Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
Интер - Рома (Финал за купата на Италия) |
Guest_Scofield_* |
May 7 2007, 22:48
Коментар
|
Guests |
Първия мач е в сряда 9 май от 19:00.Мачът ще го дават по Рай Уно и НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ
|
|
|
Guest_Ultras_* |
May 7 2007, 23:36
Коментар
|
Guests |
най накрая и аз да гледам интер на живо и то истински мач а не срещу Катания Каляри и Торино дано РИНГа догодина най накрая дават всичко ИНТЕР-милан ИНТЕР-юве ИНТЕР-рома иначе за 2та мача е ясно кой е номер едно ФОРЗА ИНТЕР
|
|
|
May 8 2007, 09:11
Коментар
|
|
nerazzuro Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER |
и аз тъкмо видях 4е 6те ги дават по нова тв))
|
|
|
May 8 2007, 11:34
Коментар
|
|
Интер Фен Група: Members Коментари: 626 Регистриран: 17-May 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 |
Очаквам Креспо и Адриано да водят атаката, на Фиго му даде почивка така, че трябва да е налиния. Надявам се оня палячо Сезар да не направи някоя глупост. Дано и Виера е готов че липссата на Златан ще се усети много. Усещам, че Занети ще се разхожда цял мач.
-------------------- |
|
|
May 8 2007, 12:43
Коментар
|
|
Интер Маняк Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 |
Нещо ми е песимистично за тези мачове....
|
|
|
May 8 2007, 15:31
Коментар
|
|
Burdisso fan :D Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi |
FORZA !!!!
-------------------- |
|
|
May 8 2007, 17:34
Коментар
|
|
Интер Маняк Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 |
FORZA !!!
|
|
|
May 8 2007, 21:16
Коментар
|
|
Интер до гроб! Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 |
Очакванията ми са категорична победа !
-------------------- Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
May 8 2007, 21:25
Коментар
|
|
Burdisso fan :D Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi |
Вярвам, че макар и минимално, но ще спечелим и в двата мача.
-------------------- |
|
|
Guest_Scofield_* |
May 8 2007, 22:04
Коментар
|
Guests |
Мачът ще бъде от 19:00
|
|
|
May 8 2007, 22:05
Коментар
|
|
Интер Маняк Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 |
Што пак в 19:00 нали беше за 22:00 ?
|
|
|
Guest_Scofield_* |
May 8 2007, 22:06
Коментар
|
Guests |
Определиха началния час на първия финал за Купата на Италия между Рома и Интер
Първият финален мач от турнира за Купата на Италия между отборите на Рома и Интер ще се играе в сряда от 19,00 часа, информира Channel 4. Срещата е на “Олимпико” в Рим. Домакините от Рома се надяваха мачът да бъде изместен за по-късен час, за да може да се събере повече публика, но ръководителите на футбола в Италия отказаха. Правителството на страната, както и полицията счита този мач за рисков и това налага по-ранното му провеждане. Това решение е било взето на среща между полицейския префект на Рим и шефа на “Калчото” Антонио Матарезе. “Този мач се определя като рисков. Ние сме длъжни да се съобразим с решението на полицията и да го изместим за по-ранен час. Да се надяваме, че следващата година, положението по стадионите няма да е вече толкова опасно”, заяви Матарезе. Засилените мерки за сигурност се налагат заради убийството на полицая Филипо Ракити след сицилианското дерби между Катания и Палермо през февруари и за да не се допускат отново подобни инциденти. |
|
|
May 9 2007, 00:41
Коментар
|
|
Старо Куче Интерист Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 |
Егати глупавата работа Веднъж да дават Интер по телевизията и аз точно тогава да съм на училище Сега директно ще си изпусна първото полувреме,ама мога да избягам ,знам ли
Мачът ще е интересен,все пак това са двата най-добри отбори в момента в Серия А.Очаквам все пак да победим Рома и да спечелим и тази година Купата на Италия.Прогнози няма да давам,защото такива мачове са абсолютно непредвидими. -------------------- |
|
|
May 9 2007, 07:56
Коментар
|
|
Редовен Интерист Група: Members Коментари: 381 Регистриран: 14-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 20 Любим Играч: Zanetti |
така и не разбрах в 10 ли ще бъде или в 7?
-------------------- |
|
|
May 9 2007, 08:48
Коментар
|
|
Цитат(fcinter @ May 9 2007, 08:56 AM) [snapback]14037[/snapback] така и не разбрах в 10 ли ще бъде или в 7? Цитат(Scofield @ May 8 2007, 11:06 PM) [snapback]14025[/snapback] Определиха началния час на първия финал за Купата на Италия между Рома и Интер
Първият финален мач от турнира за Купата на Италия между отборите на Рома и Интер ще се играе в сряда от 19,00 часа, информира Channel 4. Срещата е на ”Олимпико” в Рим. Домакините от Рома се надяваха мачът да бъде изместен за по-късен час, за да може да се събере повече публика, но ръководителите на футбола в Италия отказаха. Правителството на страната, както и полицията счита този мач за рисков и това налага по-ранното му провеждане. Това решение е било взето на среща между полицейския префект на Рим и шефа на ”Калчото” Антонио Матарезе. ”Този мач се определя като рисков. Ние сме длъжни да се съобразим с решението на полицията и да го изместим за по-ранен час. Да се надяваме, че следващата година, положението по стадионите няма да е вече толкова опасно”, заяви Матарезе. Засилените мерки за сигурност се налагат заради убийството на полицая Филипо Ракити след сицилианското дерби между Катания и Палермо през февруари и за да не се допускат отново подобни инциденти. -------------------- |
|
|
Guest_Ultras_* |
May 9 2007, 10:34
Коментар
|
Guests |
е добре мача ще е 19.Тогава ще го дават ли по НОВА? ако имате инфо пишете
|
|
|
May 9 2007, 10:47
Коментар
|
|
Старо Куче Интерист Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 |
В крайна сметка ще дават ли мача?
В програмата на Нова пише,че ще е от 22 часа,но няма никакво инфо затова дали ще се излъчва. -------------------- |
|
|
May 9 2007, 10:52
Коментар
|
|
Предполагам, че ще го дават. Ще разместят програмата си, но ще го дават. Някак не ми се вярва, че може да се набутат пари за правата за излъчването и накрая да не го дадат.
-------------------- |
|
|
Guest_Scofield_* |
May 9 2007, 16:53
Коментар
|
Guests |
Еми... може и на запис да го дават...Не знам ще видим какво ще стане.Все пак ще го дават и по Рай Уно така ,че
|
|
|
May 9 2007, 18:42
Коментар
|
|
Интер Маняк Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 |
Какво става,кой отбор играе,кой е шампиона на Италия????? Този Манчини реален ли е,как може да ни водят 4:1 за 31 минути игра????????????????????????????
|
|
|
Олекотена версия | Час: 16th November 2024 - 01:04 AM |