Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
Трябва ли да бъде уволнен Манчини? |
Apr 19 2016, 11:49
Коментар
|
|
Модератор Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 |
Пускам тази анкета поради няколко причини, най-вече защото ми се иска да върнем обратно традицията с анкетите във форума, която преди време си беше редовна практика. В момента сме малко редовно пишещите във форума, но се надявам, че всеки ще изкаже своето мнение по този въпрос, а той е ясен и от самото заглавие на темата: Трябва ли Манчини да бъде уволнен след края на сезона? Знам също така, че най-вероятно повечето ще гласувате с Да, но ми е интересно мнението на всички и дали има хора, които биха гласували с Не. Идеята на самата анкета, разбира се, е не само да се цъкне с Да и Не, а да се напишат няколко реда в защита на този избор. В последно време се появиха и доста слухове и информации, включително и интервюто на Манчини, което публикувах току що в неговата тема, където казва, че Тохир го е уверил, че ще ръководи отбора и през следващия сезон.
|
|
|
Олекотена версия | Час: 13th November 2024 - 11:51 PM |