Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
Новини около българският национален отбор по футбол |
May 27 2012, 09:06
Коментар
|
|
Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti |
За първи път от много години, видях да има желание за игра в момчетата. Възможностите ни са ограничени, то е ясно, но наистина си пролича това желание, което всички искаме да виждаме и ето, че постигнахме един хубав резултат, макар че холандците не си дадоха много зор. Честито и дано продължаваме така. И аз не помня от кога не съм ги гледал толкова надъхани ! -------------------- |
|
|
May 27 2012, 19:17
Коментар
|
|
Moderator Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 |
БЪЛГАРИЯ!! над всичко(и) !!! ГРАМ! Да не изпадаме в еуфория минали са само 2 мача откакто Любо пое отбора не изчакаме началото на квалификациите и тогава да говорим ,ако се издъним за пореден път кой ще го грее победа в приятелска среща пък било то и срещу Холандия! Това е темата в която се коментира националния ни отбор. |
|
|
Guest_Il Capitano_* |
May 27 2012, 21:00
Коментар
|
Guests |
Аз даже не разбрах, че не съм писал в нея
|
|
|
May 27 2012, 21:34
Коментар
|
|
Интер Маняк Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,277 Регистриран: 24-June 11 Град: ПЛОВДИВ Потребител No.: 9,086 |
Така е 2 контроли ,но пак си е успех.Едно време даже и в контролите падахме и то от отбори като Пакистан и Зимбабве
А и друго прави впечатление ,сърцатата игра на футболистите което отдавна не бяхме гледали |
|
|
Sep 7 2012, 20:18
Коментар
|
|
Con zurro nero cuore Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale |
Добре, бе... Тея БФС-то малоумни ли са... Билети по 40 и 30лв... Как очакват феновете да напълнят стадиона, имайки предвид състоянието на т.нар. "отбор" и пълната апатия, която ни демонстрират на терена.
За сравнение, преди 4 години бях на мача с Италия, в А сектор за 20лв, стадионът беше пълен на макс, а и тогавашните момчета играеха повече. -------------------- SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
Sep 7 2012, 20:37
Коментар
|
|
Moderator Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 |
За сравнение, преди 4 години бях на мача с Италия, в А сектор за 20лв, стадионът беше пълен на макс, а и тогавашните момчета играеха повече. Да,и аз бях на онзи мач,а сега не съм.Дори мисля да го гледам "с едно око". Този коментар е бил редактиран от radiinter на Sep 7 2012, 20:38 |
|
|
Sep 7 2012, 22:43
Коментар
|
|
Con zurro nero cuore Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale |
Да,и аз бях на онзи мач,а сега не съм.Дори мисля да го гледам "с едно око". И аз смятах така "с едно око", но седнах да си ги гледам целия мач. Аз толкова мотивиран и нахъсан отбор на България не съм виждал от много, много време. Днес играха, дано не е само някаква случайност. -------------------- SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
Sep 7 2012, 22:46
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti |
Страхотен мач , браво на момчетата , можеше да бият но аз съм много доволен и сега , дано бием Армения и всичко ще е на 6 .
|
|
|
Sep 8 2012, 08:46
Коментар
|
|
Интер Маняк Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,277 Регистриран: 24-June 11 Град: ПЛОВДИВ Потребител No.: 9,086 |
И аз смятах така "с едно око", но седнах да си ги гледам целия мач. Аз толкова мотивиран и нахъсан отбор на България не съм виждал от много, много време. Днес играха, дано не е само някаква случайност. Не е случайност ,виж че откакто отбора го води ЛЮБО играем все по добре и сърцато -браво на момчетата . Жалко само че стадиона беше празен |
|
|
Sep 8 2012, 10:23
Коментар
|
|
|
|
|
Sep 8 2012, 11:28
Коментар
|
|
Модератор Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 |
Вижте го тоя каун как се хили |
|
|
Sep 9 2012, 13:18
Коментар
|
|
Интер Фен Група: Members Коментари: 557 Регистриран: 6-July 12 Град: Варна Потребител No.: 9,204 |
Искам да обърна на всички внимание на нещо друго освен равенството,момчетата играха супер(според мен), но забележете нещо друго. Не бях виждал от много време такъв отбор,който след като играеше добре,поведе на Италия и слд като допусна 2 бързи гола(особенно втория доста нелеп),отбора се вдигна, не се пречупи, не се затвори, не се притесни.Незнам какво им каза на полувремето Любо, но определено излязоха още по-надъхани,нямаше грам притеснение в тях.Това само наистина големи отбори могат само да го направят.Отбори с големи традиции и голямо самочувствие.Това за мен е голямата победа,голямото израстване на отбора. Когато назначиха Любо Пенев аз вярвах, че той е човека за националния, но не вярвах да видя такава разлика в играта на момчетата за толкова малко време.Все пак това е национален отбор,а не клубен.И все пак повечето лидера на отбора от преди имат проблеми в клубните си отбори.
|
|
|
Sep 10 2012, 08:21
Коментар
|
|
Интер Маняк Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,192 Регистриран: 17-April 12 Град: Бургас/Варна Потребител No.: 9,181 |
Браво на момчетата и на Любо! Наистина бяха невероятно нахъсани, изглеждаше все едно ние сме световния гранд, а Италия са отбор от средна класа. Като гледах мача, бях сигурен, че всяка първа топка, всяко единоборство, всички спорни положения като цяло ще са за нас. То си личеше, че като владеят топката италианците, ще я загубят веднага, нашите не ги оставиха да мръднат. Имаше ги и грешките, с които сме свикнали вече, в центъра на защитата, но това е материала, няма как да искаме повече. Дано не им остане само този мач, а да се раздават до края на квалификациите. Далеч съм от мисълта за класиране, но поне да вдигнем коефициента и урната, за да ни е по-лесно занапред.
|
|
|
Oct 3 2012, 20:06
Коментар
|
|
Модератор Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 |
Изкачили сме се с 34 места и вече сме №55 в света.
|
|
|
Oct 4 2012, 00:31
Коментар
|
|
Тая класация винаги ми се е струвала адски безмислена.А критериите по които се оценяват отборите са абсурдни.
|
|
|
Oct 13 2012, 14:21
Коментар
|
|
Не знам какво прави Пенев, но отборът е тотално преобразен последните 3 мача и показва доста приятни неща. Браво!
-------------------- SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
Oct 13 2012, 15:40
Коментар
|
|
Незнам за отбора но чичовото продължава да си е все същия селтак.Вчера след мача вместо да говори по неговата си част тръгнал да учи журналистите какви въпроси да задават и как да се отнасяли към отбора
|
|
|
Oct 13 2012, 18:56
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 |
Ако не беше малоумната постъпка на Бандаловски, сега можеше да сме и с 2 точки повече. Но най-важен е прогреса на отбора! Наистина има сериозна промяна, дано продължим в същия дух!
|
|
|
Oct 13 2012, 19:52
Коментар
|
|
Moderator Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 6,057 Регистриран: 5-September 10 Град: Сливен Потребител No.: 3,220 Любим Играч: Javier Adelmar Zanetti |
Незнам за отбора но чичовото продължава да си е все същия селтак.Вчера след мача вместо да говори по неговата си част тръгнал да учи журналистите какви въпроси да задават и как да се отнасяли към отбора Че много добре си я нареди. Тя се чудеше какво да му зададе, а и пак търсеше интригата. Тази не беше ли, която пита Станка за времето? Иначе си прав, че той си остава селянин, но него като го гледам му дреме на онази работа. Матеус като беше, все барнат и много обран в приказките какво? Дано продължават напред момчетата, вижда се промяната и желание. От доста време не бях сядал с такова желание да ги гледам. -------------------- `858 ` |
|
|
Oct 13 2012, 20:17
Коментар
|
|
Ако не беше малоумната постъпка на Бандаловски, сега можеше да сме и с 2 точки повече. Но най-важен е прогреса на отбора! Наистина има сериозна промяна, дано продължим в същия дух! Абсолютно! Едно от най-глупавите и тъпи нарушения, необмислено и напълно ненужно ! |
|
|
Олекотена версия | Час: 8th November 2024 - 02:57 PM |