Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
Какво точно се случи след 22.05.2010?, Вашето обяснение за случващото се с Интер? |
Oct 11 2011, 13:50
Коментар
|
|
АЗ МРАЗЯ БАЙРЯМ МЮМЮН И НЕГОВИТЕ КОВРИ Група: Members Коментари: 2,666 Регистриран: 18-April 10 Град: Бургас Потребител No.: 2,440 Любим Играч: J.R.Cruz,Zanetti,Milito,Veron |
Чакай и аз да се отчета с една анкета, че вече втора година се чудя и мая къде изчезна ключът от шампионската палатка... Щото ако миналия сезон запазихме някакво лице поне в Италия, благодарение на Леонардо, стартът на новия поставя пред нас въпроси, които не сме си задавали и в най-мрачните времена. Отговорът е ясно, че не е само един, моите са 3, 6, 7, 12 и разбира се, 10 (само дето гласувах, преди да съм избрал опцията за повече отговори )!!!
-------------------- ПРОТИВЕН, НО ОТ ИНТЕР!!! LEONARDO INTERISTA VERO - ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!! НЕ СТАВА САМО С ПРАВИЛО! СКРИТИ МЕРДИ & МЕРДИНКИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА! ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ "ЗАКРИВАНЕ НА ФК БЕЗДВЕНТУС ВТОРИНО ЗА СПАСЕНИЕТО НА ИТАЛИАНСКИЯ ФУТБОЛ" DMS WC001897 |
|
|
Oct 11 2011, 14:17
Коментар
|
|
Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti |
МОУ ! И естествено другата причина е че Морати си помисли че вече няма кой да ни победи и няма какво повече да се направи за да се подобри играта и възрастовата граница
-------------------- |
|
|
Oct 11 2011, 14:30
Коментар
|
|
JZ4ever Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 |
Интересна анкета. Иначе 5 и 7 е истината
Този коментар е бил редактиран от INTERМilano на Oct 11 2011, 14:30 -------------------- ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
Oct 11 2011, 14:36
Коментар
|
|
Con zurro nero cuore Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale |
5,6,7
-------------------- SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
Oct 11 2011, 14:41
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 |
7 и 10 от мен
|
|
|
Oct 11 2011, 14:58
Коментар
|
|
МИЛИТО! Група: Members Коментари: 8,669 Регистриран: 7-December 10 Град: София Потребител No.: 5,218 |
Нещата са комплексни и много.Но най-вече според мен,изшкурените футболисти на по 30 и нагоре и неправилния треньор,който и до момента не е точния.
Озеленител(Градинар) и това си го бива.... 14. Бъ ли му м*йката, к*р да ги здере, дайти линк уааааааа!?!?!?! -------------------- Ебем ти йебанье пред пиенйе
|
|
|
Oct 11 2011, 15:15
Коментар
|
|
Moderator Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 6,057 Регистриран: 5-September 10 Град: Сливен Потребител No.: 3,220 Любим Играч: Javier Adelmar Zanetti |
(2+3) 4 и 6. Първите ми два избора съм ги комбинирал, защото определено липсваше мотивация, но не защото бяха наситени от трофей, а според мен играчите помислиха, че са недостижими, непобедими и т.н. После важен фактор високата средна възраст. Лео ни носеше победи, но излизаше с едни и същи 11. Бенитес пък нямаше избор да изкарва ветераните, защото нямаше класни резерви. И накрая ( браво за тази опция, Градинар). ". Големите заплати, трансферните изкушения, мениджърските игри.". Дадоха им се голмите заплати, искаха ги на "лево" и на "десно" и всичко това изигра лоша шега и на тях и на отбора като цяло.
-------------------- `858 ` |
|
|
Oct 12 2011, 01:29
Коментар
|
|
Forum Administrator Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 |
4-7 и 10 са моите избранници
-------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
Oct 12 2011, 12:32
Коментар
|
|
Модератор Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 |
3 , 4 и 7 !
|
|
|
Oct 12 2011, 12:35
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti |
10. Сервитьорес, батка, никой друг!!!
Да гние в ада шибания дебел МЕНДЕР! Този коментар е бил редактиран от Scofield на Oct 12 2011, 12:35 -------------------- |
|
|
Oct 12 2011, 12:58
Коментар
|
|
Il Dottore Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera |
1. Всичко си беше заради Специалния, няма какво да се лъжем, след него и потоп.
Основния принос естествено е негов, но на терена излизат футболистите, така че в колективен спорт като футбола никога сама птичка пролет не прави.Все пак трябва да се подчертае приноса му. 2. Липсата на мотивация, преситеност с трофеи. Има го и този момент 3. Високата средна възраст, умората от тежкия сезон в Италия и Европа. Това също е факт 4. Големите заплати, трансферните изкушения, мениджърските игри. Големите заплати са задължителни особенно с оглед на постигнатото.Мениджърските игри обаче винаги са вредни. 5. „Стиснатостта" на Морати, финансовия феърплей. Финансовия феърплей оказа негативно влияние,но другото е глупост да се твърди защото се изключват взаимно. 6. Лошата трансферна политика, предоверяването на ветераните. Една трансферна политика никога не е на 100% добра и ако трябва някой да се оплаква, това е само Бенитес.Като цяло това е двупосочен процес и трудно може да се отговори еднозначно.Ветеранитев по-голямата си част обаче изневериха на очакванията 7. Неподходящите треньори от временен тип. Нито един от треньорите не беше назначен "временно", а с определена задача.На 100% мога да твърдя това единствено за Гаспачо. 8. Слаба Серия А, силни Премиършип и Примера, съдийство, конспирация... Ако беше толкова слаба Серия А щяхме отново да сме първи.Съдиите....винаги са виновни 9. Лошата работа в школите и спортно-техническия щаб. Не мисля 10. Сервитьорес, батка, никой друг!!! Подобно твърдение е смехотворно 12. След всеки връх идва спад, нищо странно не е станало. Къде го няма този момент Този коментар е бил редактиран от Dr.Moratti на Oct 12 2011, 12:59 -------------------- |
|
|
Oct 12 2011, 13:11
Коментар
|
|
АЗ МРАЗЯ БАЙРЯМ МЮМЮН И НЕГОВИТЕ КОВРИ Група: Members Коментари: 2,666 Регистриран: 18-April 10 Град: Бургас Потребител No.: 2,440 Любим Играч: J.R.Cruz,Zanetti,Milito,Veron |
1. Всичко си беше заради Специалния, няма какво да се лъжем, след него и потоп. Основния принос естествено е негов, но на терена излизат футболистите, така че в колективен спорт като футбола никога сама птичка пролет не прави.Все пак трябва да се подчертае приноса му. 2. Липсата на мотивация, преситеност с трофеи. Има го и този момент 3. Високата средна възраст, умората от тежкия сезон в Италия и Европа. Това също е факт 4. Големите заплати, трансферните изкушения, мениджърските игри. Големите заплати са задължителни особенно с оглед на постигнатото.Мениджърските игри обаче винаги са вредни. 5. „Стиснатостта" на Морати, финансовия феърплей. Финансовия феърплей оказа негативно влияние,но другото е глупост да се твърди защото се изключват взаимно. 6. Лошата трансферна политика, предоверяването на ветераните. Една трансферна политика никога не е на 100% добра и ако трябва някой да се оплаква, това е само Бенитес.Като цяло това е двупосочен процес и трудно може да се отговори еднозначно.Ветеранитев по-голямата си част обаче изневериха на очакванията 7. Неподходящите треньори от временен тип. Нито един от треньорите не беше назначен "временно", а с определена задача.На 100% мога да твърдя това единствено за Гаспачо. 8. Слаба Серия А, силни Премиършип и Примера, съдийство, конспирация... Ако беше толкова слаба Серия А щяхме отново да сме първи.Съдиите....винаги са виновни 9. Лошата работа в школите и спортно-техническия щаб. Не мисля 10. Сервитьорес, батка, никой друг!!! Подобно твърдение е смехотворно 12. След всеки връх идва спад, нищо странно не е станало. Къде го няма този момент Док, а какво гласува в крайна сметка, все пак това си е една обикновена анкета, а не тема за сравнителен анализ на образите на Ахил и Хектор?! -------------------- ПРОТИВЕН, НО ОТ ИНТЕР!!! LEONARDO INTERISTA VERO - ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!! НЕ СТАВА САМО С ПРАВИЛО! СКРИТИ МЕРДИ & МЕРДИНКИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА! ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ "ЗАКРИВАНЕ НА ФК БЕЗДВЕНТУС ВТОРИНО ЗА СПАСЕНИЕТО НА ИТАЛИАНСКИЯ ФУТБОЛ" DMS WC001897 |
|
|
Oct 12 2011, 15:38
Коментар
|
|
БОЛЕН Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 |
Аз отговор немога да си избера за това ще посоча само едно име - Морати
-------------------- Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
Oct 12 2011, 19:24
Коментар
|
|
Il Dottore Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera |
Док, а какво гласува в крайна сметка, все пак това си е една обикновена анкета, а не тема за сравнителен анализ на образите на Ахил и Хектор?! 1;2;3;4;5;6;7;8;9;12 -------------------- |
|
|
Oct 12 2011, 19:37
Коментар
|
|
Интер Маняк Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,205 Регистриран: 3-September 07 Град: Варна Потребител No.: 403 |
-------------------- Ако си бил в Интер и си пожелал да напуснеш,не заслужаваш да се върнеш.[color="#0000FF"][/color]
|
|
|
Oct 12 2011, 20:11
Коментар
|
|
Интер Маняк Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,277 Регистриран: 24-June 11 Град: ПЛОВДИВ Потребител No.: 9,086 |
А бе колкото и да не ми се изка причината се крие в номер 1
|
|
|
Oct 12 2011, 22:09
Коментар
|
|
1;2;3;4;5;6;7;8;9;12 Е 9 очевидно не си, да не си чекнал 10, без да искаш?! -------------------- ПРОТИВЕН, НО ОТ ИНТЕР!!! LEONARDO INTERISTA VERO - ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!! НЕ СТАВА САМО С ПРАВИЛО! СКРИТИ МЕРДИ & МЕРДИНКИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА! ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ "ЗАКРИВАНЕ НА ФК БЕЗДВЕНТУС ВТОРИНО ЗА СПАСЕНИЕТО НА ИТАЛИАНСКИЯ ФУТБОЛ" DMS WC001897 |
|
|
Oct 13 2011, 09:00
Коментар
|
|
Е 9 очевидно не си, да не си чекнал 10, без да искаш?! О'к, 9-ката не я чеквам, а 10-ката бих я чекнал заедно с Leo pezzo di Merda & Gazpacho Bianconero -------------------- |
|
|
Олекотена версия | Час: 12th November 2024 - 06:48 AM |