IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

4 страници V  < 1 2 3 4 >  
Closed TopicStart new topic
> Фенербахче - Интер (Шампионска лига), 1:0
PER SEMPRE NERAZ...
коментар Sep 19 2007, 19:17
Коментар #21

Със синьо-черно сърце

Група: Members

Коментари: 2,970
Регистриран: 13-August 07
Град: Пловдив
Потребител No.: 394

Честно да ви кажа това,което искам аз от този мач е една сигурна победа с 2 гола разлика smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
jonnie
коментар Sep 19 2007, 19:27
Коментар #22

Burdisso fan :D

Коментари: 5,300
Регистриран: 21-November 06
Град: София
Потребител No.: 169
Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi

Цитат(AdrIan0_LeiTe_RiBEir0 @ Sep 19 2007, 08:17 PM) [snapback]23685[/snapback]
Честно да ви кажа това,което искам аз от този мач е една сигурна победа с 2 гола разлика smile.gif

Мисля си, че всички искаме точно това!!! ultra_inter.gif

--------------------

+Quote Post
Guest_freak-man_*
коментар Sep 19 2007, 19:55
Коментар #23

Guests

Според мача е Х, дано съм лош пророк, но се 1:1 ми се върти в главата.

+Quote Post
mihael16
коментар Sep 19 2007, 19:57
Коментар #24

nerazzuro

Коментари: 3,667
Регистриран: 1-March 07
Град: sofia,plovdiv
Потребител No.: 275
Любим Играч: INTER

шшшт тихо недеи да мислиш на глас фриик1.ти пък няма да кажеш нешо 0-3,ами 1-1 хах.

+Quote Post
Jeter
коментар Sep 19 2007, 21:34
Коментар #25

Интер Фен

Коментари: 626
Регистриран: 17-May 06
Град: Велико Търново
Потребител No.: 27

Тея ще ни убият до края на мача ебаси нещастния отбор е на терена. Дано поне остане само този гол то ясно беше, че ще вкарат.

--------------------

+Quote Post
ivofen
коментар Sep 19 2007, 21:52
Коментар #26

Интер Маняк

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 1,205
Регистриран: 3-September 07
Град: Варна
Потребител No.: 403

не знам как ще изкараме мача много зле sad.gif

--------------------
Ако си бил в Интер и си пожелал да напуснеш,не заслужаваш да се върнеш.[color="#0000FF"][/color]

+Quote Post
Jeter
коментар Sep 19 2007, 22:01
Коментар #27

Интер Фен

Коментари: 626
Регистриран: 17-May 06
Град: Велико Търново
Потребител No.: 27

тези продължават една топка да немогат да си подадът фенерите вече имат 3 чисти положения за второто полувреме. Онази черна маймуна в наказателното поле срещу вратаря се чуди на кого да подаде (получи супер пас), да излиза да влизат Креспо Фиго и Хименес дано нещо се прмени ще си тръгнем с 3 гола най-малко.

--------------------

+Quote Post
ivofen
коментар Sep 19 2007, 22:41
Коментар #28

Интер Маняк

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 1,205
Регистриран: 3-September 07
Град: Варна
Потребител No.: 403

това е жалка картинка тези резаци да на бият много съм разочарован но все пак успех само 1-0

--------------------
Ако си бил в Интер и си пожелал да напуснеш,не заслужаваш да се върнеш.[color="#0000FF"][/color]

+Quote Post
Nikolov
коментар Sep 19 2007, 22:43
Коментар #29

Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни

Коментари: 4,863
Регистриран: 22-January 07
Град: до морето
Потребител No.: 264
Любим Играч: Materazzi , Zanetti

Няма проблем Фенербахче да ни бият другия мач отново да ни бият ........ badmood.gif

--------------------

+Quote Post
Guest_freak-man_*
коментар Sep 19 2007, 22:44
Коментар #30

Guests

Има още много срам да береме по Европа smile.gif Помнемите ми думите. Тва е само началото

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Sep 19 2007, 22:45
Коментар #31

Guests

Преди да изгледам репортажа ще кажа само едно МАНЧИНИ ВЪН!!!!!

+Quote Post
Nikolov
коментар Sep 19 2007, 22:47
Коментар #32

и всичките му авери начелис дакур и цезар

--------------------

+Quote Post
Guest_freak-man_*
коментар Sep 19 2007, 22:51
Коментар #33

Guests

Колко и да пишеме ВЪН, нишо нема да се промениме ! Тоя сезон никва купа нема да видиме, а от ШЛ отпадаме още в групите... просто съм се примирл с тва че тоя олигофрен е треньор и знам кво ше става в Европа. Ше се мъчиме срещу такив смешни отбори. Даже не се мъчиме шото те си ни газат ! Вече си мислим, че Морати нарочно го държия тоя некадърник, и просто се ебава с Интер ! Друго обяснение немам !

+Quote Post
jonnie
коментар Sep 19 2007, 22:52
Коментар #34

С този треньор можем да играем успешно само в Италия. Явно въобще не е наясно с футбола в Европа. mad.gif
Да, съгласен съм, че от както дойде Манчини играта ни в първенството стана по-добра. Да, съгласен съм, че той ни издигна на съвсем друго ниво в италианския футбол. Но не, благодаря, но вече искам да имаме успехи и в Евротурнирите. За това, като че ли е време да благодарим на Манчини за всичко, което направи за клуба и да продължим напред. Трябва ни треньор с практика в Европа, с който може да постигнем нещо по-сериозно от излизане от групите (което между другото не е съвсем сигурно тази година).

--------------------

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Sep 19 2007, 22:53
Коментар #35

Guests

И най-лошото е , че Капело е свободен , а ние ще го изпуснем mad.gif

+Quote Post
Nikolov
коментар Sep 19 2007, 22:54
Коментар #36

Да и може още сега да му благодарим на манчини и да си ходи

--------------------

+Quote Post
PER SEMPRE NERAZ...
коментар Sep 19 2007, 22:55
Коментар #37

Със синьо-черно сърце

Коментари: 2,970
Регистриран: 13-August 07
Град: Пловдив
Потребител No.: 394

Просто нямам думи.Пълни смешници сме,абсолютна трагедия и само късмета ни спаси от разгром.Просто имам чувството,че в тоя отбор днеска играха точно 3ма човека-Занети,Ривас и Сезар.Ако не беше Сезар щяхме да паднем с поне 3-0 и аз лично съм доста доволен от него.В защита само Занети и Ривас правеха нещо,а Максуел и Самуел имам чувството,че не знаеха къде се намират.Именно Максуел беше виновен за гола след като допусна Алекс да го премине елементарно.Сигурен съм на 100%,че ако в тази ситуация срещу Алекс беше Занети нямаше да има дори центриране.Дакур игра като абсолютен селянин и всичко,което правеше беше да рита и спъва противниците(незнам дали дори отне поне една топка чисто).Камбиасо беше надиграван елементарно.Солари и Станкович показаха пълна безидейност(напълно еднотипни атаки).Така ли не разбраха,че с центрирания няма да стане. badmood.gif Фиго опита да поосвежи атаката,но сам му беше трудно.Хименез също според мен се справи не зле,като се има предвид времето за което игра.Нападението ни просто не се нуждае от коментар.Това не важи за Креспо,тъй като според мен той влезе прекалено късно в игра.Струва ми се,че Ибрахимович е пропуснал най-важните уроци във футбола-като например нещото,наречено пас.Суазо отново слаб,в наказателното не знаеше какво да направи и как да реагира.И най-накрая,но не на последно място нашият "велик треньор"-на него времето да си ходи вече му е дошло и незнам Морати какво още чака.Лично аз смятам,че с подобна игра като днешната не само,че няма да минем групите ами и в УЕФА няма да отидем.Вече нямам никакви очаквания за този сезон-едва ли имаме някакъв шанс за какъвто и да било трофей и честно казано се надявам да се провалим та Манчини да си тръгне и да дойде някой,който наистина да разбира от футбол.Смятам,че да жертваме сезона,за да сменим треньора си струва.

+Quote Post
jonnie
коментар Sep 19 2007, 22:56
Коментар #38

Цитат(Scofield @ Sep 19 2007, 11:53 PM) [snapback]23717[/snapback]
И най-лошото е , че Капело е свободен , а ние ще го изпуснем mad.gif

Капело, за съжаление не веднъж каза, че в скоро време няма да се занимава с клубен футбол. Явно сега мисли само за това да наследи Донадони. Така че привличането ме ще бъде много трудно. Виж Клинсман или Рийкард (който май ще бъде уволнен в скоро време) са по-постижими цели, въпреки че не споделят стила на игра на Интер.

--------------------

+Quote Post
Nikolov
коментар Sep 19 2007, 22:57
Коментар #39

Цитат(AdrIan0_LeiTe_RiBEir0 @ Sep 19 2007, 11:55 PM) [snapback]23720[/snapback]
Просто нямам думи.Пълни смешници сме,абсолютна трагедия и само късмета ни спаси от разгром.Просто имам чувството,че в тоя отбор днеска играха точно 3ма човека-Занети,Ривас и Сезар.Ако не беше Сезар щяхме да паднем с поне 3-0 и аз лично съм доста доволен от него.В защита само Занети и Ривас правеха нещо,а Максуел и Самуел имам чувството,че не знаеха къде се намират.Именно Максуел беше виновен за гола след като допусна Алекс да го премине елементарно.Сигурен съм на 100%,че ако в тази ситуация срещу Алекс беше Занети нямаше да има дори центриране.Дакур игра като абсолютен селянин и всичко,което правеше беше да рита и спъва противниците(незнам дали дори отне поне една топка чисто).Камбиасо беше надиграван елементарно.Солари и Станкович показаха пълна безидейност(напълно еднотипни атаки).Така ли не разбраха,че с центрирания няма да стане. badmood.gif Фиго опита да поосвежи атаката,но сам му беше трудно.Хименез също според мен се справи не зле,като се има предвид времето за което игра.Нападението ни просто не се нуждае от коментар.Това не важи за Креспо,тъй като според мен той влезе прекалено късно в игра.Струва ми се,че Ибрахимович е пропуснал най-важните уроци във футбола-като например нещото,наречено пас.Суазо отново слаб,в наказателното не знаеше какво да направи и как да реагира.И най-накрая,но не на последно място нашият "велик треньор"-на него времето да си ходи вече му е дошло и незнам Морати какво още чака.Лично аз смятам,че с подобна игра като днешната не само,че няма да минем групите ами и в УЕФА няма да отидем.Вече нямам никакви очаквания за този сезон-едва ли имаме някакъв шанс за какъвто и да било трофей и честно казано се надявам да се провалим та Манчини да си тръгне и да дойде някой,който наистина да разбира от футбол.Смятам,че да жертваме сезона,за да сменим треньора си струва.

allright.gif

--------------------

+Quote Post
jonnie
коментар Sep 19 2007, 23:00
Коментар #40

И все пак да не пропускаме нещо много важно. А именно, че турските отбори имат навика да правят невероятно силни мачове от време на време на собствен терен. Не веднъж съм виждал някой от турските отбори да прегази някой европейски гранд. Може би това е бил просто един от онези дни ... когато нищо в отбора не върви.

--------------------

+Quote Post

4 страници V  < 1 2 3 4 >
Closed TopicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 5th July 2025 - 02:58 PM
Buy sports equipment online