Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
Лига Европа |
Feb 27 2015, 20:08
Коментар
|
|
Модератор Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 |
Волфсбург определено бяха един от отборите (заедно с Рома и Наполи), които си пожелах да избегнем поне на този етап. Е, в крайна сметка се случи точно обратното. За мен обаче радващото в случая е, че ще имаме възможността да си сверим часовниците със сериозен отбор като този на Волфсбург, който никой не може да ме убеди, че е непреодолим и такова страшилище, каквото тук го изкараха някои. И не разбирам как може да има толкова песимистично настроени фенове? Преди две години, когато играхме срещу Тотнъм, абсолютно никой не очакваше, че ще ги смачкаме с 3-0 на реванша в Милано и че ще докараме мача до продължения, нали? Спечелихме с 4-1, но отпаднахме заради гола им на наш терен, а пропуските на Паласио, Алварес и Камбиасо в края се оказаха решаващи. Искам да кажа, че не бива да се предаваме още преди самия мач да е дошъл. Ако не можем да елиминираме отбора на Волфсбург, къде въобще сме тръгнали да печелим Лига Европа? А това е един отбор, който е на годините на дядо ми, че дори и по-млад. Отбор с една единствена титла и една национална купа в историята си няма как да ме изплаши по абсолютно никакъв начин. А и Бундеслигата в момента критерии ли е ми кажете, че давате за пример как били на второ място и само на 8 точки от Байерн? Че те Байерн мачкат всичко живо наред, а Борусия Дортмунд, които им бяха единствената реална конкуренция в последно време са изпаднали в дълбока криза и доскоро бяха дори в зоната на изпадащите. В Италия има по-голяма интрига отколкото в Германия, макар че и Рома са доста неадекватни. Вярно, че имат добри играчи като Де Бройне, Шурле и Луис Густаво, но пък ние си имаме Гуарин, Шакири, Ковачич и Икарди, които не мисля, че им отстъпват. Предстоят ни два много интересни и вълнуващи мача като този път задължително българските телевизии трябва да се вземат в ръце и да излъчат пряко и двете срещи. Надявам се, а и вярвам, че ще се представим добре и ще ги отстраним.
|
|
|
Feb 27 2015, 21:02
Коментар
|
|
Модератор Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 |
Ето и всичките 1/8-финални двойки:
Евертън - Динамо Киев Днипро - Аякс Зенит - Торино Волфсбург - Интер Виляреал - Севиля Наполи - Динамо (Москва) Брюж - Бешикташ Фиорентина - Рома Първите срещи са на 12 март, а реваншите са седмица по-късно. |
|
|
Feb 27 2015, 22:49
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito |
басиии тъпия и гаден жребий - как пък точно волфсбург
дано ги отстраним и да няма повече немски отбори в турнира , пък отстраним ли ги ще играем финал с наполи -------------------- |
|
|
Feb 27 2015, 22:54
Коментар
|
|
Интер Фен Група: Members Коментари: 431 Регистриран: 12-April 13 Потребител No.: 9,284 |
Ясно е,че не трябва да излизаме като насрани ама да казвате,че Бундеслигата не е критерии не е сериозно.Първо лигата,в която играем ние Серия А в момента по коефициент е доста по назад от немското първенство.Второ немските отбори в ШЛ са 4 на осминафинал,а италианските само 1.Реално погледнато Волфсбург са фаворити с оглед моментното състояние на двата отбора,а ние спрямо историята и опита в евротурнирите.Шансове имаме,защото ЛЕ е странен и доста непредсказуем турнир,но с тази нашата плачевна защита как ще им удържим нападението нямам никаква идея.А освен Де Брюн,Густаво Шурле имат Бас Дост,който прави страхотен сезон и бележи почти във всеки мач и Перишич.Въобще нападението им е много страховито и наистина ще трябва да защитата ни да е на съвсем различно ниво,от обичайното им през този сезон за да продължим..
Този коментар е бил редактиран от Ricardo на Feb 27 2015, 22:55 |
|
|
Feb 27 2015, 23:39
Коментар
|
|
Да де, те и Тотнъм бяха голяма сила и в по-добра форма, но бяха само на един гол от доста паметно отпадане
|
|
|
Feb 28 2015, 01:04
Коментар
|
|
`GEO` Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 |
Гледах Волфсбург и в двата мача с Евертън от групите и изобщо не са ми страшни. Немските отбори като цяло са много наивни в защита, тия не правят изключение. Още 1-вия мач можем да ги ударим, обаче има едно голямо условие да се случи - трябва ние да сме сигурни и организирани в защита, а това не ни се получава много тоя сезон. Като цяло обичаме отворените мачове, в които противника тръгва да ни надиграва, така че тия са по-скоро удобни за нас. Да, във форма са, бият наред в Бундеслигата, ама това ще са два съвсем различни мача за тях - и като подход, и като тактика, и като изживяване, ако щете. По-добре Волфсбург, отколкото криваците от Севиля примерно.
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
Feb 28 2015, 01:19
Коментар
|
|
Да, сега като каза Евертън и аз се сетих за боя дето ядоха немците. Даже "карамелите" ми се струват доста по-сериозен претендент за трофея заедно с Наполи и Рома. В Бундеслигата може и да мачкат, но тук нещата са доста по-различни, а и имаме леко предимство, тъй като реванша е в Милано.
|
|
|
Feb 28 2015, 10:40
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti |
Волфсбург сега е в много по добра форма отколкото при загуби от Евертън . Въпреки всичко според мен ще ги елиминираме , трябва Манчини да подготви перфектно отбора в защита , да оставим домакините да владеят инициативата и да ги хванем на контра , мисля , че можем да постигнем много добър резултат още там .
|
|
|
Mar 19 2015, 21:13
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti |
Фиорентина в момента просто размазва Рома , за мен виолетовите са главния фаворит в Лига Европа този сезон . А Салах е уникален футболист , адски много ме е яд , че не го взехме зимата ...
|
|
|
Mar 19 2015, 21:19
Коментар
|
|
Модератор Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 |
За Фиорентина не знам, ама Динамо буквално се подиграват на Евертън, няма такъв мач, реално резултата трябваше да е вече поне 6-2
|
|
|
Mar 19 2015, 21:22
Коментар
|
|
Рома са тотално разочарование, както в Калчото, така и в Лига Европа. Динамо Киев пък засега са приятната изненада, защото едва ли някой е очаквал, че ще вкарат четири гола във вратата на Евертън тази вечер.
|
|
|
Mar 19 2015, 21:52
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 |
Този коментатор на Динамо - Евертън е пълен калитко - "Общият резултат е 6-4 за Динамо, но един гол във вратата на домакините ще прати Евертън напред" ?! Как ги смята така, не ми е ясно Сигурно защото са представители на магичното английско първенство, могат да се класират с гол по-малко
-------------------- |
|
|
Mar 19 2015, 23:00
Коментар
|
|
Останаха ли въобще отбори от магическото първенство в ЕКТ?
|
|
|
Mar 20 2015, 14:27
Коментар
|
|
1/4:
Динамо Киев - Фиорентина Зенит - Севиля Брюж - Днипро Наполи - Волфсбург |
|
|
Mar 20 2015, 15:56
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito |
динамо к. , зенит , днипро и волфсбург бяха дотук.
искам наполи хубаво да го сложат на волфсбург и да спечелят турнира , дано те или фиорентина го спечелят -------------------- |
|
|
Apr 16 2015, 21:30
Коментар
|
|
наполи изнасилва зелените шваби , форца итъли
-------------------- |
|
|
Apr 16 2015, 22:02
Коментар
|
|
Много ме е яд, че отпаднахме от тези дървари
|
|
|
Apr 17 2015, 06:55
Коментар
|
|
`GEO` Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 |
Наполи направиха това, което очаквах ние да сторим, ама...
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
Apr 17 2015, 09:56
Коментар
|
|
Ужасна защита имат тези от Волфсбург...
|
|
|
Apr 17 2015, 12:15
Коментар
|
|
отмъстиха за нас неаполитанците
искам италиански финал бре -------------------- |
|
|
Олекотена версия | Час: 11th November 2024 - 11:47 PM |