Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
Интер - Рома (Финал за купата на Италия) |
Guest_freak-man_* |
May 9 2007, 21:14
Коментар
|
Guests |
СРАМ МЕ Е !!! НЕАМ ДУМИ !!! Пак сме си същите като преди... тая титла вече не ни топли след такава загуба...
|
|
|
May 9 2007, 21:32
Коментар
|
|
Интер Маняк Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 |
МЕРДА МАН4О !!! НЯМАМ ДУМИ
|
|
|
May 9 2007, 21:54
Коментар
|
|
Burdisso fan :D Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi |
Цитат(freak-man @ May 9 2007, 10:14 PM) [snapback]14086[/snapback] СРАМ МЕ Е !!! НЕАМ ДУМИ !!! Пак сме си същите като преди... тая титла вече не ни топли след такава загуба... Абсолютно вярно. -------------------- |
|
|
Guest_ThEShADoW_* |
May 10 2007, 00:50
Коментар
|
Guests |
тия пет неща са ок мисля че Манчини не е толкова виновен колкото играчите.. но все пак тои ги пуска не аз? някои им личи че не са за отбор като Интер и пак и пак.. деба и шматката а иначе тия борсуци дано ги вземем само тоя де роси.. нещо не ме кефи ще вкарва на интер а ние ще го купуваме да го праим на човек ебал сам го и си лягам малко римлянско мърсолче по-добре Фабрегас да вземем парите ще са същите г/д
|
|
|
May 10 2007, 08:53
Коментар
|
|
nerazzuro Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER |
казах ви има играчи,които незнам какво тарсят още при нас и се 4удя защо сме ги взеликак може да позволим играч като рекоба,които заедно с креспо в4ера бяха наи-добрите,а ще позволяваме даКУР,максуел и други такива да остават при нас,нямат място,те са за емполи и т.н.и ма4ини и тои да се маха бахти,всеки друг но не и манчини да ни е трениор.дано да вземем куарешма и още един-двама класни играчи щот лошо ина4е нз кво да кажа,мн съм разочарован
|
|
|
May 10 2007, 09:48
Коментар
|
|
Burdisso fan :D Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi |
Лично мое мнение е, че трябва да се наложат глоби на всички участвали в мача. Просто не може да се допуска такъв позор. Единствено Креспо си свърши работата.
Напоследък прехвалихме Толдо, но и неговите реакции бяха отчайващи. Шестия гол си беше направо вратарски. На Цезар може директно да му вкарват от 30 метра, а Толдо какво прави? Спира топката само колкото някой да я довкара. Защитата. Просто не може всяка отбита или рикоширала топка в наказателното поле да попада в нападателите. Абсолютно безобразна игра на уж най - стабилната ни двойка централни защитници. -------------------- |
|
|
May 10 2007, 11:22
Коментар
|
|
Интер Фен Група: Members Коментари: 626 Регистриран: 17-May 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 |
Сезона приключи рано и играчите са отпуснати, нормално е след силна серия да има спад и това се видя още след мача на Меаца. Без Златан играта невърви, но стартовия състав и смените бяха лоши според мен .Смяната на Адриано ме ядоса много, Виера трябваше да е титуляр няма да казвам на кого на мястото, Фиго защо смени не ми стана ясно, Станкович беше пълен фигурант-грешки, грешки нието един смислен пас, Занети вече 3 мач не играе нищо (хубав пробив направи но като незавърши с удър към вратата ...), Матераци, Крордоба и Толдо само помагаха на Рома. Остава реванша да БИЕМ С 4:0
-------------------- |
|
|
Guest_Scofield_* |
May 10 2007, 11:24
Коментар
|
Guests |
Само един трансфер искам...не ща вече нито Куарешма , нито Де Роси , нито който и да било...искам само едно МАНЧИНИ ДА СЕ МАХА !
|
|
|
May 10 2007, 11:25
Коментар
|
|
Интер Фен Група: Members Коментари: 626 Регистриран: 17-May 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 |
Стига бе ще си стъпе на краката тоя отбор споко! :lol:
-------------------- |
|
|
May 10 2007, 12:02
Коментар
|
|
Цитат(Jeter @ May 10 2007, 12:25 PM) [snapback]14113[/snapback] Стига бе ще си стъпе на краката тоя отбор споко! :lol: Кога? След още 17 години ли? -------------------- |
|
|
May 10 2007, 13:27
Коментар
|
|
До преди няколко месеца мачкахме наред и водехме на нещастниците от мУлан с 30 точки. Сега сме се превърнали в боксова круша, а те са на финал на ШЛ.
От това по-лошо може да стане само ако вземат, че ни отнемат и титлата. -------------------- |
|
|
May 10 2007, 16:35
Коментар
|
|
Álvaro Recoba Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 |
Мн кофти загуба от тея Роми Имаха и шанс, вярно е, но ние играхме безобразно
Колкото до вратарския пост, мисля че трябва да вземем Буфон от юБе, преди са го купили по Англия.. |
|
|
Guest_freak-man_* |
May 10 2007, 18:17
Коментар
|
Guests |
Ние се смеехме на рома за техното 1:7, а са кво стана ? Манчини ни го сложи анално на сичките !!! Докато тоя кретен,идиот,олигофрен,малоумник и всекви такива хубави неща ни е тренъор, никога нема да играеме добър футбол и никога нема да постигнеме нещо сериозно и големо !!! Не мога да разберем Морати що не го маха, е тва ми е толко чудно. Сигурно оня му прави свирки и за тва го държат в отбора но с тоя и с още 4-5 некъдърници от футболистите никога нема да сме голем отбор !!! С тия неколко футболисти и тоя тренъор си остваме същите като преди на които все не им достигаше малко за достигнат върха ! Сега рома ни ебаха майката ! Преди като го немаше манчини не падахме с по 6:2, а сега и тва стана ! Морати нема ли да разбере че тва е подигравка с отбора ?! Или май след като спечелихме титлата вече и него не го боли кво ше става... а таа титла... сред такива отбори в Серия А не значи нищо вече за мене
|
|
|
May 10 2007, 18:29
Коментар
|
|
Цитат(Scofield @ May 3 2007, 09:57 PM) [snapback]13746[/snapback] Калояне...я ми кажи честно.С какви очи идваш тук и казваш , че сме били смешен отбор при положение , че станхте за смях на цял свят с това 7:1 и сте на повече от 15 точки зад нас Цитат(jonnie @ May 3 2007, 10:34 PM) [snapback]13753[/snapback] Калояне, ти верно излезе пълен смешник. А по-добре бегай да се учиш да броиш до седем. Цитат(ThEShADoW @ May 4 2007, 01:36 AM) [snapback]13757[/snapback] кала... баце моли се на финала за купата да не ви разкажем приказката за седемте джужета щото на това ми мирише 3 гола на Дакур и 3 на Цезар Манчини вкарва в добавеното време от резервната скамеика и пак си ходите с пълна кошница ясно? ;Р молитвата е хубаво нещо а пък ти не знам как Рома ти е любим отбор Одо любим играч и се кефиш на тва че бИлан са на финал ми заслужено са там след играта която Ман показаха.. Леле, леле. Каква я мислехме, тя каква стана... Само още един гол и на нас щяха да ни разкажат "приказката за седемте джуджета". -------------------- |
|
|
Guest_Scofield_* |
May 10 2007, 22:05
Коментар
|
Guests |
Всеки трети телезрител в Италия е гледал Рома-Интер
Първата среща във финала за купата на Италия между Рома и Интер (6:2) е била най-гледаното събитие в Италия през вчерашния ден. Според статистиката всеки трети телезрител на Апенините е превключил своя телевизионен приемник на двубоя между “вълците” и “нерадзурите”. Срещата бе с начален час 18,00 часа, заради предпазните мерки, които взима италианската полиция в последно време. Въпреки добрият зрителки интерес представителите на италианската футболна федерация имат намерение да помислят за преместване на подобни мачове във вечерните часове, с още по-висок рейтинг на гледаемост време |
|
|
Guest_San_Siro_* |
May 10 2007, 22:32
Коментар
|
Guests |
Цитат(freak-man @ May 10 2007, 07:17 PM) [snapback]14137[/snapback] Ние се смеехме на рома за техното 1:7, а са кво стана ? Манчини ни го сложи анално на сичките !!! Докато тоя кретен,идиот,олигофрен,малоумник и всекви такива хубави неща ни е тренъор, никога нема да играеме добър футбол и никога нема да постигнеме нещо сериозно и големо !!! Не мога да разберем Морати що не го маха, е тва ми е толко чудно. Сигурно оня му прави свирки и за тва го държат в отбора но с тоя и с още 4-5 некъдърници от футболистите никога нема да сме голем отбор !!! С тия неколко футболисти и тоя тренъор си остваме същите като преди на които все не им достигаше малко за достигнат върха ! Сега рома ни ебаха майката ! Преди като го немаше манчини не падахме с по 6:2, а сега и тва стана ! Морати нема ли да разбере че тва е подигравка с отбора ?! Или май след като спечелихме титлата вече и него не го боли кво ше става... а таа титла... сред такива отбори в Серия А не значи нищо вече за мене Еми пич, при Ектор Купер или пък при Трапатони да не би Интер да процъфтяваше??!!Отдавна името Интер е престанало да бъде свързвано с европесйки успехи, така че там няма кво да вините треньорите, а за Италия - 16 години суша, а за този период доста треньори минаха. Манчини постигна най-много (друг е въпроса колко много е това "много") от весички тях, но вие дайте да го опляете по най-грозен начин..... |
|
|
Guest_Scofield_* |
May 10 2007, 23:31
Коментар
|
Guests |
Цитат(San_Siro @ May 10 2007, 09:32 PM) [snapback]14193[/snapback] Еми пич, при Ектор Купер или пък при Трапатони да не би Интер да процъфтяваше??!!Отдавна името Интер е престанало да бъде свързвано с европесйки успехи, така че там няма кво да вините треньорите, а за Италия - 16 години суша, а за този период доста треньори минаха. Манчини постигна най-много (друг е въпроса колко много е това "много") от весички тях, но вие дайте да го опляете по най-грозен начин..... Проблема е , че не за 1-ви път прави безумни грешки. |
|
|
Guest_freak-man_* |
May 11 2007, 11:09
Коментар
|
Guests |
Цитат(San_Siro @ May 10 2007, 11:32 PM) [snapback]14193[/snapback] Еми пич, при Ектор Купер или пък при Трапатони да не би Интер да процъфтяваше??!!Отдавна името Интер е престанало да бъде свързвано с европесйки успехи, така че там няма кво да вините треньорите, а за Италия - 16 години суша, а за този период доста треньори минаха. Манчини постигна най-много (друг е въпроса колко много е това "много") от весички тях, но вие дайте да го опляете по най-грозен начин..... Секи посредствен тренъор можеше да постигне това в Италия с такива футболисти ! |
|
|
Guest_Gourcuff_* |
May 11 2007, 13:28
Коментар
|
Guests |
Спокойно бе момци ... просто явно ви "върви", когато играете окол 11 май
|
|
|
May 11 2007, 16:05
Коментар
|
|
Интер Фен Група: Members Коментари: 423 Регистриран: 25-October 06 Потребител No.: 142 Любим Играч: Il Capitano |
San Siro е прав! Кой каквото и да говори, по Манчово време станахме шампиони. От една страна тази загуба от Рома дано го позамисли Манчо, щото пичът малко се разконцентрира с тия вестникарски нападки , сякаш му е на първо място в работата да се занимава с пръдльовците от мулан и кой кво писал, т.н.т. Никога не е зле когато се отплеснеш да те 'плеснат' зад вратлето и да се поопомниш. Неприятна загуба, но чак пък трагедия. Трагедия беше като не знаехме къде се намираме и какъв спорт упражняваме срешу Виляреал, мен ако питате....
-------------------- "Meglio sconfitti che milanisti" Nicola Berti dopo un derby juBe, 2 stars on the shirt- Even if you decorate shit, it's still shit ! |
|
|
Олекотена версия | Час: 16th November 2024 - 03:37 AM |