Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
Морати: Приключихме с трансферите |
Guest_Scofield_* |
Aug 3 2007, 12:32
Коментар
|
Guests |
Морати: Приключихме с трансферите
Президентът на Интер доволен от новите, Франческо Коко премина в Сент Етиен Президентът на Интер Масимо Морати заяви, че Интер е приключил с трансферите това лято. Последните нови попълнения на "нерадзурите" бяха Давид Суасо и Кристиан Киву. Двамата се представиха отлично в сряда при победата над Манчестър Юнайтед с 3:2. "Трансферната ни кампания това лято приключи. Срещах се с човека по тази част Марко Бранка, но за да му пожелая само приятна почивка. Не сме планирали привличането на други състезатели. Последните ни попълнения се представиха отлично, както и останалите. Всеки един от младите футболисти, които се появиха на терена през втората част срещу Юнайтед, бяха много добри. Много се радвам, че ги победихме. Отборът ни показа характер и прогрес, това, което искаме да виждаме. Беше неприятно, че Адриано си отбеляза автогол. Все пак това беше приятелска среща и съм сигурен, че ще го превъзмогне", коментира Морати. В същото време френскиият Сент Етиен обяви официално, че се е споразумял с Интер за привличането на защитника Франческо Коко. Играчът дори вече е минал медицински прегледи в новия си отбор и ще подпише договор, след като се разбере с за личните си условия. |
|
|
Aug 3 2007, 14:01
Коментар
|
|
Burdisso fan :D Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi |
Лично аз също си мислех, че най - вероятно това ще са новите ни футболисти за това лято. Остава да им пожелая да покажат страхотни игри с екипа на Интер. FORZA !!!
-------------------- |
|
|
Guest_Scofield_* |
Aug 3 2007, 14:27
Коментар
|
Guests |
Аз се надявах да вземем и един центр.халф , но нищо ... и тази селекция задоволява
|
|
|
Aug 3 2007, 16:46
Коментар
|
|
Интер Фен Група: Members Коментари: 626 Регистриран: 17-May 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 |
И аз се надявах на едно крило, но ...
-------------------- |
|
|
Aug 3 2007, 16:56
Коментар
|
|
Burdisso fan :D Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi |
Тази година Фиго и Солари ще са основните ни крила.
-------------------- |
|
|
Aug 4 2007, 09:38
Коментар
|
|
nerazzuro Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER |
наи-вероятно ще е така.а двамата са опитни така 4е
|
|
|
Guest_Hart_* |
Aug 4 2007, 11:32
Коментар
|
Guests |
Имам известни резерви за Киву- дано се докаже, а за Суазо- той е фурия и при нас ще развие таланта си.
FORZA, INTER! |
|
|
Aug 4 2007, 12:10
Коментар
|
|
Вече си мисля, че Киву наистина е важно попълнение. Той може да играе както като централен защитник, така и като ляв бек (зона, в която ни беше останал само Максуел). Така че очаквам да се включи добре в отбора.
-------------------- |
|
|
Aug 4 2007, 17:10
Коментар
|
|
Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti |
офффф ужас.. от 10 години насам най-слабото ни звено е халфовата линия а тази година беше подсилена от пълен нещасник като хименес.. пак ще гледаме ялов Интер без никаква идея в средата в по голяма част от сезона.. имено липсата на така халфова линия вече 2-ри сезон ни изфърля от шампионска лига.. дано сегашните се стегнат и да не гледаме цял сезон 40 метрови пасове от Матераци (сега вече и Киву) към високия Златан.. надявам се Солари да се превърне в много добър "трансфер" за нас и манчини да му даде повечко шансове да докаже класата която си мисля че има
-------------------- Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Aug 5 2007, 10:28
Коментар
|
|
nerazzuro Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER |
ти откъде знае6?
|
|
|
Aug 5 2007, 12:27
Коментар
|
|
Солари и Фиго могат да измислят много неща в атака. Виейра и Камбиасо също са способни да дадат някой брилянтен пас и да изведат нападател на чиста голова позиция. Освен това си мисля, че и Хименес е играч с креативно мислене, така че ще има кой да дава добрите идеи в халфовата линия.
-------------------- |
|
|
Aug 5 2007, 14:05
Коментар
|
|
`GEO` Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 |
Когато Виейра играе, съм спокоен. И в дефанзивен (най-вече), но и в офанзивен план той е страшно полезен и се видя, че всичките ни издънки през миналия сезон се случиха, когато отсъстваше. Камбиасо в атака реално погледнато няма с какво да допринесе, макар че често съумява да излиза на голови позиции и нерядко бележи. Неговата сила си остава в дефанзивен план обаче. Не съм виждал някой друг (освен Галас на 1/4 финала на СП миналата година) да се справя по-добре с Кака. Фиго е на преклонна възраст, остава си велик, както показа тази контрола в Манчестър например, но той не може да изнесе сезона за Интер. На хартия нямаме истински креативен халф - тип плеймейкър. Затова ми се искаше да има поне малко истина в слуховете за Деко. Трансферната ни политика и това лято беше втрещяваща - привлечени 4-ма чужденци, продадени 3-ма италианци (ако броим Коко за продаден)...Не купихме жизнено важния вътрешен полузащитник и съвсем определено ще разчитаме на Дакур, ако се случи нещо с титулярите. Ако не дай, Боже, се повтори картинката от сблъсъка с Валенсия миналата година и ги няма и двамата - пак ще си блъскаме здраво главите, ама това е положението... Хименес далеч не е крилото или съответно връхчето на диамантената формация в халфовата линия (според случая), от което имахме нужда и което би ни свършило работа, но явно просто си купихме резерва и нищо повече. Гледайки Манчини, си мисля, че не е много наясно къде да използва Киву все още. Дано се осъзнае навреме, щото иначе всичките тия драми около привличането му ще се окажат напразни. За Ривас важи това, което казах за Хименес - купихме си резерва. Освен ако изведнъж не покаже някаква брилянтна игра като ляв халф-бек... Дано-дано, ама надали... Трансферният удар несъмнено е Суазо (Суацо, Суасо или както там си искате го четете). Липсваше ни бърз нападател, а той има и страхотен голов нюх - доказва го и в предсезонната подготовка. За напусналите мога само да кажа - глупости и безумия от страна на шефовете...
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
Guest_Scofield_* |
Aug 5 2007, 14:31
Коментар
|
Guests |
THE_GAME и аз ще те подкрепя.Наистина ни трябва един креативен халф.Нещо от сорта на Мареска (или Деко , който изтъкна ти)През последните няколко години не сме имали такъв тип играч. Искрено се надявах този сезон ръководството да се усети и да привлече такъв тип играч , но уви.Не малко пъти съм казвал , че за мен Патрик Виейра е най-добрия дефанзивен халф в света от няколко години насам.Когато играе , просто Интер е съвсем друг отбор , друг е въпроса , че миналия контузийте му попречиха да вземе участие в най-важните мачове за клуба.Камбиасо е идеалният му партнъор ... с тези 2-мата имаме най-добрата дефанзивна халфова линия в света (смея да кажа дори , че е по-добра от Гатузо и Пирло)
|
|
|
Aug 5 2007, 14:39
Коментар
|
|
Аз също по-принцип съм съгласен с THE_GAME. Но все пак мисля, че доста подценявате Камбиасо. Той, както Виейра има впечатляващ поглед върху играта и дава страхотни извеждащи пасове. Със сигурност ако има някъде такава статистика, Камбиасо има поне 6-7 асистенции миналия сезон.
-------------------- |
|
|
Aug 6 2007, 17:05
Коментар
|
|
Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti |
Цитат(jonnie @ Aug 5 2007, 12:39 PM) [snapback]20926[/snapback] Аз също по-принцип съм съгласен с THE_GAME. Но все пак мисля, че доста подценявате Камбиасо. Той, както Виейра има впечатляващ поглед върху играта и дава страхотни извеждащи пасове. Със сигурност ако има някъде такава статистика, Камбиасо има поне 6-7 асистенции миналия сезон. Камбиасо ми е един от любимите футболисти.. невероятно полезен играч но мисълта ми беше както предполагам и на дъ геим и шкофилд е че в Интер липсва гении.. играч като тоти кака меси или роналдо.. човек който с всяко съприкосновение с топката да носи опасност за съперника.. камбиасо и виера не са такива и явно главно ще се разчита на огромната ни мощ в атака.. за жалост тя миналата година не беше особено подпомогната от халофовата линия такова нещо се учертава и за сега.. горе беше споменато и за киву.. и на мен ми се струва че манчини все още незнае какво да го прави.. отдясно има майкон който 100% ще почне титуляр.. а от там за отляво има максуел който си го е харесал нещо напослък.. киву започна в рома имено на тази позиция и на манчини му се вижда възможност.. така центара се отваря за бурдисо или кордоба да играе до матераци.. но пък има и Занети който вече твърдо си го пуска навсякъде и според мен имено той е фавори за поста ляв бек новия сезон.. очаквам доста ротации в защита и нападение.. нещо което за жалост не искам да виждам -------------------- Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Aug 6 2007, 18:14
Коментар
|
|
При дълга резервна скамейка просто няма как да няма ротации в състава. Който и да стане треньор ще върти играчите, иначе рискува да развали атмосферата в състава.
-------------------- |
|
|
Олекотена версия | Час: 11th November 2024 - 02:30 PM |