Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
Най-добрият играч на Интер за сезон 2009/2010, Диего Милито |
Guest_tutto_inter_* |
May 17 2010, 10:35
Коментар
|
Guests |
Футболният сезон за ИНТЕР е на 1 мач разстояние,по-скоро на един Мадрид и вдигаме требъла.За това да изберем както подобава играча представил се най-добре с екипа на ИНТЕР през созана,макар че за мене това бяха всички все пак отличавам Милито с неговата постоянна игра,както и Снайдер!
|
|
|
May 17 2010, 10:57
Коментар
|
|
Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti |
СЕЗОНА НЕ Е СВЪРШИЛ !
-------------------- |
|
|
May 17 2010, 12:20
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 |
Гласувах за човека с номер 22 на гърба си - Диего Милито, който ни донесе титлата с 22-рия си гол за сезона в Серия А и надявам се, ще ни донесе ШЛ на 22-ри май!!!
|
|
|
May 17 2010, 12:49
Коментар
|
|
Старо Куче Интерист Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi |
-------------------- |
|
|
May 17 2010, 14:19
Коментар
|
|
Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti |
Ако някой от Милито или Снайдер категорично стане "Играч на мача" в моите очи на финала обещавам да гласувам за него. Просто са ми 50 на 50 двамата. Лично на мен те ми се видяха най-постояни през сезона, това разбира се важи в пълни сили за Санети и Самуел например.
Нека мине може би най-важният мач от сезона и тогава ще мислим, кой от футболистите ни да наградим с това признание. -------------------- Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
May 17 2010, 14:27
Коментар
|
|
Интер Маняк Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo |
И аз няма да бързам Защо? Чакате примерно Арнаутович или Куаресма да играят и да вкарат победен гол за Интер, и моментално стават най-добрите за сезона ли? -------------------- |
|
|
May 17 2010, 14:27
Коментар
|
|
Старо Куче Интерист Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 |
Уесли Снайдер за мен е основната причина Интер да направи толкова успешен сезон.
-------------------- |
|
|
May 17 2010, 14:28
Коментар
|
|
Интер Маняк Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo |
Ако някой от Милито или Снайдер категорично стане "Играч на мача" в моите очи на финала обещавам да гласувам за него. Просто са ми 50 на 50 двамата. Лично на мен те ми се видяха най-постояни през сезона, това разбира се важи в пълни сили за Санети и Самуел например. Нека мине може би най-важният мач от сезона и тогава ще мислим, кой от футболистите ни да наградим с това признание. То е така! Всички направиха своя силен сезон. Заслугата е на целия отбор. Но ако става въпрос,за най-сполучлив играч, особено при факта,че играе първи сезон и не е на 25 години, то отговорът е ясен: Диего Милито! Ред причини има, които биха защитили тази теза -------------------- |
|
|
May 17 2010, 14:39
Коментар
|
|
nerazzuro Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER |
снайдер.той беше мотора на отбора през сезона другия е милито с неговите важни попадения
|
|
|
May 17 2010, 14:39
Коментар
|
|
Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti |
То е така! Всички направиха своя силен сезон. Заслугата е на целия отбор. Но ако става въпрос,за най-сполучлив играч, особено при факта,че играе първи сезон и не е на 25 години, то отговорът е ясен: Диего Милито! Ред причини има, които биха защитили тази теза Както и за Снайдер. Защото той е играча, който промени стила на Интер. Когато той е на терена отбора ни беше като един НОВ ИНТЕР. Няма какво да се лъжем, големи нападалите, като Милито сме притежавали - Виери, Роналдо и Златан. Снайдер е играч, който не сме наблюдавали в Интер. Такъв халф сме нямали от години насам. Последния толкова сериозен халф в офанзивен план, който знаеше как да изработва голове беше Фиго, но той дойде на 33 някъде, и имаше 2 сезона пред себе си. Разбира се написаното не е за да омаловажа Милито, не е и за да кажа, че Виери или Златан са имали по-силни сезони от него, даже напротив, тоя сезон на Милито може би е по-добър от техните най-добри. Ще видим вече, като всеки от нас си направи генералната оценка в края на сезона. Просто мисълта ми е, че със Снайдер дойде доста магия в Интер. И според мен двамата с Милито бяха УЖАСНО БЛИЗКО като представяне - ВЕЛИКОЛЕПНО. Заради това и не искам да взимам все още решение кой да препочета от двамата, като най-добър за сезона. -------------------- Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
May 17 2010, 14:48
Коментар
|
|
Модератор Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 |
КАПИТАНА!!! Заради неговите пробиви,които на 90% са успешни,а ако не е успешен значи е имало нарушение срещу него!!! И пак да подчертая ако не беше той вчера можеше и да не станем шампиони.Да Милито е голмайстора на отбора - голям играч също заслужава принос и то голям,но като цяло гласувам за капитана,който и в този момент се затвърди като такъв винаги има решение и в най-трудните моменти!!!
|
|
|
Guest_Boy_San77_* |
May 17 2010, 15:13
Коментар
|
Guests |
Всички заслужават, дори Матераци който е играл най-малко от всички (изключвам Арнаутович, Куарешма, Суазо и т.н.) беше много на ниво, този сезон няма червени картони, а жълтите му бяха доста малко, стабилна резерва... Лусио и Самуел извънземна защита, както и Сезар, най-малко допуснати голове, най-много вкарани - Ето'о и Милито, ами Санети, невероятен капитан, няма друг такъв, Снайдер беше феноменален, абе изобщо всички.......... но в крайна сметка поради купища причини гласувам за ДИЕГО МИЛИТО-Принцът на Милано!!!!
|
|
|
May 17 2010, 15:27
Коментар
|
|
Il Dottore Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera |
Всички заслужават, дори Матераци който е играл най-малко от всички (изключвам Арнаутович, Куарешма, Суазо и т.н.) беше много на ниво, този сезон няма червени картони, а жълтите му бяха доста малко, стабилна резерва... Лусио и Самуел извънземна защита, както и Сезар, най-малко допуснати голове, най-много вкарани - Ето'о и Милито, ами Санети, невероятен капитан, няма друг такъв, Снайдер беше феноменален, абе изобщо всички.......... но в крайна сметка поради купища причини гласувам за ДИЕГО МИЛИТО-Принцът на Милано!!!! Много точно казано -------------------- |
|
|
May 17 2010, 15:46
Коментар
|
|
Интер Маняк Група: Members Коментари: 1,087 Регистриран: 9-January 08 Град: Дупница Потребител No.: 455 |
Аз се колебая между Снайдер и Милито като и двамата заслужават да бъдат избрани. Затова и аз ще изчакам да мине 22-ри и тогава ще дам своя глас(все пак да видим кой ще накаже повече немците)
-------------------- 22.05.2010 - INTER CAMPIONE D'EUROPA !!! |
|
|
May 17 2010, 16:29
Коментар
|
|
Както и за Снайдер. Защото той е играча, който промени стила на Интер. Когато той е на терена отбора ни беше като един НОВ ИНТЕР. Няма какво да се лъжем, големи нападалите, като Милито сме притежавали - Виери, Роналдо и Златан. Снайдер е играч, който не сме наблюдавали в Интер. Такъв халф сме нямали от години насам. Последния толкова сериозен халф в офанзивен план, който знаеше как да изработва голове беше Фиго, но той дойде на 33 някъде, и имаше 2 сезона пред себе си. Разбира се написаното не е за да омаловажа Милито, не е и за да кажа, че Виери или Златан са имали по-силни сезони от него, даже напротив, тоя сезон на Милито може би е по-добър от техните най-добри. Ще видим вече, като всеки от нас си направи генералната оценка в края на сезона. Просто мисълта ми е, че със Снайдер дойде доста магия в Интер. И според мен двамата с Милито бяха УЖАСНО БЛИЗКО като представяне - ВЕЛИКОЛЕПНО. Заради това и не искам да взимам все още решение кой да препочета от двамата, като най-добър за сезона. Определено! Аз приведствах Снайдер с голяма наслада, тъй като го харесвам много. Има тупалка с ляв, десен крак и е перфектен изпълнител на преки свободни удари! Той е моят любимец в Интер в момента. -------------------- |
|
|
May 17 2010, 16:33
Коментар
|
|
Moderator Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 |
|
|
|
May 17 2010, 16:51
Коментар
|
|
Един мач неможе да бъде определящ за цял сезон,пък бил той и финал.За мен безспорния номер едно е МИЛИТО. Факт! -------------------- |
|
|
Guest_Taribo_* |
May 17 2010, 17:57
Коментар
|
Guests |
КАМБИАСОООООО !!!!
феноменална игра през целия сезон Бъдещия капитан на ИНТЕР !!! |
|
|
May 17 2010, 19:00
Коментар
|
|
БОЛЕН Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 |
Както и да завърши мача в събота,аз няма да гласувам в тази тема..просто в нея няма човек Номер 1 ! Целия отбор изигра перфектния сезон ЗАЕДНО.Всички говорят за гола на Милито вчера,но малко видях да кажат,че този гол на 80% беше на Санети ! Аз се сещам на ключови отигравания през сезона във най-важните мачове на всеки един от титулярите + 2-3.2 от головете срещу Барса бяха с огромната заслуга на Мота и Пандев..незнам колко са видели това.Македонеца вкара и 2-я с/у Милан.Етоо отбеляза с/у Чесли.Снайдер се скъса от пасове и голове от фалове.Самуел и Лусио се превърнаха в перфектната защитна двойка,но не и без перфекната игра на хората пред тях - Камбиасо и Мота.Майкон на прима виста се сещам за головете с/у Юве и Барса.За Капитана каквото и да кажа,мисля че е безмислено той не е човек не е от тая планета на 38 бяга най-много от всички.Скри топката на онзи малък дришльо от Барцилона!Сезар също се отчете с много ключови намеси през сезона,като най-важната в мача с Барса в Испания.Етоо постави отбора пред себе си,играе направо като халф.Зад всички тези моменти на отбора стой една личност за която вече немога да намеря думи - ЖОЗЕ МОУРИНЬО ! А още една стъпка над него стой онзи човек,който в продължение над 15 години налива луди пари за да види отбора си НОМЕР ЕДНО ! Този сезон не говорим за играч,а за отбор - ИНТЕР ! ! !
Това е само малка част от това което тези хора направиха през този сезон и мисля,че е грехота да избера някой като най-добър. -------------------- Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
May 17 2010, 19:02
Коментар
|
|
Lo sai per un gol..... Група: Members Коментари: 2,181 Регистриран: 18-January 09 Град: СОФИЯ Потребител No.: 811 |
Абсолютно без слаб мач мога да отлича Санети,Камбиасо,Милито,Снайдер и до някъде Сезар.
Все пакз аради 22-та си гола и особено този вчера давам глаз за Диего Алберто Милито! -------------------- MILANO SIAMO NOI!
|
|
|
Олекотена версия | Час: 1st November 2024 - 05:23 PM |