Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
ювентус - ИНТЕР (Серия А), 1:1 |
Nov 5 2007, 01:25
Коментар
|
|
Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti |
Нито ме интересувач, че не загубихме мача, че продалжаваме да си водим и, че си запазихме преднината.. при положение, че не ги победихме.. за мен мача е провал
-------------------- Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Guest_merda_milan_* |
Nov 5 2007, 02:41
Коментар
|
Guests |
Няма какво да се заблуждавате момчета. Интер в момента си е онзи Интер от преди години, т.е. не е станал по-силен, а просто Юве са станли по-слаби. И няма как да е иначе, след удара, който преживяха.... Ако не беше онзи мишок Раниери, можеше да победят, защото след гола той ги върна да пазят резултата, а можеше да използват еуфорията и ситуацията, така да се каже и да вкарат и втори гол. Така че трябва да бъдете реалисти и да не се самозалъгвате.
|
|
|
Guest_vampira_brinion_* |
Nov 5 2007, 09:11
Коментар
|
Guests |
От този мач които наблудавах забелазах едно че ибентус са 12 класи под Интер та дори след гола неможаха да направят минимален натиск диктувахме играта през цялото време и малшанса ни провали ние сме шампионите след този мач вече се убедих състава игра организирано и интелигентно макар да не забравяме многото контузии Forza Inter
|
|
|
Nov 5 2007, 11:14
Коментар
|
|
Moderator Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 |
Яд ме е че ги изпуснахме тия шибаняци но все пак съм доволен от представянето на отбора.Ние сме най-стойностния отбор в Италия и ако продължаваме да се представяме както до сега постепенно ще увеличиме преднината си.
|
|
|
Nov 5 2007, 11:53
Коментар
|
|
Редовен Интерист Група: Members Коментари: 294 Регистриран: 6-July 06 Град: Хасково Сити !@#!@ Потребител No.: 43 |
касмета не беше на наша страна яд ме е че не победихме мача си беше наш !!?
-------------------- |
|
|
Nov 5 2007, 13:43
Коментар
|
|
Интер Маняк Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,205 Регистриран: 3-September 07 Град: Варна Потребител No.: 403 |
късмет за Убе от един рикошет и гол а ние от 5-6 положения пак един да не броим засадите просто ако нападателите си повишат успявимоста ще мачкаме не само в Италия но и в Европа
-------------------- Ако си бил в Интер и си пожелал да напуснеш,не заслужаваш да се върнеш.[color="#0000FF"][/color]
|
|
|
Nov 5 2007, 13:46
Коментар
|
|
Интер Маняк Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 |
И мене ме е яд че не можахме да ги бием тези скапаняци,трябваше да ги смачкаме и да им затворим устите.
Съжалявам че не успявам да пиша напоследък във форума,но се надявам да отидем в Милано за дербито голяма група. |
|
|
Nov 5 2007, 16:38
Коментар
|
|
Интер до гроб! Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 |
Щастлив Х за юБе
-------------------- Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_Scofield_* |
Nov 5 2007, 17:12
Коментар
|
Guests |
Обиждат Ибрахимович на циганин
Повече от година и половина тифозите на Ювентус чакаха този миг. В неделя вечерта те успяха да изкарат всичката горчилка, която таяха в гърлото си, върху "предателя" Златан Ибрахимович. Човекът, който 2 години радваше агитката на Юве с головете и техниката си. Сега обаче той беше най-големият враг. И това не остана незабелязано. На трибуните на стадион "Олимпико" имаше огромен плакат "Ибра, ти си един циганин предател". Още при появата на Златан на терена, стадиона избухна в мощни освирквания. При всяко докосване на Ибрахимович до топката той бе обиждан, хулен и псуван. Звездата на Интер така и не успя да блесне срещу бившия си отбор. Изявите му бяха доста разочароващи. В края на мача дори изнервен от слабата си игра шведа се сдърпа с Джорджо Киелини. Двамата имаха няколко сериозни сблъсъка на терена. След последният съдийски сигнал Ибрахимович се сдърпа със защитника на Ювентус. Изглеждаше сякаш Златан опитва да прегърне Киелини, но футболиста на Юве се отскубна и го блъсна. Намесиха се и останалите играчи на двата отбора и до по-сериозен сблъсък не се стигна. Двамата с Киелини се опитваха да се провокират често в последните минути. "Не се е случило нищо. Всеки получава удари по време на мач. Това е нормално. За мен всичко приключи на терена", заяви Киелини. www.gol.bg |
|
|
Guest_Scofield_* |
Nov 5 2007, 17:14
Коментар
|
Guests |
Манчини: Резултатът не е справедлив, ние сме си виновни
Преди 2-3 години едно равенство като гост на Ювентус би се приело като победа в лагера на Интер. Но не и днес. Сега нерадзурите са шампиона и лидер в Италия. Отборът, с който всички трябва да се съобразяват. Затова и треньора Роберто Манчини не остана доволен от равенството 1:1 срещу Юве. "Резултатът въобще не е справедлив. Този мач не трябваше да завършва наравно. Ние заслужавахме много повече победата. Създадохме повече положения. И ако малко повече внимавахме при засадите... Но щом не направиш 2:0 накрая се стига и до това. Ние бяхме по-добрия отбор. През първите 20-25 минути не владеехме добре топката. Но после се успокоихме и играхме добре. За нас това беше добра възможност но я изпуснахме. Сами сме си виновни", заяви Манчини. Въпреки равенството Интер вече 26 поредни гостувания в Серия А няма загуба. Нерадзурите са спечелили 18 от тези мачове, а другите 8 са завършили наравно. Последното поражение на Интер навън е срещу Емполи през април 2006 г. Последното 1:1 в дербито Ювентус - Интер играно в Торино бе преди 18 години. "В мачове като този с Ювентус не можеш да се шегуваш. Трябва да бъдеш изключително хладнокръвен. В Торино всяка грешка се наказва. Видяхте го и днес", допълни Манчини. Треньорът на Интер бе покосен от поредната контузия на халф. Срещу Юве травма получи ветерана Луиш Фиго, който навърши 35 г. в деня на мача. Той напусна накуцвайки стадиона, след като бе изритан в прасеца от Павел Недвед. Почти сигурно португалеца няма да играе срещу ЦСКА Москва в Шампионската лига. С контузии са още Станкович, Виейра Матераци и Хименес. Бразилецът Майкон също напусна контузен мача с Юве. www.gol.bg |
|
|
Nov 5 2007, 20:12
Коментар
|
|
nerazzuro Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER |
мн добър ма4,показахме 4е сме голям отбор.просто юбе имаха късмет.доволен съм от ма4а.наистина можехме да бием,но..др път.лошо с контузията на фигонз с къв отбор ще играем сега.
|
|
|
Nov 5 2007, 21:46
Коментар
|
|
Старо Куче Интерист Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 |
Айде сега смачкали сме ги..глупости,мача си беше равностоен,Юве играеше с повече желание,защото искаше да победи за реванш ,за феновете си,ние излязохме с цел да вземем поредните три точки,все едно играем срещу Дженоа..и ме е яд ,че изпуснахме победата,защото въпреки че играехме слабо,можеше да победим най-омразния ми отбор в Италия.
-------------------- |
|
|
Nov 5 2007, 21:55
Коментар
|
|
Интер Фен Група: Members Коментари: 626 Регистриран: 17-May 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 |
Аз също не съм доволен от играта това, че запазваме преднината не ме грее много щото все пак гледам футбол заради красотата му. Щом смятате, че ги надиграхме добре, според мен мача си беше абсолютно равностоен и Ювентус все още непритежават отбор който да може да претендира да е Шампион (дано неуспеят да се класират за шампионската лига). Онзи черния маймун е добра резерва харесва ми вече !
-------------------- |
|
|
Nov 6 2007, 00:25
Коментар
|
|
Álvaro Recoba Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 |
Минало ЗАМИНАЛО, напролет в Милано ги разбиваме
|
|
|
Nov 6 2007, 08:12
Коментар
|
|
Burdisso fan :D Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi |
Че бяхме по-добрия отбор на терена въобще не е дискусионно. Но за мен стана ясно и друго. Колкото и да се напъват с това отборче, юБе не могат да ни бъдат конкуренция в никой случай. Очаквам в най - скоро време да започнат все по-често да се дънят и сериозно да изостанат в точките. Мерда.
-------------------- |
|
|
Guest_Tito_* |
Nov 6 2007, 13:48
Коментар
|
Guests |
Въпреки равенството мача беше невероятен
|
|
|
Nov 6 2007, 17:09
Коментар
|
|
Burdisso fan :D Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi |
Цитат(Tito @ Nov 6 2007, 01:48 PM) [snapback]26073[/snapback] Въпреки равенството мача беше невероятен Ако бяхме спечелили наистина щеше да е невероятен. -------------------- |
|
|
Олекотена версия | Час: 11th November 2024 - 10:14 PM |