор, но победата заслужено принадлежи на нас", сподели португалското крило. www.sportal.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
И на мен ми се струва,че Суазо може повече и трябва да го показва.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(freak-man @ Oct 7 2007, 01:41 PM) [snapback]24601[/snapback] Не знам как сме играли шото не гледах мача ама се радвам че сме земали 3-те точки които в случая са най-важни През първото полувреме направо ги разковахме, но тъй като ти явно си шаман, който вижда бъдещето ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_freak-man_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(jonnie @ Oct 7 2007, 03:04 PM) [snapback]24614[/snapback] През първото полувреме направо ги разковахме, но тъй като ти явно си шаман, който вижда бъдещето ![]() ![]() Хахаха обещавам другия път да предречем повече голове в наша полза ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 ![]() |
Хубав мач се получи вчера и добра победа,доволен съм-естествено има какво още да се желае.
Важни са трите точки и запазването на първото място. Днес очаквам Юве и Милан да губят точки. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Álvaro Recoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 ![]() |
Добре върви..Ние бием, юБе прават х сега. Само трябваше и парма да излъжат ромите
![]() и довечера ФОРЦА ЛАЦИО ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Очертва се доста скучно първенство с 20 точки разлика между Интер и втория (юбе роми и фиорнтина) надявах се тази година да има някаква интрига обаче съдеики по играта на другите отбори Интер е недостижим FoRzA NeRaZuRy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 962 Регистриран: 12-May 07 Град: Русе Потребител No.: 329 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Хм,колко сме недостижими не се знае има много мачове още,а и някои играчи само те изнасят голямата тежест на мачовете и това не е много добре.Иначе за играта почти никакви претенции,сега спокойно ще изчкат да мине паузата и дано няма само контузени в националните отбори,и да мачкаме както досега.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Направи ми силно впечетление играта на Сезар имаше няколко много добри паса от класа които доведоха и до единия гол може да ни опроваргае това момче и да покаже стоиностни игри през този сезон силно се надявам на това защотото ще се засили конкуренцията в халфовата линия Forza Inter
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Зарибен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,291 Регистриран: 6-October 07 Град: Перник Потребител No.: 414 Любим Играч: Il Genio, Il Capitano ![]() |
Цитат(vampira_brinion @ Oct 7 2007, 10:54 AM) [snapback]24600[/snapback] Когато манчини взе Солари си мислех че брака ни по левия фланг е свършил но явно манчо даржи Солари да е тварда резерва без шанс за титоляр освен за купата на Италия ![]() ![]() И аз така мисля, момчета. От С.Солари има още какво да се желае, защото не е чак пък толкова стар, както се говори и ще бъде добре ако Манчо почива в мир. "Най-скъпият треньор" пффф ![]() ![]() ![]() -------------------- Solo Inter Milano Siamo Noi !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сезар се представя много добре срещу по-слаби съперници. Нека да го видим в малко по-закучен мач и тогава да съдим.
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 12:42 AM |