IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

19 страници V  « < 17 18 19  
Reply to this topicStart new topic
> Корупцията в Италия
Guest_ChaiNGang_*
коментар Aug 19 2006, 01:24
Коментар #361

Guests

Отхвърлиха жалбата на Ювентус
19 август 2006 | 01:46

Ювентус окончателно загуби шансове наказанието му да бъде смекчено още, след като и последната жалба на ръководството на клуба бе отхвърлена от италианската футболна федерация. Шефовете на „старата госпожа” се срещнаха с представителите на федерацията, както и тези на италианския Олимпийски комитет (КОНИ) на „Стадио Олимпико” в Рим, за да обсъдят евентуалното намаляване на санкцията от изхвърляне в Серия „В” и отнемане на 17 точки за новия сезон. Въпреки че за пореден път пледираха за намаляване на наказанието, шефовете на Юве получиха нов негативен отговор и сега ще трябва да се примирят с решението. От „Деле Алпи” обаче отказаха да прекратят с жалбите си и в понеделник Бордът на директорите на „старата госпожа” отново ще се събере, за да обсъди евентуалните нови действия, които трябва да предприемат

Sportal.bg
Go to the top of the page

+Quote Post
AleRt
коментар Aug 19 2006, 14:15
Коментар #362

Forum Administrator

Група: Root Admin
Коментари: 3,308
Регистриран: 11-May 06
Град: Glasgow, UK / Стара Загора
Потребител No.: 3

Така им се пада на курвите smile.gif Нека си гният там долу... с тея обжалвания дори трябва да им утежнят наказанието... по принцип до колкото знам е така smile.gif

--------------------
Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...

ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!!
WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!!

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Aug 19 2006, 14:17
Коментар #363

Guests

Еми да.То след като не ги огря апелативния съд в ИТалия са се оплакали в Уефа.Ама и там не ги е угряло.Само не знам за какво обжалват като са ВИНОВНИ

+Quote Post
Faustico
коментар Aug 23 2006, 16:06
Коментар #364

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Група: Members

Коментари: 5,196
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

ФИФА и Италианската футболна федерация нападат Ювентус
23 август 2006 | 16:38

Световната централа ФИФА постави ултиматум на италианската футболна федерация във връзка с предстоящата жалба, която Ювентус ще изпрати до Административния трибунал на областта Лацио. В изпратеното писмо, ФИФА е заявила директно, че ще лиши всички италиански отбори (в това число и националния) от участие в международни състезания в случай, че клубът от Торино и неговите адвокати се обърнат към Трибунала. Малко по-късно пък стана ясно, че италианската федерация е отговорила на писмото на ФИФА, уточнявайки, че е готова да внесе свои наказания спрямо Ювентус, ако тимът действително обжалва отново. По този начин "старата госпожа" очевидно ще отнесе още санкции, след като вече бе изхвърлена от Серия "А" и лишена от 17 точки за предстоящия сезон.

ходят да се молят като циганче пред баничарница беги бе редили 2 парвенства и още кои знае колко и ще цръкат

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Aug 23 2006, 19:47
Коментар #365

Guests

Абе трябваше в серия Ц2 да ги вкарат.След като толкова обжалват и все не ги оправдават.И пред папата да идат да се оплакват пак няма да ги огрее.След като им разбраха подлите игри ше си ттърпят наказанието

+Quote Post
AleRt
коментар Aug 24 2006, 11:11
Коментар #366

Forum Administrator

И на арменския поп да се оплачат все тая... нека обжалват пак, много ми е интересно какво наказание ще им хвърлят biggrin.gif

--------------------
Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...

WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!!

+Quote Post
Guest_PERKOTO_*
коментар Aug 24 2006, 12:12
Коментар #367

Guests

нали ФИФА официално казаха че ако Ювентус продалжат да обжалват ще накажат цяла Италия като извадят си4ки клубни отбори че дори и националния от каквито и да е м/ународни прояви
така може да стане много шибано на края и за нас заради тея тапаци

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Aug 24 2006, 13:16
Коментар #368

Guests

Ювентус обжалва пред Административния трибунал, рискува още наказания
24 август 2006 | 13:14

Италианският Ювентус представи днес официално жалбата си пред Административния трибунал на областта Лацио във връзка с наказанията на отбора вследствие корупционния скандал в страната. Както е известно, вчера Италианската футболна федерация и европейската централа УЕФА заплашиха тима с допълнителни наказания, ако адвокатите на отбора се обърнат към Трибунала. Въпреки това обаче рано тази сутрин, защитниците на Юве все пак решиха да го сторят, рискувайки да навлекат още санкции на клуба. В молбата си, "старата госпожа" претендира за отхърляне на вече установените на първа и втора съдебна инстанция наказания, според които "бианконерите" ще играят в Серия "В" с пасив от 17 точки през следващия сезон. На отбора бяха отнети и последните две титли от шампионата на Италия.

Sportal.bg

+Quote Post
Guest_KASAPINA - SOLINGEN_*
коментар Aug 24 2006, 23:03
Коментар #369

Guests

еми като ще потъват Юве ще потъват всички , така че се молете да не подадат жалба в гражданския съд!!!!

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Aug 25 2006, 00:48
Коментар #370

Guests

СЪмнявам се да потаним всички.най-много юве да гният в Серия Ц

+Quote Post
Guest_method_*
коментар Sep 13 2006, 18:39
Коментар #371

Guests

hahah tam kydeto im e mqstoto! biggrin.gif

+Quote Post
AleRt
коментар Sep 21 2006, 13:15
Коментар #372

Forum Administrator

Още една оставка в Италианската футболна федерация

21 септември 2006 | 05:31 | Агенция "Фокус"

Рим. Главният следовател на Италианската футболна федерация Франческо Борели подаде оставка, съобщи ”Гадзета дело Спорт”. Вчера това направи и президентът на федерацията Гуидо Роси. Именно Борели бе човекът, който разследва разразилия се корупционен скандал в Италия.

Подозрително... не смятате ли ? smile.gif

Още по темата:

Вицепрезидент на Италианския Олимпийски комитет оглави Футболната федерация на страната

21 септември 2006 | 12:33 | Агенция "Фокус"
Рим. Италианският Олимпийски комитет (СОNI) назначи своя собствен вицепрезидент Лука Панкали за президент на Италианската футболна федерация (FIGC), предаде Ройтерс.
Панкали ще замени Гуидо Роси, който бе назначен на поста по спешност заради скандалите в италианския футбол, но се отказа, тъй като прие да стане президент на телевизионната компания ”Telecom Italia”.
Роси имаше задача да изчисти лицето на Италианския футбол след скандалите с уговорени мачове, които пратиха Ювентус в Серия ”Б”, а още четири клуба бяха наказани с отнемане на точки.
Последният избран по процедурата президент на Футболната федерация на страната бе Франко Караро, но той подаде оставка по средата на големия скандал.
Назначението на Панкали, който същевременно е и президент на Италианския Параолимпийски комитет, потвърждава, че Италианската футболна федерация остава под директния контрол на Олимпийския комитет на страната.

--------------------

+Quote Post
Guest_Sentinel_*
коментар Sep 21 2006, 19:54
Коментар #373

Guests

Момчета, нека малко се отклоним от темата и да почетем двете невинни жертви на българското безхаберие и българската жестока действителност - Деница и Петрина. Бог да ви прости, момичета!
Искам да кажа още нещо -
Докога скотски и заспал български народе ще търпиш да се гаврят с теб управниците ти?! Малко ли са ти 45+17 години?!?! mad.gif

+Quote Post
Guest_BlueHeLL_*
коментар Sep 23 2006, 12:29
Коментар #374

Guests

Всичко с корупционния скандал се разви очаквано, като изключим внезапното връщане на Милан в серия А !

+Quote Post
AleRt
коментар Oct 28 2006, 11:34
Коментар #375

Forum Administrator

Намалиха наказанията на Ювентус, Фиорентина и Лацио

28 октомври 2006 | 01:39 | Агенция "Фокус"
Рим. Ювентус получи голяма подкрепа в борбата за завръщане в серия “А” през следващия сезон, след като молбата му за намаляване на наказанието от -17 точки беше уважена, съобщи “Ройтерс”. Арбитражният съд към Италианския олимпийски комитет намали санкцията на “Старата госпожа” с осем точки. Промяната изведе непобеждавания през този сезон гигант от Торино само на осем точки зад лидера в Серия “Б” Дженоа. Лацио, Фиорентина и Милан също изслушаха присъдите си. Наказанието на “римските орли” е редуцирано с осем точки, а това на “виолетовите” с четири. Санкцията на Милан остана непроменена, а молбата на Реджина, който също беше замесен в скандал с уреждане на мачове ще се разгледа следващия месец. “Съдът явно се е повлиял от нашата огромна подкрепа по време на разследването, както и от инициативата за промяна в структурата и управлението на клуба в името на доброто на италианския футбол и работата за запазване на добрия му имидж”, пише в официалното становище на Ювентус относно намаляването на санкцията.

Бахтииииииии обитащината !!!

--------------------

+Quote Post
Guest_BlueHeLL_*
коментар Oct 28 2006, 12:00
Коментар #376

Guests

QUOTE(AleRt @ Oct 28 2006, 09:34 AM) [snapback]4978[/snapback]

Намалиха наказанията на Ювентус, Фиорентина и Лацио

28 октомври 2006 | 01:39 | Агенция "Фокус"
Рим. Ювентус получи голяма подкрепа в борбата за завръщане в серия “А” през следващия сезон, след като молбата му за намаляване на наказанието от -17 точки беше уважена, съобщи “Ройтерс”. Арбитражният съд към Италианския олимпийски комитет намали санкцията на “Старата госпожа” с осем точки. Промяната изведе непобеждавания през този сезон гигант от Торино само на осем точки зад лидера в Серия “Б” Дженоа. Лацио, Фиорентина и Милан също изслушаха присъдите си. Наказанието на “римските орли” е редуцирано с осем точки, а това на “виолетовите” с четири. Санкцията на Милан остана непроменена, а молбата на Реджина, който също беше замесен в скандал с уреждане на мачове ще се разгледа следващия месец. “Съдът явно се е повлиял от нашата огромна подкрепа по време на разследването, както и от инициативата за промяна в структурата и управлението на клуба в името на доброто на италианския футбол и работата за запазване на добрия му имидж”, пише в официалното становище на Ювентус относно намаляването на санкцията.

Бахтииииииии обитащината !!!

ако искат могат направо да ги върнат в серия А Ювентус и да им дадат титлата !!! mad.gif

+Quote Post
Guest_El Chino_*
коментар Oct 28 2006, 12:37
Коментар #377

Guests

Е за кво беше тоя всичкия шум през лятото ?
Мафията в италянския футбол няма да се изчисти никога вместо да ги пратят в серия Ц1 те както каза Bluehell още малко ще ги върнат в серия А. mad.gif Поне на червено-черните к**ви не им намаляват наказанието. mad.gif mad.gif
FORZA INTER cool.gif

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Oct 30 2006, 22:17
Коментар #378

Guests

Ебаси мамата...тая корупция край няма...Дори и Папата да застане начело на ферерацията пак няма да има възмездие sad.gif

+Quote Post
AleRt
коментар Dec 21 2006, 08:14
Коментар #379

Forum Administrator

Намалиха санкцията на Галиани

Олимпийският комитет в Италия намали преди Коледа наказанието на вицепрезидента на Милан Адриано Галиани. Той бе отстранен от играта заради участие в скандала с уговорените мачове това лято. Галиани имаше забрана да работи до 14 април, но наказанието бе намалено и изтича на 23 декември. Шефът на росонерите обаче ще си плати глобата от 25 000 евро. Парите ще бъдат използвани за подобряване на детската база.

7спорт

Ебахти тапанарите .. комар го щипнал по задника за тея 25000 евро .. мноо се излагат италианците .. май системата им е зле колкото и нашата

--------------------

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Dec 21 2006, 17:31
Коментар #380

Guests

Ах...дееба тъпите копелета...видяха , че сме с класи над всички остнали и веднага започват да играят подмолните си игрички....ВАЖНОТО Е ЧЕ СМЕ НОМЕР 1 cool.gif

+Quote Post

19 страници V  « < 17 18 19
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 12th November 2024 - 02:24 AM
Buy sports equipment online