Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
Аталанта - Интер (Серия А), 0:2 |
Guest_Scofield_* |
Mar 30 2008, 20:42
Коментар
|
Guests |
Неделя | 6 Април | 16:00
|
|
|
Mar 30 2008, 22:22
Коментар
|
|
`GEO` Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 |
При това развитие на шампионата - МАЧЪТ НА СЕЗОНА!
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
Guest_Scofield_* |
Mar 30 2008, 22:32
Коментар
|
Guests |
Рома имат домакинство на Дженоа , което съм 100% сигурен ,че ще спечелят.След като вторник изгубят шанс за 1/2 в ШЛ ще се хвърлят в шампионата и Дженоа са 100% пътници.
Аталанта днес победиха Милан , което доста ме радва.Взеха една миланска глава , стига им толкова.С малките отбори винаги става така.След победа над голям отбор , следва слаб мач.Дано традицията се повтори.Аталанта са голям дразнител за нас (особено за феновете ни) , така че при всички положения трябва да вземем трите точки. В главата ми се върти 1:0 за нас с гол от дузпа и цяло второ полувреме опълчение (нашата си игра ) |
|
|
Mar 31 2008, 11:05
Коментар
|
|
Интер Фен Група: Members Коментари: 422 Регистриран: 4-January 08 Град: София Потребител No.: 450 Любим Играч: Javier Zanetti |
Някой знае ли нещо за състоянието на Камбиасо? За мача с Аталанта ще ни е страшно необходим.
|
|
|
Mar 31 2008, 13:38
Коментар
|
|
nerazzuro Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER |
не мисля 4е на рома ще им е мн лесно срещу дженоа,защото дженоа са много корави,а също така не мисля 4е и на ман юн. ще има бъде лесно,макар да съм им привърженик.нас другите не ни интересуват,важното е да си играем играта и да не губим то4ки това е.за камбиасо мисля 4е за ма4а с аталанта ще е готов
|
|
|
Mar 31 2008, 14:44
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 |
Дженоа са доста сериозни и на Рома хич няма да им е лесно.Същото в пълна степен важи и за Аталанта и нашия мач.Вече не знам какво да очаквам от момчетата, всичко може да стане.Аталанта победиха Милан на Сан Сиро, което никак не е малко, но се надявам с/у нас да са на доста по-слабо ниво.Дори да победим, си мисля, че ще е доста измъчено и ще се трепери до края.Надявам се на ранен гол от наша страна и после евентуален втори, за да затворим мача.
|
|
|
Guest_freaked_* |
Mar 31 2008, 15:41
Коментар
|
Guests |
тия да не земе да ни треснат и нас че тогава става лошо
|
|
|
Mar 31 2008, 20:25
Коментар
|
|
Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti |
Тва ще е много труден мач какво и да казваме ние сме във безобразно слаба форма
-------------------- |
|
|
Mar 31 2008, 20:30
Коментар
|
|
Álvaro Recoba Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 |
Много ще е тежко. Очаквам измъчена победа с 1 гол разлика.
|
|
|
Mar 31 2008, 20:33
Коментар
|
|
Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti |
Дано да е победа не сме я виждали скоро
-------------------- |
|
|
Guest_totti_fenka_* |
Mar 31 2008, 21:50
Коментар
|
Guests |
Мача определено утре за вас е много важен ... и мисля че от тука до края,ако искате да вземете скудетото - нямате право на грешка ... същото се отнася и за нас .. мисля че мача ни с Дженоа (който в никакъв случай няма да е лесен.. да не забравяме ,че вие завършихте Х с тях) ще е сравнително по-лек от вашия срещу Аталанта (която пък победи Милан) няма да ви е лесно .. но пък ще сте концентрирани само върху скудетото в момента и това ще е във ваш плюс .. докато на нас ще ни е доста измъчено и мачовете в ШЛ и за купата и отделно мача с Дженоа ... ами пожелавам ви успех ..въпреки че наистина трябва малко да съживите играта като цяло ..
|
|
|
Guest_intera_* |
Mar 31 2008, 22:10
Коментар
|
Guests |
според мен за нас са важни само на6те ма4ове,а не да раз4итаме Рома да се дънят ! Голям + е 4е имат ма4 сас сериозен конкурент за 6Л ! на вас мои да не ви се вярва и да ме критикувате ама на ма4а с Ман.Юн. 6те държа за Рома ! 6тото ми писна от коментари 4е Англииският футбол бил по добар (n) ! Но се пак Forza Inter
|
|
|
Mar 31 2008, 22:16
Коментар
|
|
Редовен Интерист Група: Members Коментари: 372 Регистриран: 21-July 07 Град: VARNA/DRG Потребител No.: 375 Любим Играч: Javier Zaneti |
Да си призная,надявам се че срещу Аталанта,ние ще покажем изтинската си игра....
Крайно време е да покажем превазходството си над средняшките отбори,че след това идват рубикона на сезона...така да се изразя....!!!! -------------------- |
|
|
Guest_Ultras_* |
Mar 31 2008, 22:20
Коментар
|
Guests |
падаме и идва моуриньо ...съгласен!! не мисля че трябва да чакаме края на сезона щото тогава май май и без нито една купа ще останем
|
|
|
Mar 31 2008, 22:22
Коментар
|
|
Интер до гроб! Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 |
според мен за нас са важни само на6те ма4ове,а не да раз4итаме Рома да се дънят ! Голям + е 4е имат ма4 сас сериозен конкурент за 6Л ! на вас мои да не ви се вярва и да ме критикувате ама на ма4а с Ман.Юн. 6те държа за Рома ! 6тото ми писна от коментари 4е Англииският футбол бил по добар (n) ! Но се пак Forza Inter То ще е в наш +,ако Рома ги отстрани,защото така няма да могат на 100% да се концентрират в Серия А.Относно мача съм песимист не виждам и ни най-малка светлина в тунела.Срещу нас ще има и двойно по-мотивиран съперник след,като биха жалкия отбор на милан насред Меаца.Като добавим и Манчини нещата отиват на зле.Няма и кой да вкарва голове може би само Креспо,ако се измъкне при някое центриране.Суазо не го слагам понеже той записва само протоколни мачове с игра от 10-15 минути.Очаквам поредната порция простотии на Манчини и някое друго интервю след мача,че Станкович е направил страхотен мач. -------------------- Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_Scofield_* |
Mar 31 2008, 22:29
Коментар
|
Guests |
Яд ме е понеже имаме футболисти , които с лекота биха изкарали мачовете , а на тяхно място играят някакви пълно отрепки , които само опропастяват усилията на съотборниците си.Миналия кръг съдиите леко помогната на Аталанта , очаквам в неделя да си вземат обратно бонуса
|
|
|
Mar 31 2008, 22:30
Коментар
|
|
Редовен Интерист Група: Members Коментари: 372 Регистриран: 21-July 07 Град: VARNA/DRG Потребител No.: 375 Любим Играч: Javier Zaneti |
Сезар от Интер: Ще спечелим титлата с лоша игра
"Наистина сме в затруднено положение, но Интер разполага с куп равностойни играчи, а в крайна сметка можем да си позволим да спечелим титлата и с лоша игра, нали?" - заяви бразилският халф на "нерадзурите" Апаресидо Сезар, който е спряган за трансфер в Милан. "Може да звучи арогантно, но е самата истина. За нищо на света не можем да си позволим да изпуснем скудетото, след като сме водили с 11 точки" - добави бившият играч на Лацио. -------------------- |
|
|
Mar 31 2008, 23:35
Коментар
|
|
Con zurro nero cuore Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale |
Надявам се тази седмица Манчестър да унижат Рома на Олимпико та римляните да не знаят къде са и да сбъркат с/у Дженоа ли с кой играеха този кръг. A също така наш + е това, че ще знаем развоя на този мач. След като Аталанта биха Милан на Сан Сиро мисля, че ще са в някаква еуфория може би и ще са разконценрирани. А нашите момчета трябва да бият задължително!
пп. Аз тайно се моля някой кола, трактор, камион, автобус, мотор да блъсне Манчо . -------------------- SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
Apr 1 2008, 10:47
Коментар
|
|
Интер Маняк Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,205 Регистриран: 3-September 07 Град: Варна Потребител No.: 403 |
трябва да победим задължително но с тази безабразна игра не виждам как ние играем по слабо и без идеино от годините когато се класирахме в зона уефа само че сега имаме повече късмет
-------------------- Ако си бил в Интер и си пожелал да напуснеш,не заслужаваш да се върнеш.[color="#0000FF"][/color]
|
|
|
Apr 1 2008, 12:02
Коментар
|
|
nerazzuro Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER |
1000% победа над бергамаските,трудни са но ако им вкараме още в на4алото ще се шашнат.ония ден срещъ милан незнаеха къде се намират последните 10 мин след гола на милан.сигурен 4е ще победим и то мисля с изразителен резултат.
|
|
|
Олекотена версия | Час: 11th November 2024 - 06:37 PM |