Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
Клубни първенства и мачове |
Feb 26 2012, 22:52
Коментар
|
|
АЗ МРАЗЯ БАЙРЯМ МЮМЮН И НЕГОВИТЕ КОВРИ Група: Members Коментари: 2,666 Регистриран: 18-April 10 Град: Бургас Потребител No.: 2,440 Любим Играч: J.R.Cruz,Zanetti,Milito,Veron |
Кутинка, нищо не каза за твоите хора от ТотSCUM днес? Е, доживя и ти да се хванеш за нещо. Мосю се спаси, мислете му... Лузърите как се радваха като гарово циганче на торбичка кале, кво ли си викат горките: "Айде, това беше, развалихме черната магия на Антихристез!"?! -------------------- ПРОТИВЕН, НО ОТ ИНТЕР!!! LEONARDO INTERISTA VERO - ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!! НЕ СТАВА САМО С ПРАВИЛО! СКРИТИ МЕРДИ & МЕРДИНКИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА! ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ "ЗАКРИВАНЕ НА ФК БЕЗДВЕНТУС ВТОРИНО ЗА СПАСЕНИЕТО НА ИТАЛИАНСКИЯ ФУТБОЛ" DMS WC001897 |
|
|
Guest_Il Capitano_* |
Feb 26 2012, 23:23
Коментар
|
Guests |
|
|
|
Feb 27 2012, 00:01
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti |
Арсенал тотално ме изненадаха след като при 2-0 обикновенно реагират така сякаш Раниери им е треньор но днеска от 35-тата минута тотално размазаха Тотнъм , че и хубави голове вкараха ...
|
|
|
Guest_Il Capitano_* |
Feb 27 2012, 00:04
Коментар
|
Guests |
|
|
|
Feb 27 2012, 00:16
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti |
Ако беше Раниерчо при 0-2 щеше да изкара Ван Перси или Уолкът и да вкара някой защитник за да заздрави основите ....
|
|
|
Guest_Il Capitano_* |
Feb 27 2012, 00:19
Коментар
|
Guests |
Е много ясно-Джуру/Скилачи и Дженкинсън 100% щяха да са вътре! Би видял, че е много възможно отбора да получи още голове, а тогава не бихме имали никакви шансове за победа. Около 65-70 минута си залагам главата, че би пуснал примерно Парк, който се явява нещо като Арсеналския Сарате...или не, може би Фримпонг би бил по-добра опция :Д
|
|
|
Feb 27 2012, 00:24
Коментар
|
|
Е много ясно-Джуру/Скилачи и Дженкинсън 100% щяха да са вътре! Би видял, че е много възможно отбора да получи още голове, а тогава не бихме имали никакви шансове за победа. Около 65-70 минута си залагам главата, че би пуснал примерно Парк, който се явява нещо като Арсеналския Сарате...или не, може би Фримпонг би бил по-добра опция :Д Той Фримпонг май под наем отиде някъде ... Иначе дори и Арсенал днес доказа , че с хъс и хвърляне в атака всичко е въжможно ... повярваха си и се хвърлиха напред и им се получи напълно заслужена победа ... Ако бяха се притеснявали да не допуснат още голове можеше от 0:2 на почивката да завърши 0:3 , ах колко познато |
|
|
Guest_Il Capitano_* |
Feb 27 2012, 00:32
Коментар
|
Guests |
Той Фримпонг май под наем отиде някъде ... Иначе дори и Арсенал днес доказа , че с хъс и хвърляне в атака всичко е въжможно ... повярваха си и се хвърлиха напред и им се получи напълно заслужена победа ... Ако бяха се притеснявали да не допуснат още голове можеше от 0:2 на почивката да завърши 0:3 , ах колко познато Фримпонг е най-големия карък на земята. Изгониха го в дебюта му за Арсенал срещу Ливърпул, после се контузи, зимата го пратиха под наем в Уулвърхямптън, там пък наш Стилян му счупи скулата, тъкмо се върна в игра и скъса коленни връзки и е аут за още доста време. Върнаха го на Арсенал, нормално, контузен играч не им трябва... |
|
|
Mar 3 2012, 23:39
Коментар
|
|
Модератор Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 |
Тулуза са победили Марсилия на "Велодром"
|
|
|
Mar 4 2012, 15:51
Коментар
|
|
Модератор Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 |
Уволни ли са Вилаш Боаш
|
|
|
Guest_Il Capitano_* |
Mar 4 2012, 16:08
Коментар
|
Guests |
А познай кой е следващия му отбор
|
|
|
Mar 4 2012, 17:11
Коментар
|
|
Модератор Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 |
Ако са верни слуховете, че Рафата ще поеме Челси ще се пръсна от смях
|
|
|
Mar 4 2012, 17:38
Коментар
|
|
Moderator Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 6,057 Регистриран: 5-September 10 Град: Сливен Потребител No.: 3,220 Любим Играч: Javier Adelmar Zanetti |
Колеги, четете малко преди да копвате и пействате едно и също нещо от различни източници
-------------------- `858 ` |
|
|
Mar 4 2012, 17:47
Коментар
|
|
Старо Куче Интерист Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,306 Регистриран: 10-May 10 Потребител No.: 2,550 Любим Играч: Diego Milito |
Колеги, четете малко преди да копвате и пействате едно и също нещо от различни източници Да моя грешка просто видях, че тук се коментира. Някай от модовете да ми изтрие поста -------------------- |
|
|
Mar 6 2012, 20:43
Коментар
|
|
Старо Куче Интерист Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,526 Регистриран: 5-June 09 Град: The darkside/ Добрич / София Потребител No.: 1,490 Любим Играч: J. Zanetti |
Марсилия са наистина зле. Губят с 2:0 от отбор, чието име дори не бях чувал допреди година! (и все още не съм го чувал, само съм го чел досега )
Мисля си, че в случай че не ги отстраним това би било прекалено. |
|
|
Mar 7 2012, 18:29
Коментар
|
|
Модератор Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 |
Шансът великия „Глазгоу Рейнджърс“ да не бъде ликвидиран остана само теория…
Опасенията на феновете на „сините“, а и на много други в Европа се превръщат в реалност – великият „Глазгоу Рейнджърс“скоро няма да съществува. Това обяви лично директорът на тима от Глазгоу Дейв Кинг. Както преди няколко седмици Ви информирахме, шотланският гранд има огромни задължения, доближаващи 100 млн. и вече изпадна в административно управление, като му бяха отнети 10 точки. "Рейнджърс" - една легенда почти загина... „Наистина вярвам, че ликвидацията е неизбежна. Натъжава ме да кажа това, но според мен е наистина неизбежна перспектива футболната институция да оцелее, но компанията „Рейнджърс“ да не го направи. Това ще постави нови и тежки препятствия, като евентуален нов клуб със същото име ще трябва да кандидатства наново за членство в Шотландската футболна асоциация и т. н. “ В момента „Джърс“ изживява и труден момент в представянето си. Клубът допусна две последователни поражение у дома, което го доближи само на три точки от гонещия го „Мадъруел“. Очевидно по-добрите играчи вече мислят за това къде ще играят през новата кампания. „Селтик“ пък може да бъде коронован с титлата още в следващия кръг. „Глазгоу Рейнджърс“ е тимът с най-много титли за всички времена в своето първенство, грабвайки първото място в Шотландия зашеметяващите 54 пъти. Алерт да каже колко процента истина има в това |
|
|
Mar 7 2012, 18:43
Коментар
|
|
Старо Куче Интерист Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,306 Регистриран: 10-May 10 Потребител No.: 2,550 Любим Играч: Diego Milito |
Durex, за тежкото състояние на Рейнджърс се говори от доста време и това се очакваше да се случи. Инфото е вярно и е въпрос на време да последват Пирин
-------------------- |
|
|
Mar 7 2012, 21:06
Коментар
|
|
Наистина много жалко за отбор с такава история, но какво да се прави, има ги и тези неща.
|
|
|
Mar 7 2012, 21:53
Коментар
|
|
Forum Administrator Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 |
Ситуацията с Рейнджърс е потресаваща, но не и неочаквана Още с продаването им на този Крейг Уайт беше ясно какво щеше да стане. Тук медиите гърмяха доста по онова време и в последствие се разбра, че този Craig WhYte е всъшност Craig WhIte, който беше банкрутирал преди известно време. Не знам откъде ги е измъкнал тези пари, не помня за какво ставаше дума. Но си е променил името, за да не го засекат и му дадоха Рейнджърс като в последствие започнаха да липсват пари от касата и т.н. Сега Рейнджърс изгубиха делото си с държавата за укриване на данъци и ги карат да платят още 48 милиона паунда отделно от това, което вече дължаха. Нямат шасн просто освен ако някой не ги купи. Имат време до 16ти март мисля да получат оферти от заинтересованите лица...говори се че има такива, но ме съмнява леко.
Жалко, но днешно време бизнесмените са една гадна, престъпна и егоистична пасмина и случващото се с Рейнджърс, а и преди време с Парма са доста голямо доказателство за това. Личните интереси преди тези на милиони други хора -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
Mar 7 2012, 21:57
Коментар
|
|
Така е за жалост, само заради един човек ще си замине толкова славен клуб като Рейнджърс..
|
|
|
Олекотена версия | Час: 8th November 2024 - 11:38 AM |