Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Честно да ви кажа това,което искам аз от този мач е една сигурна победа с 2 гола разлика
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Цитат(AdrIan0_LeiTe_RiBEir0 @ Sep 19 2007, 08:17 PM) [snapback]23685[/snapback] Честно да ви кажа това,което искам аз от този мач е една сигурна победа с 2 гола разлика ![]() Мисля си, че всички искаме точно това!!! ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_freak-man_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Според мача е Х, дано съм лош пророк, но се 1:1 ми се върти в главата.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
шшшт тихо недеи да мислиш на глас фриик1.ти пък няма да кажеш нешо 0-3,ами 1-1 хах.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 626 Регистриран: 17-May 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 ![]() |
Тея ще ни убият до края на мача ебаси нещастния отбор е на терена. Дано поне остане само този гол то ясно беше, че ще вкарат.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,205 Регистриран: 3-September 07 Град: Варна Потребител No.: 403 ![]() |
не знам как ще изкараме мача много зле
![]() -------------------- Ако си бил в Интер и си пожелал да напуснеш,не заслужаваш да се върнеш.[color="#0000FF"][/color]
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 626 Регистриран: 17-May 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 ![]() |
тези продължават една топка да немогат да си подадът фенерите вече имат 3 чисти положения за второто полувреме. Онази черна маймуна в наказателното поле срещу вратаря се чуди на кого да подаде (получи супер пас), да излиза да влизат Креспо Фиго и Хименес дано нещо се прмени ще си тръгнем с 3 гола най-малко.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,205 Регистриран: 3-September 07 Град: Варна Потребител No.: 403 ![]() |
това е жалка картинка тези резаци да на бият много съм разочарован но все пак успех само 1-0
-------------------- Ако си бил в Интер и си пожелал да напуснеш,не заслужаваш да се върнеш.[color="#0000FF"][/color]
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Няма проблем Фенербахче да ни бият другия мач отново да ни бият ........
![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_freak-man_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Има още много срам да береме по Европа
![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Преди да изгледам репортажа ще кажа само едно МАНЧИНИ ВЪН!!!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
и всичките му авери начелис дакур и цезар
|
|
Guest_freak-man_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Колко и да пишеме ВЪН, нишо нема да се промениме ! Тоя сезон никва купа нема да видиме, а от ШЛ отпадаме още в групите... просто съм се примирл с тва че тоя олигофрен е треньор и знам кво ше става в Европа. Ше се мъчиме срещу такив смешни отбори. Даже не се мъчиме шото те си ни газат ! Вече си мислим, че Морати нарочно го държия тоя некадърник, и просто се ебава с Интер ! Друго обяснение немам !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
С този треньор можем да играем успешно само в Италия. Явно въобще не е наясно с футбола в Европа.
![]() Да, съгласен съм, че от както дойде Манчини играта ни в първенството стана по-добра. Да, съгласен съм, че той ни издигна на съвсем друго ниво в италианския футбол. Но не, благодаря, но вече искам да имаме успехи и в Евротурнирите. За това, като че ли е време да благодарим на Манчини за всичко, което направи за клуба и да продължим напред. Трябва ни треньор с практика в Европа, с който може да постигнем нещо по-сериозно от излизане от групите (което между другото не е съвсем сигурно тази година). -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
И най-лошото е , че Капело е свободен , а ние ще го изпуснем
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да и може още сега да му благодарим на манчини и да си ходи
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Просто нямам думи.Пълни смешници сме,абсолютна трагедия и само късмета ни спаси от разгром.Просто имам чувството,че в тоя отбор днеска играха точно 3ма човека-Занети,Ривас и Сезар.Ако не беше Сезар щяхме да паднем с поне 3-0 и аз лично съм доста доволен от него.В защита само Занети и Ривас правеха нещо,а Максуел и Самуел имам чувството,че не знаеха къде се намират.Именно Максуел беше виновен за гола след като допусна Алекс да го премине елементарно.Сигурен съм на 100%,че ако в тази ситуация срещу Алекс беше Занети нямаше да има дори центриране.Дакур игра като абсолютен селянин и всичко,което правеше беше да рита и спъва противниците(незнам дали дори отне поне една топка чисто).Камбиасо беше надиграван елементарно.Солари и Станкович показаха пълна безидейност(напълно еднотипни атаки).Така ли не разбраха,че с центрирания няма да стане.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Scofield @ Sep 19 2007, 11:53 PM) [snapback]23717[/snapback] И най-лошото е , че Капело е свободен , а ние ще го изпуснем ![]() Капело, за съжаление не веднъж каза, че в скоро време няма да се занимава с клубен футбол. Явно сега мисли само за това да наследи Донадони. Така че привличането ме ще бъде много трудно. Виж Клинсман или Рийкард (който май ще бъде уволнен в скоро време) са по-постижими цели, въпреки че не споделят стила на игра на Интер. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(AdrIan0_LeiTe_RiBEir0 @ Sep 19 2007, 11:55 PM) [snapback]23720[/snapback] Просто нямам думи.Пълни смешници сме,абсолютна трагедия и само късмета ни спаси от разгром.Просто имам чувството,че в тоя отбор днеска играха точно 3ма човека-Занети,Ривас и Сезар.Ако не беше Сезар щяхме да паднем с поне 3-0 и аз лично съм доста доволен от него.В защита само Занети и Ривас правеха нещо,а Максуел и Самуел имам чувството,че не знаеха къде се намират.Именно Максуел беше виновен за гола след като допусна Алекс да го премине елементарно.Сигурен съм на 100%,че ако в тази ситуация срещу Алекс беше Занети нямаше да има дори центриране.Дакур игра като абсолютен селянин и всичко,което правеше беше да рита и спъва противниците(незнам дали дори отне поне една топка чисто).Камбиасо беше надиграван елементарно.Солари и Станкович показаха пълна безидейност(напълно еднотипни атаки).Така ли не разбраха,че с центрирания няма да стане. ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И все пак да не пропускаме нещо много важно. А именно, че турските отбори имат навика да правят невероятно силни мачове от време на време на собствен терен. Не веднъж съм виждал някой от турските отбори да прегази някой европейски гранд. Може би това е бил просто един от онези дни ... когато нищо в отбора не върви.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 02:58 PM |