Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
Лацио - Интер (Купа на Италия), 0:2 |
May 6 2008, 23:48
Коментар
|
|
Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti |
Тоз е взел всичките момчета от Примаверата..
-------------------- |
|
|
Guest_IL_CAPITANO_* |
May 7 2008, 00:10
Коментар
|
Guests |
Безумният оптимизъм не е атестат за фенщина. Играе ли слабо Интер - играе. Изгуби ли всички важни мачове през тази година Интер - изгуби ги. Има ли добра атмосфера в Интер - няма. На к'во отгоре да сме оптимисти - на величието и класата by default ли - да, ама в съвременния футбол те не играят никаква роля. Лацио е фаворит в мача. ем и аз смятам че е фаворит Лацио...по-добре да играем с повече от юношите имам чувството че те ще се справят по-добре от някои от твърдите резерви в отбора |
|
|
May 7 2008, 08:51
Коментар
|
|
Интер Маняк Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 |
абе вие сте трагични хора, честно ви казвам !!! и на най добрите им се случва да губят мачове, ти какво очакваш, да сме непобедими ли ? брат не се панирай и се надявай да бием , недей да постваш негативно изглеждащи коментари за неразурите все пак сме интеристи и сме интеристи до гроб , или поне аз така че ако си смятал че пацио ще ни бият да не си залагал ше ги смажем със резервите Ти защо мислиш че има човек тука който да не иска да бием? Всички само за това ще викаме,просто какъв оптимизъм да цари в мене,след като гледам играта? Все пак трябва да се съобразяваме с истината,и аз искам да мачкаме наред,кой ли не го иска,но..... |
|
|
May 7 2008, 09:22
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 |
Или Лацио ще ни опука с 2-3 на 0, или ние им измъкваме 1-1 или ги бием 1-0 с гол от единствената ни свястна атака.На мен най-вероятен ми се вижда първият вариант.А и честно казано вече последното нещо, за което ми пука е дали ще спечелим купата.Направо да я взимат Лацио, че да играят в Европа догодина.
|
|
|
May 7 2008, 11:46
Коментар
|
|
Moderator Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 |
Нещо през последните 2 години много се поразглезихте с тия титли на отбора.Много бързо забравихте времето когато си живуркахме в зона УЕФА и Милан и Юве ни биеха кадето ни хванеха.А сега едва ли не искате да сме господари на вселената.Аз лично съм напълно доволен от това че отново ще сме шампиони.Разбира се ШЛ си остава голямата ми мечта но това че до момента не е осъществена не означава че трябва да плюя по отбора.
|
|
|
May 7 2008, 13:11
Коментар
|
|
Зарибен Група: Members Коментари: 1,291 Регистриран: 6-October 07 Град: Перник Потребител No.: 414 Любим Играч: Il Genio, Il Capitano |
Ти защо мислиш че има човек тука който да не иска да бием? Всички само за това ще викаме,просто какъв оптимизъм да цари в мене,след като гледам играта? Все пак трябва да се съобразяваме с истината,и аз искам да мачкаме наред,кой ли не го иска,но..... Щом знаеш 'истината' защо си залагал ? Както и да е не искам да споря, достатъчно беше да кажеш че не сме във форма а не че "за нищо не ставаме'. -------------------- Solo Inter Milano Siamo Noi !
|
|
|
May 7 2008, 16:06
Коментар
|
|
Интер Фен Група: Members Коментари: 602 Регистриран: 18-February 08 Град: Петрич Потребител No.: 475 |
според мен эа четвърта поредна година финалът ще е между нас и рома, но тоэи път купата е наша
-------------------- |
|
|
Guest_Scofield_* |
May 7 2008, 17:03
Коментар
|
Guests |
Зико подсказва на Лацио как да бие Интер
Треньорът на турския гранд Фенербахче Зико предложи на Лацио няколко съвета как да бъде победен Интер в тазвечершния реванш от 1/2-финалите на Купата на Италия. Първият двубой на „Джузепе Меаца" завърши 0:0. Бразилската легенда Зико знае какво е чувството да победиш Интер, след като неговият Фенербахче срази италианците в Истанбул в груповата фаза на Шампионската лига през този сезон. „Този мач беше страхотен за нас. Играхме наистина добре и с красив футбол ги бихме с 1:0. Тази победа ни даде страхотно самочувствие. Ние бяхме зачеркнати от групата преди началото на турнира, но след този успех разбрахме, че можем да се справяме добре и в Европа. Избрахме да опазим Ибрахимович, като се опитахме да го заличим от терена. Шведът е ключов за Интер, сега е контузен. Ако атакуваш „нерадзурите" с бързи пасове, могат да страдат. Нещо такова направи Милан в дербито последния кръг и спечели с 2:1", заяви бившият бразилски национал. www.sportal.bg |
|
|
Guest_Scofield_* |
May 7 2008, 17:11
Коментар
|
Guests |
ДЕЛИО РОСИ СЕ ЗАКАЧА С ИНТЕР ПРЕДИ ПОЛУФИНАЛА
Наставникът на Лацио Делио Роси започна с психологическата война преди полуфиналната среща реванш с Интер в с ряда вечер. Първият двубой между двата отбора завърши 0:0. „Дали е най-важният мач в живота ни? Не, не е, но все пак е доста важен. Не мисля обаче, че ще реши бъдещето, на който и да е от състезателите в Лацио”, коментира Роси. „В момента разполагам с някои наистина страхотни футболисти, които в бъдеще могат да се превърнат в големи шампиони”, продължи той. „Да водиш Лацио е като да си в Реал Мадрид. Винаги съм мислил, че моят отбор е най-силният”, коментира наставникът на „римските орли”. „Дали Интер ще загуби Скудетото. Според мен, „нерадзурите” го бяха спечелили преди началото на сезона”, завърши Делио Роси. www.gong.bg |
|
|
May 7 2008, 23:02
Коментар
|
|
Moderator Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 |
За първи път няма да честитя победата на хората тук.Просто защото почти никой не вярваше в нея.Жалко но факт.
|
|
|
Guest_Scofield_* |
May 7 2008, 23:03
Коментар
|
Guests |
За мен това беше мачът на сезона.Манчини изгонен , Бурдисо контузен , Станкович извън групата , Матераци отново троши крака , Хименес титуляр , класираме се на финала Какво повече можем да искаме от един мач на Интер.Просто съм много доволен от играта на момчетата.Нямахме слабо звено (освен няколкото не добри отигравания на Цезар) . В защита бяхме адски стабилни.Личи , че мястото на Киву е в центъра на отбраната , дано най-после Манчини е разбрал , че това е мястото на Киву(дано поредната му контузия на рамото не се окаже тежка).Другият ни централен бранител - Ривас беше супер добър.Нямаше грешно отиграване , не пусна никой да мине през него , дори успя да обере и почти всяка висока топка , впечатление ми направи в края на мача как успя да надскочи не кой да е , а самият Игли Таре.Браво на Ривас! В средата на терена Пеле направо ги разби.Евала на тва момче , гореше в мача и не спря да тича. края на полувремето се притесних ,че ще си изкара 2-ри жълт картон , но за радост на почивката е поохладил страстите И в крайна сметка отбеляза така важния за нас първи гол.Санети на пръв поглед не блестеше , но внесе сериозна доза сигурност в отбора и именно в такива мачове си проличава кой е лидера на отбора.GRANDE CAPITANO!Обаче честно да си кажем , когато Хименес е на терена , Интер играе по съвсем различен начин.Много съм доволен и от Хименес и се надявам вече да е титуляр за сметка на фигурантите в тима.
В нападение отново бяхме отлични.Круз вкара дежурния си гол , а Суазо направо ги развинти.Дори и сам в атака , пак успяваше да тормози сериозно защитата на Лацио.Толдо няма нужда от коментиране...Класата си е класа! Да си призная , не очаквах да се класираме по такъв изразителен начин , но момчетата ме опровъргаха Спокойно можем да наречем купата на италия "Нашият турнир " FORZA INTER п.с Евала на Ради , че нито за миг не се съмняваше в победата за разлика от нас . Честита победа! |
|
|
May 7 2008, 23:04
Коментар
|
|
Интер до гроб! Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 |
Съдията изгони Манчини и спечелихме мача!! Матераци ни напомни,че все още може да чупи крака
-------------------- Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_Ultras_* |
May 7 2008, 23:10
Коментар
|
Guests |
дано забранят на тая пробита курвичка матераци да играе футбол ебахти простото копеле за къв хуй ни е нямам идея заради него отпаднахме от ШЛ неможе да опази нито един играч рита като кон ПЪЛНО ДЪРВО . знам че тука има някой фенове на матераци но на ква основа още немога да си обясня просто Тоя е тотален провал от където и да го гледам ОТ НЕГО СТАВА да играе ДЪРВо в някоя детска пиеса но не и футболист -тва ми е коментара за мача...другото е ясно играем си трагичен(защитен) футбол не заради друго а защото тва са вижданията на нашия спец! СРАМ МЕ че в интер има играч като матераци!!!
|
|
|
May 7 2008, 23:11
Коментар
|
|
`GEO` Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 |
За разлика от Цецко аз не видях да ги надиграваме в нито един момент от мача чак толкова категорично. Използвахме ситуациите си - от 3 положения (последното подарък от Балота) вкарахме 2 гола, а те не успяха да оползотворят своите. За мен Пеле определено беше най-добрият играч на терена. Добре се справи и Ривас - колкото повече играе - толкова по-стабилно се представя. Другите показаха едно прилично ниво, но в никакъв случай нещо чак блестящо.
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
May 7 2008, 23:12
Коментар
|
|
Con zurro nero cuore Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale |
Гледах мача от време на време и немога да кажа нищо за футболистите, но се радвам, че сме победили. Манчо изгонен, Бурдисо контузен - ебахти кефа .
-------------------- SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
May 7 2008, 23:30
Коментар
|
|
Редовен Интерист Група: Members Коментари: 372 Регистриран: 21-July 07 Град: VARNA/DRG Потребител No.: 375 Любим Играч: Javier Zaneti |
Ми пак трудна,но за сметка на това,сладка победа....!!!
Поздравление "Неразури" отново на финал за купата на Италия -------------------- |
|
|
May 8 2008, 06:13
Коментар
|
|
Зарибен Група: Members Коментари: 1,291 Регистриран: 6-October 07 Град: Перник Потребител No.: 414 Любим Играч: Il Genio, Il Capitano |
adriano1 радвай се ставаме за нещо!
-------------------- Solo Inter Milano Siamo Noi !
|
|
|
May 8 2008, 08:07
Коментар
|
|
Манчини пуска Солари и т.н бият ни с 3-0 и се прибираме без да правим драми в Милано с изказване на Манчини,че сме играли добре,но сме изгубили незаслужено Не вярвам да се класираме защото ще играем с повече резерви и просто този сезон си личи че купата не ни е приоритет ....Някак малко на майтап стигнахме до тук ама все пак дано се представим достойно и да продължим Този мач съм го отписал вече.Ясно е ,че Манчини ще излезе с резервите за да пази "титулярите" за страшилището Сиена.Лацио ще се хвърлят с всичка сила и нищо чудно отново да пуснем победа на нуждаещите се . 100% съм сигурен че ще отпаднем.Просто сме трагедии. А съм се обзаложил на 50 кинта с един лациал че ще продължим.... отидоха ми паричките... ем и аз смятам че е фаворит Лацио... Или Лацио ще ни опука с 2-3 на 0, или ние им измъкваме 1-1 или ги бием 1-0 с гол от единствената ни свястна атака.На мен най-вероятен ми се вижда първият вариант.А и честно казано вече последното нещо, за което ми пука е дали ще спечелим купата.Направо да я взимат Лацио, че да играят в Европа догодина. Мисля че това не се нуждае от коментар господа "интеристи". |
|
|
May 8 2008, 08:09
Коментар
|
|
Forum Administrator Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 |
Ех, Ради, недей злобя :Д Те господата ще проявят песимизъм един път, а то ще се окаже че ще го изиграем добре
-------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
May 8 2008, 08:42
Коментар
|
|
nerazzuro Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER |
отново слаба игра,но този път имахме късмет,а и може би показахме 4е дори без положения можем да бием
|
|
|
Олекотена версия | Час: 11th November 2024 - 08:03 AM |